Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο στο μπαμπάκα που βοηθάει και εκτελεί και χρέη μπεϊμπι σίτερ! μικρό το κακό πάντως να βάλει τα ψάρια με τα λέπια. το πολύ-πολύ να σουρώσετε τη σούπα μετά! :tongue:

σχετικά με τα ψέμματα σαν το βοσκό με το λύκο ένα πράμα ε?? κακά τα ψέμματα όταν σε παραμυθιάζουν μία, δύο, τρεις στο τέλος δεν πιστεύεις πράμα πια! κι υπάρχει πάντα και το "μέχρι πού μπορεί να φτάσουν?"

οπότε κράτα εσύ την πισινή και μάθαινε αλλιώς ή από αλλού!

έχει και σημασία ο τρόπος που ρωτάς για να μάθεις

π.χ. 1ος τρόπος:

-ποιος το έκανε αυτό?

-η αριάδνη!

2ος τρόπος:

-γιώργο γιατί το έκανες αυτό?

-επειδή...μπλα...μπλα...μπλα...

με δυο λόγια αν υποψιάζεσαι κάποιον και ρωτήσεις γενικά και αόριστα, θα την πληρώσει σίγουρα ο άλλος! :lol:

πάντως αν δεν είναι τρομερά και φοβερά δεν χάλασε κι ο κόσμος νομίζω,εδώ λέμε εμείς οι μεγάλοι ψέμματα και μάλιστα όχι αθώα, δε θα πούνε τα παιδιά?? αν μη τι άλλο δείχνουν ότι έχει φαντασία η κόρη σου! :tongue:

ρε νεκ..καλα τα ψεματα για να γλυτωσεις τη κατσαδα ,,,αλλα η δικια μου κανει μυθοπλασιες ...1) ανυπαρκτα γενεθλια 2) ηρθε η γιαγια και με πηρε πιο νωρις απο το σταθμο και πηγαμε κουνιες 3) πηγα βολτα με το μπαμπα τη θαλασαα 4)εφτιξα στρογγυλα κεκακια με τη γιαγια ...αυτα ειναι τα τσεκαρισμενα ...

και τα διηγειται πολυ φυσιολογικα λεμε....φαντασια που οργιαζει !!επιθυμιες ....

οσο για το Γ. το φυσαει και δε κρυωνει ....την πατησε 20 μερες ταξιδι και στα καπακια μπειμπι σιτινγκ ...για καποιες ωρες εχει ερθει ο πατερας μου για τη μικρη ..αλλα κατα τ'αλλα εχει στριμωχτει

βεβαια παλι καλα που ειχε βαλει αδεια ..αλλιως θα ειχα αναγκαστει να παρω εγω ..και ειναι πιο δυσκολα στον ιδιωτικο τομεα ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Ελευθερίτσα περαστικά στο Μανιώ! Κι εμείς λίγο ζοριστήκαμε, η μικρή της γύρισε σε βρογχίτιδα το κρύωμα και πήραμε εισπνοές, πολύ βήχα και τα δύο, εμετούς από το φλέμα, ανορεξία, κι εγώ λίγο στο τρέξιμο να τα προλάβω και τα δυο, ευτυχώς είναι καλύτερα τώρα, δεν θέλει και η μικρή όλη μέρα αγκαλιά και βυζί και είμαστε πιο χαλαρά λιγάκι.

Χρόνια πολλά στους ερωτευμένους για σήμερα!!

Εγώ έχω στείλει το σύζυγο σούπερ μετά τη δουλειά, πιστεύω να μου φέρει καμιά σοκολατίτσα δώρο! Για παραπάνω δεν είμαστε, όχι πως το έχουμε κι εμείς Ελεάνα, καλό είναι να είναι ρομαντικό το ζευγάρι βέβαια και να κάνει μικρές εκπληξούλες αλλά..κανείς δεν είναι τέλειος.

Μπράβο στο σύζυγο που μεγειρεύει Κατερινάκι, γέλασα για το ψάρι με τα λέπια! προσπάθησε τουλάχιστον όμως! Περαστικά και στη μαμά σου με το λουμπάγκο.

