Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Μάνος δεν έκανε πυρετό από την ωτίτιδα γιατί πέρασε ο πυρετός πριν πάρει την 1η δόση της αντιβίωσης. Τα σπυράκια ήταν της ίωσης οπότε θα περνούσαν έτσι και αλλιώς. Έχει ξαναβγάλει άλλες 2 φορές μετά από ίωση σπινθουράκια. Αυτή την φορά με τρόμαξαν οι κοκκινίλες σε μάτια και μύτη γι'αυτό και τον έτρεξα στο νοσοκομείο αλλά και αυτό της ίωσης ήταν.

Βαρυκοία είχε Ντινάκι ο Λίο όταν πέρασε ωτίτιδα?Με ανησυχεί λίγο, φυσιολογικό είπε η γιατρός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Μάνος δεν έκανε πυρετό από την ωτίτιδα γιατί πέρασε ο πυρετός πριν πάρει την 1η δόση της αντιβίωσης. Τα σπυράκια ήταν της ίωσης οπότε θα περνούσαν έτσι και αλλιώς. Έχει ξαναβγάλει άλλες 2 φορές μετά από ίωση σπινθουράκια. Αυτή την φορά με τρόμαξαν οι κοκκινίλες σε μάτια και μύτη γι'αυτό και τον έτρεξα στο νοσοκομείο αλλά και αυτό της ίωσης ήταν.

Βαρυκοία είχε Ντινάκι ο Λίο όταν πέρασε ωτίτιδα?Με ανησυχεί λίγο, φυσιολογικό είπε η γιατρός.

Ξέρω πάντως οτι η ωτίτιδα είναι λίγο άτιμη...θέλει το χρόνο της για να περάσει΄...ακόμα και αν πάψουν τα συπτώματα θέλει προσοχή για να μην γίνετε συνέχεια μετά...

Ελ ο Λ δεν είχε κάτι τέτοιο...ακουγε κανονικά...πόνο μόνο την πρώτη μέρα και αυτό πέρναγε με το depon και λίγο πυρετό μας έκανε...πάντως ο παιδίατρος μας είπε τότε οτι είχε πριστεί το τύμπανο...έτοιμο να σπάσει...στο τσακ την γλιτώσαμε...αν και ΄μου είχε πεί πως στα μικρά παιδιά συμβαίνει συχνά αυτό και επανέρχεται απο μόνο του...πάντως και μένα λογικό μου φαίνεται Ελ μην ανησυχείς.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Ντινάκι καλώς δέχτηκες τα αδέρφια σου από τα πάτρια εδάφη!

Χάλασε ο καιρός ε? Εδώ μάλλον θα χαλάσει από αύριο, προς το παρόν φυσάει μόνο.

Ελευθερίτσα μην ανησυχείς βρε, αφού σου λέει η γιατρός πως είναι φυσιολογικό θα περάσει σε λίγες μέρες η βαρυκοία. Καλύτερα είναι όμως ε, αφού πήγε και σχολείο. Η μικρή ξαναέκανε πυρετό? Είναι και τα δόντια τώρα που την πονάνε εκείνη και μπορέι να είναι και από εκεί.

Που είστε οι υπόλοιπες κορίτσια?

Βελουδίτσα? Αννιώ? Μπείτε να πείτε κανένα νέο!

Αγγελική κάνατε την καλλιέργεια του μικρού?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Δυστυχώς ούτε σήμερα τα καταφέραμε,δεν έκανε καθόλου κακά όλο το πρωί.

Ωστόσο αντί να καλυτερευουμε παμε χειρότερα...

Σημερα είχε και πράσινες βλενες μαζί με γις κόκκινες.

Αν δε χεσει αύριο πρωί θα τα παω το απόγευμα σε ένα μικρόβιολογικο.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησαν και πράσινες,αγχώνομαι ρε κορίτσια.

αφού έχω κοψει τα αγελαδινα,αυγά και τα περίεργα.τι άλλο να κοψω?

Ελε πως πάει ο μικρός?

Σοφάκι κανα νέο ξεκουμπισματος???

Καλησπερα κοριτσια

Δυστυχώς ούτε σήμερα τα καταφέραμε,δεν έκανε καθόλου κακά όλο το πρωί.

Ωστόσο αντί να καλυτερευουμε παμε χειρότερα...

Σημερα είχε και πράσινες βλενες μαζί με γις κόκκινες.

Αν δε χεσει αύριο πρωί θα τα παω το απόγευμα σε ένα μικρόβιολογικο.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκίνησαν και πράσινες,αγχώνομαι ρε κορίτσια.

αφού έχω κοψει τα αγελαδινα,αυγά και τα περίεργα.τι άλλο να κοψω?

Ελε πως πάει ο μικρός?

