Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα σας!παλεύουμε με το θέμα του ίντερνετ κ δεν έχω συχνά καθόλου σήμα!τί κάνετε?εμείς καλά,μεγαλώνουμε,ζωηρεύουμε κ σιγά σιγά μαθαίνουμε να γράφουμε την αλφαβήτα κ τους αριθμούς! Αγγελική γρήγορα να βρείτε τί φταίει κ να είναι μια χαρά το αντράκι σου!

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό και στα πρώτα σας γενέθλια αγγελική και σοφία!

αυτό λέω ελευθερία ότι αποκλείεις τις τροφές που έγραψες που είναι οι πιο συνηθισμένες για τροφική αλλεργία και αν μετά το μήνα δε δεις βελτίωση αφού κρατάς ημερολόγιο διατροφής και πανών βλέπεις αν χρειάζεται να κόψεις κάτι άλλο. άλλο σου είπε να κόψεις αυτά κι αυτά κι άλλο τι έκοψες εσύ από δική σου επιλογή. δε γίνεται με τη μία να κόβεις τα πάντα σε κάθε περίπτωση, ή μάλλον γίνεται αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. θα της τα πει καλύτερα ο παιδοαλλεργιολόγος, να τα μάθουμε κι εμείς. το κάθε παιδί έχει τις ευαισθησίες του, π.χ. με το μοσχάρι που λες εμένα είχε πρόβλημα η μικρή και το παρατήρησα και όταν μετά 6μηνη αποχή έφαγα για δοκιμή και την πείραξε και όταν της το έδωσα 9 μηνών σε κιμά, μια κουταλίτσα. ξέρω και άνθρωπο που τον πειράζει η ντομάτα και αγανάκτησε να το εντοπίσει κι έχω και μαθήτρια που από μωρό έχει πολλαπλές αλλεργίες που επίσης ζορίστηκε και ζορίζεται και να εντοπίσουν τις αλλεργίες της και να μάθει να ζει με αυτό. θα τη ρωτήσω αύριο να σας πω σε τι έχει αλλεργία, θυμάμαι σίγουρα στο γάλα. και είναι 10 χρονών. θα τη ρωτήσω και σε τι γιατρούς έχει πάει και τι εξετάσεις έχει κάνει να μου πει.

καλησπέρα σας!παλεύουμε με το θέμα του ίντερνετ κ δεν έχω συχνά καθόλου σήμα!τί κάνετε?εμείς καλά,μεγαλώνουμε,ζωηρεύουμε κ σιγά σιγά μαθαίνουμε να γράφουμε την αλφαβήτα κ τους αριθμούς! Αγγελική γρήγορα να βρείτε τί φταίει κ να είναι μια χαρά το αντράκι σου!

μπράβο στο αντράκι σου κούκλα! να μου το στείλεις κρήτη στο σχολείο αύριο-μεθαύριο να τον έχω εγώ μαθητή, τόσο ορεξάτο!

Εδώ τους έχω σήμερα τους παππούδες, ήρθαν να δουν τα παιδια αφού δεν έφυγαν ακόμα, θα καθίσουν λογικά μέχρι το βράδυ και μετά θα ξαναφύγουν.
Σοφία, σίγουρο ότι θα ξαναφυγουν????????????????

:tongue: το ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ να σου πω την αλήθεια!

χαχαχα λες Νεκταρία?ποτέ δεν ξέρεις λες να πάρει ο σύζυγος καμιά μεταθεση κατα εκεί?με γιαγιά κ προγιαγιά δασκάλα κ φιλόλογο, όλο κ κάποιο γονιδιο πήρει

7oJVp3.png

Διαφημίσεις

εδώ πολή ζέστη σήμερα πήγαμε παραλία κ τρέχαμε στην άμμο,μαζεύαμε κοχύλια κλπ. τώρα έχει μια ώρα που κοιμάται,ξερός ΄επεσε! θέλω ν αλλάξω κ το τικεράκι αφού έχουμε 3 μήνες που αποθηλάσαμε αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!

7oJVp3.png

εδώ πολή ζέστη σήμερα πήγαμε παραλία κ τρέχαμε στην άμμο,μαζεύαμε κοχύλια κλπ. τώρα έχει μια ώρα που κοιμάται,ξερός ΄επεσε! θέλω ν αλλάξω κ το τικεράκι αφού έχουμε 3 μήνες που αποθηλάσαμε αλλά δεν θυμάμαι τίποτα!

μπράβο σας που φτάσατε μέχρι εδώ!!!! ήταν εύκολος ο αποθηλασμός?

το τικεράκι πατάς πάνω του και σε βγάζει στο λινκ με τα τίκερ, φτιάχνεις καινούργιο, παίρνεις τον κωδικό που λέει για φόρουμς και τον κάνεις επικόλληση στην υπογραφή σου στον πίνακα ελέγχου.

