Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Έτοιμάζομαι για δουλειά...το απογευματινό ωράριο το πιό δύσκολο...ευτυχώς που αναλαμβάνει ο Δ το μικρό απο το απόγευμα και μετά!!!

Σοφάκι υπομονή βρέ τι να κάνεις?Και εγώ μιά απο τα ίδια θα έκανα...δεν θα έλεγα κουβέντα...χμ νομίζω οτι ο Δ θα έπερνε όμως κάποια στιγμή θέση απο μόνος του...εμένα εδώ έρχονται συχνά τα αδέρφια μου και οι γονείς μου απο Σπάρτη αλλά ευτυχώς δεν έχουμε θέματα γιατί μένουν στο σπίτι του μικρού μου αδελφού που του νοικιάζουν μεγαλούτσικο ευτυχώς και μένει μόνος του οπότε έχουν το χώρο τους...άσε που ο Δ θέλει να έρχονται γιατί έχει παρέα όταν δουλεύω έγω...τα λέει καλά με τα αδέρφια μου ευτυχώς!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μικιό μου περαστικά στα μικρούλια σου και γρήγορη ανάρρωση!

Εμείς φτου φτού ούτε μύξα...τρέμω και εγώ για του χρόνου...και ας βγαίνει στα μπαλκόνια με ένα φούτερ...δεν μασάει ...οι ιώσεις μας τσακίζουν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα κοριτσια,

Σημερα θα παω να μας δει η παιδογαστρεντελογος, δεν αντεχω αλλο.

Απο χθες το απογευμα είχε παλι αρκετό αίμα...

Δεν αντεχω να περιμενω τις εξετάσεις.

Σκεφτομαι μηπως τελικα δεν εινια αλλεργία και ειναι τιποτα αλλο πιο σοβαρο και εχω φρικάρει.

Γιατι σταματαει και ξαναρχίζει?Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.

Αυτα απο μας...

Για νονους ειναι δυσκολες εποχες και γω αν δεν ειχα την κολλητη μου θα ημουν στο περιμενε.

Μου χε πει βεβαια και η κοπελα του αδελφου του Λ. αλλά δεν ηθελα.

Συνηθως παντως τουλαχιστον εδω, τον ρολο του νονου αναλαμβάνουν τα αδελφια(θειοι) οταν δεν υπαρχει καποιος αλλος, τετοια περιπτωση δεν παιζει βρε κοριτσια?

Ντινακι πας για δουλεια ε?

Τι λενε τα πεθερια τωρα που ειναι και διπλα?

Μη μου πεις οτι αντεχει να μην ερθει η γιαγια οσο λειπεις?!!

Σοφακι,εμενα μου εκανε 5ωρα τωρα τελευταια αλλά απο προχθες ξαναγυρισαμε στα 3-4ωρα.

Μια φορα μαλιστα μου εκανε και 7ωρο!!!!!! Αλλα ηταν μία και μοναδικη!!!!

Μπας και βγαζει κανα δοντάκι? οταν ξυπανει τι κάνει? θελει βυζι?

Εσας σταματησαν αμεσως τα κοκκινα ε?

Εμ, αυτο λεω και γω,αν ηταν αλλεργια θα ειχαν σταματησει και μας.

Καθριν που χαθηκες και συ καλε?

Πως πανε οι μικρες ?

Και γω θελω να παω για σοπινγκ...απεγνωσμενα μαλιστα...αλλά πρεπει να χασω τα κιλα.

Σοφάκι αφιερωμένη εξαιρετικά

Όταν κοντά στο σπίτι μου

η πεθερά ζυγώνει,

με πιάνει σοκ αλλεργικό

και παίρνω κορτιζόνη

αχαχαχαχα

Χαχα!!

Πολύ καλή Ελευθερίτσα!!

Αφιερωμένη λοιπόν!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελικούλα θα πάτε γιατρό σήμερα?

Πιστεύω να σε κατατοπίσει αυτός για να μην έχεις αμφιβολίες και με τις αλλεργίες και με όλα!

Μην ανησυχέις βρε, όλα καλά θα είναι!

