Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δεν έτρωγα ούτε μαρμελάδες, φοβόμουν μην έχει αλλεργία στα φρούτα!!!Τελοσπάντων, τι άλλο να κάνεις ρε συ?Όταν θα αρχίσεις να βλέπεις την διαφορά στις πάνες του θα ανακουφιστείς και δεν θα σε νοιάζει πραγματικά να κάνεις αποχή για μια ζωή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τώρα που είπες και ντομάτα πώς και δεν έκοψες και την ντομάτα?Είναι αλλεργιογόνο ουσία και μάλιστα πολλοί έχουν αλλεργία σε αυτή.

Ελεάνα καλά έκανες και τον έστειλες. Μου έλεγε και εμένα η δασκάλα πως έγινε πολύ μαμόθρεφτο τις μέρες που έλειπε, όπως γίνεται και κάθε φορά που αρρωσταίνει δηλαδή.

Ντινάκι μπράβο σας. Με ένα παιδάκι και τέτοιας ηλικίας είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις ρε παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινακι, εμεις την Κυριακη πηγαμε στο Φλοισβο!

Παντου με μια μερα διαφορα πάμε!χαχαχα

Δεν περασε μηνας ακομη Ντινα,σε 5-6 μερες θα κλεισω μηνα.

Ε, οχι την ντοματα αρνουμαι να την κοψω, δεν πάει αλλο λεμε.

Εκανε και πριν λιγο και δεν ειχε καθολου...αχ Παναγιτσα μου κανε να περασε.

Μαρμελάδα εφτιαξα δικη μου με μηλο+αχλάδι, πρωτη φορα εφτιαξα στη ζωη μου ,τελικα ειναι πολυ ευκολο!

Καλησπέρα σας! Αγγελική διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας στο νετ βλέπω ότι η αποχή από όλα δεν συστήνεται και νομίζω ότι θα πρέπει να το ξανασκεφτείς τελικά. Στο πάρεντς όλες οι κοπελιές με αλλεργικά παιδιά την κατακρίνουν, στην ιστοσελίδα του Παπαβέντση ο ίδιος ο γιατρός λέει ότι δε συστήνεται. Και έκανα λάθος που έμμεσα σε προέτρεψα σε αυτό. Μπορείς να αποφύγεις τα φουλ αλλεργιογόνα όπως τα γαλακτοκομικά, το αυγό, το ψάρι αλλά από εκεί κι έπειτα να μην αποκλείεις όλες τις τροφές από τη διατροφή σου. Δεν κάνει καλό ούτε σε εσένα, ούτε στο μωρό. Ίσως έπρεπε να κόψεις αρχικά τα γαλακτοκομικά κι αν δεν έβλεπες καμία βελτίωση μετά από ένα μήνα να έκοβες και άλλες τροφές με τη σειρά. Τουλάχιστον αποκλείσατε άλλες αιτίες και κάτι είναι κι αυτό. Πότε κλείνεις μήνα αποχής από τα γαλακτοκομικά? Σε ρωτάω γιατί ήδη λες ότι βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα έστω και με το ότι δεν παρουσιάζεται κάθε μέρα το αίμα. Και επειδή έχεις κόψει πολλές τροφές δεν ξέρω αν θα μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα από τη στιγμή που ακόμα υπάρχει αίμα, όταν στο μέλλον θα εισάγεις κάποια νέα τροφή. Πότε θα μπορέσεις να ξαναβάλεις κάποιο τρόφιμο στη διατροφή σου χωρίς να σου ξανάρχεται η υποψία ότι μπορεί να φταίει αυτό? Είναι δύσκολη όλη η κατάσταση, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σα να βαδίζεις στα τυφλά. Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς αλλεργιολόγο. Και μπορεί να λένε ότι τα αποτελέσματα εξετάσεων μπορεί να μην είναι αξιόπιστα γιατί μπορεί να βγουν ψευδώς αρνητικά αλλά εγώ στη θέση σου θα ρωτούσα αν μπορούσα να προχωρήσω σε δερματικά και αιματολογικά τεστ στο μωρό. Έστω να κάνεις τις ΙgE ανοσοσφαιρίνες που είναι κάτι σαν αντισώματα που αυξάνονται με πιθανή αλλεργία που αν βγουν αυξημένα να ξέρεις ότι είναι αυτό το θέμα σας. Αν βέβαια πάρετε αίμα στο μωρό, δε θα ήταν άσχημο μια και καλή να κάνει και τα ραστ σε κάποιες τροφές. Από εκεί κι έπειτα τα πατς (δερματικά) θεωρούνται πιο αξιόπιστα αλλά θα μπορούσες να ρωτήσεις και έναν αλλεργιολόγο έστω για το πότε σου προτείνει να τα δείτε όλα αυτά. Έχω διαβάσει και για μωράκια μηνών που έδειξε αποτέλεσμα στα ραστ και στα πατς. Επίσης να του μιλήσεις για την αποχή που κάνεις να πάρεις κάποιες συμβουλές. Γιατί μπορεί να λέμε ότι δε χρειάζεται να τρως τον αγλέουρα για να κατεβάσεις γάλα και οι μαμάδες της Αφρικής που υποσιτίζονται πώς θηλάζουν αλλά είναι σημαντικό και για τους δυο σας να παίρνεις τις απαραίτητες θερμίδες και τις απαραίτητες βιταμίνες και για το θηλασμό και για τις αντοχές σου. Εδώ δεν μιλάμε για αποχή, μιλάμε για πραγματική νηστεία που ούτε οι μοναχοί στο άγιο όρος θα άντεχαν!

