Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας ....

οι σκατουλες ολα τα βραδυα κοιμουνται απο 9 χθες πηγε εντεκα....ουτε μυρωδια δεν πηρα απο αγ. βαλεντινο ..

σχεδια για εξοδο εχω και εγω ..να γιανει η μανα μου πρωτα ...

για τη ψαροσουπα που ρωτατε ...το πετυχα στη φαση που τα ειχε μολις βαλει στα κατσαρολα ...οποτε τα ξαναεβγαλε ..επλυνε τα λαχανικα ...καθαρισε το ψαρι και τα εβρασε ..οι μικρες εφαγαν σουπα λουκουμι ...αφου για εμενα ειχε μεινει ελαχιστα

ελεαννα...εγω χρησιμοποιω υποστρωμα ....ειχα παρει απο τζαμπο και απο ενα μαγαζι με στρωματα ...

καλα και εγω στο καλοριφερ εβαλα χθες το βραδυ μια μπουγαδα ..τα ειχα ολη τη μερα στην απλωστρα ..και ηταν πιο βρεγεμαν απ΄οτι βγηκαν απο το πλυντηριο ..και τωρα το πρωι εβαλα παλι πλυντηριο σεντονια , πετσετες και εσωρουχα παιδιων

νεκ , σοβαρα δεν τρωτε μοσχαρι???εμεις 1-2 φορες τη βδομαδα , κοτοπουλο 1 ...( μπορει να βρεθει κανα χωριατικο) και αρνι-κατσικι 2 φορα το μηνα ..κουνελι δεν εχω δωσει ακομα ..να θυμηθω να παρω καμια μερα απο το χασαπη

χοιρινο τρωμε και εμεις σπανια ..στις μικρες δεν αρεσει κιολας ....

αλλα απότι καταλαβα τα δικα σου τρωνε και λαχανικα και οσπρια ...

εμενα μου κοψαν και τις φακες που τρωγαν ....

και τα δικα σας ιστοριες ε???συγγραφεις θα γινουν

μοσχάρι και χοιρινό δεν μαγειρεύω, αλλά τρώμε κιμά, μπιφτέκια ας πούμε και τρώμε και αρνί-κατσίκι, κοτόπουλο και κουνέλι. ο γιώργος είναι παράξενος δεν τρώει πολλά λαχανικά αλλά τρώει τα όσπρια.

Παράδειγμα τι έχουμε φάει τις περασμένες μέρες, είχα, ρεβύθια στο φούρνο, γίγαντες, κολοκυθάκια με τα αυγά (έφαγε ο γιώργος), ψάρι ψητό με πατάτες στο φούρνο, σήμερα θα κάνω μια μακαρονάδα μου έφερε ο άρης κάτι χειροποίητα μακαρόνια που κάνει η μαμά ενός συναδέλφου του και θα τα δοκιμάσουμε. σκ αν δεν στείλω τα παιδιά στη μάνα μου, λέω να κάνω ένα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες λεμονάτο, σήμερα πρωί-πρωί όπως πήγαινα στο σχολείο μου μύρισε στον αέρα και το ζήλεψα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκτ εγώ το κάνω το κοτόπουλο, από εδώ σου ήρθε η μουρουδιά:)

Εμένα Δόξα τον Θεό τα τρώνε όλα και τα δυο! Όσπρια δυο δυο τα πιάτα, λαχανικά, κρεατικά, τα πάντα! Ο Μάνος μόνο δεν τρώει πιπεριά και έσκασα δηλαδή αλλά ΄λέμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μάλιστα! 30 ευρώ για μια ανθοδέσμη κυρίες μου! και 200 ευρώ!!! (τότε που ακόμα δεν είχαμε καταλάβει καλά την κρίση λέμε...) Σάμπως πολλές φορές το χρόνο θα διαθέσουν ένα ποσό για να μας πάρουν ένα δώρο?! και κακά τα ψέμματα, πότε βρε γιορτάζουμε κάθε μέρα??? αν εσάς κάθε μέρα σας κάνουν ανθοδέσμες και εκπλήξεις και κάτι ξεχωριστό οι άντρες σας ή τους κάνετε εσείς τότε σας βγάζω το καπέλο!