Ναι μου έχουν πει τα αδέρφια μας πως αν δε βρούμε νονό και είναι ώρα να βαφτίσουμε τη μικρή θα τη βαφτίσουν εκείνοι, και θα ήταν και πολύ ωραία ιδέα να σου πω, απλά προς το παρόν το αφήνουμε ανοιχτό αφού έχουμε καιρό μήπως μας πει πως θέλει κάποιος φίλος μας π.χ να τη βαφτίσει.

Ντινάκι επέστρεψες στα δύσκολα ωράρια ε? ωχ!

Ευτυχώς κάθεται ο αντρούλης με το μικρό όταν λείπεις και περνάει καλά να μην του λείπει πολύ η μαμά του!

Σχολείο τελικά δεν ξαναπήγατε ε?

Νεκταρίτσα περαστικά!

Σιγά το δύσκολο που είναι να κρυώσουν, κι εμένα που δεν πάνε σχολείο κρυώνουν συχνά το χειμώνα απλά το περνάνε πιο ελαφριά απ' ότι έχω καταλάβει, μύξα, βήχας, κάπως έτσι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

αγγελικη , να πας στο γιατρο και καλα αποτελεσματα ....σε τρελαινει η αγωνια πιο πολυ!!!

ντινακι ...καλη δουλεια ...

εμενα μου ετυχε επαγγελματικο δειπνο το βραδυ ...ισα ου προλαβαινω να παω σπιτι να αλλαξω και 7μιση παλι γραφειο ....και τις μικρες θα τις αφησω στη μανα μου αποψε,,,θα τη σταυρωσουν απο τη γκρινια ...

τωρα πηγαν πηραν καινουριους μαρκαδορους και ζωγραφιες ...αυτη η μικρη μου καταστροφεας ειναι ..δεν της φτουραει τιποτα στα χερια της !!!ενω η μεγαλη τα προσεχει τα πραγματα της !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

γεια σας κι από εμάς κι ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! χθες είχαμε καλύτερη νύχτα, δεν έβηξε καθόλου, ούτε ξύπνησε. θετικό αν σκεφτεί κανείς ότι την προηγούμενη επειδή πνιγόταν ο καημενούλης, προκάλεσε επίτηδες στον εαυτό του 4-5 φορές εμετό για να φύγουν τα φλέματα. στο τέλος το ψυχάκι μου που νύσταζε και είχε κουραστεί από την προσπάθεια μου είπε "μαμά κουράστηκα!" και ξάπλωσε στο κρεβατάκι του.

το σιροπάκι δουλεύει καλά στο βήχα του. την ημέρα δε βήχει. ωστόσο που με ρωτήσατε πάω εγώ σχολείο και κουβαλάω διάφορα στο σπίτι. ενίοτε κολλάω και τη μαμά μου! και αφού ήμουν άρρωστη από τις 22 του δεκέμβρη δε θα ήταν δύσκολο να τα κολλήσω κι αυτά. απλά είναι ίωση που κρατάει πολύ καιρό. το ίδιο κι εγώ τη μέρα δεν έχω βήχα μόνο αν κοιμηθώ μετά που θα ξυπνήσω έχω παραγωγικό βήχα που περνάει και καθαρίζω γρήγορα. Έτσι κι αυτός. Οι μυξούλες φταίνε που τη νύχτα πάνε πίσω στο λαιμό και τον πνίγουν. Δεν έχει πολλές, δεν τρέχει η μύτη του αλλά είναι όσες και όπως χρειάζεται να κάνουν τη ζημιά τους στον ύπνο.

στα δικά σας τώρα:

αγγελικούλα καλά το κάνεις και πας στο παιδογαστρεντερολόγο να σου φύγει το άγχος! περιμένουμε τα νέα σας! εύχομαι να είναι τα καλύτερα δυνατά!

σοφάκι σεπτεμβριανό εμένα ο γιώργος δεν κοιμόταν ούτε την ημέρα και τη νύχτα επίσης ξυπνούσε κάθε 40 λεπτά με μία ώρα μέχρι 3 μηνών περίπου. Έπειτα ξυπνούσε κάθε 2-3 ώρες. Θυμάμαι ότι τον πρώτο καιρό πίστευα ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει κυριολεκτικά από τη νύστα! Τα αγοράκια νομίζω είναι πιο δύσκολα μωράκια...

