Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μικρή μου ξύπνησε 4 φορές χθες, καλά λέω πως περνάει άλμα-δεν έχω καμιά αμφιβολία. Την μία φορά είχε ξυπνήσει πριν ο Μάνος ο οποίος έχει μια έννοια, να πάρει το μαξιλάρι του να ρθει στο κρεβάτι!Τον γυρίζω πίσω και κοιμάται στο κρεβάτι του αφού του κάνω 2 λεπτά παρέα, αλλά χθες έκανε 2 ώρες να κοιμηθεί!!!Ναι μεν ήμουν στο κρεβάτι μου αλλά τον άκουγα που στριφογύριζε και δεν με έπαιρνε με τίποτα ο ύπνος!!!Το μεσημέρι δεν ξάπλωσα ούτε καν στον καναπέ που έλεγα πριν γιατί δεν κοιμήθηκε η μικρή και τώρα είμαι λες και έχω πιει δυο μπουκάλια ουίσκι και έχω μόλις επιστρέψει από 3ημερο γλέντι στα μπουζούκια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε λίγο καιρό που θα κάνει λιγότερα ξυπνήματα η μικρή ή που θα σου κοιμηθεί μερικές φορές σερί θα ισιώσεις κι εσύ! ωστόσο δεν κουράζεται ο μάνος με το ξενύχτι, το πρωινό ξύπνημα και που δεν κοιμάται το μεσημέρι? σαν τον δικό μου είναι που κοιμάται 8 ώρες το 24ωρο?

Ναι ρε γμτ τα 2 ξυπνήματα τα αντέχω, τα 4-5 με εξαντλούν. Ειδικά τώρα που δεν ησυχάζω ούτε μεσημέρι.

Δεν ξυπνάει πολύ πρωί ο Μάνος, περίπου 8 με 8 και 10. Στις 9 πέφτει ξερός ισως και νωρίτερα αν τον βάλω αλλά μέχρι να μπανιαρίσουμε, ταίσουμε και τα δυο περνάει η ώρα κάθε μέρα. Το είχε κόψει και δεν ξυπνούσε τα βράδια μια εποχή. Τώρα είναι must 1-2 φορές κάθε βράδυ. Που σημαίνει ό,τι ανά 2-2,5 ώρες ξυπνώ!!

Και τώρα το ευχάριστο!Αύριο πάω επιτέλους να φτιάξω μαλλί!!!

Νεκτ πάω αγάπη, κουτουλώ τους τοίχους!Καλό βράδυ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!

τι κανετε?

Πάλι βροχη σημερα..ειχαμε κανονισει να παμε με την κουμπαρα μου για καφε,στην αλλη την κουμπάρα αλλά το ακυρωσαμε, που να βγουμε εξω με 3 παιδια μες τη βροχη..

Προβληματισμενη ειμαι...εκει που χα να δω αιμα 3 μερες και αυτο οταν υπηρχε ηταν μονο σε κοκκους..απο χθες εμφανισε περισσοτερο πάλι...

Εκανα βλακεια και γω, πηρα αερα και εφαγα διαφορα...δλδ κοτοπουλο και ταχινι.

Εχω εκνευριστει τωρα απιστευτα μαζι μου.

Σημερα θα του βγαλω και τα πατς,ειμαι περιεργη,εχω την εντυπωση πως δε θα βγαλουμε ακρη μονο με αυτα.Μακαρι να βγω ψευτρα.

Η Μαριλιζα να χτυπησω ξυλο δεν ξυπναει καθολου πια, σπάνια,μπορει δλδ 1-2 φορες το μηνα.

Ευτυχως εχθες ο μπεμπης εκανε παλι 7ωρο οποτε χορτασα υπνο και σημερα θα παρει φωτια η σκουπα και το ξεσκονοπανο!!!!!

Καλημέρα!!!Η βροχή μας είπε καλημέρα και εδώ και σε λίγο ετοιμάζεται να ξανάρθει πάλι. 'Μαμά είμαι αρρωστούλης' ακούω το πρωί, μέχρι 37,2 έχω δει μέχρι στιγμής ωστόσο τον κράτησα σπίτι και ακύρωσω και το κομμωτήριο που έκλεισα χθες. Σιγά μην τα καταφέρω ποτέ!!!

