Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Α,,,,,Σοφακι εσυ μαγειρευες????????????

Δε σε βοηθουσε η πεθερα????

Ημαρτον..παλι καλα η δικια μου το μαγειρεμα το αναλαμβανει πληρως τουλαχιστον οταν ειμαστε ολοι μαζι,ας πουμε το καλοκαιρι στο Λουτρακι.

Πηγα παιδιατρο να μου γραψει τα εμβολια και συζητησαμε το γνωστο θέμα.

Μου ειπε οτι κακως εκοψα τοσες τροφες ,επρεπε να περιμενω να περασει 1 μηνας με αποχη απο γαλακτοκομικα.Της ειπα οτι δεν εχω δει την παραμικρη βελτίωση 15 μερες τωρα και για αυτο προσπαθω να δω ποια τροφη φταιει.

Επισης μου ειπε οπωσδηποτε να ξεκινησω ασβέστιο γιατι βλαπτω τον οργανισμο μου και δεν παίρνει και το μωρο που το χρειάζεται.

Για τις φορες που δεν κάνει κοκκινες κενωσεις ,μου ειπε πως ισως απλα σε εκεινες τις φορες δεν σφιγγεται πολυ και δεν ζοριζεται το έντερο άρα και η πληγη δεν αιμοραγεί.

Μου εγραψε να πάρω κατι σταγονες προβιοτικων για μωρα που βοηθουν το εντερο να ηρεμει..δεν τις πηρα ακομη,θελω να το ψαξω στο νετ.

Στη σελιδα του Παπαβεντση δε μπορω να γραψω γιατι το βλεπουν ολοι οι φιλοι μου και δεν θέλω..

Παντως οταν ακουω τη λεξη "πληγη" μου ερχεται να κλαψω.

Εγω βεβαια συνεχιζω οπως σημερα και βλεπουμε...αν και το στηθος μου ειναι πίτα σημερα.

Εχω και αυτο το άγχος..

Το ψωμι με αλευρι ντινκελ βγηκε παρα πολυ καλο....περιμενα οτι θα ηταν αηδία αλλά ειναι πραγματικα πολυ νοστιμο μεχρι και η Μαριλιζα το τάραξε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω 2 κουτια, οι πιο παλιες το αναφερουν στα συστατικα , οι καινουριες οχι.

θα παρω το πρωι στην εταιρεια που τα φτιαχνει να το επιβεβαιωσω.

παμε για υπνο...καληνυχτες

Αγγελική ρώτα την παιδίατρό σου, μπορεί να στο επιτρέψει. Μου είχε πει πως το έλαιο σόγιας δεν πειράζει αλλά επειδή είχα κόψει και την σόγια καλύτερα να το αποφύγω και αυτό!

Τα παιδάκια μου κοιμούνται από τις 9 παρά, τι καλά!

Καληνύχτα και από εμάς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

http://www.food-info.net/gr/index.htm

αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει πολύ με τα συστατικά των τροφίμων μιας και κόβεις και άλλα πέρα από τα γαλακτοκομικά. έχει για αλλεργία σε κοτόπουλο, αυγό, ξηρούς καρπούς κλπ και τα συστατικά που ίσως είναι ύποπτα. το έχω ξεψαχνίσει τότε με την αλλεργία μας και είναι πολύ αναλυτικό!

Kαλημέρα!!!!

Σοφάκι έφυγαν τα πεθερικά σου?Μια χαρά!!!!Το πήραν μόνοι τους απόφαση ή λές να τους είπε καμιά κουβέντα ο Άρης?

Αγγελική πως πάει ο μπεμπάκος?Τι γίνεται ρε κορίτσια τελευταία με τις αλλεργείες????Πολλά μωράκια έχουν θεματάκι με αυτές.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα Παρασκευή...γιουχου...Αυριο ο μπαμπάς μας έχει αγώνες και ήθελε να πάρει και το Λ εώ μας μαζί αλλά πολλές ώρες βρε κορίτσια και το σκέφτομαι πάρα πολύ...δεν νομίζω να τον στείλω...έχω κανονίσει να περάσει η αδερφή μου να μας πάρει να πάμε βολτίτσα και για φαγητό!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα,

Πηγαμε κουνιες σημερα...τι ωραια που ητανε!!!

Ηρθε και η κολλητη μου με τη μπουμπου της, φουλ παιδιά πια...!

Θυμαμαι πριν χρονια που πηγαιναμε για καφε οι δυο μας και τωρα.....παιδομάζωμα!

Για να μην ψαχνω στο νετ, πηρα υλικα να φτιαξω μαρμελάδα (αχ Νεκ με τις ιδέες σου!!!!!!)

Πως αποστειρωνω τα βαζα? Μπορω να τα βάλω στον αποστειρωτη του μωρου και να τα αφησω μετα να στεγνώσουν?