κατάλαβες τπτ έτσι όπως τα έγραψα? :tongue:

Αχ τι ωραία να ξεπορτίζεις και να πηγαίνεις για καφεδάκι. Ψώνισα και κάτι τελευταία για τα παιδιά για του χρόνου, έχει καλές εκπτώσεις τώρα αλλά λίγα νούμερα!

Νεκτ στο φόρουμ του θηλασμού αλλά και ο Παπαβένζης λέει ό,τι κόβεις μόνο τα γαλακτοκομικά αρχικά και αν δεν δεις βελτίωση μετά τον μήνα, κόβεις κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Εμείς δεν το πήγαμε έτσι, εξαρχής μου έκοψε τις πιο τροφές που προκαλούν συνήθως αλλεργία και εφόσον είδαμε βελτίωση, αρχίσαμε να προσθέτουμε. Τελικά τι την πείραζε δεν ανακάλυψα αλλά τελοσπάντων.

Είχα και άλλα να πω αλλά σας αφήνω γιατί ο Μάνος πάει την μικρή τιμωρία:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα τι κάνετε;

Δε προλαβαίνω να μπω,ποσο μου λείπει ο ελεύθερος μου χρόνος...

Ούτε 10 λεπτα δε μπορώ να βρω.

Οταν κοιμούνται τα μικρά ή πέφτω και γω για υπνο ή πιάνω το νοικοκυριό...Ουφ...

Σημερα έχουμε παιδίατρο για εμβόλια.ελπιζω να κάνει καλό καιρο!

Καμία συνταγή για κατσικάκι,εκτός από την κλασσική στο φούρνο,έχουμε???

Διαφημίσεις

Την τριτη έχω ραντεβού αλλα......

Διάβασα για 2 κοπέλες στο θέμα με τις αλλεργίες στο φεις και γράφανε πως τους είπε ο αλλεργίολογος διακοπή του θηλασμου για 10 μέρες και διατροφή με neocate!!!!!!!!

Αν μου πουν κανά τέτοιο και μένα θα τους πετάξω πέτρες.

Πάντως ο μικρός καλύτερα παει, είχα να δώ αίματα 2.5 μέρες και πλέον ειναι ελάχιστα.

Αλλα το θέμα ειναι να ξεκινήσω να τρώω και τίποτα γιατί δεν αντέχω άλλο.

καλησπέρα κι από εμάς! αγγελικούλα κουράγιο μέχρι την τρίτη που θα πας να δεις και τι θα σου πει κι ο αλλεργιολόγος. όσο περνάνε οι μέρες πιστεύω ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση. ωστόσο στο λινκ που σου έστειλα υπάρχουν και οι τροφές στην πολύ αυστηρή και ακόμα πιο αυστηρή αποχή που μπορείς να βάλεις στη διατροφή σου. όπως το παντζάρι, το μαρούλι, η γλυκοπατάτα, πολλά φρούτα κλπ. ρίξε μια ματιά. για το κοτόπουλο δεν ξέρω να σου πω. Το κατσίκι τώρα έτσι όπως θες να τρως πιο ουδέτερα εγώ θα το έκανα λεμονάτο στο φούρνο με πατάτες ή στη λαδόκολλα ή τσιγαριαστό με λάδι στο τσικάλι όπως το κάνουμε εδώ στην κρήτη μιαμ-μιαμ. θα μπορούσες να βάλεις και κανένα καρότο μέσα να καραμελώσει κι αν τρως κανένα κολοκυθάκι. επίσης επειδή επιτρέπονται όλα τα χόρτα μπορείς να το κάνεις και με σταμναγκάθι και να βάλεις λεμόνι ή να το κάνεις φρικασέ με μαρούλι και αντί για αυγό να του βάλεις λίγο λεμονάκι με αλευράκι (όποιο χρησιμοποιείς) για να δέσει η σάλτσα.

εμείς εδώ καλά, μόλις γύρισα από το σχολείο έπιασα το σπίτι γιατί με πήρε ο άρης τηλέφωνο ότι θα έρθει ο σύντεκνός μας το απόγευμα κι έτσι ότι ήταν να κάνω αύριο θα το κάνω σήμερα... δεν πειράζει καλό θα μου κάνει. έχει και βάρδια την κυριακή οπότε θα έχω έτοιμο το σπίτι.

ωστόσο 3-4 μέρες τώρα έχω πάλι τη μέση μου, λίγο χειρότερα από την προηγούμενη φορά. αφού πλακώθηκα σε αλοιφές, έμπλαστρα και αντιφλεγμονώδη και δε σήκωσα όσο γινόταν την μικρή, σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα.

Τα μισά από αυτά που με άγχωναν την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αίσιο αποτέλεσμα δόξα τω θεώ.