κατ εδώ είναι ο μπαμπάς σας; πότε γυρίζει; η μικρή κι εμένα καταστροφή! χαλάει τα πάντα! κι ο γιώργος με την αγορίστικη φύση επίσης δε θα έλεγα ότι είναι πολύ προσεκτικός με τα πράγματά του. τώρα τελευταία έχει την τάση να παίζει λίγο πιο έντονα με τα παιχνίδια του. η μικρή όμως δεν αφήνει τίποτα όρθιο, σκίζει, χαλάει, πετάει, ανακατεύει, μεγάλη λέρα! :lol:

για τους νονούς που λέτε! θέλω εγώ να γίνω νονά!!!! πάρα πολύ! αλλά έχω τον άρη να μου λέει τώρα με την κρίση, που δεν έχουμε λεφτά, εδώ ο κόσμος καίγεται και τέτοια, λες και είναι τα υλικά που μετράνε για το βαφτιστήρι σου ή λες και 3-4 φορές το χρόνο που θα δώσεις κάτι για να πάρεις στο παιδί τα δώρα του θα βγεις έξω από τον προϋπολογισμό. έχω κι άλλα να γράψω σχετικά!

κάνω ένα "μεγάλο διάλειμμα" (μου είπε να σας πω ο άρης!) που έφτιαξε πάλι τον καφέ και περιμένει σαν τον κόρακα από πάνω μου να ψάξει για κινητό που τα έπαιξε αυτό που έχει.

μιλούσα στο τηλέφωνο και εξαφανίστηκε ο μπαμπάς μας οπότε άδραξα την ευκαιρία και ξανακάθομαι! έχασα βέβαια τον ειρμό μου και δεν θυμάμαι τι ήθελα να σας γράψω σχετικά με όσα είχα ήδη σχολιάσει!

Ντίνα τι ώρες δουλεύεις? Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει κάποτε νύχτα αργά και έλεγα μα τι δουλειά είναι αυτή και τι κάνετε νυχτιάτικα?

Ψώνια που λέτε για εμένα δεν παίζει... θέλω αλλά έχω κι εγώ πάλι πάρει τα κιλάκια μου... σκατά με την πάρτη μου, δε με κάνω καλά με τίποτα! Θα πάω όμως εντός της εβδομάδας να ψωνίσω στα παιδιά. Μόνο καλό καιρό να μου κάνει.

Καλησπέρα. Πήρα τα παιδιά και πήγαμε στο εξοχικό σήμερα, είπα να κρατήσω και σήμερα τον Μάνο, δεν έχασε και την παράδοση. Αύριο καλά να είμαστε θα τον στείλω, έτσι για να έχουμε λόγο να καθίσουμε πάλι μέσα το ΣΚ.Αχαχα! Τετάρτη πάει και ΣΚ είναι άρρωστος, το χω δει το έργο τόσες φορές! Ωστόσο το Σαββάτο κάλεσα και τους κουμπάρους μου που έχω βαφτίσει το κοριτσάκι τους για τραπέζι, ελπίζω να μας βγει!

Αγγελική περιμένουμε νέα, μόνο καλά να είναι τα νέα!

Σοφάκι-γειτονάκι αλάνι το αγόρι σου ε?Συμφωνώ με Νεκτ, τα αγόρια είναι πιο ζόρικα ειδικά στο θέμα του ύπνου. Αυτό διδάσκει και η δική μου μικρή εμπειρία από τα δύο φύλα.

Κατερινιώ καλό δείπνο, καλή όρεξη!

Ντινάκι καλή δουλειά σε σένα!

Για τις αρρώστιες εγώ δεν μιλάω. Μας έχει γονατίσει φέτος...κρατάω μόνο αυτό που μου είπε η παιδίατρος και ελπίζω 'του χρόνου θα είμαστε καλύτερα'!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

κουκλα μουρμουραει και θελει σηκωμα ??? ή τον σηκωνεις εσυ ???και εμενα χαζομουρμουραγαν ...αλλα μερικες φορες τα ξαναεπαιρνε ο υπνος ..τον εχεις στο δωματιο σου??πιπιλα???

