Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς εδώ.... σκατά ρε γμτ... από χθες πάλι βήχα και μύξες εκεί που τους είχε περάσει για 3-4 μέρες εντελώς και είπα ξεμπλέξαμε. Ο Γιώργος προχθές έτρεχε η μύτη και χθες είχε και βήχα από τις μυξούλες και περάσαμε όμορφη νύχτα... η δε μικρή σήμερα μου μπούκωσε και τρέχει η μύτη της. Δίνω πάλι φυτικό σιροπάκι ένα καινούργιο και θα πέσει πάλι πολύς ορός και θαλασσόνερα. Φταίει και το παλιοκλίμα εδώ και αυτό το ρημάδι το νέφος από τα τζάκια. Δεν μπορείς πια να ανοίξεις το βράδυ να αεριστεί το σπίτι!

Ωστόσο το χειρότερο δεν του φτάνουν όλα τα άλλα...από τον καιρό και το τρίψε-τρίψε τη μύτη και λόγω κληρονομικότητας έχουν σκάσει απίστευτα τα χειλάκια και τα μαγουλάκια του γιώργου. Βάζω μπεμπανθόλ στα μαγουλάκια και κηραλοιφή στα χειλάκια αλλά του τσούζει πολύ του καημένου! Έτσι ήταν και ο Άρης μικρός, έσκαγαν τόσο πολύ τα χείλια του που έκαναν ολόκληρες πληγές και γενικά είχε και έχει ευαίσθητο δέρμα. Και βρήκαν να πάρουν τα παιδιά μας τις ευαισθησίες του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκτ μου περαστικά στα ομορφούλια σου. Ένα αποτελεσματικό σιρόπι για τον βήχα και το φλέμα είναι το prospan, είναι και ομοιοπαθητικό. Ρώτησα την παιδίατρο προχθές γι'αυτό και μου είπε πως είναι καλό αλλά για παιδάκια άνω των 2 ετών. Στην μικρή μου δεν μπορώ να το δώσω πει έχει φλεματάκι τώρα. Αν θες ρώτα την παιδίατρό σου, γενικότερα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό χωρίς να έχω ιδία χρήση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία καλά ξετελέματα με την αντιβιώση να γιάνει και το παιδάκι σου! Άντε να φύγει ρε κορίτσια ο χειμώνας με αυτές τις παλιοϊώσεις να ησυχάσουμε όλοι μας! Δεν τολμώ να φανταστώ τι μας περιμένει του χρόνου στο προνήπιο, εμάς που δεν συναναστρεφόμαστε με άλλα παιδάκια...

Νεκτ μου περαστικά στα ομορφούλια σου. Ένα αποτελεσματικό σιρόπι για τον βήχα και το φλέμα είναι το prospan, είναι και ομοιοπαθητικό. Ρώτησα την παιδίατρο προχθές γι'αυτό και μου είπε πως είναι καλό αλλά για παιδάκια άνω των 2 ετών. Στην μικρή μου δεν μπορώ να το δώσω πει έχει φλεματάκι τώρα. Αν θες ρώτα την παιδίατρό σου, γενικότερα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτό χωρίς να έχω ιδία χρήση.

Το ξέρω το προσπάν μου το είχε δώσει τότε που ήμουν έγκυος στην αριάδνη η γιατρός όταν έπαθα την βρογχίτιδα. έχει μέσα κισσό. εγώ του πήρα της bennet το benlif, είναι κι αυτό φυτικό της ίδιας φιλοσοφίας με κισσό και αλθαία. Αλλά αυτό λέει από 3 ετών. Πριν του έδινα ένα φυτικό πάλι, αυτό: http://www.aboca.com/en/our-products/grintuss-pediatric-syrup από μια πολύ καλή εταιρεία που έχει διάφορα τέλεια φυτικά! Αλλά δεν το βρήκε στο φαρμακείο ο Άρης που πήγε προχθές που είχε βάρδια και του το είχα παραγγείλει. Αυτό που δίνω τώρα νομίζω είναι καλύτερο και έχει και διάρκεια ζωής 2 μήνες μετά το άνοιγμα ενώ το άλλο είχε μόνο 1.

Εσύ στη μικρή τι μπορείς να δώσεις?

Αυτό που ξέρω είναι ότι το γάλα (όχι το μητρικό βέβαια, απλά το σημειώνω για να το ξέρουν και οι άλλες κοπελιές εδώ) επιδεινώνει τα φλέματα και το παρατήρησα κιόλας, κάθε που έπινε γάλα έβηχε και το έκανε εμετό και το διάβασα σε ένα σάιτ ενός παιδιάτρου έπειτα. Πρέπει κατά τα άλλα να πίνουν πολλά υγρά, νερά, πορτοκαλάδες κλπ. Τον κυνηγάω όλη μέρα με νερό, θα βαθρακιάσει στο τέλος! :tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Το προσπάν μας δίνει κι εμάς η γιατρός για το βήχα του Γιάννη, αυτή τη φορά βέβαια το ήπιαμε όλο και ακόμα ένα βηχαλάκι το έχουμε, αλλά και η μύτη του ώρες ώρες σαν να μπουκώνει, και νομίζω κι εγώ το ίδιο έχω άρα πως θα ξεκρυώσουμε τελείως οεο? και η μικρή πιο λίγο βηχαλάκι το βράδυ μόνο. Ναι Νεκταρίτσα κι εμείς του χρόνου πρώτη φορά σχολείο, σίγουρα θα βουτάνε ιωσούλες, ελπίζω όχι πολλές, θα είναι και πιο μεγάλα λιγάκι.

