Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!Εμετό από φλέματα μου έκανε και εμένα η μικρή το πρωί και τα χρειάστηκα. Ναι μεν καλό κάνει να καθαρίζει ο λαιμός αλλά τον φοβάμαι τον εμετό.

Σοφάκι δεν το έχω ξανακούσει αυτό για την μύτη όπως και σιρόπι δεν έχει πάρει ποτέ κανένα για τον βήχα. Στον έντονο βήχα μόνο αερολίν. Ένα σιροπάκι βιολογικό της απιβίτα είχα δώσει στον Μάνο μια φορά με μέλι και θυμάρι αλλά δεν είδα τρομερή διαφορά. Πέρασε μόνος του.

Νεκτ πολύ σωστά τα λες, συμφωνώ απόλυτα!!Ίσως να είναι καλύτερα για την κοπέλα που ξεφορτώθηκε τέτοιο φρούτο, ωστόσο κάθε χωρισμός και ιδίατερα μετά από μακροχρόνια σχέση, είναι βαρύς! Εύχομαι το καλύτερο για την κοπέλα και σύντομα να σταθεί στα πόδια της! Ας μείνει με την μαμάκα του ο κύριος!

Πήρα τον Μάνο και πήγαμε Βασιλόππουλο, έχει τις active fit -50%. Αν και δεν τις συμπαθώ, ωστόσο είχαμε ξεμείνει και ήταν ευκαιρία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το σιρόπι που του έδωσε είναι το xozal, δεν το έχουμε ξαναπάρει, συνήθως μας δείνει το προσπάν το φυτικό αλλά αφού επιμένει ο βήχας μου είπε καλύτερα αυτό. Πιο πολύ ξερό τον λες το βήχα του Γιάννη, τον πιάνει τη νύχτα και όταν τρέχει συνήθως.

Α ναι κι εμένα μου έκανε εμετό η μικρή εχτές από το φλέμα, καλύτερα είναι τώρα με τον πυρετό τουλάχιστον, θα την παρακολουθώ το βράδυ όμως μην ξανανέβει.

Πωπω Νεκταρίτσα δύσκολα για την κουμπάρα σου ε?

Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν λες? Επειδή εκείνος της ζήτησε συγνώμη μετά απ΄όλα αυτά.

Αχ αυτές οι πεθερές! Υπάρχουν και χειρότερα από τις δικές μας δηλαδή ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι το xozal από τις φτωχές μου ιατρικές γνώσεις ξέρω πως είναι αντισταμινικό! Αυτό μας έδωσαν όταν ο Μάνος έκανε αλλεργία στην τελευταία ίωση μήπως και ξύνεται αλλά επειδή δεν είχε θέμα δεν του το έδωσα. Στο ντουλάπι το έχω σφραγισμένο ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

το xozal το ξέρω κι εγώ μιας και από φάρμακα φαρμακείο ολόκληρο έχω καταπιεί στη ζωή μου. αντιισταμινικό είναι όντως και το έπαιρνα για τη βουλωμένη μου μύτη αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει τπτ και δε νομίζω να σας βοηθήσει σοφία. δοκίμασε το φυτικό που έδινα εγώ το benlif της bennet, είναι από 3 ετών για το γιάννη. για τη μικρή δεν ξέρω τι να σου πω... σας έδωσε τπτ ή σου είπε και για τους δύο το xozal?

για την κουμπάρα μου καλιά της να μην τα ξαναβρουν που δεν πρόκειται δλδ... και που ζήτησε συγνώμη, ο ίδιος εθελοτυφλεί και έμμεσα της ρίχνει ευθύνες ενώ μόνο η μάνα του τα φταίει! και πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερη! άνετα πρωταγωνιστούσε στις 7 θανάσιμες!

η παιδίατρος είπε πως αφού κανω τοσο αυστηρή αποχή και το αιμα δεν έχει σταματησει,δυστυχώς λέει πρέπει να διακόψω το θηλασμό και να δώσω υποαλλεργικο!

Τα ίδια είπε πως θα ακουσω κι απτον αλλεργιολογο.

Διαφημίσεις

η παιδίατρος είπε πως αφού κανω τοσο αυστηρή αποχή και το αιμα δεν έχει σταματησει,δυστυχώς λέει πρέπει να διακόψω το θηλασμό και να δώσω υποαλλεργικο!

