Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αγγελική κοίτα απάντηση πυο έδωσε η Αγλαία σε ποστ με θέμα τις αλλεργίες:

"

41398_1274142267_4280_q.jpg

Aglaia Papadima Η πρόταση του οποιουδήποτε γιατρού για διακοπή θηλασμού και χορήγηση υποαλλεργικού γάλακτος δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη (όπως οφείλει να είναι).

Το πότε πρέπει να διακόπτεται ο θηλασμός οριστική ή προσωρινά το γνωρίζουμε και η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής το έχει δημοσιεύσει το 1997, το 2005 και το 2012 και πουθενά δεν αναφέρεται ως λόγος διακοπής του θηλασμού οποιδήποτε σύμπτωμα αλλεργίας."

να σου πω κάτι....δώσε χρόνο....αν ο μικρός έβγαζε πολύ αίμα, σημαίνει οτι θα είχε και μεγάλη πληγή στο εντεράκι του...που προφανως και θα θέλει αρκετό χρόνο να επουλωθεί, εξ ου και το οτι συνεχίζεις να βλέπεις αιματάκι...

τωρα για την τόσο αυστηρη αποχή...

ρωτα την Αγλαία να σου πει ποιά απο τα τρόφιμα που έχεις κόψει, θα μπορούσες να τα εισάγεις ξανά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας !!καλη βδομαδα ..

περαστικα στα αρρωστουλια ......

αγγελικη ....παιδευεσαι πολυ ε??? να σε ρωτησω ρε ...στον μικρο μηπως να εκανες καμια γενικη αιματος ...σου εχουν πει κατι οι γιατροι??μηπως κανει καμια αναιμια??

εμεις αρραβωνιασαμε τη νονο της αγγελικης ...οικογενειακα μονο ..εμεις θα ευχηθουμε αργοτερα !!

τη μητερα μου ειχα με ασχημο λουμπαγκο ..ευτυχως ξεκινησε ενεσεις και ειναι καλυτερα ..

εμεις πηγαμε σε μαθημα ρυθμικης με τη χριστινα την κυριακη ...και εχω παθει πλακα!!!

ειδαμε απο την προηγουμενη βδομαδα ενα μαθημα 5 λεπτα απο το παραθυρο ..και ακολλησε ..

εκανε χθες μαθημα 1 ωρα ....ηταν πλυ καλυτερη απο κοριτσια που καναν μαθημα 4 μηνες ..

η δασκαλα στρατηγος και η δικια μου να βαζει τα δυνατα της ειμαι πολυ περηφανη!!!

το προβλημα μου ειναι πως η δακαλα δεν θελει να τη βαλει στο τμημα ,,γιατι εχει πολλα παιδια λεει ...ειναι και πρωην συμμαθητρια μου ..και μαλλον τη σνομπαρα , αν θυμαμαι καλα...αυτη τελικα πηραμε και μεταλλιο σε παγκοσμιο κυπελλο ...

την επεισα να τη δεχτει και το αλλο σαββατο και μετα θα αποφασισει μου ειπε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερες...

Σοφακι ευχαριστω, με την Αγλαια μιλάω στο θέμα των αλλεργιων στο φεις.

Θα παω αυριο και στον αλλεργιολογο και θα δω τι θα μου πει κ αυτος.

Απο αιμα παμε καλα...δλδ εχει μειωθει πααααρα πολυ,σε κοκκους πλεον το βλεπω.

Φτου φτου φτου φτου Παναγιτσα μου να μην ξαναεμφανιστεί.

Τωρα 2 μερες τρωω και ενα κέικ (νηστισιμο φυσικα) που εφτιαξα με πορτοκάλι + αλευρι Ζεας,δε φαινεται να τον ενοχλησε (το πορτοκαλι εννοω).

Σκεφτομαι να κανω μαγιερ κοπρανων, αν και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει, αφου το αιμαι φαινεται ξεκαθαρα,μειωμενο μεν αλλα φαινεται.

Σοφια τα παιδακια σου ειναι κουκλιά!!!!Να τα χαιρεσαι!!!!

Σημερα ο Λ. εχει υπηρεσια και ετσι θα την περασουμε τα τρία μας...ε ,ρε γλεντια.

