Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχαχα Νεκτ μου είσαι τόσο γλυκιά μωρέ. Του χρόνου τέτοια μέρα αν δεν σου φέρει ο Κριός σου λουλούδια θα στα στείλω εγώ ρε φιλενάδα. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό, εφόσον εσένα σου αρέσουν έπρεπε να κάνει την κίνηση έστω και αν ο ίδιος την θεωρεί περιττή!

πάω να τον φωνάξω να διαβάσει το μνμ σου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχα!!!Δεν παίζεσαι λέμε!!!Καλά και να ήθελε ο άνθρωπος που να τολμήσει να σου φέρει κάτι...με τις πέτρες θα τον έπαιρνες!!!!:D:D:D

Βρε Ντινάκι σοβαρά τώρα, εγώ είμαι αλλιώς σαν άνθρωπος. Δεν συγκινούμαι με αυτά. Είμαι πολύ χαδιάρα και θέλω αγκαλίτσες και αγαπούλες αλλά μου την δίνουν οι στημένες χειρονομίες.

Αν έρθει σήμερα με μια ανθοδέσμη (όχι μπονσάι των 50 Ευρώ εννοείται:tongue:) θα χαρώ, θα νιώσω όμορφα, θα συγκινηθώ. Η μέρα απλά με χαλάει, πάντα με χαλούσε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι εννοεί ο συγγραφέας?:rolleyes:

γενικά μιλάω καλέ, έγραφα όσες είναι μαζί με τον άλλο 10-15 χρόνια, παντρεμένες τα μισά ή τόσα ή άλλα τόσα, όσες έχουν από 1 και βάλε παιδιά δε γίνεται να μη χαθούν λίγο στη ρουτίνα. στην δική μας κατηγορία εμπίπτουν όλα τα παραπάνω. σε μερικά χρόνια θα γράφω όσες είναι μαζί με τον άλλο 20-25 χρόνια, παντρεμένες 10-15 και έχουν 2 και πάνω παιδιά! :lol:

Χαχαχαχα!!!Δεν παίζεσαι λέμε!!!Καλά και να ήθελε ο άνθρωπος που να τολμήσει να σου φέρει κάτι...με τις πέτρες θα τον έπαιρνες!!!!:D:D:D

προτίμησε να της πει ότι βρέχει, παρά να του τις βρέξει αυτή, κατάλαβες?? :lol: :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Βρε Ντινάκι σοβαρά τώρα, εγώ είμαι αλλιώς σαν άνθρωπος. Δεν συγκινούμαι με αυτά. Είμαι πολύ χαδιάρα και θέλω αγκαλίτσες και αγαπούλες αλλά μου την δίνουν οι στημένες χειρονομίες.

Αν έρθει σήμερα με μια ανθοδέσμη (όχι μπονσάι των 50 Ευρώ εννοείται:tongue:) θα χαρώ, θα νιώσω όμορφα, θα συγκινηθώ. Η μέρα απλά με χαλάει, πάντα με χαλούσε!

Μια χαρά τα λές μωρέ και καλά κάνεις και λες πως πραγματικά αισθάνεσαι για να ξέρει και ο άλλος που βαδίζει!!!Εμείς εδώ και οι δύο Ζυγοί δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς!!!!:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά τα λές μωρέ και καλά κάνεις και λες πως πραγματικά αισθάνεσαι για να ξέρει και ο άλλος που βαδίζει!!!Εμείς εδώ και οι δύο Ζυγοί δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς!!!!:D:D:D

έτσι παιδί μου, είμαστε ρομαντικοί!!! με κυρίαρχο πλανήτη την αφροδίτη του έρωτα δεν γίνεται αλλιώς! δε φταίω εγώ η μάνα μου που διάλεξε εποχή να με γεννήσει φταίει λοιπόν!

καλησπέρα,τι κανετε?εγω δεν είμαι στα καλά μου.έχω φρικαρει τελείως με πολλά θέματα.κ το βασικοτερο ολων ειναι οτι μεχρι οκτωβρη αρχες θηλαζε ο μικρος.οχι συχνα γιατι επαιρνα αντισυλλ. για μια κυστη.μετα για μια βδομαδα καθολου κ ξαφνικα ενα βραδυ ναι.την επομενη εμφανιστηκε στι βυζι που θηλασε ενα πλακυ σαν γρομπαλακι αν το πιαζα πονουσε.εκανα υπερηχο πηγα στη γυναικολογο ολα καλα.δεν εδειξε κατι.ομως αυτο εκει κ ακομα οταν το πιεζω ποναει.ξαναπηγα μου ειπε δεν ειναι κατι αλλαξε μετα το θηλασμο η συσταση του στηθους.αλλα εκει που ειχα ηρεμησει καπως πηρα τηλ σημερα στο ελλ.κεντρο μαστου κ η προεδρος που μιλησα μου λεει ακομα εκει είσαι?να ερθεις αμεσως να το δουμε.κ απο εκεινη την στιγμη εχω σαλταρει κ κλαιω κ εχω κ το μικρο που εχει φρικαρει.

Kοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι...αφού το είδε ο γιατρός και έκανε και υπερηχο και είπες πως δεν είναι τίποτα...ο άλλος απο το τηλ το βρήκε?Λογικό μου φαίνεται να σου λέει να πάς απο εκεί να το δουν αλλά μην φρικάρεις όλα καλά θα είναι.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...