Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά θέλει από μισή μέρα μέχρι 3 μέρες. Τότε που τα ξεσκάλιζα και εγώ το είχα απορία. Γι'αυτό σου λέω. Άκρη δεν βγάζεις. Αντί γλυκάκι έτρωγα γλυκό κουταλιού επείδή δεν μου είχε κόψει τα φρούτα αλλά κάποια τα είχα κόψει από μόνη μου.

Υπομονή ρε συ, τι να πω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://pediatros-thes.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C/

Δες κι εδώ Αγγελική, είναι από τη σελίδα του Παπαβέντση αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα. Όσο για το πόσο γρήγορα φαίνεται το αίμα κι εγώ ήθελα 1-3 μέρες. Π.χ. ένα κριτσίνι με γάλα σκόνη έφαγα κατά λάθος γιατί ήξερα ότι τα οχταράκια ήταν νηστίσιμα... και την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη η μικρή εμφάνισε του κόσμου τα συμπτώματα.

Ξέρω ότι σας έχω τρελάνει αλλά η τελευταία του πάνα ήταν απλά τραγική.........

Κόκκινες βλενες,άσπρες βλενες,μπεζουλιες και κατι πράσινα στρογγυλα που πρωτη φορα τα βλεπω.

ελεος,φρικαρα.

Νεκτ θενξ για το λινκ

Από αύριο κοβω απλά τα πάντα,μονο κοτοπουλο και πατατα βραστη.

προφανώς δεν είναι μόνο ή τα αγελαδινα,η κατασταση χειροτερεύει όπως φαίνεται.

Kαλύτερα να ρωτήσεις κάποιο παιδογαστρεντερολόγο ή αλλεργιολόγο βρε κορίτσι πριν κάνεις αυστηρή αποχή. Στο λινκ του Παπαβέντση ο ίδιος λέει ότι δε συστήνεται να κόψεις κάτι παραπάνω από τα γαλακτοκομικά και ότι άμα δε δεις βελτίωση κόβεις σιγά-σιγά και άλλα τρόφιμα. Γράψε και στο αλλεργία σε μωρό που θηλάζει ή στο φέις στις σελίδες με τις αλλεργίες. Και όσο για την αυστηρή αποχή μπορείς να βάλεις και άλλες τροφές, (τελικά βρήκα ότι το σουσάμι δε θεωρείται ύποπτο για αλλεργίες) αλήθεια δε πιστεύω να εννοείς ότι θα τρως μόνο πατάτες και κοτόπουλο(!!!)

Δες κι εδώ τις αλλεργιογόνες και τις πιο ουδέτερες τροφές. Και πολλές ακόμα πληροφορίες θα βρεις κι εδώ. http://www.chem.uoa.gr/courses/Undergraduate/Diatrofi_demopoulos/41.pdf

Όσο για το "μας έχεις τρελάνει" μην το ξαναπείς. Σου λέω πονάω και μόνο που τα διαβάζω όσο θυμάμαι τον δικό μου πόνο http://parentscafe.gr/showpost.php?p=874090&postcount=28611 (και το πόσο καλά ένιωθα με τη δική σας συμπαράσταση) και ξέρω πόσο ανάγκη έχεις από τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας!

Διαφημίσεις

Καλημερα...

το ξερω βρε Νεκτ οτι δεν πρέπει αλλά αφου εδω και 10 μερες δεν εχω δει απολυτως καμια βελτιωση?

Δε μπορω να τρεμω καθε φορα να ανοιξω την πανα του και οταν βλεπω αυτες τις μεγαλες κοκκινες βλενες πονάει η καρδια μου.

Θα τα κοψω ολα προς το παρον και μετα σιγα σιγα θα ξεκινησω να βαζω.

Μπορει να ειναι αλλεργικος στο αλάτι, ξερω και γω πια...εχω απογοητευτεί.

Μονο το Σ/Κ ειχε καθαρισει και εκανα τη μ@λακια τη Δευτερα και εφαγα την αυγοκομμενη κοτοσουπα και απο τοτε εχει γινει χαμος.Καλα εχθες αυτη που σας εγραψα ειναι η χιεροτερη πάνα ever.

Τεσπα...

Σας ευχαριστω πολυ για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια!

Κανα αλλο νεο εχουμε?

Τα πεθερικα της Σοφιας φυγανε αραγε?????????

Καλημέρα. Αγγελικούλα σε περίπτωση που δεν το ξέρεις μιας και είσαι νέα στο κεφάλαιο των αλλεργιών, έχε υπόψιν αν μια αλλεργιογόνα ουσία ψηστεί ή βραστεί, χάνει τις αλλεργιογόνες ουσίες της. Όχι όλες αλλά περιορίζονται κατά πολύ. Όταν μου έδωσε το οκ η παιδογαστρεντερολόγος να βάλω το αυγό στην δική μου διατροφή μου είπε αρχικά να το φάω σε κέικ ή σε μπιφτέκια που και η ποσότητα είναι μικρή αλλά κυρίως ψήνεται για μία ώρα. Αν τον πειράζει το αυγό λοιπόν και εφόσον το έφαγες σε αυγοκομμένη σούπα που βράζεται μόνο λίγα λεπτά, λογικό είναι να έχει τέτοιες πάνες. Απλά πληροφοριακά στο λέω γιατί και εγώ δεν το ήξερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χμ..ηταν μεγαλο φάουλ η κοτοσουπα.Φυσικα δε θα επαναληφθεί.

