Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

η κούραση με έχει χαζέψει!

Έκανα πριν μπάνιο τη Μαριλίζα,της ελουσα 2 φορές τα μαλλια και τα βλέπω τώρα ότι είναι σα λιγδιασμενα και λέω καλα πως γίνεται???????

Τα πιάνω....και ανακσλυπτω πως ξεχασα να της ξεβγαλω το μαλακτικό.

Εγώ να δεις πως έχω χαζέψει!!!Εντομεταξύ την άρπαξα και εγώ, νιώθω ένα ψιλομπούκωμα και με πονάει λίγο το κεφάλι μου. Εμ όλη μέρα εκτεθιμένη στα μικρόβια πώς να αντέξω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ σύμπι πέρυσι τέτοια μέρα τι σου χε φέρει ο σύμπος και του είπες γιατί δεν έφερες καλύτερα λίγο μοσχάρι να φάμε?Αχαχαχα καλά θυμάμαι ή τα χω παίξει από την αυπνία?Βαριέμαι να ψάχνω και παλιές δημοσιεύσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

η κούραση με έχει χαζέψει!

Έκανα πριν μπάνιο τη Μαριλίζα,της ελουσα 2 φορές τα μαλλια και τα βλέπω τώρα ότι είναι σα λιγδιασμενα και λέω καλα πως γίνεται???????

Τα πιάνω....και ανακσλυπτω πως ξεχασα να της ξεβγαλω το μαλακτικό.

Υπάρχουν και χειρότερα! :tongue: Εγώ τουλάχιστον έχω κάνει και χειρότερα! Και το πρόβλημα είναι όταν τα κάνω στο σχολείο... εδώ με έχουν πάρει χαμπάρι τα παιδάκια και με ρωτάνε, "κυρία πάλι ξενυχτήσατε?" ή "πάλι ήταν άρρωστα τα παιδιά σας?" όταν χαζεύω και ξεχνάω πράγματα!

Ρώτα τη γιατρό για το κοτόπουλο να δεις. Σχετικά με το κρέας που ρωτάς σπάνια μαγειρεύω και μωρέ έχουμε τη μάνα μου με τις κότες της, τις γιαγιάδες μου με κότες, κουνέλια και κατσίκια και τον γαμπρό του άρη που έχει αρνιά ο πατέρας του οπότε αυτά που τρώμε σχεδόν πάντα είναι "δικά μας". Κι έχουμε συνηθίσει από παιδιά να τρώμε το κρέας που έχουμε οπότε μοσχάρι και χοιρινό συναντάς σπάνια στα πιάτα μας. κιμά αγοράζω μόνο εγώ για μπιφτέκια, χοιρινό σχεδόν ποτέ, μόνο όταν κάνω καμιά φορά σε τραπέζι τον γύρο από τις χοιρινές λαιμού. μπριζόλες χοιρινές ή πανσέτες θα φάμε αν κάνει ο παππούς μας μπάρμπεκιου ή αν βγούμε έξω. μοσχάρι παίζει να έφαγα μόνο στην εγκυμοσύνη μου που έλεγε ο γιατρός ότι είναι καλό για το σίδηρο, δε θυμάμαι ποτέ τη μάνα μου να μαγειρεύει μοσχάρι! χοιρινό στην κατσαρόλα, με σέλινα και ιστορίες δεν έχω κάνει ποτέ! το κλου, θα φάμε μία φορά την εβδομάδα, την κυριακή, συνήθως στη μάνα μου κοτόπουλο, κουνέλι ή κατσίκι. Πριν τα παιδιά κάναμε με τον Άρη και μήνα χωρίς μαγειρέψω κρέας. όχι συνειδητά, τύχαινε!

Ρε συ σύμπι πέρυσι τέτοια μέρα τι σου χε φέρει ο σύμπος και του είπες γιατί δεν έφερες καλύτερα λίγο μοσχάρι να φάμε?Αχαχαχα καλά θυμάμαι ή τα χω παίξει από την αυπνία?Βαριέμαι να ψάχνω και παλιές δημοσιεύσεις!

στα γενέθλιά της ήταν το 2011. η γαϊδούρα! :lol::lol:

Ακόμα βρέχει και μου έχει σπάσει τα νέυρα...θέλω να βάλω πλυντήριο λέμε!!!!

