Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς εδώ καλά...ο Δ κάτι μου έλεγε εχθές οτι το ΣΚ θα γίνουν αγώνες στο Ελληνικό με μηχανάκια και θέλει να κάνει την πρώτη εμφανιση σε αγώνες με το γιό του!!!!!χαχαχαχα!!!

Θα δούμε δεν ξέρω ακόμα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ντινακι πας για δουλεια?

Τι λενε τα πεθερια τωρα που ειναι και διπλα?

Μη μου πεις οτι αντεχει να μην ερθει η γιαγια οσο λειπεις?!!

Αφού βρέ τον κρατάει όταβ ο Δ πάει για δουλειά!Καλά η καλύτερη της που είναι κοντά μας και για μας είναι πολύ καλά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα κοριτσια,

Λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης:

Η καλλιέργεια βγηκε καθαρη.Πηρε τηλ εχθες στο Παιδων και της εδωσαν τα αποτελέσματα.

Ωστοσο θα κάνουμε και μια δευτερη για να ειμαστε 100000% σιγουροι.

Εαν βγει και η 2η καθαρη και το αίμα συνεχιζει τοτε υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι παραξενο.

Να εχει αλλεργία στο λευκωμα του γάλακτος μου, οχι στο τι τρωω δλδ αλλά στο ιδιο το γάλα που παραγει ο οργανισμος μου.

Αυτο ομως για να το διαπιστωσουμε πρέπει ο μπεμπης για δύο 24ωρα να τρωει πατάτα.

Ναι, καλα ακουσατε, πατατα μονο και τιποτα αλλο.

Αν με αυτη τη διατροφη το αιμα σταματησει τοτε δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι καλα και μαλλον οδηγουμαστε σε αναγκαστικό αποθηλασμο:(:(:(:(:(:(.

Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι αυτο.

Ειδε τον πωπο του που ειναι ερεθισμενος εδω και ποσο καιρο και ειπε πως για να ειναι ετσι σημαινει πως κατι τον ενοχλει που βρισκεται στα κοπρανα.Εχουν και μια οξινη μυρωδια γενικως οποτε και αυτο ειναι σημάδι.

Αλλα τι να τον ενοχλει?

Πανω-κατω αυτα,επισης μου απαγορευσε και τις ρυζογκοφρετες, γενικα να μην βαζω στο στομα μου τιποτα που ειναι σε συσκευασια, ετοιμο.

Μου πε να τρωω ψωμι ολικης (παλι καλα).Φρουτα οτι θελω( και ξερα συκα).

Δε ξερω τι να πω...

Απο τη μια ευχομαι να ειναι ενα μικροβιο να παρουμε μια αντιβιωση και να τεελιωνει το θεμα ετσι απλά,δεν θελω να αποθηλάσω απο τωρα.

Αν συνεχισει το αιμα για πολυ καιρο ακομη μου πε οτι μπορει να οδηγησει μεχρι και σε αναιμία:(.Αρα δε μπορουμε να το αφησουμε ετσι.

Αυτα......

αυτό με την αλλεργία στο μητρικό μου το είχε πει ο παιδατρος μας....είναι πολύ σπάνιο αλλά συμβαίνει...

Παρολαυτά, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δε θα είχε ΠΑΝΤΑ αίμα?

εγώ πιστευω οτι κάποια αλλεργία είναι που απλά δεν έχεις εντοπίσει το αλλεργιογόνο...

κάνε μια πολύ αυστηρη δίαιτα και άρχισε μετα να εισάγεις τροφές πολύ σιγά μήπως και το εντοπίσεις...

Σοφια, που τον κοιμιζεις?

Εμενα ο δικος μου στην αρχη ενω κοιμοταν μια χαρα στο πορτμπεμπε μετα δε το ηθελε καθολου και με το που τον εβαζα μεσα ξυπνουσε στο μισάωρο.

Οταν ανεβασα το λικνο εριχνε τρελους υπνους.

Επισης μηπως δε του αρεσει η σταση που τον βαζεις?

Οταν τον βαζω στο πλάι ξυπναει αμεσως ενω οταν ειναι μπρουμυτα κυριολεκτικα ξεραίνεται.

απο την αρχη στην κούνια του κοιμάται...

ξέρω οτι δεν του αρέσει η στάση που τον βάζω αλλά πρέπει αναγκαστικά γιατι κοιμάται συνέχεια απο την ίδια και έχει γίνει πλακουτσωτο και πρέπει να ισιώσει!

μπρούμυτα δεν τον έχω βάλει ποτέ....φοβάμαι!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αυτό με την αλλεργία στο μητρικό μου το είχε πει ο παιδατρος μας....είναι πολύ σπάνιο αλλά συμβαίνει...

Παρολαυτά, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δε θα είχε ΠΑΝΤΑ αίμα?

εγώ πιστευω οτι κάποια αλλεργία είναι που απλά δεν έχεις εντοπίσει το αλλεργιογόνο...

