Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κορίτσια!! Καλή χρονιά σε όλες με υγεία και ευτυχία!!!

Όλο γυρίζουμε εδώ κι εκεί αυτές τις μέρες, έχει δει τόσο κόσμο ο μπέμπης, ήσυχος ήταν ευτυχώς κι ας τον ζαλίζανε όλοι!

Αντριάννα ευτυχώς όλα καλά με τη μπουμπούκα, φαντάζομαι την τρομάρα σου, έχουν αντοχές καλέ τα μπεμπούλια κι ας είναι τόσο μικρά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera koritsia,

ti kanete ? ta mpoumpoukia sas ? I dikia mou koutsompoleye apo tis 7 simera :), tora kimate afou efage to proino tis. Oso skeftome to xthesino toso me pianei i kardia mou.

An kai simera einai Kyriaki , ego douleuo gamoto :(.

elpizo na exei kinisei to kafe mas simera gia na exo pareoula.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalimera koritsia,

ti kanete ? ta mpoumpoukia sas ? I dikia mou koutsompoleye apo tis 7 simera :), tora kimate afou efage to proino tis. Oso skeftome to xthesino toso me pianei i kardia mou.

An kai simera einai Kyriaki , ego douleuo gamoto :(.

elpizo na exei kinisei to kafe mas simera gia na exo pareoula.

καλημερα ανδριαννα!ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο μια χαρα τη βλεπω τη μπεμπα σου!τρεμει κ εμενα το φυλλοκαρδι μου μη παθει τιποτε η μικρη εχει αρχισει κ κουνιεται πολυ εντονα-στο ριλαξ πλεον δε τη βαζουμε γιατι πεφτει κατω...

να εχετε μια ομορφη μερα κ καλη δουλιτσα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς από τις 7 στο πόδι σήμερα αλλά δεν παραπονιέμαι. Έχω δει και χειρότερα. Κάτι βάρβαρα 5,6 το πρωί.

Ανδριάνα μην την αφήνεις πουθενά μόνη και εκτός του οπτικού σου πεδίου. Εγώ ακόμη και στο καρότσι να τον έχω, τον κοιτάζω συνέχεια γιατί κατεβαίνει πολύ χαμηλά και αν τον αφήσω θα πάει κάτω. Από χθες καθιέρωσα και τον δένω συνεχώς γιατί δεν τολμώ να κάνω βήμα, φοβάμαι πολύ.

Το πάρκο δεν ξέρω αν σε βολέψει. Το παρκοκρέβατο έχω στολίσει στο σαλόνι αλλά δεν μπορώ να πω ό,τι του αρέσει ιδιαίτερα. Προτιμάει το καρότσι που μπορεί να κάτσει και να μας παρατηρεί. Το ξαπλωτό δεν του πάει πια. Σκέφτομαι να κατεβάσω και το καρεκλάκι φαγητού αλλά θα περιμένω μέχρι τις 18 που θα δούμε τον γιατρό να δω αν θα μου δώσει επίσημα το οκ.

Άλλα πράγμα με καίει τώρα εμένα. Καταρχάς πότε να εκινήσω τις στέρεες...Ο γιατρός είπε μετά την συνάντησή μας στις 18 που θα είναι 5 μηνών και 1 βδομάδα, οι πηγές του θηλασμού λένε όταν κλείσει τον 6ο μήνα το παιδί. Να το καθυστερήσω ή θα είναι εις βάρος μου μετά επειδή θα δυσκολευτεί να δεχτεί τις τροφές???

Επίσης...δεν θέλω να δώσω κρέμα εμπορίου, είναι όλες φουλ σε ζάχαρη. Σκέφτηκα είτε να ξεκινήσω με φρουτόκρεμα, χορτόσουπες και μετά φαγάκι ή να του δώσω ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη την οποία θα φτιάχνω με δικό μου γάλα. Σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να υπολογίσω και τον ξενοδόχο γιατί μπορεί να μην τρώει τις συνταγές μου.