Ασχετο,το κανουν κ εσας τα δικα σας? ειναι της ηλικιας ή του χαρακτηρα?

Εξηγουμαι...

Η Μαριλιζα οταν παιζουμε παιχνιδια "διαγωνιστικα" δλδ ας πουμε "ποιος θα πεταξει πιο ψηλα το μπαλονι?" , "ποιος θα προλαβει να τρεξει πρωτος ως το κρεβατι" κτλ...

Ετσι και κανω το λαθος και δεν την αφησω να κερδισει ,πραγματικα χαλαει τον κοσμο, χτυπιεται,ουρλιαζει, νευριαζει,με χτυπαει...

Θελει με λιγα λογια παντα να κερδιζει.

Της εξηγω πως αυτο δεν γινεται, καποιες φορες κερδιζουν και οι αλλοι,ολοι βαζουμε τα δυνατα μας και κερδιζει ο πιο καλος...κτλ...αλλα μπα, δεν θέλει να το καταλάβει.

Σκεφτομαι πως θα χει προβλημα στο σχολειο αν συνεχιστεί αυτο..

Για πειτε, κανουν και τα δικα σας το ιδιο?

καλημερα σας !!καλη βδομαδα ..

περαστικα στα αρρωστουλια ......

αγγελικη ....παιδευεσαι πολυ ε??? να σε ρωτησω ρε ...στον μικρο μηπως να εκανες καμια γενικη αιματος ...σου εχουν πει κατι οι γιατροι??μηπως κανει καμια αναιμια??

εμεις αρραβωνιασαμε τη νονο της αγγελικης ...οικογενειακα μονο ..εμεις θα ευχηθουμε αργοτερα !!

τη μητερα μου ειχα με ασχημο λουμπαγκο ..ευτυχως ξεκινησε ενεσεις και ειναι καλυτερα ..

εμεις πηγαμε σε μαθημα ρυθμικης με τη χριστινα την κυριακη ...και εχω παθει πλακα!!!

ειπε

Οχι Καθριν δεν εχω κάνει,αλλα προβληματιζομαι πολυ με το θέμα..

θα ρωτησω τον αλλεργιολογο.

Ρυθμικη το Χριστινακι ε?

Ελα μωρε, πεισε τη δασκάλα να την παρει,πες οτι κλαιει και το θελει πολυ...

αμαν κ εσυ κυρα σνομπίστρια...αμαρτίες γονεων...χαχαχαχα:tongue::tongue::D

ασε, υποψιαζομαι οτι εγω φταιω ....φαντασου οτι ουτε τη θυμομουν ..και αυτη μου μιλησε με τη μια ..ολιγον με υφακι ..οτι εχει πολλα παιδια και οτι θα ειναι πισω και θα χαλαει το τμημα...

αλλα η κοριτσαρα μου με εβγαλε ασπροπροσωπη ...επειδη κρυφοκοιτουσα πολυ καλυτερη απο αλλα κοριτσακια που ηταν στο τμημα ...και σοβαρα τωρα καταλαβα πως κανου οτι θελουν ....

οπως νομιζω οτι ξερω εγω το παιδι μου ...λεω θα τα βροντηξει και θα φυγει ...να φωναζει η δασκαλα ...να εχει απαιτησεις ...σε καποια φαση της πιεσε την πλατη κατω ...και λεω ωχ!!!!

και οταν τους εβαλε να κανουν μια ασκηση δυσκολη ..την εκανε η χριστινα σχεδον απο τις πρωτες ...και της λεει μπραβο!!!!!και καμαρι η δικια μου

στο τελοςμου λεει με υφος η πρωην συμμαθητρια ..τελικα ακολουθησε καλα το προγραμμα, ας ερθει και το αλλο σαββατο ..που δεν θα λειπουν τοσα πολλα κοριτσακια ..να δουμε να μπορει αν ακολουθησει!!!

τωρα στα σοβαρα, αγγελικη μη σου κανει καμια αναιμια ο μπεμπης ..και ψαχνεσαι γιατι και η διατροφη σου ειναι ελλιπης εχει και την αιμορραγια ...συζητησε το!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερες...

