Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μικρή μου Κατ πολλές φορές, ειδικά όταν ξυπνήσει και θέλει τον χρόνο της και ξέρει ό,τι ο Μάνος θα της κάνει ντου, και μόνο που τον βλέπει γκρινιάζει και φωνάζει μαμάααα! Σου λέει κάνε κάτι πριν με πειράξει, δεν γουστάρω!αχαχα έχει μια πλάκα.

Επίσης αν της κάνει κάτι απότομο του σηκώνει χέρι, όχι τώρα μόνο το κάνει καιρό και φωνάζει 'αααα' σαν να τον μαλώνει! Από την άλλη άμα λείπει ώρες, πχ. όταν πάει σχολείο και τον δει να έρθει κάνει τρελλές χαρές.

Γενικά είναι περίεργη η σχέση τους. Εκείνος την μια την λατρεύει και την υπερπροστατεύει, της διδάσκει πράγματα, την καθογηδεί και της εξηγεί τι είναι σωστό και τι λάθος και την άλλη την σπρώχνει με σκοπό να την ρίξει, της παίρνει ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια και το τελευταίο...μας κοπανάει πως ζηλεύει γιατί κοιμόμαστε όλοι στο ίδιο δωμάτιο και αυτός ολομόναχος. Αυτό το ασπάζομαι απόλυτα και με την πρώτη ευκαιρία θα πάει στο κρεβάτι της, ειδικά τώρα που μου μείωσε τα βραδινά ξυπνήματα σε δύο.

Η μικρή την μια τον βλέπει και θέλει να τον αγκαλιάσει, να τον πιάσει την άλλη και μόνο που την πλησιάζει γκρνιάζει. Όμως σίγουρα είναι το πρότυπό της, τρέχει ο Μάνος στο δωμάτιο και ξοπίσω αυτή στα τέσσερα να τον φτάσει.

Πάντως αν δεν υπήρχε η μικρή, ο Μάνος θα ήταν τελείως διαφορετικός. Πολύ πιο υπάκουος και ήσυχος και πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Μεγάλωσαν πλέον και καταλαβαίνουν, συνεννοήσε μαζί τους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε μου τα ιδια και εμεις σε γενικες γραμμες...μονο που η αγγελικη μου μιλαει κιολας και αντιγραφει και ολες τις κινησεις της χριστινας ...μερικες φορες τη λεω χριστινα νουμερο 2!!!!!

ειναι αυτο που λενε μαζι δεν κανουνε και χωρια δε μπορουνε !!!

εφτασε ο μπαμπας μας κρητη ..το βραδυ θα ειναι σπιτι!!!! γιουχου!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Εσύ να δεις την μικρή να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο τραπεζάκι του σαλονιού επειδή βλέπει τον Μάνο. Επίσης χθες μπήκε μόνη της στο πάρκο, στον αέρα την πρόλαβε η αδερφή μου πριν σπάσει τα μούτρα της. Επίσης παρατήρησα ό,τι πετάει τα πόδια και τον κώλο και κατεβαίνει μόνη της πχ΄. από το κρεβάτι ή τον καναπέ επειδή αντιγράφει τον Μάνο. Θυμάμαι πως ειδικά αυτή την κίνηση την είχαμε μάθει στον Μάνο εμείς.

Με λίγα λόγια πολλά τα ερεθίσματα για τα δεύτερα παιδάκια, αυτό που λέγαμε κάποτε ό,τι είναι τυχερά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!Ελπίζω να έχετε τρελές λιακάδες στα μέρη σας και να έχετε εξαφανίστεί σε βόλτες και πάρκα!

Εμείς καλά. Χθες είχα το τραπέζι, καλά μας πήγε. Το φαγητό βγήκε σούπερ. Σοφάκι έκανα αυτή την τούρτα-μπανάνα με lacta. Η σαντιγή με τις σοκολάτες δεν έπηζε με τίποτα και έβαλα από πάνω σοκολατένιο σαντιγί garni. Ωραίο ήταν αλλά όχι του γούστου μου γιατί γενικώς δεν συμπαθώ τα φρούτα στα γλυκά. Την επομένη θα το κάνω χωρίς μπανάνα. Πολύ δροσερό, μου αρέσει και για καλοκαιρινό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς! Φορτωμένο πσκ και για εμάς εξ ου και δεν μπήκα εδώ. Και λίγο κάπως ψυχολογία θα σας τα πω εντός της εβδομάδας... είναι κάποια πραγματάκια που με στεναχωρούν και με αγχώνουν με αγαπημένα πρόσωπα, ελπίζω όλα να πάνε καλά για όλους τους γενικά τελευταία λες και έχουμε κανέναν ανάδρομο πλανήτη, όλο δυσάρεστα.