Τα άλλα μισά είχαν άδοξο τέλος: η κουμπάρα μου χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και εύχομαι να ηρεμήσει επιτέλους γιατί αυτός ήταν κολλημένος με τη μαμάκα του και η μάνα του πολύ κακή πεθερά, ζούμε σκηνές απείρου κάλλους ακόμα και τώρα και πραγματικά όλα μαζί τα περιστατικά που έχουμε περιγράψει εδώ δεν φτάνουν σε κακία τη συμπεριφορά της κλώσας εδώ. πραγματικά τόσο καλή κοπέλα, τόσο πολύ τον αγαπούσε, τόσα χρόνια έκανε τόση υπομονή κι η άλλη ακόμα και τώρα να την προσβάλει. Φανταστείτε όλη την προηγούμενη εβδομάδα αιωρείτο στον αέρα ότι κάτι τον είχε πειράξει, σάββατο έγινε το σκηνικό που πληγώθηκε η κοπελιά από τη στάση του γιατί τον πείραξε μια μαλακία για την οποία αυτός ήταν και υπαίτιος, δεν του απαντούσε στα μνμτα την άλλη μέρα, πείσμωσε αυτός και δευτέρα πήγε σπίτι της και της γύρισε τα δώρα του αρραβώνα και δόθηκε το τέλος σε ένα αλλοπρόσαλλο σκηνικό. η κοπελιά μάζευε τα δικά του να του τα πάει και χθες ημέρα πέμπτη πήραν οι δικοί της τηλέφωνο και είπαν στον πατέρα της "η κοπελιά μας χρωστάει κάτι πράματα!" Δεν έχουν τσίπα απάνω τους, λες και θα τα κρατούσε να της θυμίζουν τα μούτρα τους! του έστειλε χθες μνμ που την δασκάλεψα ότι οι δικοί του για ακόμα μια φορά την προσβάλλουν και την πληγώνουν ζητώντας της τα πράγματα που ούτως ή άλλως είχε σκοπό να στείλει και του ζήτησε τη διεύθυνσή τους για να του τα στείλει με κούριερ. Κι αυτός την πήρε μετά τηλέφωνο μετανιωμένος και την αγαπάει και χίλια δυο, να πάνε μαζί να νοικιάσουν ένα σπίτι, να φύγουν μακριά από όλους... τόσα χρόνια δεν έφερε στο σπίτι της ούτε την οδοντόβουρτσά του και έμενε με τη μαμά του αρραβωνιασμένος άνθρωπος 30 χρονών, δεν τα σκεφτόταν αυτά! Χώρια τις προσβολές και τις κακίες και τις μπηχτές που έτρωγε η φίλη μου με την ανοχή του γιατί δεν είχα μια φορά το θάρρος να χτυπήσει χέρι στο τραπέζι και να της βουλώσει το στόμα της άλλης, ακόμα και μπροστά του όταν γινόταν τα σκηνικά για να μην κάνει το διαιτητή! "το διαιτητή θα σας κάνω?" άκου πράματα!!!! αγαπάς κύριε? τους στέλνεις όλους στο διάολο άμα δε συμφωνούν με την επιλογή σου και είσαι δίπλα στον άνθρωπό σου ψυχή, σώμα, μια γροθιά! αλλά αυτή είναι "άρρωστη" και το γιο της δεν θα τον δώσει σε καμία άλλη γυναίκα! κανονίστε κοπελιές με τους γιους! μη γίνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε! απαπα! τα είπα και ξαλάφρωσα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα τα πήγα γιατρό και τα δυο το πρωί γιατί τα ξεκίνησε πάλι μπούκωμα και βήχας, ο Γιάννης τον είχε και απο πριν λίγο βήχα που δεν του είχε φύγει και είχα ανησυχήσει. Σιρόπι του έδωσε, θα περάσει μας είπε, δεν είναι βαριά τα συμπτώματα, η μικρή πιο πολύ μύξα αλλά ορό μου είπε και σταγονίτσες στη μύτη προταργκόλ, κάτι καφέ, αυτό μόνο η δικιά μας το δίνει? δεν το έχω ακούσει να το αναφέρετε καμιά φορά, δεν είναι βαρύ, απλά καθαρίζει-αποστηρώνει τη μυτούλα απ 'ότι ξέρω. Τώρα το απόγευμα ανέβασε πυρετό όμως ρε γμτ, πρώτη φορά την πιάνει και είμαι λίγο στην τσίτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

πρώτη φορά το ακούω σοφάκι, θα είναι κανένα αντισηπτικό για τη μύτη. τι σιρόπι σας έδωσε για το βήχα? είναι παραγωγικός? το σιροπάκι που έδινα στο γιώργο έκανε καλή δουλειά κι είχε πολλά φλέματα να φανταστείς έκανε εμετό από το βήχα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...