Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε φιλενάδα τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες έχω φάει πολύ βραστό...σε κοτοπουλο,μπρόκολο ,κουνουπίδι κτλ ανάλατα και χωρίς λάδι...έχω κόψει το λευκό ψωμί (και γενικά το ψωμί στο φαγητό)και τρώω μόνο ένα τόστ μόνο με γαλοπούλα και ψωμί του τοστ ολίκης...και το γλυκό μου είναι δημητιακά ολικής και γάλα μέρα παραμέρα...το ΣΚ αυτό χαλάει αλλά απο Δευτερα πάλι στα ίδια...έχω δεί αποτέλεσμα...και ναί μπορώ να πώ πως έχει πέσει η κοιλιά μου πάρα πολύ...και απο κιλά μια χαρά τα πάω..

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμάς πάλι τα μποξεράκια τον βολεύουν στην τουαλέτα και ήθελα να το γράψω πριν αλλά το ξέχασα. Τα σλιπάκια όταν τα σηκώνει άλλες φορές μαζεύουν σε διάφορα σημεία, άλλες φορές του γίνονται στρίνγκ ένα πράμα :lol: οπότε προτιμώ τα μποξεράκια που δεν γίνεται κανένα μπέρδεμα.

Ήθελα και να ρωτήσω τις κοπελιές που πάνε παιδικό τα μικρά γιατί μη με κοροϊδέψετε :oops: το έχω κι αυτό άγχος, με το θέμα της τουαλέτας στον παιδικό τι γίνεται? να υποψιαστώ ότι οι τουαλέτες είναι το παλιό στυλ?? ρωτάω γιατί ο μικρός δεν έχει μάθει να κάνει όρθιος τα τσίσα του και πώς στην ευχή μαθαίνεις σε ένα μικρό να κάνει την άλλη ανάγκη..... στις παλαιού τύπου τουαλέτες? και με το σκούπισμα τι γίνεται???

στο σπίτι πάει μόνος του στην τουαλέτα, βγάζει-βάζει ρούχα, σκουπίζεται στα τσίσα, τραβάει καζανάκι, πετάει χαρτάκι, όλα τέλος πάντων μόνος του μιας και έχουμε φροντίσει για όλα τα κομφόρ για παιδιά (τουαλέτα με παιδικό κάθισμα, σκαλοπατάκι στο νιπτήρα κλπ), εκτός από το σκούπισμα στα κακά που το αναλαμβάνω εγώ. αλλά στο σπίτι μας όλα οκ.... στο σχολείο που δεν θα τα έχουμε αυτά πώς τα μαθαίνουμε??? νωρίς-νωρίς αρχίσανε οι ανησυχίες μου για το νήπιο καθώς βλέπετε...

Ασε φιλενάδα τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες έχω φάει πολύ βραστό...σε κοτοπουλο,μπρόκολο ,κουνουπίδι κτλ ανάλατα και χωρίς λάδι...έχω κόψει το λευκό ψωμί (και γενικά το ψωμί στο φαγητό)και τρώω μόνο ένα τόστ μόνο με γαλοπούλα και ψωμί του τοστ ολίκης...και το γλυκό μου είναι δημητιακά ολικής και γάλα μέρα παραμέρα...το ΣΚ αυτό χαλάει αλλά απο Δευτερα πάλι στα ίδια...έχω δεί αποτέλεσμα...και ναί μπορώ να πώ πως έχει πέσει η κοιλιά μου πάρα πολύ...και απο κιλά μια χαρά τα πάω..

πρέπει κι εγώ να το αρχίσω γιατί έχω ξεφύγει! και θέλει πολύ προσπάθεια για να βγω στην παραλία αυτό το καλοκαίρι! :? έχω τρομερές λιγούρες! και θέλω μετά το φαγητό γλυκό σαν την τρελή! πώς να με τιθασεύσω παναγία μου! με έκανε και ταύρο η μαμά μου! δεν μπορούσε να με κάνει μια βδομάδα νωρίτερα?

Καλησπέρα. Στα κρεβάτια τους και τα δυο, η μικρή έχει κοιμηθεί ο Μάνος κοντεύει!Party time για μας τώρα:)

Αγγελικούλα περιμένουμε νέα που είσαι ρε συ?Εύχομαι όλα καλά να είναι! Άντε μπες να μας πεις!

Κατερίνα περαστικά σας. Εμείς ψεμματάκια δεν λέμε, νομίζω η φαντασία είναι κυρίως γυναικείο προτέρημα.

20.800 είμαστε και εμείς, έχασε λίγο με την διάρροια αλλά σε λίγες μέρες τα ξαναπήρε. Από ύψος δεν ξέρω, κάτι θα τσίμπησε.