Νεκτ έτσι λένε όλοι οι ειδικοί στον θηλασμό, ωστόσο όταν ρώτησα την παιδίατρό μας ήταν κατηγορηματική. Κόβουμε όλες τις τροφές, να ηρεμήσει το εντεράκι του μωρού και μετά εισάγουμε σταδιακά. Και είναι φιλικότατη στον θηλασμό, φανατική οπαδός και γνώστης του θέματος!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Πώς είστε?

Εμείς καλά, πήγαμε απόψε στη μαμά μου για φαγητό, κοιμούνται τώρα τα παιδιά και μπήκα να σας διαβάσω! Δε μπήκα λίγες μέρες, το έριξα στις βόλτες απ' όταν έφυγαν τα πεθερικά! Ωστόσο εκείνοι έμειναν στον αδερφό του συζύγου με την απεργία στα καράβια και δεν έφυγαν ακόμα για Αθήνα, ευτυχώς τους πέτυχε εκεί και δεν ήταν ακόμα σε εμένα!

Εμείς εδώ καλά, έχει ο Άρης άδεια αυτή τη βδομάδα και πάμε καμιά βόλτα που έχει καλό καιρό, ασχολείται και με το Γιάννη, φτιάχνουν διάφορα από κάτω στο χωράφι και μαστορέυουν και περνάει η ώρα του μικρού ευχάριστα.

Η μικρή έχει γίνει τσαούσα, δεν κάθεται στο πάρκο ούτε 5 λεπτά, θέλει να σουλατσάρει κάτω και να πηγαίνει όπου θέλει!

Αγγελικούλα οι εξετάσεις ήταν καθαρές ευτυχώς ε, άντε θα βρείτε τι φταίει από το φαγητό μωρέ και θα ξεγνοιάσεις μετά πιστεύω, να συμβουλευτείς κάποιον ειδικιό μήπως που σου λέει και η Νεκταρίτσα?

Ελεάνα περαστικά!