Αγγελικούλα αμάν ρε γμτ, σε σκέφτομαι κι εσένα το άγχος σου με το μικρό! Μακάρι να μάθετε γρήγορα ποιες τροφές τον πειράζουν για να ξέρεις να τις αποφεύγεις να μην έχει θέμα με το εντεράκι του!

Το κινητό της πεθεράς θα σου στείλω να στέλνεις απειλητικα μηνύματα καλύτερα!!

Εκεί μπορέι να φοβηθεί λιγάκι!!:P

Και δε λένε και πότε θα φύγουν για να ξέρω κιόλας, ήρθε εχτές και ο κουνιάδος μου με τη συνυφάδα μου, τη ρωτούσε η συνυφάδα πότε θα πάει και από τα Χανιά και πότε θα φύγουν και δεν έλεγε κουβέντα, ωραίο μυστικό!

Ελευθερίτσα από τις 14 του Δεκέμβρη είναι εδώ, 1,5 μήνα τώρα!

Νεκταρίτσα ναι καλό παιδί ο σύζυγος πολύ όμως, δε θέλει να χαλάει ποτέ χατήρι σε κανέναν γι' αυτό γίνονται όλα αυτά..

Και δε με ακούει καθόλου ο μικρός ρε γμτ όταν είναι εδώ όλοι, ούτε τρώει, ούτε τίποτα, δε σ'αγαπάω μου λέει, μόνο τη γιαγιά μου, αντιμιλάει σε όλους, εγώ τον μαλώνω και γινόμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Και αυτό όλο το λέω μπροστά τους, ότι το παιδί βγαίνει από το πρόγραμμά του επειδή βλέπει πολλούς και μετά δεν ακούει τίποτα!

Ενώ με εμένα άλλο παιδί, θα φαέι μόνος του, θα μαζέψει τα παιχνίδια του, καμία σχέση με τώρα..

Δεν τους νοιάζει τίποτα πια?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι,ποτέ με το καλο θα βαφτισετε τη μικρή?

προβλέπω να κάθονται μέχρι τότε!!!

Στειλε μου το τηλ εσυ και θα δεις! Πολυ γαιδουρα η πεθερα να μη λεει ποτε θα φυγει.

Ελε,εσείς την Εβελίνα το καλοκαίρι?

Εγώ λέω για Σεπτέμβριο,να μαστε καλα...(αν προλάβω να αδυνατησω ως τότε).

Σημερα καθόλου όρεξη για φαγητό ο μικρός...ολα στραβα ρε γμτ.

Νεκ περαστικά σας.πως κρυώνουν καλέ,ποιος τα κολλάει?

Σοφία για σπάσιμο στο κάνει η πεθερά!!! Μα την Παναγία για σπάσιμο κάθονται τόσο καιρό, για σπάσιμο δεν λέει και πότε θα φύγουν! Ο πεθερός μούγκα κι αυτός; Πώς την ρώτησε η συνυφάδα σου πότε θα φύγουν; Έτσι να τη ρωτήσεις κι εσύ! Απαπαπα!!! Μπελά που βρήκες! Άμα φύγουν και σου ξαναπούν άλλη φορά να έρθουν το βλέπω το έμφραγμα να έρχεται στα πρώτα -άντα σου!

Έχω άλλα δύο πράγματα αγγελική και έλε να σχολιάσω αλλά ο άρης έφτιαξε τον καφέ και ήρθε σαν τον μπάστακα από πάνω μου! τα λέμε αργότερα!!

Διαφημίσεις

Αγγελικούλα καμιά φορά δεν έχουν πολύ όρεξη, δε νομίζω να είναι κάτι, πώς είναι κατά τα άλλα? ησυχούλης? κάθεται λίγο μόνος του ή θέλει αγκαλίτσα συνέχεια? το βράδυ κοιμάται?

Επίσης κι εμείς δεν έχουμε νονό-ά! Άρα όταν βρούμε τότε θα τη βαφτίσουμε!

Εσύ Αγγελική έχεις νονά για το μικρό ε?

Φαντάζεσαι να κάτσουν μέχρι να τη βαφτίσουμε?

Ναι λες και δε μπορούν να ξαναέρθουν τότε για άλλους δύο μήνες, ή και παραπάνω..όφου όφου ιντα' χω πάθει ρε κορίτσια!

Πού είναι αυτές οι μαντινάδες για τις πεθερές που βάζαμε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρες!!!