Σοφάκι κανα νέο ξεκουμπισματος???

καλημερα

μπες στο αλλεργιογκρουπ του parents και διαβασε εκει.. θα δεις μανουλες που τα μωρα τους ηταν αλλεργικα σε πολλα πραγματα και εκαναν απιστευτη διαιτα. Γραψε και αν θες..

Οι βλεννες εκτος απο αλλεργια μπορει να ειναι και ιωση.

Εγω στον γιο μου περαν απο τα γαλακτομικα (τυρια, γαλα, γιαουρτι) και ΟΤΙ αλλο ετρωγα διαβαζα με προσοχη στις οδηγιες αν εμπεριεχεται γαλα η ιχνη γαλακτος γιατι ειχε αποδειχθει οτι και απο εκει ειχαμε αλλεργια..

επαναλαμβανω οτι ασχετα αν εσυ διεκοψες τα γαλακτομικα θελει ενα μηνα να αποβληθει το ενζυμο και απο τους δυο οργανισμους.

εγω να φανταστεις ειχα φαει ψαρι κονσερβα μια φορα και την επομενη ο καημενος ειχε αιμα στα κακα.. μπορει χιλια δυο ακομη να ενοχλουν το ανωριμο γαστρεντερικο του.. θα φτιαξει

κανε υπομονη.. διοτι αν πας σε γαλα εμποριου δεν σου εγγυειται κανεις οτι το θεμα θα λυθει και λογω αντιαλλεργικου θα ειναι και δαπανηρο..αυτο βεβαια ειναι και προσωπικη αποφαση

καλημέρα!!!

Δεν εχω σκοπό να παω σε ξένο γάλα.

Απλά απελπίζομαι γιατί ενω δείχνει να το ξρ

ξεπερνά τσουπ....υποτροπιαζει πάλι.Το ΣΚ ήθελες μεγεθυντικό φακό για να δεις τα κόκκινα,ήταν πραγματικα απειροελαχιστα σαν κόκκος άμμου ενω χθες πάλι ήταν πολλά....

ούτε αγελαδινα,ούτε αιγοπρόβεια,ούτε κρυφά...τιποτα σας λέω.

Κοτόπουλο ψητό,σολωμο,σαλάτες,φρούτα,ξερά σύκα,ντακο,κουλούρι Θεσσ/κης ,ρυζογκοφρετες και όσπρια...αυτο είναι το μενού μου.

Ε,να κοψω και το ψάρι δε θα το αντέξω!!

Θα μπω στο θέμα των αλλεργιών να δω

Καλημέρα!!!Αγγελική τόσο κόκκινα ρε συ?Φαντάζομαι το σοκ σου. Δεν είχα δει ποτέ τόσο κόκκινη πάνα, ίσα που διακρίνονταν εμάς. Είχε δίκιο η γιατρός, ήταν ελαφριά η δική μας περίπτωση γι'αυτό πέρασε και σύντομα.

Για την διατροφή, βάστα γερά...Θα συνηθίσεις με τον καιρό. Μην τρως τίποτα πριν διαβάσεις ετικέτες. Νεκτ στείλε της την λίστα που είχες στείλει σε μένα να διαβάσει τις διάφορες ονομασίες των κρυφών γαλακτοκομικών. Θα σε βοηθήσει πολύ Αγγελική. Όσο για το ψάρι, στην θέση σου θα το έκοβα και αυτό αλλά έχε πίστη ό,τι κάνεις το σωστό απλά το αποτέλεσμα θέλει καιρό να φανεί. Μην απογοητεύεσαι. Αν παίρνει βάρος το παιδί, όλα καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α και τώρα που το θυμήθηκα. Εμένα το θέμα των αλλεργιών του πάρεντς απλά με άγχωσε και με μπέρδεψε. Μιλούσαν για δίαιτα gaps και άλλες περίεργες διατροφές και είχα καταγχωθεί. Τελικά δεν μου χρειάστηκαν όλα αυτά, τσάμπα το άγχος!

Τα δικά μας νέα. Ο Μάνος καλά είναι, 2 διάρροιες μου έκανε μια χθες το απόγευμα και μια σήμερα το πρωί. Υποθέτω πως είναι της ίωσης γι'αυτό μου έκανε και η μικρή προχθές η οποία όντως ίωση κόλλησε και όχι δόντια.

Την βρήκε σούπερ. 400γρ. και 3 πόντους πήρε σε 1 μήνα, πανύψηλη μου λέει η γιατρός. Θα περάσει τον Μάνο! Κάναμε 2 εμβολιάκια και σπάραξε το ψυχάκι μου!

