Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μικρή μου έμαθε να φυσάει τις μύξες της!!!!!Φοβερό!!!!Της λες φύσα μυτούλα και φρουυυυυ φυσάει το κορίτσι μου!Με μύξα ξύπνησε σήμερα, έτσι είναι δηλαδή μια μύξα μια φλέμα όλος ο χειμώνας.Ο Μάνος μου δεν είναι καθόλου έτσι και μου κάνει εντύπωση.

Ελεάνα και εγώ του έκοψα τον μεσημεριανό ύπνο για να κοιμάται νωρίτερα και ευκολότερα το βράδυ. Το μεσημέρι αφού γυρίσει από τον παιδικό, θα φάει, θα παίξει λίγο με την αδερφή του. Μετά εκείνη συνήθως κοιμάται ένα 2ωρο και αρχικά ξαπλώνουμε μαζί λίγο στον καναπέ. Εκείνος βλέπει τιβί (δεν γίνεται αλλιώς, δεν την βγάζω διαφορετικά με τόσα βραδινά ξυπνήματα, είμαι ράκος πλέον) και εγώ όσο μπορώ κλείνω τα μάτια μου για να να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας. Έτσι τον κρατάω και ήσυχο για να ξεκουραστούν και οι υπόλοιποι κάτω και δίπλα μας. Μετά παίζει παζλ (συνήθως τα φτιάχνει μόνος του αλλά είμαι τριγύρω αν χρειαστεί κάτι), διαβάζουμε βιβλία εκπαιδευτικά, μαθαίνουμε τα γράμματα, συζητάμε για το τι έκανε στο σχολείο. Ε κάπου τότε έρχεται ο μπαμπάς και αφού φάει αναλαμβάνει δράση εκείνος και τα απασχολεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και μιας και είχαμε πιάσει τις δραστηριότητες χθες, να σας πω ότι κατά καιρούς έρχονται και μοιράζουν διαφημιστικά για παραστάσεις, θέατρα κλπ εξω από το σχολείο μας. συνήθως απευθύνονται σε παιδάκια δημοτικού. έτσι και σήμερα χαρτάκια έβοσκαν εδώ κι εκεί και έπιασα αδιάφορα ένα που ήταν πάνω στο παγκάκι έξω στη γωνιά των δασκάλων, σκέφτηκα από καμιά χαζοπαράσταση θα είναι και διαβάζω και λέω... στον ουρανό το γύρευα και στη γη το βρήκα!!!

"το εργαστήρι του αερόστατου" έλεγε και είναι και κοντά στο σπίτι μας, http://glossitses.wordpress.com/2012/10/02/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9/

και πέρα από το θεατρικό παιχνίδι για διάφορες ηλικιακές ομάδες, έχει τμήμα εικαστικών, τμήμα μικρών παιδιών για επαφή με την έκφραση και την τέχνη, τμήμα μουσικής προπαιδείας από 4 ετών και τμήμα μαγειρικής για 2-8 ετών! ενθουσιάστηκα! θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω πληροφορίες! δε θα ήταν άσχημο να ρίξουμε ένα βλέφαρο κατά κει!

Η μικρή μου έμαθε να φυσάει τις μύξες της!!!!!Φοβερό!!!!Της λες φύσα μυτούλα και φρουυυυυ φυσάει το κορίτσι μου!Με μύξα ξύπνησε σήμερα, έτσι είναι δηλαδή μια μύξα μια φλέμα όλος ο χειμώνας.Ο Μάνος μου δεν είναι καθόλου έτσι και μου κάνει εντύπωση.

Ελεάνα και εγώ του έκοψα τον μεσημεριανό ύπνο για να κοιμάται νωρίτερα και ευκολότερα το βράδυ. Το μεσημέρι αφού γυρίσει από τον παιδικό, θα φάει, θα παίξει λίγο με την αδερφή του. Μετά εκείνη συνήθως κοιμάται ένα 2ωρο και αρχικά ξαπλώνουμε μαζί λίγο στον καναπέ. Εκείνος βλέπει τιβί (δεν γίνεται αλλιώς, δεν την βγάζω διαφορετικά με τόσα βραδινά ξυπνήματα, είμαι ράκος πλέον) και εγώ όσο μπορώ κλείνω τα μάτια μου για να να αντέξω το υπόλοιπο της ημέρας. Έτσι τον κρατάω και ήσυχο για να ξεκουραστούν και οι υπόλοιποι κάτω και δίπλα μας. Μετά παίζει παζλ (συνήθως τα φτιάχνει μόνος του αλλά είμαι τριγύρω αν χρειαστεί κάτι), διαβάζουμε βιβλία εκπαιδευτικά, μαθαίνουμε τα γράμματα, συζητάμε για το τι έκανε στο σχολείο. Ε κάπου τότε έρχεται ο μπαμπάς και αφού φάει αναλαμβάνει δράση εκείνος και τα απασχολεί.