κάνε μια πολύ αυστηρη δίαιτα και άρχισε μετα να εισάγεις τροφές πολύ σιγά μήπως και το εντοπίσεις...

απο την αρχη στην κούνια του κοιμάται...

ξέρω οτι δεν του αρέσει η στάση που τον βάζω αλλά πρέπει αναγκαστικά γιατι κοιμάται συνέχεια απο την ίδια και έχει γίνει πλακουτσωτο και πρέπει να ισιώσει!

μπρούμυτα δεν τον έχω βάλει ποτέ....φοβάμαι!!!

Της το ειπα και γω, οτι θα επρεπε να εχει παντα και μου ειπε οτι μπορει ναι αλλα μπορει και όχι.

Εχω πελαγωσει ειλικρινα.

Απο σημερα ξεκινησα αυτο που λες, να δω ποσο θα αντεξω.

Δεν εχω καθολου επιλογες,απο το πρωι φαντασου σημερα ειμαι με ενα χαμομηλι και ενα κομμάτι παξιμάδι.Πριν λιγο εφαγα μια μπανανα και το μετανιωσα κ αυτο.

Το μεσημερι θα φαω κοτοπουλο ψητο και θα βρασω και μια πατάτα.το ιδιο θα φαω και το βραδυ.

Αναρωτιεμαι αν θα μου μειωθει η παραγωγη ομως ετσι...υποτιθεται οτι δεν πρεπει να παιρνω λιγοτερες απο 1500 θερμιδες την ημερα.

Εμενα παντα μπρουμυτα κοιμαται,απο τοτε που το καταλαβα οτι δεν βολευεται αλλιως τι να εκανα?

Και γω φοβομουν στην αρχη και τον κοιτουσα συνεχεια,μαλιστα πολλες φορες τον ειχα βρει με το κεφαλι καθετα στο στρωμα και ειχα φρικαρει αλλά αναπνέουν απο οτι φαινεται μια χαρα, καλα ειδικα τωρα σε αυτη την ηλικια που γυρνανε και το κεφαλι.

κόψτο ρε Αγγελική μήπως και....

εμένα ο παιδιατρος το κατατάσσει στα αλλεργιογόνα το κοτόπουλο!!!

φάε 2-3 μέρες χορτόσουπα πατάτα-καρότο-κρεμμυδάκι-σέλινο...που και δεν έχει αλλεργιογόνα και οι σούπες βοηθάνε στην παραγωγή....γενικά πίνε πολλά υγρά.

προμηθεύσου και κανένα αλεύρι χωρίς γλουτένη να φτιάξεις κανένα ψωμάκι....γενικά απέφυγε να τρως απέξω οτιδηποτε....ακόμα και τα παξιμάδια...

αν έχεις αποχυμωτη, φτιάξε ένα χυμό καρότου και χρησιμοποιησε τον αντί για χυμό πορτοκάλι για να φτιάξεις ένα νηστισιμο κέικ με αλέυρι χωρίς γλουτένη...γιατι πρέπει να τρως και κάτι...

γενικά προσπάθησε να κάνεις εισαγωγη στερεων σαν μωρό...

να βρεις τι τον πειράζει...

θα ζοριστείς, λογικό είναι, αλλά μήπως και βρεις λύση...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ βρε Σοφακι, δωσε και συ τα φωτα σου.

Σοβαρα, το κοτουπουλο στα αλλεργιογονα? αντε ρε...

Ουφ ε, απο αυριο τελος και το κοτοπουλο, χορτοσουπες..

Και τα παξιμαδια ε? Ουφ...

Αλευρι χωρις γλουτενη...το βρισκω στο σουπερ δλδ?

συνταγη εχουμε? Θα τα δωσω στην πεθερα μου να μου φτιαξει στον αρτοπαρασκευαστη.

Κεικ θελω να φτιαξω γιατι το πρωι δεν εχω τιποτα να φαω πια...(μεχρι να φτιαξω το ψωμι).

Δλδ μπορω ας πουμε να φτιαξω μια φανουροπιτα σαν κεικ που ειναι με λάδι και αντι για πορτοκάλι να βαλω καροτο ε? καλη ιδεα!!!Σταφιδες να βαλω?

το καροτο ομως πως θα το κανω χυμο????? δε θα γινει νιανια στον αποχυμωτη?

Μωρε δε με νοιαζει καθολου να ζοριστω, αρκει να του περάσει.

Αχ βρε Σοφακι, δωσε και συ τα φωτα σου.

Σοβαρα, το κοτουπουλο στα αλλεργιογονα? αντε ρε...

Ουφ ε, απο αυριο τελος και το κοτοπουλο, χορτοσουπες..

Και τα παξιμαδια ε? Ουφ...

Αλευρι χωρις γλουτενη...το βρισκω στο σουπερ δλδ?

συνταγη εχουμε? Θα τα δωσω στην πεθερα μου να μου φτιαξει στον αρτοπαρασκευαστη.