Εσείς κορίτσια τι θα κάνετε? Θα δώσετε κρέμες εμπορίου? Κυκλοφορούν και βιολογικές κρέμες χωρίς ζάχαρη, είναι και αυτές μια επιλογή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Famale, kai emas to ksaploto den mas paei me tipota... sto relax kathete omos eyxarista opote kai tin baso arketi ora eki.

Tis kremes tha tis kekinisoume kai emeis stis 18 tou mina mia kai stis 17 tha doume ti giatro... den exo skopo na tis doso tou emporiou, tha ksekiniso kai ego me froutakia kai laxanika.

to paidi mou kanei sbouressssssssss apo anaskela mproumita kai pali apo tin arxi den bazei kolo kato :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Ανδριάνα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το ριλάξ το έχουμε αποσύρει και εμείς τώρα και 1 μήνα. Εμένα δεν θέλει καν να κάθεται με κλίση αλλά με ίσια την πλάτη!

kala eseis exete proxorisei poli :).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalimera Elisabet,

Apo edo kai pera ta zouzounia mas theloun megali prosoxi:), ego to ematha apo proto xeri :).

Tin alli bdomada pou tha bgalo to dentro tha tis balo to parko gia na exo to kefali mou isixo.

κ εγω θελω να βαλο το παρκοκρεβατο αλλα δε μπορω να το στησω:(ουτε ο αντρας μου καταλαβαινει τις οδηγιες, το ειχα παρει απο το bimbomarket και το χω μετανιωσει...ελπιζω τεταρτη που θα ερθει ο κουνιαδος μου να το στησουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια. Και εμείς από τις 7 στο πόδι σήμερα αλλά δεν παραπονιέμαι. Έχω δει και χειρότερα. Κάτι βάρβαρα 5,6 το πρωί.

Ανδριάνα μην την αφήνεις πουθενά μόνη και εκτός του οπτικού σου πεδίου. Εγώ ακόμη και στο καρότσι να τον έχω, τον κοιτάζω συνέχεια γιατί κατεβαίνει πολύ χαμηλά και αν τον αφήσω θα πάει κάτω. Από χθες καθιέρωσα και τον δένω συνεχώς γιατί δεν τολμώ να κάνω βήμα, φοβάμαι πολύ.

Το πάρκο δεν ξέρω αν σε βολέψει. Το παρκοκρέβατο έχω στολίσει στο σαλόνι αλλά δεν μπορώ να πω ό,τι του αρέσει ιδιαίτερα. Προτιμάει το καρότσι που μπορεί να κάτσει και να μας παρατηρεί. Το ξαπλωτό δεν του πάει πια. Σκέφτομαι να κατεβάσω και το καρεκλάκι φαγητού αλλά θα περιμένω μέχρι τις 18 που θα δούμε τον γιατρό να δω αν θα μου δώσει επίσημα το οκ.

Άλλα πράγμα με καίει τώρα εμένα. Καταρχάς πότε να εκινήσω τις στέρεες...Ο γιατρός είπε μετά την συνάντησή μας στις 18 που θα είναι 5 μηνών και 1 βδομάδα, οι πηγές του θηλασμού λένε όταν κλείσει τον 6ο μήνα το παιδί. Να το καθυστερήσω ή θα είναι εις βάρος μου μετά επειδή θα δυσκολευτεί να δεχτεί τις τροφές???

Επίσης...δεν θέλω να δώσω κρέμα εμπορίου, είναι όλες φουλ σε ζάχαρη. Σκέφτηκα είτε να ξεκινήσω με φρουτόκρεμα, χορτόσουπες και μετά φαγάκι ή να του δώσω ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη την οποία θα φτιάχνω με δικό μου γάλα. Σε όλα αυτά βέβαια πρέπει να υπολογίσω και τον ξενοδόχο γιατί μπορεί να μην τρώει τις συνταγές μου.

Εσείς κορίτσια τι θα κάνετε? Θα δώσετε κρέμες εμπορίου? Κυκλοφορούν και βιολογικές κρέμες χωρίς ζάχαρη, είναι και αυτές μια επιλογή.

