Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας !!

αγγελικη τουλαχιστον βρηκες καλο γιατρο , τωρα θα μπουν ολα σε ταξη ...

ντινακι ..μεγεια τα ψωνια σας ....εγω εχω γινει φαν του hm ...σχεδον ολα τα ρουχα ειναι απο εκει και εσωρουχα ...και απο τιμες σουπερ

νεκ μου ...δεν ξερω πως ακριβως παει στη τουαλετα στο σχολειο ..εχουν μικρες παιδικες ...στα κακα πρεπει να τα σκουπιζουν οι ιδιες να τα παρουν χαμπαρι ..σπανια μου εχει ερθει λερωμενη ..τα πανε για τσισα απο οτι εχω καταλαβει κατα τις 9μιση πριν το πρωινο, κατα τις 12 πριν το μεσημεριανο ..πλενουν και χερια ..

τωρα για τα συμφωνα και η δικια μου μπερδευεται ..αλλα δε αγχωνει ...

δε λεει "ρ" και τα διψηφα τα μπερδευει ....επαιζε μα τα κουζινικα και εφτιαχνε καφε ....και ψαι...της λεω ¨"ψαρι" στο μπρικι ????και μου λεει οχι ...τσαιιιιιιι

αρα εχουμε , ψ, ξ, ρ, ...αυτα σιγουρα ...."τσ", "ντ" "γκ", "δ΄', "θ" 'γ" τα λεει καθαρα

αλλα συγκεκριμενα το "ρ" ουτε εγω το λεω πολυ καθαρα ..και ο αδερφος μου αργησε

ελε ..αλμα η μικρη σου....χωσε την στο κρεβατι της να ηρεμησει

εμενα ευτυχως η δικια μου δεν ειχε βηχα καθολου , κοιμηθηκε ολο το βραδυ και κοιμηθηκαμε και εμεις

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!

Λοιπον που λετε..παω εκει εχθες καπως προκατειλημενη γιατι δεν ειχα ακουσει και πολυ καλα λογια απο καποιες κοπελες στο φεις και απο την παιδιατρο αν θυμαστε.

Μπαινουμε μεσα, ητανε μια κυρια και 2 ειδικευομενες που μας πηρανε ιστορικο.

Συζητησαμε για ολα αυτα που εχουν συμβει, ποτε ξεκινησε το αιμα,τι τροφες εχω κοψει, ποτε και γιατι.

Μετα μου λενε να περιμενω,φευγουνε και ξαναρχονται μαζι με την αλλεργιολογο.

Ξανα απο την αρχη ολα..

Μου ειπε λοιπον, πως η συντριπτικη πλειοψηφια παιδιων εχουν αλλεργια στα αγελαδινα, πολυ παρα πολυ κακως εκοψα τοσες τροφες,διοτι η ασκοπη διακοπη τροφης απο το διαιτολογιο ενος βρεφους που θηλαζει μπορεί να οδηγησει σε αλλεργία χωρίς να υπαρχει εξ αρχης,απο την ελλειψη δλδ ο οργανισμος μετα να μην δεχεται την συγκεκριμενη τροφη.

Οποτε μου πε να ξεκινησω να βαζω οπως σας ειπα κ εχθες.

Επισης ειπε οτι θα επρεπε να εχω δει θεαματικη βελτιωση απο οταν εκοψα τα αγελαδινα σε 6-7 μερες.Γεγονος που σε μας δεν συνεβη και αυτο την προβληματισε.

Με ρωτησε τι μου ειπαν η παιδιατρος και η παιδογαστρεντερολογος ( η μια να κοψω το θηλασμο και η αλλη να δωσω πατατα) και κυριολεκτικα εφριξε.

Πειρσσοτερο με την παιδιατρο.

( Βασικα με την παιδογαστρεντερολογο εγω δεν εχω καποια προβλημα, ισα ισα η γυναικα με βοθησε παρα πολυ, απλα αυτο για την πατατα θεωρω οτι ηταν ακραιο.)

Αυτο ειναι λεει το τελευταιο πραγμα που θα πω σε μια μητερα, ο θηλασμος ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορει να συμβει σε ενα μωρο.

Μεχρι και για vbac μου ειπε,γιατι δεν το προσπαθησα κτλ...

Τον κοιταξε για ραγαδα, τον βρηκε πολυ καλο σε βαρος και συμπεριφορα οποτε αυτο δεν την ανησυχει γιατι κατι πιο σοβαρο.

Για εξετασεις μου ειπε οτι εινια νωρις, ανεφερα εγω τα IgE που μου ειχατε πει αλλα ειπε οχι.

