Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι από εμάς! το νετ μου σούρνεται τώρα 2-3 μέρες και μου σπάει τα νεύρα! αγγελική με το καλό αύριο να πάτε στον αλλεργιολόγο σας! άντε να δούμε τι θα σου πει κι αυτός μπας και βγάλουμε άκρη! πάντως θετικά τα βλέπω τα πράματα, θέλει το χρόνο του που λέει και η ελευθερία αλλά αφού βελτιώνεται η κατάσταση έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον! έρχεται ο καιρός που θα ξαναφάς σαν τον άνθρωπο. πες και για τη διατροφή σου και για τυχόν εξετάσεις στον αλλεργιολόγο να δεις τι θα σου πει. για το σίδηρο εγώ δεν έπαιρνα στο θηλασμό κι ας μου το είχαν πει. με το ζόρι θυμόμουν να παίρνω το χάπι του θυρεοειδή τι να λέμε τώρα? αλλά έτρωγα και πιο νορμάλ από εσένα είναι η αλήθεια... αν σου έχουν ξεμείνει χάπια, ξέρω γω? αργότερα που η μικρή άργησε να μπει στις στερεές είχα δώσει για λίγο καιρό σε αυτήν, σε σταγόνες μέσα στη φρουτόκρεμα και στις εξετάσεις που είχε κάνει στο χρόνο πάνω ο αιματοκρίτης της ήταν καλύτερος κι από τον δικό μου. μετά που άρχισε να τρώει τον αγλέουρα τον έκοψα.

ντίνα μου πολύ λυπάμαι για τη γνωστή σου! απλά τραγικό! 9 μήνες να κουβαλάς το μωρό σου στα σπλάχνα σου και όταν έρθει η ώρα να το πάρεις στην αγκαλιά σου να το χάσεις? ούτε να το διανοηθώ! για την κοπέλα με τις παλίνδρομες τι να πω? άλλη τραγωδία κι αυτή! πώς έχεις το κουράγιο μετά από επανειλημμένες αποτυχίες να "ξανασηκώνεσαι"? Θέλει πολύ κουράγιο... εύχομαι να μην το βάλει κάτω και σύντομα να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κατερινιώ μπράβο στη μικρή σου!!! Ταλέντο αποδεικνύεται δλδ! Ελπίζω η παλιά συμμαθήτρια να συμμορφωθεί και να αφήσει τις μικροπρέπειες... αλλιώς δεν υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές??? Πάντως κορίτσια, διαβάζω τόσες δραστηριότητες ή τόσα πράγματα που κάνουν τα παιδιά σας που γράφετε κατά καιρούς και το βρίσκω εξωπραγματικό... Έχω την εντύπωση ότι μόνο εγώ βλέπω το γιώργο μικρούλη ενώ εσείς βλέπετε πιο αντικειμενικά ότι τα παιδιά μας μεγαλώνουν, ίσως να φταίει που δεν τον στέλνω παιδικό και του λείπουν πολλές απλές δεξιότητες που εσάς ήδη τις έχουν κατακτήσει οπότε και αυτά που ακολουθούν για εσάς είναι το απόλυτα φυσικό επόμενο στάδιο ενώ εμένα μου φαίνεται η κορυφή! Έχω πολλές ανησυχίες να σας πω την αλήθεια για του χρόνου με το σχολείο. Η νο1 είναι το ότι τα άλλα παιδάκια από τους παιδικούς σταθμούς θα είναι πιο προσαρμοσμένα στο νήπιο ενώ εμένα θα θέλει το χρόνο του και η πιο μεγάλη μου ανησυχία, το θέμα του λόγου. Σκέφτομαι να συμβουλευτώ λογοθεραπεύτρια το καλοκαίρι πριν να πάει σχολείο κι αν γίνεται σε αυτές τις ηλικίες, που λογικά θα γίνεται στα 4 έτη, να κάνουμε συνεδρίες.

Καλησπέρα!!!Τι κάνουμε?