Και ο Γιάννης ξεφεύγει ώρες ώρες και λέει πράγματα από τη φαντασία του, π.χ τον ρωτάνε αν πηγαίνει σχολείο και λέει ναι πάω, διαβάζω και τα μαθήματά μου, την κυρία μου τη λένε Κική, έτσι τη λένε κιόλας αλλά θα πάει του χρόνου και τον έχω πάει να δει πως είναι μόνο το σχολείο.

Επίσης για γκρίνια είχες πει Αγγελικούλα, κι εμείς το ίδο έχουμε, παρεξηγεί κατευθείαν έτσι και χάσει σε παιχνίδι, ή δε γίνει κάπου το δικό του, τότε εγώ δε σ' αγαπάω μου λέει γιατί μου είπες κακή λέξη, βρε τι σου είπα? μου είπες να μαζέψω τα βιβλία μου! άντε βγάλε άκρη!

Πήγατε στην αλλεργιολόγο ε? Χαίρομαι που σου άρεσε και είναι και τόσο υπέρ του θηλασμού, εύχομαι να βγάλετε άκρη γρήγορα με το μικρό και να βρέιτε ποιες τροφές τον πειράζουν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Με δέκατα εμείς ακόμη. Μια ίωση κυκλοφορεί που κάνει για μισή-μια μέρα δέκατα. Ανορεξία διακρίνω ωστόσο δεν έδωσα ντεπόν, δεν βρίσκω τον λόγο. Ε μα πήγαμε 12 μέρες σερί στον παιδικό, ώρα μας ήταν!!!

Η μικρή μου έκανε πάλι το πρόγραμμα ανάστα σήμερα και έμεινε πάλι ξύπνια το μεσημέρι, που συνεπάγεται πως και εγώ έμεινα και άντε να δω πόσο θα αντέξω. Στάνταρ έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, νιώθω να τραβάνε.

Αφήνω την γκρίνια και έρχομαι στα δικά σας. Σοφάκι περαστικά αν και είστε καλύτερα!

Αγγελικούλα 4-5 μέρες μου είχε πει εμένα η παιδίατρος-παιδογαστρεντερολόγος να αφήνω πριν βάλω νέα τροφή στο δικό μου ή δικό της διαιτολόγιο. Δεν το ακολουθούσα πάντα αυστηρά, αλλά επειδή είναι ακόμη μικρός και είστε στην αρχή της αλλεργίας καλό είναι να το τηρείς για να μην μπερδευτείς και να βοηθήσεις την κατάσταση.

Κατερινάκι με τα λέπια τι κάνατε τελικά?Αχαχα πλάκα έχουν. Άμα κάνεις κάτι με το στανιό ρε παιδί μου!!!Και εμένα όταν μαγειρεύει όλο και μια γκάφα θα κάνει άλλα τον αφήνω σπάνια γιατί δεν μπορώ να βρίσκω τρίχες μέσα στο φαγητό και στον πάγκο της κουζίνας!

Χρόνια πολλά κοπελιές, καλά να είμαστε με τους άντρες μας σήμερα και αύριο και κάθε μέρα. Μηδέν νόημα για μένα η μέρα τούτη, ούτε στο γυμνάσιο-λύκειο την συμπαθούσα. Χαζό να χρειάζεσαι μια μέρα να δείξεις την αγάπη σου, αλλού είναι το νόημα λαεεεεέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kατερίνα γέλασα και εγώ με τα λέπια αλλά μπράβο στο μπαμπά σας που το παλεύει...εμένα δεν το έχει καθόλου ο μοσχοαναθρεμένος μου...κανένα τοστ στην καλυτερη ή να παραγγείλει!!!!χαχαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν σας κρύβω πως χάρηκα πολύ που όταν ήρθε ο Δ απο το μαγαζί μου είχε πάρει λουλούδια...χαζογιορτούλα δε λέω αλλά δεν είναι κακό να γίνονται και μικροπραγματάκια μεταξύ του ζευγαριού και για μένα μετράει περισσότερο αυτή η κίνηση γιατί ο Δ δεν πιστεύει σε αυτή την καθολική γιορτή...(γλυκά δεν έφερε ευτυχώς αλλά έφερε η πεθερά μου γαλακτομπούρεκο..."για σας το έφερα ,μου λέει ,που είστε ακόμα στο μέλια!!!"..βέβαια είναι και στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου και επειδή το μωρό μου ξέρει πως είμαι χαζορομαντική δεν χάνει την ευκαιρία για κάτι τέτοια...επετείους κτλ!!!