Καναμε τα πατς με φρεσκο, σκονη και δικο μου.

Θα μας ξαναδει την Παρασκευη ειπε που θα παρουμε περαιτερω οδηγιες για το τι θα κανουμε.

Παντως ειλικρινα, το λεω και το ξαναλεω, πρωτη φορα συναντω γιατρο και προσωπικο τοσο υπερ του θηλασμου.

Αυτα πανω κατω...οτι αλλο θυμηθω θα σας το πω..

Νεκ, εχουνε μικρες τουαλετιτσες στο σχολειο και νιπτηρακια.

Πανε μονα τους οποτε θελουνε στο δικο μας σχολειο τουλαχιστον, απλα εγω ειχα ζητησει απο την δασκαλα να την σκουπιζει οταν κανει κακά γιατι δεν μπορει μονη της .(αληθεια ποτε το καταφερνουν αυτο?!)

Ουτε και μενα λεει το "ρ".

Ο Λευτερης το ειπε 6 χρονων!

αγγελικη , ειναι ωραιο να βρισκει γιατρο να σε στηριζει στο θηλασμο

τη μαριλιζα τη ξεκινησες παιδικο?

η δικια μου καποιες φορες σκουπιζεατι μονη της , σηκωνει τα βρακια της και παταει και καζανακι ...αλλες παλι φωναζει μαμα εκανααααα...

στο σχολειο δεν ειμια σιγουρη , φανταζομαι οπως και το σπιτι παιζουν και τα δυο ...

εμενα η αγγελικη μπορω να πω μιλαει πιο καθαρα ..μικρες προτασεις, με βασικο λεξιλογιο που εμπλουτιζεται αλλα πολυ καθαρα ...

η χριστινα πολλες φορες ..τρεχει το μυαλο της πιο μπροστα , θελει να πει πολλα...και χαζοκεκεδιζει κιολας .....αλλα νομιζω ειναι λογικο οταν ανατρεχει στο παρελθον , ή θελει να μιλησει για κατι που δε ξερει πολυ καλα και προσπαθει να το περιγραψει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εμάς το "ρ" ο Λ το λέει πεντακάθαρα και γενικά το μιλάει και καθαρά και κάνει μεγάλες προτάσεις...εκεί που ίσως εντοπίζω μια μικρή δυσκολία είναι στο "ξ" το οποίο παλιότερα το έλεγε πιό καθαρά...τώρα αντί για "ξ" βάζει "τσ"...θα φτιάξει για την ηλικία του τα λέει πολύ καλά και με το παραπάνω και μας το είχαν τονίσει και στον παιδικό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Στο παιδικό είχαν παιδικές τουαλετίτσες και νιπτήρες και αν δεν κάνω λάθος ρόζ και γαλάζιες...θυμάμαι πως επειδή ο Λ ήταν στο τμήμα 3-4 κάποιες συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα τα πήγαιναν όλα μαζί ανα τραπέζάκι (έκανα και έπλεναν και τα χεράκια)και φυσικά αν κάποιο παιδάκια ξαναήθελε το πήγαινε η δασκάλα...δεν ήρθε ποτέ λερωμένος!!!!

Στο σπίτι πάει μόνος αλλά φωνάζει την μαμά να ξεκλειδώσει την πόρτα του μπάνιου που είναι πάντα κλειδωμένη (έχω μέσα πάντα χλωρίνη για να ρίχνω συχνα και στο ντουλάπι έχει τα σαμπουαν ,κολώνιες κτλ) κάνει και ή τον πλένω ή τον σκουπίζω με παιδικά μωρομάντιλα...ότι μωρομάντιλο δεν είχαμε μέχρι τα 3 το παίρνουμε τώρα...το θέμα με εμας είναι το έξω...δεν πάει με τίποτα εκτός αν το σπίτι είναι κάποιου δικού μας...κουφό...καλά έξω δεν το συζητώ με τίποτα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Έχω γαστρεντερίτιδα και σέρνομαι! Δεν έχω κουράγιο ούτε να διαβάσω τα νέα σας! Από τη μια ίωση στην άλλη, παρέα και ο γ., ευτυχώς ο μικρός φτου φτου τα περνάει πιο ελαφρά από όλους. Για την τουαλέττα καμία βελτίωση, αρνείται κατηγορηματικά για τς κακά, θέλω εδώ και 3 βδομάδες να συνενοηθώ με τη δασκάλα και δε με αφήνουν οι αρρώστιες. Τουλάχιστον ξαναγύρισε στο κρεβάτι του!