ξεκινάει με μουρμουρητό....βάζω πιπίλα...σταματάει για λίγο....φτύνει πιπίλα...ξαναρχίζει μουρμουρητό....τον αγνοώ για αν δω τις προθέσεις του...αρχιζει να κλαίει...τον σηκώνω και τον θηλάζω....κοιμάται...σε 1 ώρα φτου κι απο την αρχή!!!

στο δωμάτιο μου τον έχω ναι....τι φταίει το Βαλεριάκι να την ξυπνάει....θα αργησουν μάλλον να μπουν μαζι σε δωμάτιο αν συνεχίσει έτσι!:?

Καλημερα κοριτσια,

Σημερα θα παω να μας δει η παιδογαστρεντελογος, δεν αντεχω αλλο.

Απο χθες το απογευμα είχε παλι αρκετό αίμα...

Δεν αντεχω να περιμενω τις εξετάσεις.

Σκεφτομαι μηπως τελικα δεν εινια αλλεργία και ειναι τιποτα αλλο πιο σοβαρο και εχω φρικάρει.

Γιατι σταματαει και ξαναρχίζει?Δεν ειναι φυσιολογικο αυτο.

Αυτα απο μας...

Σοφακι,εμενα μου εκανε 5ωρα τωρα τελευταια αλλά απο προχθες ξαναγυρισαμε στα 3-4ωρα.

Μια φορα μαλιστα μου εκανε και 7ωρο!!!!!! Αλλα ηταν μία και μοναδικη!!!!

Μπας και βγαζει κανα δοντάκι? οταν ξυπανει τι κάνει? θελει βυζι?

Εσας σταματησαν αμεσως τα κοκκινα ε?

Εμ, αυτο λεω και γω,αν ηταν αλλεργια θα ειχαν σταματησει και μας.

τι έγινε με τον γιατρό βρε Αγγελική? τι σας είπε?

ναι κι εγω πιστευω οτι αν ηταν αλλεργία θα είχες δει μια μικρη έστω βελτίωση....εκτός κι αν δεν κάνεις αποχή απο το σωστό αλλεργιογόνο...

μακάρι να βρείτε λύση σύντομα...

τι μου λες βρε??? 5ωρα???? 7ωρο?????

ούτε κατα διάνοια!

εδω και τα 3ωρα-4ωρα που λες, εμένα μου φαντάζουν ουτοπικά!!!

για δόντι δε φαίνεται κάτι....έχει βέβαια απίστευτα πολλά σάλια και όλη τη μερα τρωει τα δάχτυλα του αλλά δεν έχω δει κάτι...

χθες βράδυ, είχαμε το εξής πρόγραμμα...

κοιμήθηκε 10:30...ξύπνησε 1-2:10-3:30-4:30-6:00-7:15-8:00

σοφάκι σεπτεμβριανό εμένα ο γιώργος δεν κοιμόταν ούτε την ημέρα και τη νύχτα επίσης ξυπνούσε κάθε 40 λεπτά με μία ώρα μέχρι 3 μηνών περίπου. Έπειτα ξυπνούσε κάθε 2-3 ώρες. Θυμάμαι ότι τον πρώτο καιρό πίστευα ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει κυριολεκτικά από τη νύστα! Τα αγοράκια νομίζω είναι πιο δύσκολα μωράκια...

αχ Νεκ....κι εγω το πιστευω πλέον αυτό με τη νύστα...

ελπίζω συντομα να καλυτερευσει...4 μηνων έφτασε...

ο άντρας μου μου είπε οτι αν ο μπέμπης ήταν το πρώτο μας παιδί, σιγά μην κάναμε 2ο μετά!!! χαχαχα!!!

Σοφάκι-γειτονάκι αλάνι το αγόρι σου ε?Συμφωνώ με Νεκτ, τα αγόρια είναι πιο ζόρικα ειδικά στο θέμα του ύπνου. Αυτό διδάσκει και η δική μου μικρή εμπειρία από τα δύο φύλα.

αυτό το αλάνι θα με πεθάνει Ελέ!!!