Τα ίδια είπε πως θα ακουσω κι απτον αλλεργιολογο.

πήγαινε εσύ στον αλλεργιολόγο να δεις τι θα σου πει και άσε τι λέει η παιδιάτρος ότι θα σου πει ο αλλεργιολόγος! ορίστε μας! να της πει να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει μάντισσα να τα κονομάει και καλύτερα! αν και θα μου πεις έτσι όπως σας γδέρνει δεν έχει ανάγκη αυτή! πες της τουλάχιστον θα σου τσοντάρει τπτ να αγοράζεις τα υποαλλεργικά γάλατα ή έχει να σου προτείνει και κανένα μήπως? αυτό που της δίνει τα καλύτερα ποσοστά!!

Δεν ξαναπηγα σε αυτή που μας γδέρνει...

οχι πως εχει καμια σημασια δλδ!

Άρχισε να μου λέει για κάποιο μερικώς υδρολυμενο ,δε τα πολυθυμαμαι κιόλας γιατί είχα φουντώσει

Από τη στενοχώρια μου ξεχασα να ευχηθώ περαστικά στα μικρουλια αρρωστακια της μικρής μας παρέας!

Πράγματι διάβασα στις ενδείξεις πως είναι για την αλλεργική ρινίτιδα το xozal, προφανώς βοηθάει και στο βήχα που επιμένει για να μας το έδωσε, του το ξεκίνησα, κάτσε να δω πως θα παει, αν δεν καλυτερεύσει θα του δώσω αυτό που μου είπες Νεκταρίτσα.

Η μικρή μόνο ορό και αυτές τις σταγόνες, το προταργκόλ. Δε μου ξαναέκανε πυρετό σήμερα, για να δούμε πως θα πάει και απόψε.

Αγγελικούλα άντε ρε κορίτσι, σε σκέφτομαι κι εσένα που αγχώνεσαι, εύχομαι να βρεθεί λύση, κι εγώ με τίποτα δεν θα ήθελα να κόψω το θηλασμό τόσο νωρίς.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμείς εδώ μια χαρά!Ο μικρός έχει ξυπνήσει και βλέπει παιδικό και ο μπαμπάς μας κοιμάται ακόμα...το μεσημεράκι θα πάμε στην αδερφή μου να φάμε και θα βγούμε όλοι μαζί καμιά βολτούλα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Νεκ και για μας ήταν μιά εβδομάδα με πολύ άγχος...η αδερφή μου μετά απο πλύ γυμναστική τραυμάτισε την μέση της και μέχρι και μαγνητική έκανε...ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό...(βέβαια φταίει γιατί με πονεμένη μέση χοροπήδαγε με το Λεωνίδα στο τραμπολίνο και μετά ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε)απο την άλλη είχαμε τρεχάματα με τον αδερφό μου τον μικρό...ένοιωσε ένα πόνο...πήγαμε στο νοσοκομείο...τίποτα το σοβαρό αλλά θα χρειαστει μιά επεμβαση αν συνεχίσει έτσι για να μην πονάει...καλά εκεί τρομάξαμε αλλά ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό...

Όσο για την κουμπάρα να της πείς απο εμένα "κάθε εμπόδιο για καλό"...εκεί που το τώρα τα βλέπει όλα ΄μαύρα σε λίγο καιρό θα ευχαριστεί τον θεό που γλίτωσε...αν και πιστεύω πως οι άνθρωποι αλλάζουν αυτό γίνεται μόνο αν το θελουν μόνοι τους και όχι όταν βρίσκουν τα ζόρια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!

Τι ωραια μερα που εχει σημερα!

Ντινακι, που σαι καλε? δεν προλαβαινεις και συ να μπαινεις τις καθημερινες ε?

Πως παει η δουλεια?

Το αιματακι εχει μειωθει αρκετα αλλά υπάρχει ακομη...

Ωστοσο εχθες μου ειπε η Αγλαια οτι το αλευρι που εφτιαχνα ψωμι τελικα περιεχει γλουτενη,πολυ λιγοτερη απο τα υπολοιπα αλλά..

Ποσο $#%%$^%$^ ειναι αυτοι στο καταστημα με τα βιολογικα?