Ελ το νόημα στην δική μας σχέση εείναι δεδομένο και φυσικά δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη μέρα για να δείξει κάποιος την αγάπη του αλόιμονο αν περιμέναμε την σημερινή μέρα...αλλά η αλήθεια είναι οτι που και που χρειάζεται να εκμεταλεύεσαι κάποιες απλά στιγμές για να τις κάνεις ιδιαίτερες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ρε νεκ..καλα τα ψεματα για να γλυτωσεις τη κατσαδα ,,,αλλα η δικια μου κανει μυθοπλασιες ...1) ανυπαρκτα γενεθλια 2) ηρθε η γιαγια και με πηρε πιο νωρις απο το σταθμο και πηγαμε κουνιες 3) πηγα βολτα με το μπαμπα τη θαλασαα 4)εφτιξα στρογγυλα κεκακια με τη γιαγια ...αυτα ειναι τα τσεκαρισμενα ...

και τα διηγειται πολυ φυσιολογικα λεμε....φαντασια που οργιαζει !!επιθυμιες ....

οσο για το Γ. το φυσαει και δε κρυωνει ....την πατησε 20 μερες ταξιδι και στα καπακια μπειμπι σιτινγκ ...για καποιες ωρες εχει ερθει ο πατερας μου για τη μικρη ..αλλα κατα τ'αλλα εχει στριμωχτει

βεβαια παλι καλα που ειχε βαλει αδεια ..αλλιως θα ειχα αναγκαστει να παρω εγω ..και ειναι πιο δυσκολα στον ιδιωτικο τομεα ...

εδώ άλλα έχουν φανταστικούς φίλους καλέ, τα στρογγυλά κεκάκια που έφτιαξε με τη γιαγιά είναι πταίσμα! :lol::lol:

πάντως δεν είναι ψέμματα αυτά, απλά καλπάζουσα φαντασία και επιθυμίες που λες κι εσύ!

γράψε στο γκουγκλ ψέμματα και παιδιά και θα σου βγάλει ένα κατεβατό για όλες τις ηλικίες! δες αυτό:

http://kids.in.gr/kid-related/growth/article/?aid=1231225242

Κι εγώ πήρα προχθές παρουσία και των δύο ένα διπλό πακέτο πάνες κι είπα δυνατά να με ακούσει κι ο μικρός θα είναι κ το τελευταίο μάλλον, έλεγα να τις κρύψω και να πω ότι τελείωσαν στο σπίτι, δεν είχα σκεφτεί να πω ότι τελείωσαν κ στο σούπερ, καλή ιδέα!

Τα υποσέντονα μιας χρήσης που τα βρίσκετε, εγώ είχα πάρει ένα από mother όταν ήταν νεογέννητο αλλά την έβγαλα με τα σελτεδάκια, της 1 χρήσης όμως ακούγεται πιο εύχρηστο, γλιτώνεις extra πλύσιμο!

σούπερ μάρκετ έχει υποσέντονα, εγώ είχα πάρει όταν πήγα στο νοσοκομείο για τον τοκετό της τένα. αλλά αν έχεις ατυχήματα δε σε συμφέρει! καλιά σου να πας στο τζάμπο να πάρεις μερικούς μεγάλους σελτέδες να τους πλένεις που πλένονται και στο χέρι τσάκα-τσάκα νομίζω. δεν χρειάζεται να πεις ψέμματα νομίζω για το ότι τελείωσαν οι πάνες, άσε που ακούγεται πιο απειλητικό από το ότι θα δοκιμάσουμε π.χ. να φοράμε μόνο βρακάκι. ωστόσο ο αντρίκος είναι μεγάλος και θα βλέπει τις πάνες στο σούπερ οπότε καμιά μέρα θα σου πει "να τις!" όταν θα περάσετε από το ράφι. :tongue:

σοφάκι περαστικούλια στα μικρά σου! δεν έκανε δουλειά το xozal ε? καλά το θυμόμουν εγώ... άχρηστο και για εμένα!

πάω να ξυπνήσω τη μικρή που την πλάκωσε το πάπλωμα!