μπράβο στην εβελίνα! καλά ξεμυξίσματα! :tongue::lol:

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με την πάνα, η πίεση δεν έχει φέρει αποτέλεσμα κ φοβάμαι να επιμείνω!

Καλέ στα δημοτικά έχουν τούρκικες; Εμείς στο ιδιωτικό είχαμε κανονικές! Πάντως ίσως αν είχα κοριτσάκι θα το μάθαινα να κάνει τσίσα όρθιο όπως κι εγώ όταν είμαι έξω καθότι σιχασιάρα οπότε έτσι αποφεύγεις να ακουμπήσεις και σε μια βρώμικη λεκάνη.

Όσο για τα κιλά, καλέ ποια 20? πριν τον ζύγισα 14100 με το ζόρι!

Και μεις στο δημοτικο τούρκικες ειχαμε..νομιζω οτι εχουν καταργηθει πλέον..

Η Μαριλιζα το πρωι ξυπναει χιλιοκατουρημενη, πολλες φορες λερωνει και τα ρούχα της απτα κατρουλια!τοσο πολυ...

Το μεσημερι την εχει κοψει την πανα αλλά το βραδυ και η ανασφάλεια και η βαρεμαρα να πλενω παπλωματα μες το χειμώνα.. μας εχει κανει να μεινουμε πισω.

Παντως η πεθερα μου 2-3 φορες που κοιμηθηκε εκει ειπε οτι δεν της εβαλε πάνα και δεν εκανε!

Εγω οταν δεν της εχω φορεσει παντως,κατουριέται πανω της.

Διαφημίσεις

Νανάκια και τα δυο, ο Μάνος από τις 9 η μικρή χάλασε λίγο το πρόγραμμά της σήμερα και κοιμήθηκε πριν λίγο.

Εμείς πάνα έχουμε κόψει ένα χρόνο τώρα, πρωινή-μεσημεριανή-βραδινή μαχαίρι! Αυτό με τα κακά που λες Ελεάνα μου το έχω ακούσει από την γειτόνισσα που έχει ένα κοριτσάκι σαν τα δικά μας και φοράει ακόμη πάνες. Ειδικά στα κακά μου έχει πει πως κρατιόταν όταν της έκανε εκπαίδευση το καλοκαίρι μέχρι να της βάλει πάνα να τα κάνει εκεί. Δεν το βλέπω καλό αυτό όμως ε? Ο παιδίατρος τι λέει?

Νεκτ ωραία μου ακούγονται όσα λες για τις δραστηριότητες. Ωστόσο όλα αυτά ή τα περισσότερα εμείς τα κάνουμε στον παιδικό. Ειδικά η φετινή δασκάλα του παιδιά είναι άπαιχτη, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει τρομερή όρεξη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νανάκια και τα δυο, ο Μάνος από τις 9 η μικρή χάλασε λίγο το πρόγραμμά της σήμερα και κοιμήθηκε πριν λίγο.

Εμείς πάνα έχουμε κόψει ένα χρόνο τώρα, πρωινή-μεσημεριανή-βραδινή μαχαίρι! Αυτό με τα κακά που λες Ελεάνα μου το έχω ακούσει από την γειτόνισσα που έχει ένα κοριτσάκι σαν τα δικά μας και φοράει ακόμη πάνες. Ειδικά στα κακά μου έχει πει πως κρατιόταν όταν της έκανε εκπαίδευση το καλοκαίρι μέχρι να της βάλει πάνα να τα κάνει εκεί. Δεν το βλέπω καλό αυτό όμως ε? Ο παιδίατρος τι λέει?

Νεκτ ωραία μου ακούγονται όσα λες για τις δραστηριότητες. Ωστόσο όλα αυτά ή τα περισσότερα εμείς τα κάνουμε στον παιδικό. Ειδικά η φετινή δασκάλα του παιδιά είναι άπαιχτη, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχει τρομερή όρεξη!

Κλείσατε κιόλας χρόνο χωρίς πάνες?? Μπράβο σας!!! Πώς είχα την εντύπωση ότι τις κόψατε τον περασμένο Ιούνιο...?