δεν είπαμε ότι δεν αγαπιόμαστε όλοι μας κάθε μέρα, αλλά όποια μου πει ότι (με 10-15 χρόνια σχέσης, τουλάχιστον τα μισά παντρεμένη και με 1,2,3 και πάει λέγοντας παιδιά μικρά δε χρειάζεται του αγίου βαλεντίνου, ή την επέτειο ή τα γενέθλια ή μία μέρα που θα αποφασίσει να την κάνει ο ίδιος ξεχωριστή δε μπα να'ναι και η 28η Οκτωβρίου, αφήνοντας παιδιά, σκυλιά, γατιά, κινητά, για να γιορτάσει τον έρωτά της, να κάνει κάτι το διαφορετικό, να διαθέσει χρόνο, χρήμα άμα λάχει που δεν είναι και απαραίτητο μη σας πω ακόμα καλύτερα θα ήταν να μη διαθέσει, σκέψη και ενέργεια μόνο σε αυτό) ψέμματα θα πει! Να μας τη δίνει η εμπορευματοποίηση του έρωτα πάει στο διάολο! αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις και τίποτα, ένα λουλούδι από έναν κήπο, ένα δωράκι που θα φτιάξεις, να πάρεις τον άλλο να πάτε μια βόλτα στην παραλία, και χίλια δυο άλλοι τρόποι υπάρχουν για να σπάσει λίγο η ρουτίνα!

μοσχάρι και χοιρινό δεν μαγειρεύω, αλλά τρώμε κιμά, μπιφτέκια ας πούμε και τρώμε και αρνί-κατσίκι, κοτόπουλο και κουνέλι. ο γιώργος είναι παράξενος δεν τρώει πολλά λαχανικά αλλά τρώει τα όσπρια.

Παράδειγμα τι έχουμε φάει τις περασμένες μέρες, είχα, ρεβύθια στο φούρνο, γίγαντες, κολοκυθάκια με τα αυγά (έφαγε ο γιώργος), ψάρι ψητό με πατάτες στο φούρνο, σήμερα θα κάνω μια μακαρονάδα μου έφερε ο άρης κάτι χειροποίητα μακαρόνια που κάνει η μαμά ενός συναδέλφου του και θα τα δοκιμάσουμε. σκ αν δεν στείλω τα παιδιά στη μάνα μου, λέω να κάνω ένα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες λεμονάτο, σήμερα πρωί-πρωί όπως πήγαινα στο σχολείο μου μύρισε στον αέρα και το ζήλεψα!

νεκ εισαι πολυ τυχερη ....ρεβυθια ,φασολια ....η χριστινα 1, 2 κουταλιες μετα τις κολλαν στα δοντια ..κολοκυθια???δεν το συζητω

για διευκρινισε το κολοκυθια με αυγα???

εμεις τραχανα, χυλοπιτα , ρυζι με κρεατικο μοσχαρι η κοτοπουλο

αρνακι, κατσικακι γαστρα ..με πατατες ή βραστο

και φακες, αρακα στο τσακιρ κεφι

και ψαρι στανταρ ....

ουφ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

:tongue:

Μάλιστα! 30 ευρώ για μια ανθοδέσμη κυρίες μου! και 200 ευρώ!!! (τότε που ακόμα δεν είχαμε καταλάβει καλά την κρίση λέμε...) Σάμπως πολλές φορές το χρόνο θα διαθέσουν ένα ποσό για να μας πάρουν ένα δώρο?! και κακά τα ψέμματα, πότε βρε γιορτάζουμε κάθε μέρα??? αν εσάς κάθε μέρα σας κάνουν ανθοδέσμες και εκπλήξεις και κάτι ξεχωριστό οι άντρες σας ή τους κάνετε εσείς τότε σας βγάζω το καπέλο!