Ο Αντρίκος καλύτερα είναι ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελευθερία όλες τις τροφές, ποιες δλδ εννοεί η παιδίατρός σου? γιατί το ποσοστό των μωρών με αλλεργία στην πρωτεΐνη του γάλακτος είναι μεγάλο και ολοένα αυξανόμενο αλλά δεν έχω ακούσει πολλές μαμάδες που θηλάζουν να αποκλείουν όλες τις τροφές από το διαιτολόγιό τους... Γιατί οι αλλεργιογόνες τροφές είναι σχεδόν οι περισσότερες, γάλα, σόγια, ότι περιέχει γλουτένη, αυγά, ψάρια, μαλάκια, οστρακοειδή, εσπεριδοειδή, φρούτα με σπόρους, μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, ξηροί καρποί, σοκολάτα, σουσάμι, μέλι, κάποια λαχανικά όπως ντομάτα, σπανάκι, μαϊντανός, σέλινο, λάχανο, καλαμπόκι κλπ. κάποια βότανα όπως τσάι και το αγνό χαμομηλάκι κ.α. ακόμα και το ρύζι ενοχοποιείται σε κάποιες περιπτώσεις (το έχω διαβάσει σε μία πτυχιακή μελέτη όπου στην ίδια μελέτη αναφέρονται και ευαισθησίες σε μήλο, αχλάδι και τρόφιμα που θεωρούμε αθώα) και τέλος καφές, αναψυκτικά και αλκοόλ.

Με δυο λόγια μπορείς να τρέφεσαι με αποσταγμένο νερό! Ή πας στο νοσοκομείο κατευθείαν για ορό και ξεμπερδεύεις! :lol:

Και μόνο αλλεργιολόγο θα εμπιστευόμουν αν ήμουν στη θέση της αγγελικής να συμπληρώσω, όσο καλός κι αν είναι ο παιδίατρος δεν έχει την εξειδίκευση που έχει ο κάθε ειδικός γιατρός για κάθε περίπτωση. όπως δεν θα εμπιστευτώ τον παιδίατρο για θέμα με τα ματάκια του παιδιού και θα πάω σε οφθαλμίατρο έτσι σε θέμα με αλλεργίες θα πάω σε αλλεργιολόγο. ;)

σοφάκι ακόμα εδώ τα πεθερικά δλδ?? τουλάχιστον σας χωρίζουν 60 χλμ! άντε να πάνε σπίτι τους να ηρεμήσετε! δεν πιστεύω να το μετανιώσουν ωστόσο! καλά τώρα που είστε μόνοι θα χαρείς λευτεριά! και θα ξαναβρείτε και τους ρυθμούς σας! δόξα σοι!

για την μικρή... και πού είσαι ακόμα! αύριο-μεθαύριο που θα κάνει κόπι-πέιστ το γιάννη θα δεις! :lol:

Νεκ μου,έχω ραντεβού τη Δευτέρα με αλλεργιολογο στο Παίδων.

Μακάρι να βγάλουμε ακρη.

τώρα που ξεκίνησα δεν σταματάω.

Μου είναι αφόρητα δύσκολο και σκέφτομαι και αυτό που λες,σιγουρα το γάλα μου δεν είναι τοσο ποιοτικό όσο πριν και στενοχωριέμαι παρα παρα πολύ .

Από τη μια η παιδίατρος να μου λέει ότι το μωρό χρειάζεται ασβέστιο και να παίρνω συμπλήρωμα και από την άλλη η Αγλαΐα να λερι ότι δεν κάνει να παίρνουμε γιατί περιέχει όρο γάλακτος...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Η μικρή ξύπνησε, σε λίγο θα ξυπνήσει και ο Μάνος να πάει κολείο. Ο καιρός μας τα χάλασε αλλά έχω κανονίσει για καφεδάκι, δεν το χάνω!

Νεκτ μου θυμίζω ό,τι η παιδίατρός μας είναι η μοναδική παιδογαστρεντερολόγος της Κρήτης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Επιμελήτρια Α του Βενιζελείου νοσοκομείου. Ο λόγος που έφυγα από τον παλιό μου παιδίατρο και πήγα σε αυτήν ήταν καθαρά και μόνο το θέμα της αλλεργίας της μικρής και επειδή έχει την ειδικότητα του παιδογαστρεντερολόγου. Με μια πάνα που είδε και 2-3 άλλλες ενδείξεις κατάλαβε ό,τι το παιδί κάτι το πειράζει. Ο άλλος παιδίατρος επέμενε πως δεν είναι τίποτα.