Η μικρή ξύπνησε 2 φορές μόνο χθες αλλά τι να το κάνεις που ξύπνησε την δεύτερη φορά 5 και 20 και κοιμήθηκε 7!!Μου ρθε να την πετάξω από το παράθυρο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και κουραγιο φιλεναδες ..

αποψε μου ξυπνησε και εμενα η χριστινα ...ηθελε τη γιαγια της ...

η οποια μανα μου ειναι με φρικτο λουμπαγκο 1 βδομαδα τωρα ..την ειδαν χθες λιγο τα παιδια και μαλλον στενοχωρηθηκε η χριστινα μου ....

ευτυχως κοιμαται η δικια μου αποτις 9 παρα...και συνηθως δε ξυπναει καθολου

χθες μου ειπε και αλλο ψεμα ....οτι ειχε γενεθλια η Ηρω και οτι εφαγαν τουρτα Τινκερμπελ...ρωταω τη δασκαλα της το πρωι ..οχι μου λεει!!!πωπω κοριτσια ...με εχει αγχωσει ολο αυτο ...δε θα ξερω ποτε λεει αληθεια και ποτε παραμυθια ...

ο γιωργος εχει αδεια ολη τη βδομαδα και κανει μπειμπισιτινγκ...σημερα ετοιμαζοτον να βαλει το ψαρι για τη σουπα με τα λεπια μεσα ......ουφ ..θα μου πειτε γιατι δε μαγιερεψες εσυ???

ε, του ειπα να βρασει λιγες χυλοπιτες για τα παιδακια..αυτος ηθελε να κανει την υπερπαραγωγη

ελε περαστικα ...ειχες σχεδια για εορτασμο βαλεντινου σημερα και ηθελες κομμωτηριο ???

α....να χαιρομαστε και τους βαλεντινους μας !!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!!!!

Χρόνια μας πολλά...χαζογιορτή δεν λέω αλλά είναι μία απο τις όμορφες αφορμές για να κάνεις καμιά χαζομαρίτσα!!!Ο μπαμπάς μας αν φέρει γλυκάκι θα το φάει μόνος γιατί νηστεύω...δουλέυω κιόλας...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς την πάνα την έχουμε κόψει τελείως εδώ και αρκετό καιρό...Την ημερίσια μας πήρε λίγο χρόνο για να αρχίσει να τα λέει μόνος του,την βραδυνή την κόψαμε μαχαίρι σε ένα βράδυ...όταν κόψαμε την βραδυνή απο τη επόμενη μέρα άρχισε να τα λέει όλες τις φορές όλα και μόνος του...έχει πλάκα γιατί μιά Παρασκεύη πήγαμε σμ με τον Δ και το Λ και αποφίσαμε με τον Δ να μην πάρουμε πάνες ,πότε πήραμε τα υποσέντονα μιάς χρήσης και είπαμε στον Λ οτι τελείωσαν στο σμ οι πάνες...απο εκείνο το βράδυ τα έκοψε μαχαίρι...βέβαια για μία εβδομάδα μετα τα λεφτά που έβαζε στο κουμπαρα του έλεγε πως τα μαζευει για να πάρει πάνες χαχαχαχα αλλά του πέρασε...ατύχημα είχαμε μόνο έβα βράδυ και ίσως φταίω και εγώ γιατί δεν άκουσα...φοράει και υπνόσακο΄και λειδώνουμε και την πόρτα του μπάνιου και μιά μικρή βοήθεια την θέλει το βράδυ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βραδινά ξυπνήματα έχουμε 1 ή 2 αλλά ευτυχώς κοιμάται αμέσως τις περισσότερες φορές!!!Ο ύπνος μας είναι 9 ίσως και 9 παρα με 9 το πρωί!Μεσηέρι σπάνια κοιμάται και αυτό θα πεί βραδυνό πάρτυ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική τα αλεσμένα τα κόψαμε και αυτά τρώει τα δικά μας φαγητά κανονικά εκτός απ όταν έχω κάτι που δε του αρέσει και του φτιάχνω κάτι ιδιαίτερο...όχι αλεσμένο φυσικα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εμείς την πάνα την έχουμε κόψει τελείως εδώ και αρκετό καιρό...Την ημερίσια μας πήρε λίγο χρόνο για να αρχίσει να τα λέει μόνος του,την βραδυνή την κόψαμε μαχαίρι σε ένα βράδυ...όταν κόψαμε την βραδυνή απο τη επόμενη μέρα άρχισε να τα λέει όλες τις φορές όλα και μόνος του...έχει πλάκα γιατί μιά Παρασκεύη πήγαμε σμ με τον Δ και το Λ και αποφίσαμε με τον Δ να μην πάρουμε πάνες ,πότε πήραμε τα υποσέντονα μιάς χρήσης και είπαμε στον Λ οτι τελείωσαν στο σμ οι πάνες...απο εκείνο το βράδυ τα έκοψε μαχαίρι...βέβαια για μία εβδομάδα μετα τα λεφτά που έβαζε στο κουμπαρα του έλεγε πως τα μαζευει για να πάρει πάνες χαχαχαχα αλλά του πέρασε...ατύχημα είχαμε μόνο έβα βράδυ και ίσως φταίω και εγώ γιατί δεν άκουσα...φοράει και υπνόσακο΄και λειδώνουμε και την πόρτα του μπάνιου και μιά μικρή βοήθεια την θέλει το βράδυ!!!!