Σοφακι ευχαριστω, με την Αγλαια μιλάω στο θέμα των αλλεργιων στο φεις.

Θα παω αυριο και στον αλλεργιολογο και θα δω τι θα μου πει κ αυτος.

Απο αιμα παμε καλα...δλδ εχει μειωθει πααααρα πολυ,σε κοκκους πλεον το βλεπω.

Φτου φτου φτου φτου Παναγιτσα μου να μην ξαναεμφανιστεί.

Τωρα 2 μερες τρωω και ενα κέικ (νηστισιμο φυσικα) που εφτιαξα με πορτοκάλι + αλευρι Ζεας,δε φαινεται να τον ενοχλησε (το πορτοκαλι εννοω).

Σκεφτομαι να κανω μαγιερ κοπρανων, αν και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει, αφου το αιμαι φαινεται ξεκαθαρα,μειωμενο μεν αλλα φαινεται.

Σοφια τα παιδακια σου ειναι κουκλιά!!!!Να τα χαιρεσαι!!!!

Σημερα ο Λ. εχει υπηρεσια και ετσι θα την περασουμε τα τρία μας...ε ,ρε γλεντια.

Ασχετο,το κανουν κ εσας τα δικα σας? ειναι της ηλικιας ή του χαρακτηρα?

Εξηγουμαι...

Η Μαριλιζα οταν παιζουμε παιχνιδια "διαγωνιστικα" δλδ ας πουμε "ποιος θα πεταξει πιο ψηλα το μπαλονι?" , "ποιος θα προλαβει να τρεξει πρωτος ως το κρεβατι" κτλ...

Ετσι και κανω το λαθος και δεν την αφησω να κερδισει ,πραγματικα χαλαει τον κοσμο, χτυπιεται,ουρλιαζει, νευριαζει,με χτυπαει...

Θελει με λιγα λογια παντα να κερδιζει.

Της εξηγω πως αυτο δεν γινεται, καποιες φορες κερδιζουν και οι αλλοι,ολοι βαζουμε τα δυνατα μας και κερδιζει ο πιο καλος...κτλ...αλλα μπα, δεν θέλει να το καταλάβει.

Σκεφτομαι πως θα χει προβλημα στο σχολειο αν συνεχιστεί αυτο..

Για πειτε, κανουν και τα δικα σας το ιδιο?

αγγελικη ακριβως το ιδιο...κοντρα στο τρεξιμο ...αλλα μη με κερδισεις μαμα!!!!!

παιζαμε ενα καινουριο παιχνιδι ..περιεργο με μελισσουλες μαγνητακια ..και ετυχε εγω με την αγγελικη να μαζεψουμε πιο πολλα...."θυμωσα , δεν παιζω """μμμμμ...εγω μονο να κερδιζω"""

της ηλικιας πρεπει να ειναι ...ή εχουν και οι δυο θυμαγετρες μας το ιδιο κολλημα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!!Ήλιο με δόντια και αέρα έχουμε εδώ. Βγήκα να πλύνω τα μπαλκόνια για να απλώσω καμιά μπουγάδα και τουρτούρισα!

Ντινάκι καλή ανάρρωση εύχομαι στους δικούς σου, τα περαστικά μην τα φοβόμαστε!Όλα καλά!

Αγγελική τραβηγμένο ρε συ μου φαίνεται να κόψεις τον θηλασμό...Δεν το έχω ξανακούσει σαν αιτία διακοπής ωστόσο γιατρός δεν είμαι και η απόλυτη ευθύνη και απόφαση είναι δική σου. Άσε να δούμε τι θα πει και ο αλλεργιολόγος σήμερα και βλέπεις. Θετικό ό,τι έχει μειωθεί το αιματάκι, σημαίνει πως επουλώνεται το εντεράκι του Κωνσταντίνου. Ααα τσίμπησέ μου μαγουλάκι, τι αφράτα μαγουλάκια που έχει αυτό το παιδί!

Παραμυθάκι πολύ μαγκάκι ο δικός σου με την τραγιάσκα ε?Αχαχα μα δεν έχουν και τα αγόρια το χάζι τους?Μπορεί να μην κουβαλούν πολλά μππιχλιμπίδια αλλά μια τιράντα και μια γραβάτα και σου πήραν το μυαλό:)

Κατερινιώ γιατί την σνόμπαρες ρε συ την πρώην συμμαθήτρια?Ωστόσο κουλο να κουβαλάει απωθημένα και αυτή μετά από τόσα χρόνια!