Κατά τα άλλα καλούτσικα εμείς, πήρα μια αλοιφούλα που μου συνέστησε η γιατρός για το μουτράκι του γιώργου, συνεχίζουμε και το φυτικό σιροπάκι κι ελπίζω μέχρι να τελειώσει να έχουμε ξεμπερδέψει εντελώς με την ιωσούλα. Η μικρή έχει λίγο βουλωμένη μυτούλα ακόμα κι εγώ πρωινό φλεματάκι, πολύ μου κράτησε αυτή τη φορά, τι ίωση κι αυτή!

Ωστόσο θυμήθηκα την Ελεάνα που έγραφε ότι απέχει αυτό το μήνα μην της βγει κανένα σκορπίδι όπως σας είχα συμβουλέψει κι όλο λέω θα θυμηθώ να σχολιάσω κι όλο το ξεχνάω. Λοιπόν μέχρι πριν κάμποσο καιρό θα έτρεχα να συμφωνήσω, να συνεχίσω να αποτρέπω όλους τους γνωστούς από κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα τον φλεβάρη :tongue: αλλά να σας πω την αλήθεια μωρέ, το σκορπιδάκι μπορεί να είναι ζόρικο και τσαμπουκαλίδικο αλλά είναι και μια ψυχούλα σούπερ! Όσο μεγαλώνει το βλέπω! Ευαίσθητο και πονετικό όσο δεν πάει, είναι μωρέ! Αγγελικούλα πολλή αγάπη και τρυφερότητα θέλει ο μικρούλης σου και θα δεις σύντομα πόσο ευαισθητούλης είναι! Σκεφτόμουν πόσο σε έχω τρομάξει με όσα έγραφα τόσο καιρό για τη ζουζού αλλά την έχω αδικήσει την καημένη κατάφωρα!

Καλησπέρα!!!Ελπίζω να έχετε τρελές λιακάδες στα μέρη σας και να έχετε εξαφανίστεί σε βόλτες και πάρκα!

Εμείς καλά. Χθες είχα το τραπέζι, καλά μας πήγε. Το φαγητό βγήκε σούπερ. Σοφάκι έκανα αυτή την τούρτα-μπανάνα με lacta. Η σαντιγή με τις σοκολάτες δεν έπηζε με τίποτα και έβαλα από πάνω σοκολατένιο σαντιγί garni. Ωραίο ήταν αλλά όχι του γούστου μου γιατί γενικώς δεν συμπαθώ τα φρούτα στα γλυκά. Την επομένη θα το κάνω χωρίς μπανάνα. Πολύ δροσερό, μου αρέσει και για καλοκαιρινό!

χθες φάγαμε ένα πολύ ωραίο γλυκό στην κουμπάρα μου! είχε κρέμα ζαχαροπλαστικής την λευκή και μέσα σπασμένα ορέο μπισκότα και πάνω μια στρώση από σοκολάτα αλλά σφιχτή κάπως σαν πηχτή μερέντα. είχε βάλει λίγη ζάχαρη στην κρέμα ζαχαροπλαστικής και δεν την είχε κάνει σφιχτή και παρόλο που η σοκολάτα πάνω-πάνω ήταν από αυτές που γεμίζουν το στόμα που λέμε σε συνδυασμό με την κρέμα δε σε λίγωνε. θα πάρω συνταγή γιατί την έκανε η μαμά της και αυτή κάνει κουτουρού γλυκά και θα σας την γράψω!

καλημερα σας !καλη βδομαδα !!

ειναι καλα τα σκορπιδακι νεκ μου??? ειναι πολυ χαδιαρικα ...και παιχνιδιαρικα ....να σου πω την αληθεια ...εινια πιο ευκολα τα σκορπιδακια απο τα λιονταρακια ....

μαλλον ο γιωργος σου ειναι πολυ καλο παιδι!!

εμεις περασαμε πολυ καλο σκ!!!στο παρκο που πηγαμε ..πετυχαμε και μαθημα ενοργανης γυμναστικης ...η χριστινα ενθουσιαστηκε ..μας ειπαν οτι παιρνουν απο 4 και πανω και οτι οι θεσεις εχουν κλεισει..αλλα την αλλη κυριακη εχουμε δοκιμαστικο ....

αγγελικη τι κανει ο υιος???πατε καλυτερα?

ελε μου...τα μικρα μαθαινουν γρηγορα και ξεσηκωνουν πολλα κολπα!!!που λεει και η κουλιτσα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις καλα, πηραμε σημερα και τα αποτελεσματα του μικρου, πεντακάθαρα..ελεγξαν και τους 2 ιούς που ειχαν ξεχασει την περασμενη φορα...

Το αιμα συνεχιζει αλλά με περιεργους ρυθμους..

Δλδ 2 μερες καθολου και μετα πάρα πολυ,σε 1-2 πανες δλδ.

Σκεφτομαστε μηπως κάπου μαζευεται για 2 μερες που δεν βγαινει για αυτο μετα "ξεμπουκωνει" και ειναι πολυ..

Απο χθες και σημερα ολη μερα δεν εχει καθολου..περιμενω να δω τη συνεχεια.

Αρα μηπως συμβαινει κατι αλλο?

