Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑΞΤΕ ΜΟΥ!

Μπήκαν οι βαλίτσες στο αυτοκίνητο..είναι τελειωτικό!ΦΕΥΓΟΥΝ!!

Ένα μεγάλο ""ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦ"" έχω να πω!

Εισαι σιγουρη??????

Κατι ακουσα για απεργία στα λιμανια.

Παναγια μου,μη ξαναγυρισουνε τωρα που το πηρανε αποφαση?!

Εφτιαξες ολα τα φαγητα δλδ? γεμιστα,μουσακα,σπανακοπιτα?!χαχαχα

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΛΙ!

ΚΟΥΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ!

ΓΛΙΤΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Αγγελικάκι να ξερες πόσο σε συμπονώ. Μου θυμίζεις τον εαυτό μου πριν κανένα 7μηνο! Υπάρχει κέικ νηστίσιμο χωρίς αυγά, γάλα και πορτοκάλι. Το είχα τιμήσει πάμπολλες φορές όταν έκανα την αποχή.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/nistisimo-keik-sokolatas.html

Μια εκδοχή είναι αυτή, πάνω κάτω αυτός είναι ο μπούσουλας. Μπορείς να αποφύγεις το κακάο μήπως και τον πειράξει.

Υπομονή, δεν είναι τόσο τραγική η ολική αποχή. Συνηθίζεις με τον καιρό. Μπορείς να κάνεις και μπισκοτάκια του λαδιού που λένε, είναι και αυτά επιτρεπτά. Ωστόσο επιμένω επειδή το έχω δει το έργο...θέλει τον χρόνο του να δεις αποτελέσματα. Μην αποκλείεις τροφές από το διαιτολόγιό σου χωρίς λόγο γιατί και θα στερήσεις τον οργανισμό σου από πολύτιμα στοιχεία, και θα κουραστείς και θα αγχωθείς τσάμπα.

Για το θέμα της παραγωγής δεν θα έχεις θέμα. Αν δεις μια μικρή μείωση μπορείς να πάρεις μαγιά μπύρας, 3-4 χαπάκια την ημέρα κάνουν δουλειά χωρίς να κινδυνεύεις από υπερπαραγωγή. Ωστόσο πίνε πολλά υγρά! Το μόνο σίγουρο είναι ό,τι θα χάσεις κιλά!Θυμάσαι που έλεγα πως άνοιγα και ξαναέκλεινα τα ντουλάπια όλη μέρα γιατί δεν μπορούσα τίποτα να φάω??Ε επέζησα και το θέμα μας λύθηκε και τα κιλάκια δεν τα ξαναπήρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑΞΤΕ ΜΟΥ!

Μπήκαν οι βαλίτσες στο αυτοκίνητο..είναι τελειωτικό!ΦΕΥΓΟΥΝ!!

Ένα μεγάλο ""ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦ"" έχω να πω!

Βάνω στοίχημα πως η πεθερά σου μπήκε χωστά χθες στο πάρεντς και διάβασε την μαντινάδα μου;);)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ψάχνοντας βρήκα ένα λινκ που έλεγε για τις 14 πιο αλλεργιογονες τροφές στην Ευρώπη που ειναι οι παρακάτω:

Αυγά,φυστικια,γάλα,δημητριακά με γλουτενη,

Διοξείδιο του θειου(χρησιμοποιείται στα ξερά φρούτα!), μουσταρδα,ξηροί καρποί,όστρακοειδη, σελινο,σουσαμι,ψαρια,σόγια.

Αχ μωρε σας έχω πρηξει,θέμα αλλεργία το κάναμε το καφέ.

Από αύριο πάντως πατάτα-κάρο το και ο Θεός βοηθός.

Διαφημίσεις

Πάντως έτσι για την ιστορία και εγώ τελικά νομίζω πως την μικρή μου το αυγό την πείραζε και όχι τα γαλακτοκομικά ή όλα τα υπόλοιπα που είχα κόψει. Έχω μια μικρή υποψία και για το μέλι που δεν της έχω δώσει ακόμη, περιμένω σε 1-2 μήνες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Αγγελική δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά πολλή καλή εναλλακτική της σοκολάτας γενικά είναι η χαρουπόκρεμα!

όλο λέω να πάω να παρω κι όλο το ξεχνάω!