δεν είπαμε ότι δεν αγαπιόμαστε όλοι μας κάθε μέρα, αλλά όποια μου πει ότι (με 10-15 χρόνια σχέσης, τουλάχιστον τα μισά παντρεμένη και με 1,2,3 και πάει λέγοντας παιδιά μικρά δε χρειάζεται του αγίου βαλεντίνου, ή την επέτειο ή τα γενέθλια ή μία μέρα που θα αποφασίσει να την κάνει ο ίδιος ξεχωριστή δε μπα να'ναι και η 28η Οκτωβρίου, αφήνοντας παιδιά, σκυλιά, γατιά, κινητά, για να γιορτάσει τον έρωτά της, να κάνει κάτι το διαφορετικό, να διαθέσει χρόνο, χρήμα άμα λάχει που δεν είναι και απαραίτητο μη σας πω ακόμα καλύτερα θα ήταν να μη διαθέσει, σκέψη και ενέργεια μόνο σε αυτό) ψέμματα θα πει! Να μας τη δίνει η εμπορευματοποίηση του έρωτα πάει στο διάολο! αλλά δεν χρειάζεται να δώσεις και τίποτα, ένα λουλούδι από έναν κήπο, ένα δωράκι που θα φτιάξεις, να πάρεις τον άλλο να πάτε μια βόλτα στην παραλία, και χίλια δυο άλλοι τρόποι υπάρχουν για να σπάσει λίγο η ρουτίνα!

Συμφωνούμε αλλά αυτά μπορείς να τα κάνεις σήμερα, προχθές, σε 1 μήνα όχι αναγκαστικά την 14η Φλεβάρη!!!Αυτό λέμε!!!!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

α, ρε νεκ ...λες και τα εγραψα εγω ..και καλα χθες δε μας προεκυψε ουτε καληνυχτα να πουμε ..

και η χριστινα μου σημερα σηκωθηκε με καντηλες στις πατουσες ...πηγε σταθμο και με πηραν τηλ .οτι εχει και στις παλαμες

τωρα ειναι σπιτι με τον πατερα της ..παιδιατρο το απογευμα...

κοξακι , αλλεργια ή παιδικη αρρωστια???

ενα ειανι το σιγουρο παει το σχεδιο για ενα βραδυ μονοι μας με τον Γ.

ΟΥΦ !!!περαστικα μας και καλο κουραγιο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Συμφωνούμε αλλά αυτά μπορείς να τα κάνεις σήμερα, προχθές, σε 1 μήνα όχι αναγκαστικά την 14η Φλεβάρη!!!Αυτό λέμε!!!!:tongue:

απλα ελε μου ..ειναι ακλη αφορμη ...σε περιπτωση που εισαι χαμενος στο διαστημα...να το ξαναθυμηθεις ..

μπαινεις πιο ευκολα στο κλιμα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερινάκι έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Αλίμονο να περιμένω εγώ την γιορτή των ανθοπωλείων για να βρω αφορμή να γιορτάσω την αγάπη μου!

Καντίλες?Τι είναι αυτό ρε συ?Φοβήθηκα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλησπέρα!!!

Κρύο σήμερα αλλά δεν βρέχει ευτυχώς!Θα περιμένω να γυρίσει ο Δ και αν δεν είναι ΄κουρασμένος θα πάμε σήμερα σμ αλλιώς και αύριο μέρα είναι!Λαική όμως κρύωνα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μωρέ και 14 και 24 άμα λάχει! το θέμα είναι, το κάνουμε?

εγώ έγραψα χθες σε μια κοπελιά από δω μέσα για να την πειράξω :tongue: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! εγώ ας πούμε που έμπλεξα με τον κριό και δεν τα είχε ποτέ του αυτά, δε θα παραδεχτώ ποτέ ότι δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις και οι ανθοδέσμες ανεξάρτητα από τη μέρα ξαναλέω, είναι όμως πολλές από εμάς που δεν το παραδέχονται και κοροϊδεύουν την όλη ιστορία γιατί δε φτάνουν τα σταφύλια. είναι μια στο φέις που έχει βαλθεί να μιλάει απαξιωτικά μέρες τώρα για τα βόδια, τα πρόβατα, τα μπεεεε που θα κάνουν και θα δείξουν του αγίου βαλεντίνου και αναρωτιέμαι, γιατί ασχολείται τόσο πολύ με το θέμα? άμα δεν σε εκφράζει αυτό απλά δεν ασχολείσαι.