Αγγελικούλα τι ώρα έχετε γιατρό? Κράτα σημειώσεις και επίσης γράψε τις ερωτήσεις σου σε ένα τεφτέρι μην σου διαφύγει καμιά. Έτσι κάνω πριν από κάθε επίσκεψη στην παιδίατρο, ειδικά τότε που είχαμε το θέμα της αλλεργίας, έγραφα κατεβατά. Καλή επιτυχία!!!

Νεκταρίτσα και εγώ τον έχω αφήσει τον Μάνο μακριά από εξωσχολικές δραστηριότητες. Σε Κρητικούς χορούς είχαμε την ευκαιρία να πάει, δωρεάν μάλιστα, αλλά τον ρώτησα και δεν θέλει να πάει. Ωστόσο νομίζω πως κάθε δραστηριότητα πριν τα 4 δεν έχει πολύ νόημα, εξάλλου όλες οι δραστηριότητες ξεκινούν επίσημα σε κάθε σχολή μετά τα 4, κάτι θα ξέρουν. Άλλο αν το ζητήσει το ίδιο το παιδί ή αν δει κάτι και το ενθουσιάσει...μιλάω για δική μου πρωτοβουλία. Έτσι απέτυχε και η απόφασή μου να τον στείλω κολυμβητήριο αν θυμάστε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας

δυσκολη νυχτα ...ειχα τη μικρη με βηχα.μου εκανε και ενα χαζοεμετο...

νεκ μου ...ειναι μικρα τα πιτσιρικια μας για πολλες δραστηριοτητες ...η ρυθμικη ειδα τις αρεσει ..θα δειξει βεβαια...και μη νομιζεις οτι παμε συχνα ...κανα δυο φορες εχουμε παει σινεμα , σε μουσειο μια φορα ...νομιζω οτι κουραζονται ..αλλα τους αρεσει , περνουν εικονες , εχουν πραγματα να σχολιασουν μετα ..να φανταστουν περνουν πολλα ερεθισματα...

πηγαινει και κολυμβητηριο με το σταθμο, που της αρεσει

παντως ο σταθμος εχει θετικη επιδραση στην αναπτυξη των μικρων

γιατι θες να δεις λογοθεραπευτη για το γιωργο???

απο αποψη λεξιλογιου ή δεν μιλαει πολυ καθαρα ?

α...να ρωτησω απο ψεματα πως πατε ???η δικια μου ολο φαντασια ειναι ...και βγαζει ιστοριες απο το μυαλο της...και λεει επιτηδες ψεματα για να αποφυγει πραγματα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!

Αγγελικούλα περιμένουμε νέα απο το γιατρό.

Μετά απο ένα ΣΚ με πάρα πολύ φαγητό ξαναέπεσα στ βραστό κοτόπουλο αλλά δεν με χαλάει καθόλου!!!!

Ο μικρός εδώ μιά χαρά...σήμερα τον ρωτούσα αν θυμάται τα τραγουδάκια απο τον παιδικό και μου τα είπε όλα το μικρό μου!!!

Απο ψέματα εμείς τίποτα ...ακόμα και αν κάνει καμιά ζαβολιά και τον ρωτήσουμε "θα το ξανακάνεις" δεν μας λέει ψεματάκια..."ναι θα το ξανακάνω"...φαντασία πολύ αλλά αλλου στο παιχνίδι του ...δεν λέμε ψεματάκια ακόμα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Θέλω να πάω σήμερα να πάρω εσώρουχα του Λ γιατί τα προηγούμενα που πήραμε απο το mothercare ήταν 5 και πλέον δεν μας κάνουν...έφερε ο νονός του κάτι φοβερά των cars πολύ καλή ποιότητα αλλά ντρέπομαι να τον ρωτήσω απο που τα πήρε γιατί ξέρω θα πάει εκείνος να του πάρει και δεν θέλω...λέω να πάω στα mother...έχει δοκιμάσει καμιά τα minervakia?