λένε οτι έχει γεύση σαν μερέντα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα, καλε που ειστε ολες?

Πηγα σημερα και το δευτερο δειγμα στο Παιδων.

Ωστοσο πηρα τις προηγουμενες εξετασεις και είδα οτι δεν εκαναν ελεγχο για ολα.Ειχαν αφησει εξω 2 ιούς.Τους το ειπα και θα τους εξετασουν στο δειγμα που πηγα σημερα.

Χαρουποκρεμα???Εχει πολλες θερμιδες?

Αν οχι να παω να παρω!

Πηρα το πρωι αλευρι χωρις γλουτενη και το απογευμα θα εχω το ψωμί μου ετοιμο,πειναω τοσο πολυ σημερα,ποποπο.

Τι ωραια μερα.....

Μακαρι να μπορουσα να τα πάρω και τα δυο και να πάμε να λιαστούμε..

Αλλα ηταν εδω τα πεθερικα σημερα και δε μπορουσαμε, μες το Σ/Κ ομως θελω να κανουμε πολλες βολτες!

Σοφακι ,που σαι καλε? μοναξιες τωρα εχεις ε?

Η Μαριλιζα εχει παρει το μπουκαλακι συλλογης κοπρανων το εχει γεμισει νερό και το πίνει με το ειδικο κουταλάκι που εχει! Ελεος!

Καλημερα, καλε που ειστε ολες?

Πηγα σημερα και το δευτερο δειγμα στο Παιδων.

Ωστοσο πηρα τις προηγουμενες εξετασεις και είδα οτι δεν εκαναν ελεγχο για ολα.Ειχαν αφησει εξω 2 ιούς.Τους το ειπα και θα τους εξετασουν στο δειγμα που πηγα σημερα.

Χαρουποκρεμα???Εχει πολλες θερμιδες?

Αν οχι να παω να παρω!

Πηρα το πρωι αλευρι χωρις γλουτενη και το απογευμα θα εχω το ψωμί μου ετοιμο,πειναω τοσο πολυ σημερα,ποποπο.

Τι ωραια μερα.....

Μακαρι να μπορουσα να τα πάρω και τα δυο και να πάμε να λιαστούμε..

Αλλα ηταν εδω τα πεθερικα σημερα και δε μπορουσαμε, μες το Σ/Κ ομως θελω να κανουμε πολλες βολτες!

Σοφακι ,που σαι καλε? μοναξιες τωρα εχεις ε?

Η Μαριλιζα εχει παρει το μπουκαλακι συλλογης κοπρανων το εχει γεμισει νερό και το πίνει με το ειδικο κουταλάκι που εχει! Ελεος!

Καλοφάγωτο το ψωμάκι! Και καλά αποτελέσματα!

Το χαρουπάλευρο το είχα διαβάσει στο άλλο φόρουμ ως αντικατάστατο του κακάο, αλήθεια τι μας φταίει το κακάο;, και ως πολύ υγιεινό, έφτιαξα μερέντα και κέικ αλλά δεν τρωγόντουσαν, λέγανε ότι είναι σαν κανονική μερέντα, ε καμία σχέση. Στη διατροφή επιτρέπεται το χαρούπι;

Όσο για το άλλο μη φρικάρεις, η ιδέα είναι αλλιώς τα κυπελάκια αυτά είναι αποστειρωμένα! Εδώ φυλάνε μητρικό γάλα σε ουροσυλλέκτες! Καλά εγώ δε θα το κανα!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν κάνει να φάω μωρε..αλλά ζω στιγμες μεγαλης υπογλυκαιμίας...

Θα την παρω τηλ να την ρωτησω.

Τουλαχιστον τωρα που θα εχω ψωμι θα τρωω καμια φετούλα με μέλι το πρωι.

Δεν ξερω επισης γιατι μου ειπε να κοψω το κακάο...

Σκεφτομαι που το πρωι μαζευα τα κακακια του μπεμπη με το κουταλάκι και κάπως μου εκάνε η εικονα να πινει απο κει νερο...χαχαχα

λένε οτι έχει γεύση σαν μερέντα!

