Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

To κοτόπουλο ή το αυγό; Ιδού η απορία!

Εννοω οτι τωρα 3 μερες τρωω μονο κοτοπουλο-ρυζι-πατατα.

Και καναδυο σύκα εφαγα (δεν αντεξα...) αρα δεν τον ενοχλουν.

Σκεφτηκα οτι ετρωγα και πολλα μανταρινια-πορτοκάλια, τα εκοψα κ αυτα.

Σοφακι περιμενω το τηλ!!!!!!!!!

Εννοω οτι τωρα 3 μερες τρωω μονο κοτοπουλο-ρυζι-πατατα.

Και καναδυο σύκα εφαγα (δεν αντεξα...) αρα δεν τον ενοχλουν.

Σκεφτηκα οτι ετρωγα και πολλα μανταρινια-πορτοκάλια, τα εκοψα κ αυτα.

Σοφακι περιμενω το τηλ!!!!!!!!!

Βάλε και πράμα άλλο κοπελιά στη διατροφή σου τις επόμενες μέρες ε? Κάνενα καροτάκι, κανένα ουδέτερο λαχανικό, κανένα μηλαράκι, αχλαδάκι, είπαμε όπως τα μωρά κι εσύ! :tongue: Γιατί στο τέλος θα βλέπεις κι εσύ αίμα στα κακάκια! Και δε θα είναι από αλλεργία! :oops:

Χαχαχαχαχ!!!!!!

Βρε τρώω κι άλλα,ντομάτα,ελιές,μπανάνα έφαγα σημερα και ψωμάκι κανονικό.

Θα συνεχίσω έτσι χαλαρά για 4-5 μέρες ακομη να καθαρίσει εντελώς και μετά λέω να τολμήσω να κανω το μεγάλο τέστ...θα φάω κάτι αγελαδινό γιατί τελικά μου φαινεται πάλι θα βγει αληθινός ο Λ. που επιμένει ότι τον πειράζει το αβγό.

Διαφημίσεις

Οι αλλεργικές αντιδράσεις σε τροφή που είναι αποκλεισμένη από τη διατροφή φαίνονται μετά από 2 μέρες να ξέρεις. Αν ας πούμε έχεις αποκλείσει το αυγό το οποίο υποψιάζεσαι το κάνεις για μία εβδομάδα τουλάχιστον. Έπειτα τρως μικρή ποσότητα της ύποπτης τροφής για 2 ημέρες και περιμένεις άλλες 2 ημέρες για να δεις. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις τα γαλακτοκομικά που λες για να δεις αν μπορείς να φας αλλά καλύτερα το τεστ με το αυγό εγώ θα δοκίμαζα στη θέση σου, να δω αν όντως φταίει το αυγό. Κατάλαβες τι εννοώ? Αν καθαρίσει εντελώς, (δεν έχεις αλλάξει ωστόσο το παραμικρό στη διατροφή σου εννοείται) φας αυγό και δεις πάλι αίμα τότε ταρααααμμμμ βουαλά ο ύποπτος. Μετά θα πρέπει να απέχεις πάλι μέχρι να ξανακαθαρίσει και να κάνεις τεστ και με αγελαδινά που λες. Έχει κανείς αλλεργία στο αυγό στην οικογένεια? Υπόψη σου έχε ότι κάποια εμβόλια όπως της γρίπης και το μμρ καλλιεργούνται σε ουσίες που προέρχονται από αυγό και νομίζω πρέπει να γίνονται στο παίδων για την περίπτωση που σου κάνει αντίδραση το παιδί ή δεν γίνονται καθόλου. Αυτά θα σου χρειαστούν αργότερα και αν φυσικά όντως ο μικρός σου έχει αλλεργία στο αυγό.

καλημέρα....:(

Δε γίνονται αυτά...παλι κόκκινα από χθες.

Γιατί? Γιατί?

Αφού πήγαινε τοσο καλα 2 μέρες τώρα....

Είμαι τοσο απογοητευμένη.

Και έχω και κάτι νευρα.

Εχθες σηκωθηκα στις 12 το βράδυ να του μαγειρέψω για να πάρει στη δουλεια,γιατί έχει υπηρεσία και το χε ξεχάσει.

Και σηκώνομαι τώρα...και βλέπω το τάπερ πάνω στον πάγκο....

Ελεος δλδ.ελεος.ειναι να μη νευριαζεις????????

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!!!

Αγγελική θέλει πολύ υπομονή το πράγμα μέχρι να βρεί τι ακριβώς τον πειράζει τον μπέμπη...τα αποτελέσμα αυτη τη εβδομάδα τα πέρνεις??

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα γειτόνισες!!!

πωπω ρε συ Αγγελική τι να πω....