εγώ δεν άντεξα, έβαλα κι έχω τα χοντρά σε καλοριφέρ! αλλά έχω κι άλλα πλυντήρια! χαμός!

πεινάει η μικρή και όσο γράφουμε, έχω φτιάξει σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, έχω καθαρίσει πορτοκάλι και ποιος ξέρει τι με περιμένει ακόμα...

με τον αγιοβαλεντίνο που λέτε εγώ πετάω τη σκούφια μου με κάτι τέτοια!!! αλλά έμπλεξα με κριό οπότε δεν περιμένω και πολλά-πολλά κάθε χρόνο τέτοια μέρα. παρόλα αυτά έχουμε κανονίσει χωρίς τον ξενοδόχο...δλδ τη μάνα μου να της αφήσουμε κάποια στιγμή τα παιδιά να κάνουμε με χρονοκαθυστέρηση το αγιοβαλεντίνικο δείπνο, ο άρης έχει μεγαλόπνοα σχέδια... αλλά χλωμό το κόβω να πραγματοποιούνται!

Διαφημίσεις

Ναι αλλά το βαλες το τραγουδάκι σου συμπι!!!!χαχα

Καλα ναι,τότε είχα συγχυστει!

Μα 30 ευρο για μια ανθοδέσμη? Ας έπαιρνε μια γλάστρα καλύτερα που μένει κιόλας!!! Ή 3 κιλά μοσχάρι!!!χαχαχαχα

Κάθριν από μυθοπλασία και μεις άλλο τίποτα!θα σας τα πω αυριο γιατί έχω μπει απτό κινητό.

Ρε συ μου αρέσει πολύ ο Σφακιανάκης, τόσες μέρες ανεβάζω τραγούδια του, σε αυτό έμεινες???Ωστόσο σε γενέθλια-ονομαστική γιορτή και γιορτή της Μητέρας παίρνω και εγώ λουλούδια. Δεν το παίρνω τόσο βαριά αλλά ειδικά ο Βαλεντίνος μου κάθεται στον λαιμό!

Καλημέρα. Ο Μάνος μου είναι οκ μάλλον, μια χαρά όρεξη και θερμοκρασία ευτυχώς. Ωστόσο εδώ και σήμερα τον έχω, ίσως τον πάρω να κατέβουμε κέντρο πιο μετά-θέλω να πάρω μια αποκριάτικη στολή της μικρής από πρενατάλ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας ....

οι σκατουλες ολα τα βραδυα κοιμουνται απο 9 χθες πηγε εντεκα....ουτε μυρωδια δεν πηρα απο αγ. βαλεντινο ..

σχεδια για εξοδο εχω και εγω ..να γιανει η μανα μου πρωτα ...

για τη ψαροσουπα που ρωτατε ...το πετυχα στη φαση που τα ειχε μολις βαλει στα κατσαρολα ...οποτε τα ξαναεβγαλε ..επλυνε τα λαχανικα ...καθαρισε το ψαρι και τα εβρασε ..οι μικρες εφαγαν σουπα λουκουμι ...αφου για εμενα ειχε μεινει ελαχιστα

ελεαννα...εγω χρησιμοποιω υποστρωμα ....ειχα παρει απο τζαμπο και απο ενα μαγαζι με στρωματα ...

καλα και εγω στο καλοριφερ εβαλα χθες το βραδυ μια μπουγαδα ..τα ειχα ολη τη μερα στην απλωστρα ..και ηταν πιο βρεγεμαν απ΄οτι βγηκαν απο το πλυντηριο ..και τωρα το πρωι εβαλα παλι πλυντηριο σεντονια , πετσετες και εσωρουχα παιδιων

νεκ , σοβαρα δεν τρωτε μοσχαρι???εμεις 1-2 φορες τη βδομαδα , κοτοπουλο 1 ...( μπορει να βρεθει κανα χωριατικο) και αρνι-κατσικι 2 φορα το μηνα ..κουνελι δεν εχω δωσει ακομα ..να θυμηθω να παρω καμια μερα απο το χασαπη

χοιρινο τρωμε και εμεις σπανια ..στις μικρες δεν αρεσει κιολας ....

αλλα απότι καταλαβα τα δικα σου τρωνε και λαχανικα και οσπρια ...

εμενα μου κοψαν και τις φακες που τρωγαν ....

και τα δικα σας ιστοριες ε???συγγραφεις θα γινουν

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...