Αλλά αναρωτιέμαι απο τη Δευτέρα κράτησε μεχρι εχθες? και τοσο πολυ σε βλέννες?

Τριτη δε θα επρεπε λογικα να εμφανιστεί?

Η παιδογαστρεντερολογος δεν εχει δει τις πάνες,μου πε να βγουν πρωτα οι εξετασεις και μετα θα παμε να μας δει.

Εχθες που πηγα στο Παιδων ειδα οτι εχει τμημα αλλεργιολογίας!!!!

Αν δε βγαλω άκρη θα πάω και σε αυτους.

Ευτυχως εχω και την ψυχολογο που δουλευει στο Παιδων και καπως θα με βοηθησει.

Εχθες επαιρνα και την παιδιατρο τηλ και δε το σηκωσε ποτε ουτε με πηρε πίσω!!!

Αυτο για μενα ειναι απαράδεκτο.

Η παλια μου ακομη κι αν δε μπορουσε να μιλησει την ωρα που καλούσα, πάντα ,μα πάντα με έπαιρνε μετα.

Ετσι κι αλλιως σκεφτομαι να γυρισω σε εκεινη,την εμπιστευομαι πιο πολυ μωρε,θα της μιλησω ομως για τα λεφτα, δε θα επιτρεψω να ξανακοψει 4 χαρτακια απο το βιβλιάριο.

Γεια σας τσούπρες!

Πώς είναι τα μωράκια μας?

Αγγελικούλα καλύτερα ο μικρός με τα κακά λίγο?

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Ελευθερίτσα εσείς με την ίωση πώς είστε?

Εμείς σκ@τ@!

Εγώ δηλαδή!

Ήρθαν εχτές από τη θεία που είχαν πάει, λέω κι εγώ ο.κ μια δυο μέρες είχαν πει θα κάτσουν και θα φύγουν για Αθήνα μετά..αμ δε, άλλο σκοπό έχουν πάλι μάλλον, φέρανε μελιτζάνες να κάνουμε λέει μουσακά, φέρανε σπανάκι να κάνουμε σπανακόπιτα, πιπεριές για γεμιστά, κανονίσαμε δηλαδή το μενού για όλη την εβδομάδα σχεδόν, θέλουν να πάνε και στο χωριό τους μια μέρα..δε βλέπω κίνηση να φύγουν δηλαδή!!και φαντάζεστε τα νεύρα μου δεν είναι και πολύ καλά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας τσούπρες!

Πώς είναι τα μωράκια μας?

Αγγελικούλα καλύτερα ο μικρός με τα κακά λίγο?

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Ελευθερίτσα εσείς με την ίωση πώς είστε?

Εμείς σκ@τ@!

Εγώ δηλαδή!

Ήρθαν εχτές από τη θεία που είχαν πάει, λέω κι εγώ ο.κ μια δυο μέρες είχαν πει θα κάτσουν και θα φύγουν για Αθήνα μετά..αμ δε, άλλο σκοπό έχουν πάλι μάλλον, φέρανε μελιτζάνες να κάνουμε λέει μουσακά, φέρανε σπανάκι να κάνουμε σπανακόπιτα, πιπεριές για γεμιστά, κανονίσαμε δηλαδή το μενού για όλη την εβδομάδα σχεδόν, θέλουν να πάνε και στο χωριό τους μια μέρα..δε βλέπω κίνηση να φύγουν δηλαδή!!και φαντάζεστε τα νεύρα μου δεν είναι και πολύ καλά!

:shock: Σοφία μα την Παναγία τα δικά μου τα νεύρα κοντεύουν να παίξουν!!!! Ρε συ μίλα στον Άρη και πες του ότι παραγνωριστήκατε και καιρός είναι να μείνετε μόνοι σας για λίγο, να πάνε κι αυτοί σπίτι τους να βρείτε και το ρυθμό σας σαν οικογένεια! Δεν του έχεις πει τίποτα τόσο καιρό; Είπαμε να είσαι διακριτική και ανεκτική αλλά αυτό παραπάει βρε κοριτσάκι. Ο ίδιος δεν ενοχλείται? Αλλά ακόμα κι αν "τη βρίσκει" με τους γονείς του εκεί, πρέπει να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι και δικό σου σπίτι και θες την ηρεμία σου. Δεν βλέπει ότι ενοχλείσαι; Δεν βλέπει ότι δεν είσαι καλά; Κι αυτοί τόσο αναίσθητοι πια; Ρε συ αυτό θα γίνεται συνέχεια τώρα που συνταξιοδοτήθηκαν; Απαπαπα σε πονάωωωω ειλικρινά!