Γιατι να κοροιδευουν ετσι τον κοσμο???

Ζητησα ξεκαθαρα αλευρι χωρις γλουτενη και μαλιστα μου ελεγε αυτη οτι το συγκεκριμενο το τρωνε και ατομα με κοιλιοκάκη.

Στην παλια εταιρεια που δουλευα πουλουσαμε τα glutafin προιοντα πραγματικα χωρις γλουτένη,φαρμακευτικα, ισως ψαξω να βρω σε κάνα φαρμακείο τέτοια.

Κι ότι ελεγα απο Δευτερα να ξεκινησω να βαζω τιποτα στη διατροφη μου ,τωρα δε ξερω παλι..

Εχθες τελικα εφτιαξα αρνακι στην κατσαρολα, σαν τσιγαριαστό αλλά στο τελος εβαλα αγρια χορτα και λιγο λεμονι...καλα, εγλυφα τα δάχτυλα μου!!!!!!!!!!

Θενξ Νεκ!!!!

γεια σας κι από εμάς! ντίνα περαστικά στα αδερφάκια σου! κι εμείς θέματα υγείας είχαμε με τους δικούς μου αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά! περάσαμε πολύ άγχος γιατί η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έκαναν μια βιοψία σε κάτι όζους του θυρεοειδούς και στο μπαμπά μου λόγω του ότι υπήρχαν κάτι μικροασβεστώσεις του έδιναν ένα ποσοστό 40% να είναι κακοήθεις. τελικά βγήκε καλή η βιοψία αλλά θα πρέπει να παρακολουθείται συχνά. Θα κλείσω κι εγώ ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα καθώς έφτασε ο καιρός για την επανεξέταση κι έχω αγωνία να δω πού βρισκόμαστε... Με οικογενειακό ιστορικό και από τους δύο γονείς δεν περιμένω και τα καλύτερα νέα...

τα αρρωστούλια μας πώς πάνε σήμερα? εμάς την πάτησε ο μπαμπάς μας και έχω τρελαθεί! έχει καταρροή, μπούκωμα, βηχαλάκι και αν μου κολλήσει τα παιδιά θα τονε φάω! ευτυχώς σήμερα έχει βάρδια και λείπει. τον πλακώνω στα χάπια και τις βιταμίνες, άντε να δούμε!

κατά τα άλλα χθες περάσαμε όλη την ημέρα με το νονό του γιώργου κι ήταν πολύ όμορφα! τι τέλειος νονός! τα λατρεύει και τα δύο και ασχολείται πολύ! αυτά είναι! δεν μπορώ να μην κάνω συγκρίσεις του νονού με την έξω νονά που σαν γυναίκα θα έπρεπε να είναι πιο τυπική σε όλα! ευτυχώς που την έχουμε για μπαλαντέρ δλδ! ποιος θεός με φώτισε και έβαλα και την εδώ νονά της μικρής, κάνω το σταυρό μου!

ποιο αλεύρι έπαιρνες αγγελική? στο νετ τι λέει για αυτό το αλεύρι? στο λέω γιατί σε πολλά καταστήματα με βιολογικά δεν ξέρουν και πολλά-πολλά και ίσως να μην ήξεραν τι σου έδωσαν. εγώ στο κατάστημα που πήγαινα έβλεπα ότι η κοπελιά ήταν άσχετη και δεν ήξερε καλά-καλά τι είναι τα προϊόντα που πουλάει. άσε που σε πολλά ανακατεύουν βιολογικά με συμβατικά είδη για μεγαλύτερο κέρδος, αυτό μου το έχει πει πηγή από μέσα...

δες εδώ: http://glutenfreegreece.blogspot.gr/2012/02/blog-post_16.html

επίσης οι μύλοι κρήτης έχουν αλεύρι χωρίς γλουτένη.

Νεκ μου το "Ζεας" επαιρνα...

δεν εχω δει πουθενα αυτο το αλευρι που λες ρε γμτ... εψαξα και στα κοντινα σουπερ πριν παω στα βιολογικα.Ποσο άσχετοι Θεε μου.

Ουφ...βραδιασε και εχω παλι το ιδιο προβλημα...Π Ε Ι Ν Α Ω........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...