Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγαμε σμ και κρεοπωλειο και γυρίσαμε...τώρα έκανα μιά επίσκεψη στο φαρμακείο της γειτονιας μου και πήρα μιά κρέμα ενυδατική apivita για το πρόσωπο και λοσιον καθαρισμού και τσίπμησα και βιταμίνες με σπιρουλίνα του κορρέ γιατί με δίαιτα...δουλειά...και ένα σωρό αλλά σε λίγο θα με μαζέυεται!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραμπαλίτσα μου μην αγχώνεσαι, είναι πολλές καταστάσεις μετά ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού που προκαλούν διόγκωση και πόνο. Είχε πάθει καθόλου καμιά μαστίτιδα, κανένα φραγμένο πόρο ή κανένα απόστημα όσο θήλαζες? Μπορεί επίσης να είναι γαλακτοκήλη. Περιγράφεται και στο νετ: "Κατάσταση που παρουσιάζεται συνήθως μετά τη διακοπή του θηλασμού όπου κύστεις περιέχουν γάλα. Για την αντιμετώπισή της συστήνεται παρακέντηση για την εκκένωση της κύστης από τη συλλογή του γάλακτος, γεγονός που επιβεβαιώνει και την αρχική διάγνωση."

Θα πας στην Αθήνα για να σε δουν? Εκεί είναι το κέντρο?

Πήγαμε σμ και κρεοπωλειο και γυρίσαμε...τώρα έκανα μιά επίσκεψη στο φαρμακείο της γειτονιας μου και πήρα μιά κρέμα ενυδατική apivita για το πρόσωπο και λοσιον καθαρισμού και τσίπμησα και βιταμίνες με σπιρουλίνα του κορρέ γιατί με δίαιτα...δουλειά...και ένα σωρό αλλά σε λίγο θα με μαζέυεται!!!!

Προχθές ήρθε μια διατροφολόγος στο σχολείο μας και έλεγε όχι στις δίαιτες, ότι άμα θέλουμε να χάσουμε κιλά να ακολουθήσουμε 3-4 γνωστούς βασικούς κανόνες. 5 γεύματα την ημέρα, πάντα πρωινό εκτός του καφέ, μία κούπα γάλα με 4 κ.σ. δημητριακά ολικής, το μεσημέρι το φαγάκι μας με μία φέτα ολικής και πάντα σαλάτα, 3 φρούτα την ημέρα, το βράδυ ελαφριά και νερό 6-8 ποτήρια ημερησίως.

εγώ από τα παραπάνω, ούτε νερό πίνω, ούτε φρούτα τρώω, παρόλο που μου αρέσουν δεν τα έχω εντάξει στο καθημερινό διαιτολόγιό μου, αν φάω γάλα με δημητριακά θα φάω ένα σκασμό δημητριακά κι όχι 4 κουταλιές, ούτε ελαφρύ βραδινό, με πιάνει η λύσσα η κακιά και τρώω όπως το μεσημέρι. και τρώω και γλυκά! οπότε δικαίως είμαι η πιο χοντρή του σχολείου! :(

Διαφημίσεις

χμμμ έλα ντε! δλδ τίποτα δεν έδειξε ο υπέρηχος? μήπως δεν φαίνεται στον υπέρηχο αυτό που έχεις? εδώ έχει πολλές πληροφορίες για διάφορες καλοήθεις παθήσεις και την απεικόνιση με μαστογραφία. για ρίξε μια ματιά: http://www.symvoli.gr/conference/aebe/uploads/periodiko_nov_2012/01_XYNOU.pdf σου είπαν από το κέντρο γιατί πρέπει να πας άμεσα?

πραγματικα ευχαριστω που εψαξες για μενα.οχι τιποτα δεν εδειξε.εν τω μεταξυ μια φιλη μου εδω που θηλαζει ακομα την κορη της 2 χρ. εχει ενα τετοιο γρομπαλακι που την ποναει στο αγγιγμα κ εκανε υπερηχο κ καθαρος.

7oJVp3.png

Καλημερα κοπελιες!!!

Μωρε με παρεξηγησατε..δεν ειναι πως δεν ειμαι ρομαντικη,αλλά προτιμω χίλιες φορες να μου φερει λουλουδια μια ασχετη στιγμη παρά επειδη "πρεπει" λογω Αγ.Βαλεντινου.