Νεκταρίτσα έχει σημασία σε αυτό που ρωτάς ό,τι πχ. ο Μάνος έμαθε την διαδικασία της τουαλέτας στο σχολείο. Φυσικά η διαδικασία ξεκίνησε από εδώ, αλλά εξαρχής έμαθε πως να συμπεριφέρεται στο θέμα αυτό στο σχολείο. Ο Μάνος κατουράει και όρθιος και καθιστός. Στο σχολείο από ό,τι έχω δει καθένα ζητάει πότε θέλει να πάει τουαλέτα αλλά μου έχουν πει πως υπάρχει και πρόγραμμα. Πχ. στις 10 πάνε όλα τουαλέτα αλλά έχω δει στις 2 που τον παίρνω να τρέχουν κάποια για τσίσα μόνα τους. Μια φορά που τον πέτυχα να κάνει τα κακά του, ήταν μαζί του μια κοπέλα και τον βοήθησε στο σκούπισμα. Αυτή την διαδικασία εγώ δεν του την έχω μάθει γιατί πάντα τον πλένω όταν είμαστε σπίτι ή και εκτός όταν υπάρχει η ευχέρεια χώρου. Αλλά θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι, μπαίνουν πολύ εύκολα σε πρόγραμμα και μιμούνται ακόμη πιο εύκολα τι κάνουν τα άλλα παιδιά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πριν παίζαμε με το Γιώργο και του έπιασα την κουβέντα με βιβλία με εικόνες και έδινα προσοχή σε όσα μου έλεγε για να σημειώσω ποια σύμφωνα δε λέει καθαρά.

Είναι πολλά που δεν "εξέτασα" μιας και δεν είπαμε δα και την ιστορία της ζωής μας με τις εικόνες. Πάρτε μια γεύση: ρ (και κατά συνέπεια όσα συμπλέγματα το περιέχουν) , δ, θ, ξ, ψ, κατά περίπτωση τα λ, π, β, φ, γ, όταν δλδ ακολουθεί ι (γιώτα) και τα κτ, κλ, στ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρει καμιά αν ένα μωρό στην ηλικία της κόρης μου μπορεί να περνάει άλμα ανάπτυξης?Από χθες με έχει τρελλάνει στο τζιτζί και μάλιστα ξύπνησε 5 φορές ενώ συνήθως ξυπνάει 2!!Αναρωτιέμαι αν συμβαίνει μετά τον 6ο μήνα που μπαίνουν οι στέρεες. Καμία ιδέα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Είχα γράψει ένα κατεβατο

Και ήρθε η Μαριλίζα και μου έκλεισε τον υπολογιστή.δεν έχω κουράγιο.

Αύριο θα τα ξαναγράψω.

Εν τάχει...

Μας έκαναν πατς τέστ κ αναμένουμε σε 3 μέρες.

Η γιατρός υπέροχη,δεν έχω ξανασυναντησει γιατρό τοσο υπέρ του θηλασμού.

Μου πε να ξεκινήσω να προσθέτω ανά 4 μέρες μια τροφή με σειρα..σιτηρα,αυγό,ψάρι.

Λεπτομέρειες αυριο

αναμένουμε λεπτομέρειες! πατς ε??? μπράβο!!! άντε να δούμε!!!! αυτή η μαριλίζα τι μας έκανε! αχ αχ αχ!

ελευθερία εγώ δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, θυμάμαι ότι από όταν ήταν 10 μηνών που γύρισα στη δουλειά για μεγάλο διάστημα μου είχε γίνει κολλητσίδα, λόγω της ανασφάλειας που έλειπα κι ήταν κι αυτή όλη μέρα στο στήθος...

Ρε παιδάκι μου αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Γενικώς και ο Μάνος και η μικρή θηλάζουν πάρα πολύ συχνά, δεν είχα ποτέ μου καταλάβει άλμα ανάπτυξης σε καμιά ηλικία. Αλλά ειδικά τώρα 2 μέρες με έχει ξεκάνει το μικιό μου!

Αγγελική μας αφήνεις σε αναμμένα κάρβουνα ρε συ! Άντε χαλάλι στο Μαριλιζάκι, θα περιμένουμε ίσαμε αύριο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κατατοπιστικότατο

Εδώ βρισκόμαστε εμείς

η 51η-52η-53η-54η με κορύφωση την 53η

οπότε παίζει ναι!

Μπα δόντι δεν είναι, στο δόντι είναι ανήσυχη, γκρινιάρα και βγάζει φωνούλες στον ύπνο της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...