Κι εγώ πήρα προχθές παρουσία και των δύο ένα διπλό πακέτο πάνες κι είπα δυνατά να με ακούσει κι ο μικρός θα είναι κ το τελευταίο μάλλον, έλεγα να τις κρύψω και να πω ότι τελείωσαν στο σπίτι, δεν είχα σκεφτεί να πω ότι τελείωσαν κ στο σούπερ, καλή ιδέα!

Τα υποσέντονα μιας χρήσης που τα βρίσκετε, εγώ είχα πάρει ένα από mother όταν ήταν νεογέννητο αλλά την έβγαλα με τα σελτεδάκια, της 1 χρήσης όμως ακούγεται πιο εύχρηστο, γλιτώνεις extra πλύσιμο!

Εγώ ζήλεψα πάντως το μην της βελ στο face κι ας το θεωρώ κι εγώ χαζογιορτή! Ήθελα κι εγώ γλυκάκι και λουλούδια στο τραπέζι! Καλά εκτός ότι το πρωί τρέχουμε να παει μπαμπάς και αντρικος δουλειά και παιδικό, ο δικός μου είναι αλλού σε κάτι τέτοια, το έχω παράπονο, πες μου τι θέλεις μου λέει, ε! τι σόι έκπληξη είναι αυτό;

Kαλησπέρα κι από εμάς! Αγγελικούλα πατς κάνατε σε άλλες τροφές, ή μόνο στο γάλα? π.χ. αυγό ή ψάρι? πες μας τα αποτελέσματα όταν τα έχεις! ίσως να ήταν και τυχαίο βέβαια που σου παρουσίασε το αιματάκι... Έγραψες αν θυμάμαι καλά ότι σου είπε η γιατρός να τα βάζεις ανά 4 μέρες. άφησες να περάσουν 4 μέρες ή τα έφαγες κοντά-κοντά? τουλάχιστον να εντοπίσεις αν είναι κάτι από αυτά που τον πειράζει. θα μπορούσες να αρχίσεις από σιγά-σιγά με λαδερά λαχανικά ας πούμε, μιας και έτρωγες ακόμα πιο αυστηρά. φασολάκια με πατάτες και κολοκυθάκια, γεμιστά, κανένα μπριάμ κι έτσι, να τρως και τα όσπριά σου, τίποτα ριζότο με λαχανικά, τα φρούτα σου και από σιγά-σιγά να βάλεις κοτόπουλο (καλύτερα βιολογικό που σου είπαν για το ενδεχόμενο να τα ταΐζουν με τροφές με ζωικές πρωτεΐνες) και μετά από την παρέλευση των 4 ημερών να έβαζες αυγό ας πούμε και μετά πάλι ψάρι, κλπ.