Ναι μη δεις!!! :lol::lol: Εγώ είχα πάρει το χαρουπάλευρο το υποκατάστατο για κακάο. Δεν τρελάθηκα να σου πω την αλήθεια... Έφτιαξα μερέντα με αυτό και αντικατέστησα το κακάο. Αλλά δεν το δοκίμασα μέσα σε κέικ να σου πω την αλήθεια.

Δεν ξερω αν κάνει να φάω μωρε..αλλά ζω στιγμες μεγαλης υπογλυκαιμίας...

Θα την παρω τηλ να την ρωτησω.

Τουλαχιστον τωρα που θα εχω ψωμι θα τρωω καμια φετούλα με μέλι το πρωι.

Δεν ξερω επισης γιατι μου ειπε να κοψω το κακάο...

Σκεφτομαι που το πρωι μαζευα τα κακακια του μπεμπη με το κουταλάκι και κάπως μου εκάνε η εικονα να πινει απο κει νερο...χαχαχα

Το μέλι κάνει; Ρώτησες; Συνήγορος του διαβόλου εδώ. Κατά τα άλλα κι εγώ στη θέση σου θα είχα πελαγώσει να σου πω την αλήθεια. Η γλουτένη μου πέρασε από το μυαλό θαρρώ στην είχα γράψει κιόλας κάπου ότι είναι ύποπτη. Το πιο πιθανό είναι να είναι κάτι που δεν έχεις εντοπίσει. Για να έκανες καμιά μαρμελάδα από μήλο ή αχλάδι να έτρωγες με το ψωμάκι που λες αντί για μέλι? Είναι εύκολη και γρήγορη και είναι τα πιο ουδέτερα φρούτα.

Να έχει αλλεργία στο γάλα σου πρώτη φορά το ακούω, κι όπου κι αν διάβασα στο νετ λέει ότι η αλλεργία στο μητρικό προκαλείται από τις τροφές που καταναλώνει η μητέρα και στις οποίες έχει αλλεργία το παιδί. Στη θέση σου θα ρωτούσα και συμβούλους θηλασμού!

Από το στόμα μου το πήρες Νεκτ!Σπέρες!!!

Αυτό σου έγραφα χθες Αγγελική αλλά έσβησε το μήνυμα και βαρέθηκα να ξαναγράφω. Ρώτα στο ιατρείο του Παπαβέντζη στο φέις γιατί και εγώ πρώτη φορά το ακούω. Καλά δεν είμαι και ειδική αλλά τώρα τόσα χρόνια τριγυρίζω σε διάφορα φόρουμ θηλασμού, κάπου θα το είχα πετύχει.

Το μέλι εγώ το είχα κόψει από μόνη μου. Επίσης το χαρουπάλευρο που λέτε μήπως εντάσσεται στους ξηρούς καρπούς ή στα φρούτα? Τις περίεργες τροφές θα τις απέφευγα στην θέση σου σύμπι.

Εμείς καλά, εδώ και χθες και σήμερα και αύριο τα τρία μας. Χθες μου έκανε ξανά διάρροια οπότε δεν τον έστειλα σχολείο. Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε κομμένα τα γαλακτοκομικά και βλέπουμε. Ευτυχώς τα κακά του σήμερα ήταν οκ, οπότε πιθανόν την διάρροια να την προκάλεσε η αντιβίωση αλλά το παρακολουθώ. Προληπτικά και επειδή δεν έχω καμιά όρεξη να περάσω μαύρο ΣΚ, θα τον κρατήσω και αύριο και από Δευτέρα έχει ο Θεός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μοναξιές δε λες τίποτα Αγγελικάκι!

Ωραίες μοναξιές όμως!

Έκανα και τη βόλτα μου το πρωί (σούπερ μάρκετ-λογαριασμούς) με την ησυχία μου χωρίς να πρέπει να έχω το νου μου να μαγειρεύω για τους μουσαφίρηδες, μια χαρούλα! Μα είχα πραγματικά κουραστεί. Ο Γιαννης ήσυχος σήμερα, τρώει μόνος του εκεί που ήθελε τη γιαγιά να τον κυνηγάει με το κουτάλι..επιστροφή στους ρυθμούς μας δηλαδή!

Τι κάνετε εσείς?

Αγγελική πήγες και άλλο δείγμα ε, καλά αποτελέσματα!

Γέλασα με τη Μαριλίζα που πίνει απο το ποτηράκι, χαχα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...