Οι τροφές που μου απέκλεισε θυμίζω ήταν γαλακτοκομικά (κατσικίσια, αγελαδινά και πρόβεια), σόγια, ξηρούς καρπούς, ψάρια-θαλασσινά και αυγό. Ούτε το μοσχάρι που θεωρείται ύποπτο. Τα υπόλοιπα τα έκοψα μόνη μου από φόβο και άγχος να βοηθήσω το παιδάκι μου. Μου είχε πει πως η αλλεργία σε ποσοστό 80% οφείλεται στα γαλακτοκομικά αλλά επειδή είναι ερεθισμένο το εντεράκι του παιδιού ενδεχομένως το ενοχλούν και άλλες, πιο συχνές, αλλεργιογόνες ουσίες

Ωστόσο Αγγελική ό,τι και να λέμε εμείς εδώ δεν έχει ουσία. Θα σε κατατοπίσει ο αλλεργιολόγος. Θα πας σε απλό αλλεργιολόγο ή παιδοαλλεργιολόγο?Εγώ τέτοιο έψαχνα αλλά στην Κρήτη δεν υπάρχει και η επόμενη πιο κοντινή είναι η παιδίατρος-παιδογαστρεντερολόγος που έχουμε!

Σοφάκι καλά το κάνατε και το ρίξατε στις βόλτες, να χαρείτε λίγο οικογενειακή ζωή τα τέσσερά σας!!Ρε συ πότε έγινε 9 μηνών η μικρή σου?Έχε και μηνογενέθλια σήμερα ε?Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!

Ελεάνα και εσείς στις βόλτες το ρίξατε ε?Μια χαρούλα!Άντε να ανοίξει ο καιρός να το ρίξουμε έξω πια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

Ο ερωτας μου έκανε δώρο ένα ωραιότατο 7ωρο ύπνου!!!!τι αναζωογόνηση!!!

Ελε,σε παιδοαλλεργιολογο θα παμε.

Κορίτσια,άλλο να βλέπεις λίγο αιματακι,πράσινα κακά,έκζεμα και άλλο να ανοίγεις την πάνα και να ναι μές το αιμα.

Αν ήταν light τα συμπτώματα θα εκοβα μονο γαλακτοκομικά.

Καλημέρα!

Ναι Ελευθερίτσα 9 μηνών γίνεται σήμερα η μικρή!

Αγγελικούλα ο έρωτας έγινε 3 μηνών σήμερα?

Ξετσούμισε κι αυτός!!

Να μας βάλεις φωτό να τον δούμε που θα έχει μεγαλώσει, θα έχει κάνει και μαγουλάκι αφράτο!

Νεκταρίτσα τα καλύτερα έρχονται σίγουρα, όταν αρχίσει να αντιγράφει το Γιάννη δεν θα ξέρω ποιον να πρωτοπρολάβω!! Ήδη τώρα θέλει πολύ χρόνο η μικρή, θέλει να στραταρίζει όλη την ώρα, να την κρατάς απο τα χεράκια και να πηγαίνει πάνω κάτω! Άρχισα να μην έχω τόσο χρόνο για το Γιάννη που παίζαμε μαζί και μαθαίναμε διάφορα, άντε να πάει σχολείο και εκείνος του χρόνου να περνάει η ώρα του να έχει και τις παρέες του!

Εδώ τους έχω σήμερα τους παππούδες, ήρθαν να δουν τα παιδια αφού δεν έφυγαν ακόμα, θα καθίσουν λογικά μέχρι το βράδυ και μετά θα ξαναφύγουν.

Που είναι τα κορίτσια καλέ τα άλλα?

Αννούλα? Βελουδίτσα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...