απλα ελε μου ..ειναι ακλη αφορμη ...σε περιπτωση που εισαι χαμενος στο διαστημα...να το ξαναθυμηθεις ..

μπαινεις πιο ευκολα στο κλιμα

και θα συμφωνήσω με την κατερίνα, όπως σε όλες τις γιορτές ξαναθυμόμαστε και μπαίνουμε πιο εύκολα στο κλίμα έτσι και στις 14 φλεβάρη. αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να γιορτάζουμε ούτε τα χριστούγεννα με τον τρόπο που τα γιορτάζουμε. θα έπρεπε να πηγαίνουμε στην εκκλησία να γιορτάσουμε τη γέννηση του χριστού, να νηστέψουμε, να εκκλησιαστούμε, να μεταλάβουμε, να βγούμε σύμφωνα με την ελληνική παράδοση να πούμε τα κάλαντα, να στολίσουμε με φωτάκια το καραβάκι και τέλος. ούτε δεντράκια με μπαλίτσες, ούτε δωράκια, ούτε κόκκινοι αγιοβασίληδες της κόκα-κόλα που είναι όλα και ξενόφερτα και για το χρήμα.

Κατερινάκι έχουμε διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Αλίμονο να περιμένω εγώ την γιορτή των ανθοπωλείων για να βρω αφορμή να γιορτάσω την αγάπη μου!

Την ίδια προσέγγιση έχετε κι έχουμε νομίζω, δεν περιμένεις την γιορτή των ανθοπωλείων λες. το θέμα είναι να μην περιμένεις ΚΑΙ την γιορτή των ανθοπωλείων. γιατί εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω καμία μέρα από τη μεριά του άντρα μου. τέτοιες μέρες τις διοργανώνω εγώ, αλλά θα ήταν άσχημα, ακόμα κι ακολουθώντας το ρεύμα οι άντρες μας να κάνουν κι αυτοί κάτι διαφορετικό? επαναλαμβάνω τα λέω εγώ που έμπλεξα με τον κριό που δεν ξέρει τι θα πει καρτούλα και έκπληξη. δε λέω τα δώρα σε γιορτές και γενέθλια και με το παραπάνω και μάλιστα με εξαιρετικό γούστο και προσοχή, αλλά για εμένα την ρομαντική δε φτάνει. είμαι πλεονέκτρια τι να κάνουμε? και εννοείται ότι τον χάρηκα τον φέλιξ! φτου σου παιδί μου! να τον χαίρεται η βελουδίτσα μας!