Αν το κανει επειδη πρέπει ειναι σα να μην το εχει κανει καθολου για μενα..

Αυτο ειναι ολο, ουτε αλεπου ειμαι, ουτε κρεμαστάρια τα κάνω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φραμπαλιτσα, τιποτα δε θα ειναι μωρε, θα δεις, δε θα το εβλεπε η γιατρος στον υπερηχο αν ηταν κατι υποπτο?Να ερθεις ομως να κανεις τις εξετασεις να ηρεμησεις.

Σκεψου πως και γω πριν κανα χρονο ειχα βγαλει 4-5 γρομπαλακια στον αδενα στη μασχαλη και ειχα τρελαθει, τελικα με πειραζε το αποσμητικο.

Την Παρασκευη πηγαμε Παιδων, φυσικα τα πατς ηταν αρνητικα..

Συνεχιζω με αποχη λοιπον,βαζω αμεσα ψαρι + αβγο και αν αλλάξει κατι επικοινωνω μαζι της, διαφορετικα θα ξαναπαμε σε 3 μηνες οταν θα ξεκινησει στερεες.

Ξερα φρουτα,σουσαμι,μακαρονια εμποριου μου ειπε να μην τρωω.

Παλι βροχη σημερα...αμαν αυτος ο καιρος, ποτε θα φτιαξει.

Α, εχασα και 2 κιλα!Σε ενα μηνα βεβαια αλλά δε με πειραζει καθολου,απο τα 55,5 ειμαι τωρα 53,5!

Αλλα 3-4 κιλα για να επανελθω πληρως..αν και πρεπει να πέσουν πολλοι κοιλιακοι να μαζεψει το δερματακι στην κοιλια γιατι αλλιως.....με κορσε θα κυκλοφορω.

πραγματικα ευχαριστω που εψαξες για μενα.οχι τιποτα δεν εδειξε.εν τω μεταξυ μια φιλη μου εδω που θηλαζει ακομα την κορη της 2 χρ. εχει ενα τετοιο γρομπαλακι που την ποναει στο αγγιγμα κ εκανε υπερηχο κ καθαρος.

τι κάνεις σήμερα κούκλα? ο μικρούλης πώς είναι? μη με ευχαριστείς, δεν κάνει τίποτα και σιγά το ψάξιμο που έκανα. θα πας τελικά αθήνα? κι εγώ μετά που αποθήλασα είχα διάφορα θεματάκια, ίσως να είναι συνηθισμένο, αν πονάς όμως καλό θα ήταν να πάρεις και άλλη γνώμη για να μη βάζεις διάφορα με το νου σου! άλλο γιατρό έχετε στη σκύρο? σε γυναικολόγο πήγες είπαμε ε? ίσως θα ήταν καλύτερα ένας μαστολόγος... στο ελληνικό κέντρο μαστού σου είπαν από τι μπορεί να είναι?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες!!!

Μωρε με παρεξηγησατε..δεν ειναι πως δεν ειμαι ρομαντικη,αλλά προτιμω χίλιες φορες να μου φερει λουλουδια μια ασχετη στιγμη παρά επειδη "πρεπει" λογω Αγ.Βαλεντινου.

Αν το κανει επειδη πρέπει ειναι σα να μην το εχει κανει καθολου για μενα..

Αυτο ειναι ολο, ουτε αλεπου ειμαι, ουτε κρεμαστάρια τα κάνω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φραμπαλιτσα, τιποτα δε θα ειναι μωρε, θα δεις, δε θα το εβλεπε η γιατρος στον υπερηχο αν ηταν κατι υποπτο?Να ερθεις ομως να κανεις τις εξετασεις να ηρεμησεις.

Σκεψου πως και γω πριν κανα χρονο ειχα βγαλει 4-5 γρομπαλακια στον αδενα στη μασχαλη και ειχα τρελαθει, τελικα με πειραζε το αποσμητικο.

Την Παρασκευη πηγαμε Παιδων, φυσικα τα πατς ηταν αρνητικα..