Θυμάστε που λέγαμε για το βάρος του Λ και αν πήρε 2 κιλά σε 2 μήνες????Ήταν τελικά πραγματικότητα αφου και εμείς αγχωθήκαμε αλλά αδύνατος είναι πάλι...ένα δεμένο παιδάκι...τώρα ξεπεράσαμε τα 20 κιλάκια...πρέπει να έχει πάρει ύψος βέβαια αρκετό γιατί το 6αρι πια είναι το κανονικό μας νούμερο...ο παιδίατρος μας είπε πως το κάθε παιδάκι έχει διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης...καλά ο μπαμπάς έχει ένα αγχος με το πάχος...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλησπέρα!πήγαμε χθες πρωτη φορά σε μάθημα γυμναστικής το μικρό αλλά δεν πολυτρελλάθηκε.έπρεπε να πηγαίνω δίπλα του μέσα στην αίθουσα.θα θελα όμως να τα καταφέρουμε γιατί νομίζω θα του έρθει πάρα πολύ απότομο το προνήπιο του χρόνου!θα το παλέψω άλλες δυο φορές κ βλέπουμε.από ψεματάκια όχι ιδιαίτερα.του εξηγώ πως αν μου πει δεν θα τον μαλώσω αλλά αν μάθω πως είπε ψέματα ναι.

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Αγγελική τι έγινε πήγατε στο γιατρό?

Ντίνα κι εγώ πρέπει να αρχίσω το βραστό κοτόπουλο αλλά με τι όρεξη? βλέπεις εμένα με χαλάει και μάλιστα πολύ! :lol: Τα μινερβάκια σλιπάκια εννοείς? Εμείς παίρνουμε μποξεράκια τα εφαρμοστά. Και τα παίρνουμε από τα τζάμπο, έχω βρει κάτι καταπληκτικά σε ποιότητα, μαλακά, βαμβακερά, με λάστιχο στη μεσούλα ενισχυμένο με ύφασμα για να μην πληγώνει και για να έχει καλή εφαρμογή να μη διπλώνει.

από ανάπτυξη φτου-φτού! ο λεωνιδάκος θα είναι 2 φορές σαν τον γιώργο! :lol:

ψεματάκια κι εμείς έχουμε! προ ολίγου είπε ένα πάλι κι έχει πλάκα πόσο προφανή είναι! εγώ τον λέω πινόκιο, του πιάνω τη μύτη και του λέω "ποποπο πόσο μεγάλωσε!!!" :lol:

για να γλιτώσει την κατσάδα το κάνει συνήθως ακόμα κι αν δεν ρωτήσω ας πούμε "ποιος το έκανε?".

για δραστηριότητες δεν έχω ιδέα κι εδώ στα χανιά πού και τι κάνουν προσχολικά. ας αρχίσει πρώτα το σχολείο και βλέπουμε, λογικά θα ξέρουν άλλες μαμάδες με μικρά να με κατατοπίσουν οπότε πρέπει να γνωρίσω και καμία... και με το να μην έχω άλλες φίλες με παιδάκια πρέπει να βρω αλλού.

σχετικά με τη λογοθεραπεία που λέω δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά για να μην φτάσω σε σημείο να το ανακαλύψω αργά θα συμβουλευτώ μια φίλη μου για το αν και πότε θα πρέπει να ξεκινήσει. ο λόγος του είναι μια χαρά, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάει 1,5 χρόνο τώρα και η μικρή έχει ήδη κλείσει χρόνο που μιλάει επίσης. Κόντεψαν να μιλήσουν μαζί. Το θέμα είναι τα σύμφωνα που δε λέει. Τα διπλά, δίψηφα, συμπλέγματα και πολλά μονά. Θέλω μια μέρα να τον βάλω να μου λέει λέξεις για να εντοπίσω ποια ακριβώς.

