Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα Αντριάνα μου, βρε τι παθατε, επεσε με φόρα ή κατρακύλησε?

Η συμπεριφορα της πως ειναι? Δεν εχω εμπερία καμία αλλά και μονο που το σκέφτομαι με πιάνει αγχος.

Μηπως να παρεις το γιατρό??

Αχ Αντριάνα μου πάρε και τη γιατρό αλλά μην τρομάζεις πολλά μωράκια πέφτουν και έχει αποδειχθεί ότι είναι ξεροκέφαλα στην κυριολεξία! Βασικά από όσα έχω διαβάσει πρέπει να κλάψει μόλις πέσει, είναι καλό σημάδι. Επίσης να έχεις το νου σου αν κοιμηθεί να την κοιτάς πολύ συχνά γιατί η υπνηλία δεν είναι καλό σημάδι. Αν δεις ότι τρώει και είναι καλοδιάθετη όλα καλά απλά αν κάνει εμετό ή έχει υπνηλία ίσως είναι σημάδι διάσεισης. Πάρε και το γιατρό σου να δεις τι θα σου πει. Έχουμε πολλά να πάθουμε με τα μπεμπόνια μας! Εύχομαι να είναι η 1η και τελευταία τρομάρα για φέτος!

Εύχομαι να είναι η 1η και τελευταία τρομάρα για φέτος!

Που χαθηκες εσυ??? Καλη χρονια κοριτσάκι!!!!!!!

Οσο για τις φετινές τρομάρες....ξεκινα να μετράς!!!!!!

Κατσε να αρχισουνε να μπουσουλάνε και θα σου πω εγω κουτουλιές που εχουνε να φάνε τα τραπεζάκια κτλ....:lol::lol:

Και τώρα να ευχηθώ κι επίσημα! Καλή χρονιά κοπελιές μου με υγεία και πάντα χαρούμενα μωράκια και μανούλες!

Εύχομαι να είμαστε καλά να δούμε φέτος τα μωράκια μας να κάθονται και να μπατάρουν αριστερά-δεξιά, να φτύνουν τη φρουτόκρεμα στα μούτρα μας, να σέρνουν το κωλαράκι τους στο πάτωμα, να λένε "μπαμπαμπα" και να τσακωνόμαστε με τον άντρα μας που θα νομίζει ότι η 1η λέξη του μωρού είναι "μπαμπά", να πιάνουν το σεμεδάκι του τραπεζιού να σηκωθούν και να ρίχνουν κάτω τα περιοδικά και τα τηλεκοντρόλ, να περπατάνε και να πηγαίνουν στις πρίζες, ντουλάπια, συρτάρια, να βάζουν καπέλο την κατσαρόλα μας, να πλατσουρίζουν τα χέρια τους στο νερό της τουαλέτας, να χώνουν τα μούτρα τους στην τούρτα των γενεθλίων τους και άμα συνεχίσω θα γράφω ίσαμε αύριο!!!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Που χαθηκες εσυ??? Καλη χρονια κοριτσάκι!!!!!!!

Οσο για τις φετινές τρομάρες....ξεκινα να μετράς!!!!!!

Κατσε να αρχισουνε να μπουσουλάνε και θα σου πω εγω κουτουλιές που εχουνε να φάνε τα τραπεζάκια κτλ....:lol::lol:

:lol: Δε διάβασα ακόμα παραπίσω...! Τι μαγείρεψες τελικά??? :lol:

Τα γράφω κι εγώ παρακάτω μες στο μυαλό μου ήσουν με τις τρομάρες, τις σκανταλιές και τις γκάφες που θα δουν τα ματάκια μας! Πλάκα θα έχει!!!!

το κακο θα ειναι να πλατσουρίζουν τα μουτρα τους στο νερο της τουαλέτας..χαχαχα

Εφτιαξα ενα ωραιο,ουτε εγω το περιμενα δηλαδη,μοσχάρι με μαυροδαφνη,μπαλσαμικο κ δαμασκηνα.Ωραιες οι συνταγες σου αλλά δεν θα εκανα τραπέζι ,για μενα και τον άντρα μου ηθελα κάτι να φτιάξω!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ παντως, τις αποθηκευσα για τα φετινά Χριστουγεννα!!!!

Eyxaristo gia tin amesi antapokrisi :).

Tora kimate alla mesa se fysiologika plesia, pira tin giatro kai pou eipe oti egrapse kai esy daskalitsa... tora pou tha ksipnisei tha doume pos einai tha sas enimeroso..

Eytixos... epse apo koutroubala sto xali apo to ypsos tou kanape..