Σύμπι μπράβο που βρήκες έναν άνθρωπο να συνεννοηθείς και κυρίως να μην σε αγχώνει περί διακοπής θηλασμού!!!Θα περάσει θα δεις, θέλει τον χρόνο του και όλα καλά θα πάνε! Καλή επιτυχία στο εξής!!

Ο Μάνος το ρ άλλωτε το λέει και άλλωτε το αντικαταστεί με το λ, αναλόγως ποιο γράμμα ακολουθεί μετά. Ωστόσο έχει πολύ εμπλουτισμένο λεξιλόγιο, βοηθάει πολύ το σχολείο σε αυτό γιατί ακούω λέξεις και εκφράσεις που εμείς δεν τις χρησιμοποιούμε. Από τα συν του παιδικού!!

Ελεάνα περαστικά σου, πολλά υγρά πίνε κοριτσάκι! Αυτό με τα κακά δεν το κατάλαβα...έχει θέμα ο Αντρίκος?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Το θέμα μας είναι ότι ακόμη φοράει πάνα έξω γιατί αρνείται να κάνει κακά οπουδήποτε αλλού και μέσα στο σπίτι μου τη ζητάει όταν θέλει να τα κάνει, είχα βάλει όριο τις 13/2 που θα έκλεινε τα 3 1/2, χαζό αλλά έπρεπε να αρχίσω από κάπου, να εξαφανίσω τις πάνες και να κάνω την κινέζα μπας και κάτσει στο καθισματάκι στη λεκάνη αλλά ήρθε η γαστρεντερίτιδα και το ανέβαλα και για πρακτικούς λόγους και λόγω ανύπαρκτης αντοχής, ήθελα σταδιακά να τον στέλνω και παιδικό χωρίς πάνα αλλά μετά από συνενόηση με τη δασκάλα, να δούμε πώς θα το οργανώσουμε για μην έρθει σε δύσκολη θέση μπροστά στους φίλους του!

Άσχετο, πώς απασχολείτε τα παιδιά όταν γυρνάνε από τον παιδικό; Εμένα δεν κοιμάται κιόλας, θέλει να την αράξει στον καναπέ να δει παιδικά! Από τη μία με βολεύει γιατί κάνω τις τελευταίες δουλειές μου αλλά αισθάνομαι κ τύψεις. Μόνος του ακόμη δεν παίζει. Μετά το φαγητό ή πάμε καμιά βόλτα ή καθόμαστε λίγο παρέα στον καναπέ και μετά παίζουμε μαζί μέχρι να έρθει κι ο μπαμπάς του.

Ελεάνα περαστικα..απο το σταθμο την εφερε ε?

αχ αχ αυτα ειναι που τρέμω...

Ντίνα εσυ τωρα τον πας σταθμο?

Εμεις το μονο θεμα που εχουμε με το σταθμο ειναι με το φαγητο....δεν θελει να τρωει τιποτα.Γιατι..."θελω να φαω της μαμας μου" τι να της πεις?! Αφου αντεχει τοσες ωρες νηστικια...παντως οταν γυριζε σπιτι ηταν ξελιγωμενη στην πεινα, απο το ανσασερ μου γυρευε φαγητο!

Την πανα τη βραδινη εμεις εχουμε ακομη...καθένα με τα κολλήματά του μου φαίνεται!

Ντινα εσεις πως πατε με το φαγητο? τα κοψατε τα αλεσμένα τελικα?

καλησπέρα σας! αγγελική ωραία τα νέα σας, καλή η γιατρός σας, οπότε σίγουρα θα έχει ανέβει και η ψυχολογία σου! καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας και εύχομαι γρήγορα να δεις και αποτελέσματα! άντε να πας και την παρασκευή να δείτε πώς θα προχωρήσετε!

αρχίζεις δλδ να τρως πάλι σαν τον άνθρωπο?! τι καλά ε?? τι καλό έφαγες σήμερα? :lol:

και στο νήπιο έχει άραγε παιδικές τουαλετίτσες? αν είναι έτσι δεν θα έχουμε θέμα! εγώ από παιδάκι φοβόμουν και σιχαινόμουν τις τούρκικες που λέμε. ειδικά για τα κοριτσάκια απαπαπα! ακόμα και στο δημοτικό λυπάμαι τα πιτσιρίκια που έχουν αυτό το μαρτύριο! εγώ πάντως τα παιδιά μου θα τα πηγαίνω στων δασκάλων που έχουμε μια τουαλέτα ορόφου που δεν πατάει άνθρωπος και κλειδώνει κιόλας και δε με νοιάζει! άλλη διάκριση δε θα κάνω, εκεί όμως είμαι κάθετη!