Κεικ θελω να φτιαξω γιατι το πρωι δεν εχω τιποτα να φαω πια...(μεχρι να φτιαξω το ψωμι).

Δλδ μπορω ας πουμε να φτιαξω μια φανουροπιτα σαν κεικ που ειναι με λάδι και αντι για πορτοκάλι να βαλω καροτο ε? καλη ιδεα!!!Σταφιδες να βαλω?

το καροτο ομως πως θα το κανω χυμο????? δε θα γινει νιανια στον αποχυμωτη?

Μωρε δε με νοιαζει καθολου να ζοριστω, αρκει να του περάσει.

καλά αυτό για το κοτόπουλο το λέει ο παιδιατρος οπότε μην το δένεις....

καλού κακού πάντως κόψτο για αρχή...

αλέυρι χωρίς γλουτένη λογικά θα βρεις στα βιολογικά...

τις σταφίδες απέφυγε τες καλύτερα...

εγω που ειχα δοκιμάσει παλία σε φίλη, μια χαρα ήταν ο χυμός του καρότου απο τον αποχυμωτή!

απλά χρειαζεται αρτκετά καρότα για να βγει αξιοπρεπής ποσότητα.

Τωρα αυτα που σου λέω είναι δικές μου σκέψεις...

γιατι εγω απο αποχή, μόνο στα γαλακτοκομικά έχω κάνει...

και νομίζω οτι καλό θα ήταν να μιλήσεις και με παιδοαλλεργιολόγο...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλά αυτό για το κοτόπουλο το λέει ο παιδιατρος οπότε μην το δένεις....

καλού κακού πάντως κόψτο για αρχή...

και νομίζω οτι καλό θα ήταν να μιλήσεις και με παιδοαλλεργιολόγο...

Κοιτα θα το κοψω και το κοτοπουλο και βλεπουμε.

Τωρα που θα ξαναπαω στο Παιδων για την καλλιέργεια,θα παω στο τμημα αλλεργιολογιας να ρωτησω και εκει να δω τι θα μου πουνε.

Ελπιζω να μη μου πουν οτι χρειαζεται να κλεισω ραντεβου πρωτα.

Παντως την περιπτωση να τρωει 2 μερες πατατα θελω να την αποφυγω ο κοσμος να χαλασει.

Πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου..αλλά το πρωτο διαθεσιμο ειναι για 12 Φλεβαρη..

πολυ αλλεργία εχει πεσει μου φαινεται.

Ελπιζω να μη χρειαστει να παμε ως τοτε να του εχει περασει.

Αγγελική κουράγιο, τι ταλαιπωρία και για σένα και τον μικρούλη. Εύχομαι να εντοπίσετε γρήγορα τι τον πειράζει, να ηρεμήσετε και κυρίως να μην αγωνιάς γιατί όσο δεν περνά φαντάζομαι σκέφτεσαι διάφορα. Θέλει πολλή υπομονή και συμπαράσταση από όλους.

Πάντως κορίτσια εσείς που κάνατε ειδική διατροφή, ένα μεγάλο μπράβο. Εγώ για να είμαι ειλικρινής αν ήμουν στη θέση σας δεν ξερω ποσο θα αντεχα, μάλλον θα έκοβα και το θηλασμό, καλά για υποστήριξη δεν το συζητώ, ότι μου λέγανε δηλ και με την παλινδρόμηση, ότι το ταλαιπωρώ και είμαι ξεροκέφαλη και θα είναι για το καλό του και ακολουθώ ότι βλακεία βρω στο νετ και τέτοια! Μπορεί και να πείσμωνα αλλά μάλλον θα εγκατελειπα από κουραση.

Γιατί όμως τόσες αλλεργίες; Τα μισά παιδιά σήμερα εχουν αλλεργία η δυσανεξία σε κάτι; Μήπως από εκεί που δεν το σκεφτόντουσαν οι γιατροί τώρα το έχουν ως την εύκολη λύση; Κόψε τα γαλακτοκομικά κ βλέπουμε γιατί δε θέλουν να το ψάξουν;

Σήμερα δεν είχατε αργία στους παιδικούς; Εμείς έτσι κι αλλιώς δε θα πηγαίναμε, έχουμε βήχα και μπούκωμα μαμά και γιος, εγώ από χθες το πρωί ξύπνησα με πονόλαιμο κ πόνο στα κόκκσλα, σερνόμουνα όλη μέρα κι από χθες βράδυ και ο μικρός. Πήρα τη γιατρο κ μου είπε να ξεκινήσουνε aerolin, με το καλημέρα φάρμακο; Να μη δώσουμε στον οργανισμό περιθώριο να αντιδράσει; Έχω και τον Γ., με την αρρωστοφοβία που συμφωνεί μπας και πάθει ωτίτιδα! Της είπα για κανένα σιροπάκι για αρχή αλλά επέμεινε στις εισπνοές. Αντιβίωση 1 φορά πήρε φέτος, μπορεί και καμία δε θυμάμαι αλλά εισπνεόμενα κάθε φορά που αρρώστησε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...