Σκεφτομαι να ξεκινησω διαδικασια εξετάσεων.

Παντως αυτο με την πατατα δε νομιζω να δεχτω να το κανω.

Προτιμω να του δωσω ξενο υποαλλεργικο παρα πατατες για 2 μερες.

Εγω ζοριζομαι απιστευτα πολυ οσον αφορα τη διατροφη μου, πειναω και υποφερω πραγματικά.Δε μπορω να ζησω ετσι,τουλαχιστον οχι για πολυ ακομη.

Επισης Νεκ θα σε παρω τηλ για να μου πεις λεπτομερειες για γαλακτοβάκιλους.

Η Τατιανα ειχε τη μανα απο τη Λερο...

Επαθα σοκ με την ψυχραιμια που μιλουσε...εκτος κ αν ηταν χαπακωμενη...

Αντε μαζευτητε, το διαλυσαμε παλι το μαγαζακι..

Σπέρες!!!Σύμπι ζορίζεσαι ε???Υπομονή, τι άλλο να σου πω. Το χω ζήσει, οκ δεν είναι τραγικό...πιο πολύ το άγχος και η ανησυχία σε ταράζει!

Εμείς καλά. Χθες πρώτη μέρα σχολείο μετά από 10ήμερη απουσία και είχαμε θέματα. Δεν ήθελα να πάει, δεν του άρεσε το γάλα, δεν του άρεσε το παντελόνι, του έβαλα στραβά την κάλτσα...ξέρετε τώρα. Σήμερα καλύτερα πήγε!

Πρέπει να πάει η μικρή στο δωμάτιό της, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες! Εγώ είμαι χώμα! Ο μικρός καλύτερα, αν και περάσαμε πολλά, μας έκανρ και μια ιογενη επεφυκίτιδα, και ήταν 3 μέρες τίγκα στην τσίμπλα, ξύπναγε και δεν μπορούσρ νς ανοίξει το ματάκι του! Και από Κυριακή βράδυ κόλλησα κι εγώ για τα καλά και σούρνομαι! Όσο για την αποχή με τέτοιο βήχα κ συνάχι δεν υπάρχει περίπτωση!

Σπέρες!!!Σύμπι ζορίζεσαι ε???Υπομονή, τι άλλο να σου πω. Το χω ζήσει, οκ δεν είναι τραγικό...πιο πολύ το άγχος και η ανησυχία σε ταράζει!

Εμείς καλά. Χθες πρώτη μέρα σχολείο μετά από 10ήμερη απουσία και είχαμε θέματα. Δεν ήθελα να πάει, δεν του άρεσε το γάλα, δεν του άρεσε το παντελόνι, του έβαλα στραβά την κάλτσα...ξέρετε τώρα. Σήμερα καλύτερα πήγε!

Πρέπει να πάει η μικρή στο δωμάτιό της, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου:)

Εμείς σήμερα μετά από 1 βδομάδα! Το σκεφτόταν πολύ το πρωί αλλά τελικά πήγε, δεν του χαρίστηκα γιατί θα ξεμάθει εντελως!

Δεν ειναι τοσο τραγικο????????

Αχ βρε Ελε,ξέρεις τι τρώω μια βδομάδα τώρα?

Το πρωί μια φέτα. ψωμί με μαρμελάδα (και τα δυο δικης μου παραγωγής) και το μεσημερι σούπα πατατα-καρότο.το βράδυ κανα μακαρόνι Ζέας με λιγη ντομάτα και μπανάνες.

Ε,ποσο να αντέξω????

Σημερα πήραν τηλ απτό σταθμο να ρωτήσουν τι γίνεται!!! Τους είπα ότι σε 2 εβδομάδες ξεκινάμε!

Ανυπομονω αλλά και αγχώνομαι.

Γειά σας κοριτσάκια!

Εμείς εδώ καλά είμαστε...περάσαμε ένα πολύ ωραίο ΣΚ...όλο βόλτες!!!!

Το Σάββατο το πρωί ο μπαμπάς μας πήγε σε αγώνες και αφου έκανα λίγες δουλειές στο σπίτι βγήκαμε βόλτα...είχε τέλειο ήλιο...ηρθε η αδερφή μου και μας πήρε και πήγαμε στο Φλοίσβο...ο μικρός έπαιξε πολύ!!!!Μετά πήγαμε για φαγητό έξω και γυρίσαμε σπίτι που μας περίμενε ο μπαμπάς μας να πάμε σε γενέθλια...γυρίσαμε κατα τις 12 και το μικρόο κοιμήθηκε ξερό απο την κούραση...την Κυριακή πήγε στους αγώνες με τον μπαμπά του και ξετρελάθηκε...το μεσημέρι καλέσαμε ένα φιλικό ζευγάρι με το παιδάκι τους για φαγητό...ήρθαν και τα αδέρφια μου και έγινε χαμός εδώ...πολύ ωραία περάσαμε πραγματικά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...