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα το ξέρει ότι με πειράζει, πριν αυτό του έλεγα, κι αυτός λέει το δικό του τροπάριο ότι είναι γονείς του και δεν μπορέι να τους πει να φύγουν και πως έχω δίκιο κι εγώ (τουλάχιστον το κατάλαβε αυτό) αλλά δεν ξέρει τι να κάνει..άντε βγάλε άκρη δηλαδή! Και τι να τους πει κι αυτός πλάκα πλάκα? άντε φύγετε τώρα να μείνω μόνος με τη γυναίκα και τα παιδιά μου? ούτε αυτό είναι εύκολο το ξέρω. Πώς θα το καταλάβουν μόνοι τους μου λέτε?

Εγώ πάλι δεν έχω την καλύτερη διάθεση και φαίνομαι ελαφρώς αλλά πάλι δεν πτοούνται..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ναι έτσι να τους πει Σοφάκι...Πετάγομαι και εγώ, καλησπέρες!

Το τι και πώς θα τους πει να το βρει αυτός, προτιμάει να το πεις εσύ?Για όνομα του Θεού πια, πόσο καιρό κλείνουν εκεί τώρα?

Εμείς καλά. Χθες πήγαμε στην πεθερά, από την Πρωτοχρονιά είχαμε να πάμε και σήμερα το πρωί πήγα τον Μάνο σε μια θεατρική παράσταση με θέμα την Κοκκινοσκουφίτσα και τον Λύκο και ξετρελάθηκε, δεν κούνησε από την καρέκλα, κύριος ήταν. Όχι πως ήταν και τίποτα σπουδαίο αλλά τα παιδιά φαίνεται δεν θέλουν πολλά πράγματα να ενθουσιαστούν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελα ρε Σοφακι, πλακα κανεις....

Μα την Παναγία δωσε μου το σταθερο σου να παρω, αστο να το σηκωσει αυτη και θα της πω εγω να ξεκουμπιστεί απο κει περα ΤΩΡΑ!

Μα ειναι δυνατον?

Πραγματικα σε συμπονώ...

Πρεπει να πατησεις ποδι κοπελια,δε γινεται αλλιως,πες του άντρα σου πως αν δε μιλησει αυτος θα μιλησεις εσυ,ελεοςςςςςςςςς.

Κοριτσια απο χθες το απογευμα και σημερα ολη μερα, συνολο 8-9 κενωσεις δλδ πεντακάθαρες! Ιχνος αιματος!!!!

Φαινεται το κοτοπουλο εκανε τη δουλεια του!

:lol: :lol: :lol: Βρε Σοφάκι πλάκα κάνετε! Δεν έχει το θάρρος να τους πει να φύγουν? Γονείς του είναι, δεν είναι ο Πάπας! Δεν θα τους μιλήσει άσχημα, όμορφα κι ωραία όπως ακριβώς τα γράφεις. Αν είναι έτσι μάλλον ο Άρης είναι πολύ καλό παιδί. Κι εσύ το ίδιο για να τον καταλαβαίνεις. Εγώ ό,τι με ενοχλεί το λέω στους γονείς μου, όπως θα το έλεγα σε κάποιον φίλο, ή μάλλον για να είμαι απόλυτα ειλικρινής πιο πολύ κολλάω να πω ότι με ενοχλεί στους άλλους παρά στους γονείς μου. Τόσο χύμα που μου κρατάει καμιά φορά μούτρα η μάνα μου και μου τα ψάλλει ο πατέρας μου. π.χ. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι με το Γιώργο από το μαιευτήριο μας συνόδεψαν και οι γονείς μου και η μαμά μου όταν ανεβήκαμε πάνω ήθελε να μείνει στο σπίτι μαζί μας για να βοηθήσει με το μωρό μιας και "ήμασταν άσχετοι κι εγώ και ο Άρης". Εντάξει δεν είπε κάτι τέτοιο απλά το υπονόησε... Δε φαντάζεσαι το κατσάδιασμα που της έκανα και την έστειλα σπίτι της! Αφού της τα λέω και στα μούτρα να μην παίρνει θάρρος, να μην κάνει του κεφαλιού της και χίλια δυο άλλα, μεγάλο παλιόπαιδο είμαι! Αλλά από το να συσσωρεύω μέσα μου θυμό για πράγματα που κάνει και με πειράζουν και μια στιγμή να ξεσπώ το προτιμώ να το προλάβω πριν το big bang!

Όχι τπτ άλλο αλλά φαντάζεσαι κάθε 2-3 μήνες να σας έρχονται για άλλους 2 μήνες? Τη μισή χρονιά εκεί θα είναι. Έστω πες του να ρωτήσει πότε θα πάνε πάνω απλά για να ξέρετε. Κουβέντα να γίνεται να πει, όχι ότι θέλουμε να σας διώξουμε! :tongue: Πάρε τον κουνιάδο σου βρε και πες του να πάρει κανά τηλέφωνο τα πεθερικά σου, να ρωτήσει τι κάνουν και να τους πει αυτός που λες ότι τα λέει χύμα "ακόμα εκεί είστε???" :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...