Σοφία γιατι τοση γκρινια ο μικρος καλε?Δεν κοιμαται καθολου? γιατι?

Μηπως κοιμαται πολυ την ημερα?

Τελικα εχει αλλεργία κ αυτος?

δεν ξέρω γιατι τόση γκρίνια βρε Αγγελική....αυτό που ξέρω είναι οτι είμαι στα όρια της υπερκόπωσης...και τις υπόλοιπες ώρες είναι τόσο χαμογελαστό και χαρούμενο μωρό!!!

την ημέρα κοιμάται συνολικά 5-6 ώρες...κανονικά θα έλεγα...ούτε πολύ ούτε λίγο...το βραδυ κοιμάται στις 10:30 και μετά αναλόγως τα κέφια του πάνε τα ξυπνηματα...αν είμαι τυχερή θα κοιμηθεί μέχρι τις 2:30 σερί αλλά μετά ανα μια ωρα μουρμουράει...αν δεν είμαι τυχερή το ανα μια ωρα ξύπνημα ξεκινάει κατα τη 1....:?

και είχα χαρεί που μου κοιμόταν 5ωρα απο νωρίς...:tongue::tongue::tongue:

ναι απ'οτι φαίνεται έχει αλλεργία...κάνω πλήρη αποχή απο γαλακτοκομικά εδώ και 25 μέρες....ευτυχως το αιματάκι εξαφανίστηκε απο τις πρώτες μέρες...οι βλέννες έχουν μειωθεί αρκετά....ελπίζω να εξαφανιστούν τελείως...

Νεκ ευχαριστώ πολύ για τη λίστα!!!

και μου έλυσες και απορία για το σιρόπι που το είδα στην τηλεόραση και αναρωτιόμουν αν είναι καλό μια και προσπάν και μουκοσολβάν εμάς δε μας κάνουν τίποτα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοπελουδες..τι κάνετε??

εμας ο μπαμπας μας λειπει ακομα ...οι μικρες καλα...και στο γραφειο σημερα ησυχια !!!πηγα για σοπινγκ χθες ...ειχα πολυ καιρο να ψωνισω για μενα ..λιγα πραγματα στα μαγαζια , αλλα καλες τιμες ....

αγγελικη μου παιδευσαι με τον ερωτα ???αν του εδινες ξενο γαλα ..θα υποχωρουσαν τα συμπτωματα ??υπομονη ,,,η μαριλιζα σου καλα???πως τα παει με το μικρο??

οι κρητικιες μας ξεμειναν απο νονες???δυσκολα τα πραγματα ....μηπως να ζηταγατε εσεις απο καποιον??

ρε συ σοφακι ..χουνερι σου κανουν τα πεθερια???τουλαχιστον το χειμωνα να ξεχειμωνιαζουν αθηνα ..και να κατεβαινουν το καλοκαιρι

νεκ ..πολυ μυξα ε??ρε συ μηπως δε ντυνονται καλα??μηπως ιδρωνουν αμα βγαινουν εξω για παιχιδι??

καλα και οι δικες μου εχουν χαζομυξα ...ψιλοροχαλιζουν και το βραδυ ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρες!!!

δεν ξέρω γιατι τόση γκρίνια βρε Αγγελική....αυτό που ξέρω είναι οτι είμαι στα όρια της υπερκόπωσης...και τις υπόλοιπες ώρες είναι τόσο χαμογελαστό και χαρούμενο μωρό!!!

την ημέρα κοιμάται συνολικά 5-6 ώρες...κανονικά θα έλεγα...ούτε πολύ ούτε λίγο...το βραδυ κοιμάται στις 10:30 και μετά αναλόγως τα κέφια του πάνε τα ξυπνηματα...αν είμαι τυχερή θα κοιμηθεί μέχρι τις 2:30 σερί αλλά μετά ανα μια ωρα μουρμουράει...αν δεν είμαι τυχερή το ανα μια ωρα ξύπνημα ξεκινάει κατα τη 1....:?

και είχα χαρεί που μου κοιμόταν 5ωρα απο νωρίς...:tongue::tongue::tongue:

ναι απ'οτι φαίνεται έχει αλλεργία...κάνω πλήρη αποχή απο γαλακτοκομικά εδώ και 25 μέρες....ευτυχως το αιματάκι εξαφανίστηκε απο τις πρώτες μέρες...οι βλέννες έχουν μειωθεί αρκετά....ελπίζω να εξαφανιστούν τελείως...

Νεκ ευχαριστώ πολύ για τη λίστα!!!

και μου έλυσες και απορία για το σιρόπι που το είδα στην τηλεόραση και αναρωτιόμουν αν είναι καλό μια και προσπάν και μουκοσολβάν εμάς δε μας κάνουν τίποτα!!!

κουκλα μουρμουραει και θελει σηκωμα ??? ή τον σηκωνεις εσυ ???και εμενα χαζομουρμουραγαν ...αλλα μερικες φορες τα ξαναεπαιρνε ο υπνος ..τον εχεις στο δωματιο σου??πιπιλα???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...