Συνεχιζω με αποχη λοιπον,βαζω αμεσα ψαρι + αβγο και αν αλλάξει κατι επικοινωνω μαζι της, διαφορετικα θα ξαναπαμε σε 3 μηνες οταν θα ξεκινησει στερεες.

Ξερα φρουτα,σουσαμι,μακαρονια εμποριου μου ειπε να μην τρωω.

Παλι βροχη σημερα...αμαν αυτος ο καιρος, ποτε θα φτιαξει.

Α, εχασα και 2 κιλα!Σε ενα μηνα βεβαια αλλά δε με πειραζει καθολου,απο τα 55,5 ειμαι τωρα 53,5!

Αλλα 3-4 κιλα για να επανελθω πληρως..αν και πρεπει να πέσουν πολλοι κοιλιακοι να μαζεψει το δερματακι στην κοιλια γιατι αλλιως.....με κορσε θα κυκλοφορω.

δεν έδειξαν δλδ τίποτα τα πατς ε? λόγω ηλικίας να υποθέσω?

πώς είναι τις τελευταίες μέρες ο μικρός? εύχομαι να πάει καλά και να χρειαστεί να πας ξανά στη γιατρό μόνο για οδηγίες όταν μπείτε στις στερεές!

:tongue: για τα κρεμαστάρια πολύ γέλασα! δεν τα κάνεις κρεμαστάρια, αλλά αλεπού είσαι, μη λες ψέματα ότι δεν είσαι! :lol: :lol:

τα κιλά τι να σχολιάσω?? τόσα ήμουν στο δημοτικό! :lol: :lol: Το άλλα 3-4 μην το ξαναπείς! Μη φαίνεσαι και σαν ανορεκτικό, είπαμε! Την κοιλίτσα θα κάνεις τη γυμναστικούλα σου και θα την ξαναφτιάξεις, μην ανησυχείς! Αν είναι πολύ χαλαρή και δεν δεις βελτίωση με γυμναστική, έχω ακούσει άριστα αποτελέσματα κοιλιοπλαστικής αν τολμάς. Κι η μαμά μου που ήταν αδύνατη μια ζωή με την καισαρική χαλάρωσε πολύ η κοιλίτσα της , είχε και τεράστιες κοιλιές με τα βουβαλάκια που έκανε και καταλαβαίνω πώς το εννοείς! Η μαμά ενός συναδέλφου μου είχε το ίδιο θέμα και έκανε κοιλιοπλαστική κι έκανε μια κοιλιά καλιά κι από 18χρονη! Η δικιά μου δεν το τολμάει!

χθες εμείς αφήσαμε τα παιδιά στη μαμά μου και περάσαμε μια πολύ όμορφη βραδιά με ξενύχτι, καλό φαγητό, κρασί και πολύ γέλιο, μουσική που μας αρέσει και χουχούλιασμα.

Ωστόσο μου βγήκε και θα μου βγει ξινό το γέλιο που λέμε, καθότι έχω πάλι το γιώργο άρρωστο από χθες, έκανε δέκατα το βράδυ στο σπίτι της μάνας μου και σήμερα έχει βήχα παραγωγικό πάλι και αρχίζει να τρέχει η μυτούλα. στανταράκι θα κολλήσει και η μικρή...μια ομορφιά θα περάσουμε πάλι... Πότε κόλλησε και με τη μία εκδηλώθηκε κιόλας η αρρώστια?

ελπίζω μόνο να μην έχουμε πάλι τα σερί ξενύχτια με βήχα και εμετούς από τα φλέματα σαν και την άλλη φορά! αύριο πάλι έχει φαρμακείο για το σιρόπι που θα τελειώσει όπου να΄ναι και για σινομαρίν για τη μύτη! θέε μου και δίνε μου δύναμη πάλι! :(

καλημέρα σας , καλη βδομαδα

κρυο και σημερα

εμεις περασαμε καλο σκ ..το σαββατο το βραδυ οικογενεικαως στο λα παστερια

και τη κυριακη το απογευμα φιλοι στο σπιτι .....

ευτυχως της χριστινας φυγαν τα σημαδακια απο ποδια και χερια ..μεχρι τη παρασκυη το βραδυ ..καποια αλλεργια ..αλλα δεν εχω καταλαβει σε τι ακομα..