καλημερα ελευθερια!εγω που δε θηλαζω μας ειπε ο γιατρος απο τους 4 μηνες να ξεκινησουμε φρουτα κ ρυζαλευρο.το δοκιμασαμε τα φρουτα της αρεσαν πολυ αλλα εκανε το λαθος η μανα μου να της δωσει πορτοκαλι κ εκανε αλλεργια.προς το παρον δε της δινω αλλα φρουτα περιμενω τον παιδιατρο να ερθει να μας πει αλλα δε σκοπευω να της ξαναδωσω φρουτα μεχρι τον 6ο.οσο για το ρυζαλευρο ουτε να το φτυσει.ουτε εγω θελω να δωσω κρεμες εμποριου ειχαμε πει με τον παιδιατρο να δωσουμε 1 βδομαδα ρυζαλευρο για να παρει βαρος αλλα η κουκλα μου δεν ηθελε.οποτε προς το παρον δινω μονο γαλα-αυξησα τις μεζουρες σε 6 κ ολα καλα.

το παρκοκρεβατο τησ brevi δεν εχεις κ εσυ?ξερεις που μπορω να βρω οδηγιες στα ελληνικα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλά έχουμε χαθεί αυτές τις μέρες όλες....πωπω καλά περνάμε αλλά μου λείπει το παρεάκι εδώ...

Ρε Αντριάνα τώρα τα διάβασα τα μαντάτα, ευτυχώς όλα καλά, μωρέ θα τα πάθουμε όλες αυτά, ψυχραιμία θέλει. Και μη χειρότερα! Αλλά η δικιά σου είναι παλαβή πως να το κάνουμε, δε κάθεται ήσυχη καθόλου!

Και γω τη μικρή παντού δεμένη την έχω πια.

Ελευθερία και όλες οι κοπέλες που ξεκινάτε στέρεες τροφές, εμένα μου είπε νομίζω καλή λύση η γιατρός. Επειδή και γω όσο γίνεται θα ήθελα να αποφύγω τις έτοιμες κρέμες, μου είπε για αρχή για να μάθει την κατάποση και το κουτάλι,μόλις κλείσει τον 5ο μήνα, να της δίνω γάλα σκόνη σε μορφή κρέμας, δηλαδή όχι μια μεζούρα 30μλ αλλά παραπάνω σκόνη ώστε να πήξει και να είναι σαν κρέμα. Ετσι δε θα φάει κάτι τελείως άχρηστο, θα της φανεί και πιο οικείο σε γεύση. Και μετά απο 15 μέρες περίπου φρούτα. Μου πρότεινε ένα γάλα και καλά υποαλλεργικό που το δίνουν και για κρέμα και θα ξεκινήσω έτσι την άλλη βδομάδα. Και βλέπουμεεεεεεεε

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ξέχασα να σας πω, χιχιχι.

Αμα δεν ήξερα θα λεγα πως είμαι έγκυος!

Μιλάμε εδώ και μέρες έχω κάτι κουλά, ζαλούρα, ανακατωσούρα, κούραση, πονάκια, υγρά, πρήξιμο. Ολα τα συμπτώματα! Καλό ε? Βέβαια έγκυος δε παίζει να μαι, στάνταρ αυτό. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ελεύθερα και σε καθόλου καλές μέρες. Τι στα κομματια έχω, ορμονική διαταραχή? Ιωση δε νομίζω. Τεσπα, αύριο θα πάρω τον ομοιοπαθητικό τηλ, εξάλλου πρέπει να πάω.

Αυτάαααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα!

Καλά έχουμε χαθεί αυτές τις μέρες όλες....πωπω καλά περνάμε αλλά μου λείπει το παρεάκι εδώ...

Ρε Αντριάνα τώρα τα διάβασα τα μαντάτα, ευτυχώς όλα καλά, μωρέ θα τα πάθουμε όλες αυτά, ψυχραιμία θέλει. Και μη χειρότερα! Αλλά η δικιά σου είναι παλαβή πως να το κάνουμε, δε κάθεται ήσυχη καθόλου!

Και γω τη μικρή παντού δεμένη την έχω πια.