εν τω μεταξύ, ξυπνάει μέσα στη γκρίνια νυχτιάτικα και με το που με βλέπει πάνω απο την κούνια μου σκάει κάτι χαμόγελα ο άτιμος....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,

Λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης:

Η καλλιέργεια βγηκε καθαρη.Πηρε τηλ εχθες στο Παιδων και της εδωσαν τα αποτελέσματα.

Ωστοσο θα κάνουμε και μια δευτερη για να ειμαστε 100000% σιγουροι.

Εαν βγει και η 2η καθαρη και το αίμα συνεχιζει τοτε υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι παραξενο.

Να εχει αλλεργία στο λευκωμα του γάλακτος μου, οχι στο τι τρωω δλδ αλλά στο ιδιο το γάλα που παραγει ο οργανισμος μου.

Αυτο ομως για να το διαπιστωσουμε πρέπει ο μπεμπης για δύο 24ωρα να τρωει πατάτα.

Ναι, καλα ακουσατε, πατατα μονο και τιποτα αλλο.

Αν με αυτη τη διατροφη το αιμα σταματησει τοτε δυστυχως τα πραγματα δεν ειναι καλα και μαλλον οδηγουμαστε σε αναγκαστικό αποθηλασμο:(:(:(:(:(:(.

Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι αυτο.

Ειδε τον πωπο του που ειναι ερεθισμενος εδω και ποσο καιρο και ειπε πως για να ειναι ετσι σημαινει πως κατι τον ενοχλει που βρισκεται στα κοπρανα.Εχουν και μια οξινη μυρωδια γενικως οποτε και αυτο ειναι σημάδι.

Αλλα τι να τον ενοχλει?

Πανω-κατω αυτα,επισης μου απαγορευσε και τις ρυζογκοφρετες, γενικα να μην βαζω στο στομα μου τιποτα που ειναι σε συσκευασια, ετοιμο.

Μου πε να τρωω ψωμι ολικης (παλι καλα).Φρουτα οτι θελω( και ξερα συκα).

Δε ξερω τι να πω...

Απο τη μια ευχομαι να ειναι ενα μικροβιο να παρουμε μια αντιβιωση και να τεελιωνει το θεμα ετσι απλά,δεν θελω να αποθηλάσω απο τωρα.

Αν συνεχισει το αιμα για πολυ καιρο ακομη μου πε οτι μπορει να οδηγησει μεχρι και σε αναιμία:(.Αρα δε μπορουμε να το αφησουμε ετσι.

Αυτα......

Σοφια, που τον κοιμιζεις?

Εμενα ο δικος μου στην αρχη ενω κοιμοταν μια χαρα στο πορτμπεμπε μετα δε το ηθελε καθολου και με το που τον εβαζα μεσα ξυπνουσε στο μισάωρο.

Οταν ανεβασα το λικνο εριχνε τρελους υπνους.

Επισης μηπως δε του αρεσει η σταση που τον βαζεις?

Οταν τον βαζω στο πλάι ξυπναει αμεσως ενω οταν ειναι μπρουμυτα κυριολεκτικα ξεραίνεται.

καλημερα σας!!

αγγελικη καλα τα νεα δηλαδη?? μπερδευτηκα λιγο ....καλο κουραγιο !!

σας ειπα που πηγα για ψωνια ..παω χθες το βραδυ να βαλω το παντελονι ...και ειχε σα γαζακι μπροστα ...σε ολο το μηκος σκυβω να βαλω τα παπουτσια ,...ανοιξε σε 2-3 σημεια ....δε φαινεται πολυ ...αλλα γιατι ρε γμτ ...θα της το παω σημεα να δω τι θα μου πει 40 ? το πληρωσα ...

σοφακι .....αν τον βγαλεις απο το δωματιο , και δε σε βλεπει και δε σε μυριζει ....μπορει να κοιμαται καλυτερα ..στις δικες μου τουλαχιστον επιασε

μου λειπει ο αντρας μου ....!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα Καθριν,

δυστυχως δεν βγαλαμε ακρη....ακομη

Εννοειται να το πας πισω το παντελονι!

Τωρα εκανε και ηταν πεντακάθαρα...ιχνος αιματος.

Δε το καταλαβαινω αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...