Διαφημίσεις

Νεκ μου έχεις δίκιο...τον τροπο Ελαιανα μου θα τον βρείς εσυ...ανάλογα το παιδάκι...εμάς ας πούμε ειναι εύκολος στις αλλαγές δεν το παιδέψαμε το θέμα...όταν καταλάβαμε πως ειναι έτοιμος απλα σταμάτησα με την πανα...το καθε παιδακι ειναι διαφορετικό και θελει το χρονο του...τωρα αν ηταν απειλητικό χμ δεν το σκεφτήκαμε καθόλου...δεν τον μάλωσαμε...τωρα ειναι ενα θέμα το ο,τι θα δει τις πάνες στο σμ γιατι εμεις παμε οικογενειακός και καποια φορα που τις είδε ειπε στον μπαμπά του ¨ κοιτά μπαμπα ξανά έφεραν πάνες αλλά ειναι για μωρά...εγω είμαι μεγάλος πιά¨ για τα υποσέντονα η τιμή ειναι 6 ευρώ τα 15 αλλα μόνο ενα καταναλώσαμε εμείς γιατι είχαμε μόνο ενα στυχηματάκι...αν είμασταν κοντά θα στα έδινα να τα δοκιμάσετε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα για μένα μίλησα, όχι για την δική σας σχέση. Αλίμονο, τι λόγο έχω να κρίνω τον κάθε άνθρωπο?Εμείς δεν είμαστε ρομαντικοί, εκεί ταιριάξαμε! Μικρές, καθημερινές στιγμές μας φτάνουν να αποδείξουμε τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Νομίζω αυτό είναι πιο δυνατό, αλλά μιλάω πάλι για εμάς, έτσι είμαστε και τα βρίσκουμε!

Για την πάνα νομίζω ό,τι καθεμιά ξέρει καλύτερα το παιδάκι της και τι πρέπει να του πει για να το πείσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα παντως αν τολμούσε να μου φερει οτιδήποτε την σημερινή μέρα...θα του το φερνα στο κεφάλι!!!!χαχαχαχα

Δε ξέρω ρε γμτ μου..την αντιπαθώ απίστευτα αυτή τη γιορτή,την θεωρώ εντελώς εμπορική και λίγο "γυμνασιακη".

Νεκ μου,κοτόπουλο έφαγα που χε φτιάξει η πεθερά. Να πω την μαύρη μου αλήθεια η γαστρεντερικού μου πε να ξεκινήσω με κοτόπουλο,η αλλ/γος μου είπε με σιτηρά αλλά σκέφτηκα πως αφού τελικά έτρωγα γλουτένη..περασα στο κοτόπουλο.

Να δω τι θα της πω αυριο,ελπίζω να μη με κράξει.παντως και σημερα όλη μέρα είχε αρκετά...τι άλλο σιτηρο υπαρχει δλδ να φάω? Δημητριακά φοβάμαι γιατί γραφει ότι μπορεί να περιέχουν ίχνη γάλατος.

Σοφάκι περαστικουλια.

Ακομη θηλαζεις ε? Μπράβο,ποσο λες να το κρατήσεις?

Ελεάνα,υπαρχει κάτι που θα ήθελε πολύ?

Ποδήλατο,κανα πατίνι από αυτά τα όρθια με το τιμόνι?

Ίσως αν τον δελεαζες με τίποτα τέτοιο?

Δεν είναι και η καλύτερη μεθοδος...αλλα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε.

Οι καθημερινές στιγμές κάνουν την σχέση πιο δυνατή σε αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία και για αυτό πιστευω πως ο γάμος και η οικογένεια και γενικά η συμβίωση (για μενά που έμεινα μαζι με τον Δ όταν παντρευτήκαμε ) ειναι αυτο που δείχνει σε μια σχέση ποσο δυνατή ειναι και ευτυχώς για εμάς λειτούργησε τοσο θετικά που πιστευω πως τα 4,5 τελευταια χρόνια ειναι τα ομορφότερα της ζωής μου!

Εγω μίλησα για τις στιγμές που κάνουν λίγο πιο ρομαντική και κόκκινη την ζωή μας για ενα παντρεμένο ζευγάρι πάντα....για όσους το εχουν πάντα ετσι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...