Ελευθερία και όλες οι κοπέλες που ξεκινάτε στέρεες τροφές, εμένα μου είπε νομίζω καλή λύση η γιατρός. Επειδή και γω όσο γίνεται θα ήθελα να αποφύγω τις έτοιμες κρέμες, μου είπε για αρχή για να μάθει την κατάποση και το κουτάλι,μόλις κλείσει τον 5ο μήνα, να της δίνω γάλα σκόνη σε μορφή κρέμας, δηλαδή όχι μια μεζούρα 30μλ αλλά παραπάνω σκόνη ώστε να πήξει και να είναι σαν κρέμα. Ετσι δε θα φάει κάτι τελείως άχρηστο, θα της φανεί και πιο οικείο σε γεύση. Και μετά απο 15 μέρες περίπου φρούτα. Μου πρότεινε ένα γάλα και καλά υποαλλεργικό που το δίνουν και για κρέμα και θα ξεκινήσω έτσι την άλλη βδομάδα. Και βλέπουμεεεεεεεε

Klouklou, exei anakalipsei to kamari mou oti mporei na kanei toumpes kai den thelei na kanei tipota allo .... san na mou fenete oti tha me basanisei to zouzouni mou :).

more as einai ekini kala kai ego tha trexo apo piso tis.

more eisai sigouri oti den tha bgei thetiko to testaki ????????????????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλή χρονιά κορίτσια :)

με υγεία και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!!

κι εμείς κάνουμε τούμπες συνέχεια και πολλά γέλια.

πέμπτη θα της δώσουμε ρυζάλευρο βανίλια και όταν κλείσει τον 6ο

ξεκινάμε με αχλάδι τις φρουτόκρεμες.

ήμουνα κι εγώ αρνητική με τη ζάχαρη κλπ αλλά μετά είπα να το πάρω πιο χαλαρά.

Αντριάνα η κόρη σου μας έκανε ποδαρικό στις τούμπες ε?

σιδερένια να είναι όλα τους γιατί θα γίνει χαμός φέτος!!!!

Κλεοπάτρα μήπως βγει θετικό και κάνεις την αρχή στα μωρά του 2010?

pvGHp2.png9TDjp2.png

καλημερα ελευθερια!εγω που δε θηλαζω μας ειπε ο γιατρος απο τους 4 μηνες να ξεκινησουμε φρουτα κ ρυζαλευρο.το δοκιμασαμε τα φρουτα της αρεσαν πολυ αλλα εκανε το λαθος η μανα μου να της δωσει πορτοκαλι κ εκανε αλλεργια.προς το παρον δε της δινω αλλα φρουτα περιμενω τον παιδιατρο να ερθει να μας πει αλλα δε σκοπευω να της ξαναδωσω φρουτα μεχρι τον 6ο.οσο για το ρυζαλευρο ουτε να το φτυσει.ουτε εγω θελω να δωσω κρεμες εμποριου ειχαμε πει με τον παιδιατρο να δωσουμε 1 βδομαδα ρυζαλευρο για να παρει βαρος αλλα η κουκλα μου δεν ηθελε.οποτε προς το παρον δινω μονο γαλα-αυξησα τις μεζουρες σε 6 κ ολα καλα.

το παρκοκρεβατο τησ brevi δεν εχεις κ εσυ?ξερεις που μπορω να βρω οδηγιες στα ελληνικα?

Το πορτοκάλι όπως και το μανταρίνι πειράζουν τα μωρά. Εγώ δεν τα τρώω γιατί αμέσως κάνει διάρροια ο μπέμπης. Την αλλεργία πως την εκδήλωσε? Με διάρροια ή με κάτι άλλο πχ. σπυράκια?

Ναι αυτό το παρκοκρέβατο έχω. Ο άντρας μου το συναρμολόγησε και μου είπε ό,τι είχε πολύ φασαρία. Δεν έχω ιδέα που μπορείς να βρεις οδηγίες στα Ελληνικά. Θα ρίξω μια ματιά στο νετ και αν βρω κάτι θα στο στείλω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...