νεκ ...ωραιες οι βραδιες για δυο ε ???

περστικα και στο γιωργη σου ....εσυ πρεπει να τα κολλας συνεχεια τα μικρα σου ε??ελπιζω να μην εξελιχθει

καλα της αγγελικης τα κιλα δεν τα σχολιαζβ ..τοσα ημουν οταν ειχε φυγει ο Γ. Γερμανια που ειχα πεσει σε καταθλιψη ....κια πιο παλια στο δημοτικο ..οσο για τη κοιλια βιαζεσαι αγγελικη !!θλει καποιους μηνες να μαζεψει ..να δεις που θα καταληξει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα!!!!Καλή εβδομάδα!!!

Νεκταρίτσα περαστικά στα παιδάκια σου, η εποχή είναι ρε συ τι να κάνουμε?Εμένα η μικρή έχει φλεματάκι, αναβάλλονται πάλι οι ετήσιες αιματολογικές εξετάσεις που μας έγραψε η παιδίατρος πριν 1 μήνα. Καλοκαίρι θα τις κάνουμε θαρρώ!

Ο Μάνος έχει λίγο βήχα μόνο αλλά δεν του δίνω κάτι. Το παρακολουθώ και βλέπουμε. Συνήθως περνάει μόνος του.

Κατερίνα μου μήπως πέρασε καμιά ίωση το παιδί?Εμείς σχεδόν μετά από κάθε ίωση πετάμε σπινθουράκια είτε στο στήθος, είτε στα χεράκια. Αυτή την φορά έπιασε το δεξί πόδι. Συνήθως εμφανίζονται την 2η-3ημέρα και φεύγουν την 5η. Του έβαλα αλοιφή και σχεδόν εξαφανίστηκαν. Ανησύχησα και εγώ με τόσα που ακούς!

Αγγελική τόσα κιλά ήμουν εγώ πριν μια δεκαετία που πλακωνόμουν σε 2ωρη προπόνηση καθημερινά. Καλά ήταν δεν λέω αλλά για τα δικά μου δεδομένα πολύ αρρωστιάρικα. Μια χαρά είσαι κοπελιά, πριν 3 μήνες γέννησες λέμε!

Εμείς Σαββάτο πρωί πήραμε τα παιδάκια μας και πήγαμε σε έναν παιδότοπο. Περάσαμε σούπερ όλοι, ειδικά η μικρή που το καταχάρηκε. Την ανέλαβε μια κοπέλα και εκεί να δεις χαρά. Έκανε παλαμάκια, τρέλλες, έδειχνε χεράκια-παπουτσάκια-μύτη-αυτιά-μαλλάκια-δοντάκια μια χάρη το κορίτσι μου. Ο μεγάλος αδερφός δεν κούνησε ρούπι απο δίπλα της 'μαμά εγώ προστατεύω την Εβελίνα μας'. Τι ιππότης!!:) Μετά πήγαμε στο εξοχικό και καθίσαμε ως το απόγευμα.

Χθες όλη μέρα στα πεθερικά στο χωριό όπου ήταν μαζεμένα και τα άλλα παιδιά και εγγόνια της πεθεράς μου και γινόταν ο μαύρος χαμός. Έπαιξαν τα παιδιά δεν λέω αλλά πολύ βαβούρα ρε γμτ. Έτσι άμα μαζευόμαστε όλοι δεν έχεις και που να κάτσεις, δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις!

Πάω να βάλω φασολάδα να βράζει. Λέω να πάρω την κομμώτρια να πάω κομμωτήριο πιο μετά μιας και το ακύρωσα την Πέμπτη. Να γίνω άνθρωπος και εγώ επιτέλους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Νεκ ωραίες αυτές οι βραδιές!!!!Γεμίζεις μπαταριές!Περαστικά στο Γιώργη σου.

Αγγελική εσύ τα 3 κιλά τα χάνεις σε μία εβδομάδα καλέ...δεν σε φοβάμαι!

Μπορώ και εγώ υπερήφανα να πώ πως ξαναείδα μπροστά το 5 στην ζυγαριά!!!!Πολύ το χάρηκα αν και εχθές λύσαξα πάλι στο φαί...για να το γιορτάσω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...