Και τώρα που λέμε για συμμαθητές, είδα εγώ προχθές στον Βασιλόπουλο το μέγα γκόμενο του σχολείου μας, τον Αλέξη, ένα ξανθό-γαλανομάτικο παλικάρι που για πάρτη του γινόταν σφαγή ποια θα του πρωτομιλήσει και είναι τώρα φαλακρός, με μούσια, κοιλίτσα και ένα 4μηνο αγοράκι αγκαλιά! Καλά μιλάμε αν δεν με κοίταζε επίμονα και εμένα και τον Μάνο και δεν μου μιλούσε δεν υπήρχε περίπτωση να τον αναγνωρίσω. Ε δεν έχει περάσει και μια ζωή ρε παιδάκι μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και ο δικός μου υιός το ίδιο θέμα έχει. Αν για κάποιο λόγο πάω πρώτη στο σαλόνι από εκείνον κατεβάζει μουτσούνες και με μαλώνει. Λιοντάρια παιδί μου, θέλουν να είναι αρχηγοί!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου και ανταποδίδω τα καλά σου λόγια!

ρε συ μου ήρθε μια φλασιά...αφού μιλάτε με την Αγλαία, δε τη ρωτάς αν έκανες εξέταση αίματος στο μπέμπη, οκ τα ραστ δεν είναι αξιοπιστα αλλά αν η IgE βγει τσιμπημένη, δε θα είναι ένδειξη οτι έχει αλλεργία?

δηλαδή μέσω της IgE να σιγουρέψεις το θέμα της αλλεργίας και αν έκανες συνδιαστικά κάποια ραστ, ακόμα κι αν οι εξετάσεις δεν είναι τόσο αξιόπιστες, ίσως έπαιρνες μια ιδέα...

και να τσεκάρεις και το σίδηρο του μικρού.

Κατερίνα αν αυτη στο παίζει δύσκολη, αφού το Χριστινάκι το'χει, κοίτα και σε καμια άλλη σχολή!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kαλημέρα!!!

Και σε μας κρύο έχει ρε κοορίτσια...εχθές λείπαμε σχεδόν όλοι την μέρα...περάσαμε τέλεια με τα αδέρφια μου και πολύ καλούς μας φίλους και ο μικρός έδωσε παράσταση φυσικά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και εμάς τα ίδια το μικρό πάντα τη πρωτιά κοιτάει...του έχω εξηγήσει 100 φορές τα ίδια και ίδια και τίποτα...αν κάνω το λάθος και περάσ πρωτη την έβαψα...λινταράκι παιδί μου!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τα περαστικά...αυτές τις μέρες έμαθα και κάτι άλλο που πολύ με στεναχώρησε...η αδερφή μιας παλιάς πολύ γνωστή μας έχασε το μωρακί της 1 ώρα μετά την γέννα...ούτε καν το είδε το μωράκι...η δε γνωστή μου έχοντας περάσει τα χίλια μύρια για να αποκτήσει ένα αγοράκι που τελικά ευτυχώς απέκτησε...πριν λίγο καιρό ξαναέμεινε έγκυος και έπαθε την 3η παλλίδρομη...με πολλά ψυχολογικά η κοπέλα απο όλα αυτά που τις έχουν συμβεί...κάντε το σταυρό σας και να λέμε πάνω απο όλα υγεία για εμάς και τα παιδάκια μας και τίπτα άλλο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελε, εννοειται πως δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι για να διακοψω το θηλασμο.

Αυτο το ειπε η παιδιατρος.

Σοφακι,ναι θα ρωτησω για τις εξετασεις αυτες που λες, μου τις ειχε γραψει και η Νεκταρία,αν και σκεφτομαι πως θα του παρουν αιμα του καημενουλη μου..θα σπαραξει, αλλά αν πρέπει...

Σιδηρο που παίρνω εγω δεν φτάνει λέτε? δεν περναει στο γάλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...