Γύρισα και για να πώ την αλήθεια για εσώρουχα πήγα και πήρα και κάποια πραγματάκια παραπάνω...οι τιμές ήταν τέλειες...λοιπόν πήρα σωβρακάκια κανονικά 5 με αυτοκινητάκια ,πήρα ένα σετάκι καλοκαιρίνο αμάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι βαμβακερα,2 σορτσάκια βαμβακερά ,5 ζευγάρια κάλτσες και μία φόορμα πολύ ωραία βαμβακερή χοντρη όλα αυτα 55 ευρώ και δώρο εσώρουχα φανελάκια απο τα καινούργια σχέδια (είχα μαζέψει 200 πόντους απο την δωροκάρτα του mothercare και τα πήραμε δωρεάν)!!!!Έχει πολλά σχέδια καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα και εκπτώσεις απο 30% εώς 70%!!!!Ήθελα να του πάρω και πιτζάμες αλλά δεν είχε νούμερα...πάντως για κοριτσάκια είχε πολύ περισσότερα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας! Αγγελική τι έγινε πήγατε στο γιατρό?

Ντίνα κι εγώ πρέπει να αρχίσω το βραστό κοτόπουλο αλλά με τι όρεξη? βλέπεις εμένα με χαλάει και μάλιστα πολύ! :lol: Τα μινερβάκια σλιπάκια εννοείς? Εμείς πέρνουμε μποξεράκια τα εφαρμοστά. Και τα παίρνουμε από τα τζάμπο, έχω βρει κάτι καταπληκτικά σε ποιότητα, μαλακά, βαμβακερά, με λάστιχο στη μεσούλα ενισχυμένο με ύφασμα για να μην πληγώνει και για να έχει καλή εφαρμογή να μη διπλώνει.

από ανάπτυξη φτου-φτού! ο λεωνιδάκος θα είναι 2 φορές σαν τον γιώργο! :lol:

ψεματάκια κι εμείς έχουμε! προ ολίγου είπε ένα πάλι κι έχει πλάκα πόσο προφανή είναι! εγώ τον λέω πινόκιο, του πιάνω τη μύτη και του λέω "ποποπο πόσο μεγάλωσε!!!" :lol:

για να γλιτώσει την κατσάδα το κάνει συνήθως ακόμα κι αν δεν ρωτήσω ας πούμε "ποιος το έκανε?".

για δραστηριότητες δεν έχω ιδέα κι εδώ στα χανιά πού και τι κάνουν προσχολικά. ας αρχίσει πρώτα το σχολείο και βλέπουμε, λογικά θα ξέρουν άλλες μαμάδες με μικρά να με κατατοπίσουν οπότε πρέπει να γνωρίσω και καμία... και με το να μην έχω άλλες φίλες με παιδάκια πρέπει να βρω αλλού.

σχετικά με τη λογοθεραπεία που λέω δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά για να μην φτάσω σε σημείο να το ανακαλύψω αργά θα συμβουλευτώ μια φίλη μου για το αν και πότε θα πρέπει να ξεκινήσει. ο λόγος του είναι μια χαρά, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάει 1,5 χρόνο τώρα και η μικρή έχει ήδη κλείσει χρόνο που μιλάει επίσης. Κόντεψαν να μιλήσουν μαζί. Το θέμα είναι τα σύμφωνα που δε λέει. Τα διπλά, δίψηφα, συμπλέγματα και πολλά μονά. Θέλω μια μέρα να τον βάλω να μου λέει λέξεις για να εντοπίσω ποια ακριβώς.

Α δεν τα έχω δεί...την επόμενη φορά θα ρίξω μιά ματιά!!!!Πάντως εμείς ακόμα κλασικά στα σωβρακάκια...του είναι και πιό εύκολο στην τουαλέτα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντίνα μου μια χαρά 20 κιλά!!!εμένα είναι 15.600 κ ύψος 1.05.λέει η παιδίατρος στο βάρος είναι στο μέσο όρο αλλά στο ύψος πολύ πάνω!

Μωρέ καλώς είναι και με το παραπάνω απλά φοβάμαι μην παχύνει και δεν μαζέυεται μετά...Μια χαρά ο μικρός να τον χαίρεσαι και ψηλός!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...