Επισης λέω να βάλω τη μιση δοση ζαχαρη (1 κιλο φρουτα- μισο κιλο ζαχαρη) πειράζει?

Ο μπεμπακος τα ιδια...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Τον Μάνο πήγα και εγώ μια βόλτα και μετά τον άφησα στον δρόμο και έκανε ποδήλατο, παίξαμε μπάλα. Η μικρή μου από πάνω ξεροστάλιαζε η καημενούλα. Καταλαβαίνει πλέον και αν μας δει ντυμένου και ειδικά δει να πάρουμε μπουφάν ή τσάντα κλαίει και θέλει να έρθει μαζί μας. Τα ίδια έκανε και χθες τό απόγευμα που τον πήρα και πήγαμε σούπερ μάρκετ. Σε λίγο καιρό ελπίζω να μπορώ να τα κάνω καλά και τα δύο ώστε να τα βγάζω και μόνη μου.

Αγγελική θέλουν βράσιμο τα βάζα. Πόση ώρα δεν ξέρω, αν θέλεις ρωτάω την μαμά μου που κάνει συχνά μαρμελάδα αλλά και σάλτσα και αποστειρώνει βάζα. Δεν ξέρω αν κάνει την ίδια δουλειά ο αποστειρωτής.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα σας!!

λιακαδα σημερα ....και ξεπορτισατε!!

και η μητερα μου ειχε παει τη μικρη ....2παρα φυγανε με το ζορι !!

καλα κανετε και βολταρατε ...

ελε ...ειναι δυσκολο και με τα 2 μαζι ...αλλα εχω την εντυπωση οτι ο μεγαλος θα προσεχει τη μικρη ..τουλαχιστον η χριστινα μου ακουει πιο πολυ ,,και προσεχει και τη μικρη αν ειμαι μονη μου ...

ενω ειναι και αλλος μεγαλος...δεν ακουν !!

εμας ερχεται επιτελους ο μπαμπας μας το βραδυ αργα ....σκ οικογενειακο!!!μακαται να μας κανει καλο καιρο ...να βγει και ο Γιωργος μου λιγακι να λιαστει !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ο Μάνος όταν η μικρή λείπει ή κοιμάται είναι ήσυχος, ένα άλλο παιδί. Όταν ξυπνήσει η μικρή ή εμφανιστεί στον χώρο μετατρέπεται σε τερατάκι. Θα πάει θα την πειράξει, θα την αγκαλιάσει, θα την φιλήσει όχι και πολύ προσεκτικά, θα της δώσει καμιά σπρώξιά...σε δουλειά να βρισκόμαστε. Έχοντας αυτά υπόψιν δεν τολμώ να βγω και με τα δύο ειδικά τώρα που η μικρή δεν θα κάτσει στο καρότσι της πάνω από 15 λεπτά! Θα το τολμήσω όμως κάποια στιγμή, για την εμπειρία:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο Μάνος όταν η μικρή λείπει ή κοιμάται είναι ήσυχος, ένα άλλο παιδί. Όταν ξυπνήσει η μικρή ή εμφανιστεί στον χώρο μετατρέπεται σε τερατάκι. Θα πάει θα την πειράξει, θα την αγκαλιάσει, θα την φιλήσει όχι και πολύ προσεκτικά, θα της δώσει καμιά σπρώξιά...σε δουλειά να βρισκόμαστε. Έχοντας αυτά υπόψιν δεν τολμώ να βγω και με τα δύο ειδικά τώρα που η μικρή δεν θα κάτσει στο καρότσι της πάνω από 15 λεπτά! Θα το τολμήσω όμως κάποια στιγμή, για την εμπειρία:)

ελε μου , ακριβως τα ιδια και η χριστινα...απλα εξω εχουν συναισθηση οτι ειναι πιο επικυνδινα ..και ειναι πιο προσεκτικα...με το αντιστοιχο μαθημα βεβαια πριν βγουμε στο σπιτι ...

για να καταλαβεις σε τη φαση βρισκομαστε εμεις ...χθες τσακωνοντουσαν οι μικρες ...και η αγγελικη πηγε επιτηδες και τσιριξε στη χριστινα στο αυτι ...και στα καπακια γυρισε η μεγαλη και τη χαστουκισε ....τελειως αντανακλαστικα ...και πριν προλαβω να σηκωθω να δω.....παιζαν παλι αγαπημενα !!!

μακαρι να εχει καλο καιρο να βολτρουμε .....εχω μια αγωνια εχουμε να μιλησουμε 17 μερες ...με πηρε το πρωι ..οτι μεχρι τις 1 θα ειναι σουδα ..εχει παει 4 ...το τηλ . ειναι ακομα κλειστο ...και εχει βγαλει εισητηρια αεροπορικα μου ειπε για τις 8 ....

νεκκκκκκκκ...για ρωτα τον αρη ??? φτασαν????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...