μακάρι να βρεις συντομα την αιτία, να μην ταλαιπωρείται ούτε ο μικρός ούτε εσύ...

Νεκ θέλω κι εγώ τη λίστα!!!

εγω δεν την παλεύω άλλο....

ο μικρός είτε έχει κάποιο πρόβλημα που δεν έχω εντοπίσει, είτε είναι απλά ένας γκρινιάρης και μισός...

με έχει ξεκάνει το βραδυ....

απόψε δεν κοιμηθηκα ούτε μια ώρα σερί...έλεος....

Σοφάκι τι να πω για τα πεθερικά σου...

μήπως να τους λέγατε οτι θα σας έρθουν τιποτα επισκέψεις και πρέπει αν τους φιλοξενήσετε, μήπως και ξεκουμπιστούν?????

το παρακαναν....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Περάσαμε ένα ωραίο ΣΚ...το Σάββατο πήγαμε με τα αδέρφια μου στο γάμο ένος πολύ καλού μας φίλου στο δημαρχείο (η νυφούλα είναι 8 μηνών έγκυος) μετά πήγαμε στο σπίτι των παιδιών για φαγητό και το βράδυ βγήκαμε για ποτό...πολύ ωραία περάσαμε πραγματικά!!!Την Κυριακή το απόγευμα μας έκανε το τραπέζι η αδερφή μου και σκάσαμε απο το φαγητό!!!!Ο μικρός μας είναι καλά...ζωηρός πάρα πολύ αλλά γλύκας!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!!Εδώ τα τρία μας εμείς, κράτησα τον Μάνο σπίτι γιατί και χθες μου έκανε μια φορά διάρροια. Υποψιάζομαι πως μπορεί να του την προκαλεί η αντιβίωση. Ευτυχώς αύριο τελιώνει!

Αγγελικούλι άκρη δεν βγάζεις και ξαναλέω γιατί όλο το ξεχνάς...Δεν θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Το αιματάκι που βλέπεις είναι από το εντεράκι του που δεν γίνεται καλά σε 5-10 μέρες. Μπερδεύεσαι έτσι αν νομίζεις πως αυτό που έφαγες χθες του προκαλεί το αιματάκι. Έχε το και αυτό υπόψιν και μίλα οπωσδήποτε με παιδογαστρεντερολόγο!

Βρε Σοφάκι-Παραμυθάκι που φεύγεις και πας?Κάτι διάβασα στο φέις αλλά αποφεύγω να κάνω προσωπικές ερωτήσεις εκεί γιατί έχω την αίσθηση πως είμαστε πολύ εκτεθιμένοι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε Ελε μου, σημερα ειναι 21 μερες που είναι ετσι ο μικρος...ποτε πια θα καθαρίσει????

Πειρμενω την Παρασκευη τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μετα θα ξαναμιλησω με τη γιατρό.

Εχθες διάβαζα σε ενα αλλο φορουμ για μια μαμα με ενα μωρο ιδια περιπου ηλικια με το δικο μου, που ειχε αιμα στα κακά και τελικα ηταν απο μικροβιο...πηρε αντιβίωση και του πέρασε.

Υπάρχει κ αυτη η εκδοχη.

Σοφία γιατι τοση γκρινια ο μικρος καλε?Δεν κοιμαται καθολου? γιατι?

Μηπως κοιμαται πολυ την ημερα?

Τελικα εχει αλλεργία κ αυτος?

21 μέρες είναι έτσι ο μικρός αλλά εσύ πόσο καιρό κάνεις την διατροφή?Αν είναι αλλεργία για να καθαρίσει να περιμένεις μετά τον μήνα, στις 40 μέρες καθάρισε η δικιά μου και ήταν και πολύ ήπια αλλεργία!

Καλά αποτελέσματα, εύχομαι να προέρχεται το αιματάκι από κάτι απλό και ανώδυνο για μαμά και υιό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κι από εμάς! Αγγελικούλα κάνε υπομονή καλά τα λέει η ελευθερία δεν περνάει από τη μια στιγμή στην άλλη, πέσατε μάλλον και στην περίπτωση. Περίμενε καταρχάς τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δεις αν υπάρχει κανένα μικρόβιο όπως λες και μίλα οπωσδήποτε με παιδογαστρεντερολόγο και με αλλεργιολόγο. Να τους πεις ότι βλέπεις στις περισσότερες κενώσεις και σε καθημερινή σχεδόν βάση αίμα και να τους πεις ότι τρως και πίνεις αναλυτικά. Από το νερό, το συμπλήρωμα διατροφής, μέχρι το παραμικρό φαγώσιμο. Θα μπορούσαν να το εξετάσουν το παιδί, δεν ξέρω πραγματικά αν γίνεται και πώς γίνεται, κανέναν υπέρηχο ξέρω γω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...