για το θέμα του λόγου οι συνάδελφοί μου μου λένε ότι είναι μικρός ακόμα και να μην αγχώνομαι. εγώ όμως δε θέλω να έχει δυσκολίες στη συνεννόηση με άλλα παιδάκια του χρόνου γιατί πολλές φορές ο λόγος του είναι δυσκατάληπτος και δεν θέλω να τον κοροϊδεύουν ή να τον απομονώσουν εξαιτίας αυτού του θέματος. Αν ήταν μόνο το ρ δε με πείραζε φυσικά αλλά είναι τόσα πολλά που χάνουμε την μπάλα. Κατά τα άλλα μιλάει κανονικά, με μεγάλες προτάσεις, σωστούς χρόνους και σύνταξη και μάλιστα έχει πολύ εμπλουτισμένο λεξιλόγιο και χρησιμοποιεί εξεζητημένες λέξεις.

Κι η μικρή δε μιλάει καθαρά αλλά για την ηλικία της καλά τα πάει, κάνει μεγάλες προτάσεις εδώ και αρκετούς μήνες, χρησιμοποιεί κι αυτή πολλές λέξεις, επίθετα (προχθές καθόταν στην ποδιά της συντέκνισσάς μας την κοίταξε καλά-καλά, έτσι όπως ήταν βαμμένη και φτιαγμένη και της είπε "ελένη, έχεις ωραία μάτια!" κι έπειτα γύρισε στο νονό του γιώργου και του λέει "νονό, η ελένη είναι καλή!" νομίζω για την ηλικία της είναι καλά, ουουουου αν τη συγκρίνω κιόλας με το γιώργο που 27 μηνών συνδύαζε 2 λέξεις "μαμά νερό" ή "μπαμπά πιπίλα" και κάναμε πάρτι!

ελεάνα περαστικά σας εύχομαι! άτιμο πράγμα η γαστρεντερίτιδα! με το θέμα της πάνας δεν ξέρω τι να σου πω, δύσκολα χειρίζεσαι το πείσμα ή τον φόβο του παιδιού. κάτι του φταίει του αντρίκου και δε θέλει, μια ανασφάλεια με τα κακά την έχουν πολλά παιδιά. το καλοκαίρι θα προσπαθήσω κι εγώ με τη μικρή που μου βγάζει έναν αέρα ότι θα περάσουμε δύσκολες μέρες για να κόψουμε την πάνα. δε θέλει με τίποτα να βάλει βρακί, ούτε καν να την αλλάζω όταν κάνει κακά, τι να λέμε τώρα... Νομίζω όσο εύκολα την έκοψε ο γιώργος, τόσο θα με ζορίσει αυτή! το ίδιο υποψιάζομαι και στην πιπίλα!

Εμεις το μονο θεμα που εχουμε με το σταθμο ειναι με το φαγητο....δεν θελει να τρωει τιποτα.Γιατι..."θελω να φαω της μαμας μου" τι να της πεις?! Αφου αντεχει τοσες ωρες νηστικια...παντως οταν γυριζε σπιτι ηταν ξελιγωμενη στην πεινα, απο το ανσασερ μου γυρευε φαγητο!

Την πανα τη βραδινη εμεις εχουμε ακομη...καθένα με τα κολλήματά του μου φαίνεται!

της μαμάς το φαγητό είναι το καλύτερο βρε! μπράβο στο κορίτσι σου που είναι επιλεκτικό να λες!

τη βραδινή πάνα την φοράς από ανάγκη ή από ανασφάλεια? γιατί αν είναι από το 2ο τότε τη βγάζεις και έχεις επίστρωμα στο κρεβάτι. το πρωί ξυπνάει βρεγμένη? μήπως τα κάνει όταν ξυπνήσει? για πήγαινε και ρίξε μια ματιά τη νύχτα σε κανένα ξύπνημα του μπέμπη να δεις αν είναι στεγνή ή βρεγμένη η κοπελιά σου, μπορεί να μην κατουριέται και να κάνει μόλις ξυπνάει το πρωί ίσως να μην μπορεί να κρατηθεί. έχω ακούσει και κολπάκι 2 κουταλάκια μέλι πριν τον ύπνο εμποδίζουν τη νυχτερινή ενούρηση! δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα μου χρειαστεί με την κόρη, είμαι σίγουρη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...