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ φιλενάδα...και μου αρέσει που δεν έχει χαθεί αυτό απο τα χρόνια (16 μην ξεχνάμε)...απο το αγχος και απο το τρέξιμο και τις δουλειές...βλέπουμε με πιο χαλάρη διάθεση τα πράγματα και πόσο μάλλον απο ένα άντρα...τον άντρα μου που δεν΄πολυσυμπαθεί αυτή την γιρτή έτσι...απλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάτι οχι για τον Βαλεντίνο αλλά για μένα...τσπ ο Δ τα κάνει αυτά όχι φυσικά κάθε μέρα αλλά όταν βρήσκει ευκαιρία...γενικά όμως πιστεύω πως δεν είμαστε απο τα ζευγάρια που έχουμε αφεθεί στο χρόνο...ακόμα φτου φτου υπάρχει και η διάθεση και η θέληση για όμορφες προσωπικές στιγμές...όχι χαλόντας χρήματα φυσικά...ακόμα και για μια ταινία αγκαλιά στον καναπέ μόλις κοιμηθεί το παιδί...το κάθε ζευγάρι μωρέ έχει τους κωδικούς του και αυτοι διαφέρουν...αλοίμονο αν όλοι σκεφτόμασταν και αισθανόμασταν το ίδιο αν και μερικά πράγματα χάνουν την σημασία τους απο την πολύ σκέψη...για άλλους όλα αυτά φαντάζουν χαζά και περιττα για όλους δεν θα μπορούσε να περάσει απο το μυαλό τους μιά ζωή ασπρό ή μαύρο...πάντως τα λουλούδια όπως και να έχει είναι υπέροχα όποτε και να τα πάρεις και ειδικά αν στα δώσει ο άνθρωπός σου!!!!;);););)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λοιπόν άσχετο τώρα...τον Μάρτιο έχουμε 2 3μερα και λέμε με τον Δ μήπως σε 1 απο τα 2 πάμε στην μαμά μου...καλά θα ήταν...αν έχουν φύγει τα αδέλφια μου (που δεν το βλέπω άλλο θα πάμε)!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ήρθε ας πούμε χθες από τη δουλειά και μου λέει χρόνια πολλά! και με ρωτάει μετά "εσύ τώρα περίμενες καμιά ανθοδέσμη ε?" του λέω "όχι δεν περίμενα τίποτα." γιατί πραγματικά δεν περίμενα τίποτα, τόσο καιρό δεν τον ξέρω? και πραγματικά δεν με πείραξε, ζήτημα να μου έχει πάρει λουλούδια 2 φορές στην καριέρα μας. αλλά αναρωτιέται κανείς, αφού πίστευε ότι μπορεί να περίμενα λουλούδια, γιατί δεν τα πήρε? λεφτά δεν τσιγκουνεύεται, την ημέρα δεν την έχει σε απαξίωση, τόσα ανθοπωλεία είναι στο δρόμο. απλά πιστεύω ότι επειδή δεν είναι έτσι το βρίσκει ανειλικρινές να πάρει λουλούδια. έστω και φέικ κίνηση δίνει στον άλλο μια χαρά, τον κόπο που έκανες να σταματήσεις να τα πάρεις βρε αδερφέ!

Νεκτ το είπες πολύ σωστά, είσαι ρομαντική εγώ και η σύμπι μου δεν είμαστε!Καλώς κακώς πρέπει δεν πρέπει συμβαίνει! Καλό για σένα θα ήταν να είναι ο Κριός σου πιο ρομαντικός, εμένα ο Τοξότης μου είναι σαν και μένα αν και πέρυσι είχε φέρει άνθος δεν λέω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι και εγώ φιλενάδα...και μου αρέσει που δεν έχει χαθεί αυτό απο τα χρόνια (16 μην ξεχνάμε)...απο το αγχος και απο το τρέξιμο και τις δουλειές...βλέπουμε με πιο χαλάρη διάθεση τα πράγματα και πόσο μάλλον απο ένα άντρα...τον άντρα μου που δεν΄πολυσυμπαθεί αυτή την γιρτή έτσι...απλά βρήκε την ευκαιρία να κάνει κάτι οχι για τον Βαλεντίνο αλλά για μένα...τσπ ο Δ τα κάνει αυτά όχι φυσικά κάθε μέρα αλλά όταν βρήσκει ευκαιρία...γενικά όμως πιστεύω πως δεν είμαστε απο τα ζευγάρια που έχουμε αφεθεί στο χρόνο...ακόμα φτου φτου υπάρχει και η διάθεση και η θέληση για όμορφες προσωπικές στιγμές...όχι χαλόντας χρήματα φυσικά...ακόμα και για μια ταινία αγκαλιά στον καναπέ μόλις κοιμηθεί το παιδί...το κάθε ζευγάρι μωρέ έχει τους κωδικούς του και αυτοι διαφέρουν...αλοίμονο αν όλοι σκεφτόμασταν και αισθανόμασταν το ίδιο αν και μερικά πράγματα χάνουν την σημασία τους απο την πολύ σκέψη...για άλλους όλα αυτά φαντάζουν χαζά και περιττα για όλους δεν θα μπορούσε να περάσει απο το μυαλό τους μιά ζωή ασπρό ή μαύρο...πάντως τα λουλούδια όπως και να έχει είναι υπέροχα όποτε και να τα πάρεις και ειδικά αν στα δώσει ο άνθρωπός σου!!!!;);););)

αν τα έκανε αυτά πού και πού ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα, δεν θα υπήρχε καν η γιορτή του αγίου βαλεντίνου! μη σας πω κάποιος πολύ έξυπνος γιαυτό το λόγο την επινόησε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...