Κι εγώ πιστεύω πάντως Ελεάνα ότι δε θέλει πίεση γιατί μπορεί να γίνει χειρότερο το πείσμα ή να του δημιουργηθούν άλλα ζητήματα, πχ. δυσκοιλιότητα. Δοκίμασες με αυτοκολλητάκια σε πινακάκι και μια επιβράβευση στο τέλος? Κάθε που θα κάνει κακά στην τουαλέτα δλδ να κολλάτε το αυτοκολλητάκι και όταν συμπληρωθούν κάμποσα να έχει ένα μικρό δωράκι. Δες εδώ πινακάκια που μπορείς να κατεβάσεις γιαυτό το σκόπο και να τα τροποποιήσεις λίγο γιατί είναι στα αγγλικά, έχει και βραβεία και αυτοκόλλητα ή μπορείς να πάρεις αυτοκόλλητα δικά σου. Αφού η πίεση δεν φέρνει αποτελέσματα πάρτον με το καλό!

http://www.pottytrainingconcepts.com/Potty-Training-Chart-Blank.html

Χμ Μάρτη ξεκινήσαμε την διαδικασία, αυτό θυμάμαι και σε 2 βδομάδες είχε κόψει την ημερήσια πάνα. Μια γαστρεντερίτιδα καλή ώρα σαν τον Αντρίκο μας πήγε λίγο πίσω αλλά αμέσως μετά το ξαναπήραμε ζεστά. Ιούνιο ήταν που την κόψαμε τελείως λες, μπορεί?Πότε βρεθήκαμε που το συζητήσαμε θυμάσαι? Μάιος ήταν?Ε αμέσως μετά έκοψε την βραδινή.

Δεν έχουν τούρκικες στους παιδικούς καλέ, λέτε να έχουν στα προνήπια?Δεν το νομίζω!Εγώ πάντα είχα την αίσθηση πως θα πέσω καμιά ώρα μέσα! Εντομεταξύ όσες πάνε τα παιδάκια σας παιδικό θα τα συνεχίσετε εκεί ή θα τα πάτε σε κανονικό προνήπιο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Χμ Μάρτη ξεκινήσαμε την διαδικασία, αυτό θυμάμαι και σε 2 βδομάδες είχε κόψει την ημερήσια πάνα. Μια γαστρεντερίτιδα καλή ώρα σαν τον Αντρίκο μας πήγε λίγο πίσω αλλά αμέσως μετά το ξαναπήραμε ζεστά. Ιούνιο ήταν που την κόψαμε τελείως λες, μπορεί?Πότε βρεθήκαμε που το συζητήσαμε θυμάσαι? Μάιος ήταν?Ε αμέσως μετά έκοψε την βραδινή.

Δεν έχουν τούρκικες στους παιδικούς καλέ, λέτε να έχουν στα προνήπια?Δεν το νομίζω!Εγώ πάντα είχα την αίσθηση πως θα πέσω καμιά ώρα μέσα! Εντομεταξύ όσες πάνε τα παιδάκια σας παιδικό θα τα συνεχίσετε εκεί ή θα τα πάτε σε κανονικό προνήπιο?

κάτσε να σου τα βρω γιατί κι εγώ δεν τα θυμάμαι, μόνο ότι μάιο κουβεντιάζαμε όταν βρεθήκαμε. μισό.

Θυμάμαι που τότε σε ρωτούσα για την βραδινή πάνα και αμέσως μετά την κόψαμε. Οπότε καλά λες εσύ Ιούνιο αλλά εμένα μου έχει καρφωθεί Μάρτης γιατί τότε ξεκίνησε η διαδικασία και η πρωινή-μεσημεριανή κόπηκε πολύ εύκολα και γρήγορα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ τι μου θύμισες...πόσο μικρούλης ήταν τότε μωρέ και πόσο μεγάλωσε...θυμάμαι τις σκηνές που περιγράφω να τρέχω στην λεκάνη για να κάνει κακά, να σφίγγεται και τίποτα!!!

Και θα σταθώ και σε κάτι άλλο...αυτό με τον ύπνο ρε παιδάκι μου τώρα το φτιάξαμε πάλι. Πόσο μας έχει ταλαιπωρήσει αυτό το παιδί με τον ύπνο του!Εσάς ξυπνάνε ακόμη τα βράδια ρε παιδιά?Εμάς 1-2 φορές σχεδόν κάθε βράδυ και καπάκι ξυπνάει η μικρή μην χάσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Aμέ! Πώς δεν ξυπνάνε? εμένα χθες ξύπνησε μια φορά η μικρή γιατί είχε ξεσκεπαστεί και κρύωνε κι ήρθε να μου το πει κρατώντας το μπουκάλι με το νερό της και μια φορά ο γιώργος γιατί ήθελε νερό και μες στη νύστα του δεν έβρισκε το μπουκάλι του. μετά τα 5 τα βλέπω να αφήνουν τη μαμά να κοιμηθεί σερί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...