ίσως να ήταν το κοτόπουλο αν δεν ήταν βιολογικό που τα ταΐζουν καμιά φορά αλεσμένα κρέατα στην ουσία, με μοσχάρι και γάλατα σε σκόνες κι ένα κάρο αηδίες! έχω ένα βιβλίο και λέει για τη βιομηχανία κρεάτων, αν δεις τι τρώνε τα ζώα που τα τρώμε μετά εμείς, παίζει και να μην ξαναφάς, τουλάχιστον αγοραστό ή όχι βιολογικό. δεν έχεις εδώ κανένα συγγενή να σου στέλνει κανένα κρεατάκι? κοτούλες, κατσικάκια κι έτσι?

καλημερα και κουραγιο φιλεναδες ..

αποψε μου ξυπνησε και εμενα η χριστινα ...ηθελε τη γιαγια της ...

η οποια μανα μου ειναι με φρικτο λουμπαγκο 1 βδομαδα τωρα ..την ειδαν χθες λιγο τα παιδια και μαλλον στενοχωρηθηκε η χριστινα μου ....

ευτυχως κοιμαται η δικια μου αποτις 9 παρα...και συνηθως δε ξυπναει καθολου

χθες μου ειπε και αλλο ψεμα ....οτι ειχε γενεθλια η Ηρω και οτι εφαγαν τουρτα Τινκερμπελ...ρωταω τη δασκαλα της το πρωι ..οχι μου λεει!!!πωπω κοριτσια ...με εχει αγχωσει ολο αυτο ...δε θα ξερω ποτε λεει αληθεια και ποτε παραμυθια ...

ο γιωργος εχει αδεια ολη τη βδομαδα και κανει μπειμπισιτινγκ...σημερα ετοιμαζοτον να βαλει το ψαρι για τη σουπα με τα λεπια μεσα ......ουφ ..θα μου πειτε γιατι δε μαγιερεψες εσυ???

ε, του ειπα να βρασει λιγες χυλοπιτες για τα παιδακια..αυτος ηθελε να κανει την υπερπαραγωγη

ελε περαστικα ...ειχες σχεδια για εορτασμο βαλεντινου σημερα και ηθελες κομμωτηριο ???

α....να χαιρομαστε και τους βαλεντινους μας !!!!

μπράβο στο μπαμπάκα που βοηθάει και εκτελεί και χρέη μπεϊμπι σίτερ! μικρό το κακό πάντως να βάλει τα ψάρια με τα λέπια. το πολύ-πολύ να σουρώσετε τη σούπα μετά! :tongue:

σχετικά με τα ψέμματα σαν το βοσκό με το λύκο ένα πράμα ε?? κακά τα ψέμματα όταν σε παραμυθιάζουν μία, δύο, τρεις στο τέλος δεν πιστεύεις πράμα πια! κι υπάρχει πάντα και το "μέχρι πού μπορεί να φτάσουν?"

οπότε κράτα εσύ την πισινή και μάθαινε αλλιώς ή από αλλού!

έχει και σημασία ο τρόπος που ρωτάς για να μάθεις

π.χ. 1ος τρόπος:

-ποιος το έκανε αυτό?

-η αριάδνη!

2ος τρόπος:

-γιώργο γιατί το έκανες αυτό?

-επειδή...μπλα...μπλα...μπλα...

με δυο λόγια αν υποψιάζεσαι κάποιον και ρωτήσεις γενικά και αόριστα, θα την πληρώσει σίγουρα ο άλλος! :lol:

πάντως αν δεν είναι τρομερά και φοβερά δεν χάλασε κι ο κόσμος νομίζω,εδώ λέμε εμείς οι μεγάλοι ψέμματα και μάλιστα όχι αθώα, δε θα πούνε τα παιδιά?? αν μη τι άλλο δείχνουν ότι έχει φαντασία η κόρη σου! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...