Ouf molis ksipnise apo moni tis kai fetene kala... ouffffffffffffffffff

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς..ο γκρου γκρου έχει πέσει να κοιμηθεί, η μαμά χαλαρώνει λίγο και στο σπίτι χορεύουν όλα..δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά, δεν μου αρέσει και ο καιρός πολύ..αλλά, για μια στιγμή, κάθομαι εδώ και λέω μ@λ@@κίες ενώ η Ανδριανούλα έχει αγχωθεί με το νινί της..τι να πω, τις τελευταίες μέρες και εμείς είμαστε πολύ κοντά στην τούμπα,πολές φορές ο μπέμπης παραλίγο.. με μαθηματική ακρίβεια δεν θα τη γλιτώσουμε δηλαδή, και τρέμει το φυλλοκάρδι μου, για αυτό καταλαβάινω την Ανδριάνα..όπως φαίνεται η κατάσταση βέβαια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά η Ανδ. έλαβε το βάπτισμα του πυρός στις λαχτάρες (ανάμεσα σε εμάς τις πρωτομάνες δηλαδή..)-περαστικά θα είναι σίγουρα , φιλιά πολλά

Καλά, βρε Κρητικιά και Χιώτισσα, πολύ ..γλαφυρές οι περιγραφές σχετικά με τα μελλοντικά κατορθώματα (αφηστε και κανά περιθώριο για καμιά έκπληξη, όλα τα προβλέψατε πια..χαχαχαχα).

Να μην ξεχάσω να σου πω Νεκταρια, οτι παρόμοια συμπεριφορά σε σχεση με τον κόσμο έχει και ο δικός μου, τις προάλλες την Πρωτοχρονιά πήγαμε σε ένα φιλικό σπίτι, με το που μπαίνουμε(τα άτομα δεν τα είχε ξαναδεί στη ζωή του) εγώ κρατούσα τα συμπράγκαλα και ο Φέλιξ τον έφερε μέσα στο κάθισμα αυτοκινήτου, λοιπόν, με το που μπαίνει, κλάμα,κλαψούρισμα σπαραχτικό, σουφρωμένα χείλια, λυγμοί, ανεβοκατέβαινε η ανάσα του και δνε μπορούσα να τον ηρεμήσω με τίποτα, το είδος αυτού του κλάματος ποτέ σχεδόν δεν μου το κάνει στο σπίτι..είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό ..λίγο πριν τα Χριστούγεννα , σε άλλη επίσκεψη, τα ίδια πάλι..εμένα το παθαίνει όταν αντικρίζει ξένους, σε κλειστούς χώρους ..και όταν δεν είναι και στην έδρα του..τι να πω..ελπίζω να το ξεπεράσουν, θα τον βοηθήσω και εγώ, πλέον όπου μπαίνουμε θα είμαι κοντά του, στο αυτί θα του μιλάω και τέτοια, για να δούμε

Ξύπνησε, πάω, εδώ είμαι τριγύρω, φιλιά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΑ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!

Αντριανούλι αν το χτύπημα είναι μπροστά στο κόκκαλο του μετώπου δεν υπάρχει φόβος, το πίσω είναι το χειρότερο και στα πλάγια. αυτό μου χε πει ακτινολόγος στο ιπποκράτειο όταν έτρεχα τον δικό μου τον μεγάλο 13 μηνών.

το χτύπημα είναι ανησυχητικό αν το ακολουθήσει εμετός.

στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.....

σας μπήκε καλά η νέα χρονιά; εμείς ρομαντικά τα 2 μας με κρασί και κεριά και τα πυροτεχνήματα απ όλη την Αθήνα που βλέπαμε απο δω ψηλα, τα αγόρια κοιμόντουσαν, ευτυχώς.

ο μικρός μου μου κάνει πολλά νερά, μου ξυπνάει συνέχεια και μου κλαίει πολύ σπαρακτικά! νομίζω τον πονάνε τα ούλα, έχει τόσα σάλια που μουσκεύει μπλουζάκια στο μισάωρο.

Annoula epes me mproumita eytixos ...to metopaki tis xtipise. Mesa se ena lepto eginan ola tin akoumpise o antra mou gia na bali to palto tou kai mexri na giriso apo tin alli... partin kato.

meta apo toses ores mporo na po oti ola kala doksa to theo, itan zoirotati kai tora tin ekana mpanaki kai ora gia nani.

lete na mas kanoun tetia katorthomata me tin toualeta eeee? otan tha ksekinisei na perpataei tha klidono tin toualeta :). Filia polla se oles sas kai mono i simparastasi ston olo paniko mou den kserete pos boithise.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...