Πριν από μένα ήταν μια μητέρα εκεί με 5 παιδιά, ερχόμενη από Σητεία είχε φέρει το μικρό της αγοράκι που ήταν 3 χρονών. Το παιδί έμοιαζε το πολύ 2χρονο, λίγο πιο ψηλό από την μικρή μου και πιο αδύνατο. Δεν καταλάβαινες τι έλεγε, μιλούσε εντελώς μπεμπέ. Η παιδίατρος τελείως εκνευρισμένη. Όταν μπήκα μέσα μου λέει είναι 3 χρονών, δεν αναπτύσσεται σωστά, δεν έχει κάνει ούτε 1 εμβόλιο στην ζωή του, έχει πόνους στην κοιλιά, τους στέλνω για εξετάσεις και δεν έχει λεφτά να τις κάνει, λέω στην μητέρα πήγαινέ το στο νοσοκομείο μιλημένη σε δικό μου γιατρό να τις κάνει δωρεάν και απαντά δεν ξέρω που είναι το νοσοκομείο. Της λέω θα σου καλέσω ταξί και θα το πληρώσω, πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις το παιδί, ευχαριστούμε λέει θα γυρίσουμε σπίτι μας!!!Πλήρη ανευθυνότητα!!! Οκ βιβλιάριο υγείας δεν έχει λόγω ανεργίας ενδεχομένως, βιβλιάριο Πρόνοιας όμως??Χαλάστηκα πρωί πρωί. Έχω στον νου μου συνέχεια και το βρέφος της Λέρου και απορώ...που τα στέλνει ο Θεός τα παιδιά τελικά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς! Ελευθερία έχω στείλει τη λίστα στην Αγγελική από την αρχή της αποχής της. Αγγελική σε πονάω πραγματικά... κάτσε πρώτα να δεις και την καλλιέργεια μήπως όντως ο μικρούλης σου έχει κάποια ιωσούλα και έχει ερεθιστεί το εντεράκι του. Ωστόσο θέλει καιρό για να καθαρίσει αλλά νιώθω την ανυπομονησία σου. Σε αυτά που έγραψες ότι τρως υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται το θέμα στο ψάρι, ή στο σουσάμι από το κουλούρι ή σε κάποιο όσπριο ή στα ξερά σύκα (σύκα ρε συ σου επιτρέπει η γιατρός??? ) πολλά σπόρια και δεν κάνει, εδώ στα φρούτα με σπόρια που είναι αλλεργιογόνα έχουν το ροδάκινο (!), το βερύκοκο (!), το κεράσι, δεν θα είναι τα σύκα? Το πιο ακραίο, στο πάρεντς υπήρχαν μωρά που είχαν αλλεργία και στο ρύζι. Σκέψου τι τρώνε τα μωρά όταν αρχίζουν τις στερεές και ξεκίνα από εκεί εκτός κι αν σου έχει κόψει κάποιο από αυτά. Πατάτα, καρότο, κολοκύθι, φασολάκια φρέσκα, κοτόπουλο, κουνέλι, μήλο, ίσως μπανάνα, αχλάδι και με προσεκτική παρατήρηση ρύζι. Μήπως έχει θέμα με τη γλουτένη (σιτηρά) το μωρό? Τι να πω? Απλά το λέω γιατί εμένα η άποψή μου η προσωπική (μπορεί να κάνω και λάθος μη σε πάρω στο λαιμό μου) είναι ότι αν δεν φταίει κάτι άλλο για τις κενώσεις του μπέμπη που έχουν πράσινα σημεία και αίμα και μάλιστα αίμα σε τέτοια ποσότητα και συχνότητα, δείχνει ή ιδιαίτερη ευαισθησία ή συνεχή έκθεση σε αλλεργιογόνο. Εμένα επιτόπου εμφάνιζε αίμα αν κατά λάθος κατανάλωνα κάποια τροφή αλλά και επιτόπου σταματούσε το αίμα με την αποχή, το ότι θέλει ένα μήνα να καθαρίσει δεν κατάλαβα ποτέ ότι σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα αρχίσεις την αποχή θες ένα μήνα για να σταματήσεις να βλέπεις αίμα, το αίμα πρέπει να σταματήσει άμεσα από τις πρώτες μέρες (όπως και άλλα οξέα συμπτώματα όπως τους εμετούς ας πούμε που είχαμε εμείς), ο ένας μήνας χρειάζεται και για τα άλλα συμπτώματα, βλέννες, πράσινα σημεία, δερματίτιδες κλπ.

Οπότε κατά τη γνώμη μου που επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι και λανθασμένη (μην πας κι εσύ από ασιτία και φταίω εγώ) ή το παιδί έχει πολλές ευαισθησίες και συνεχίζεις να την καταναλώνεις χωρίς να το ξέρεις ή έχει μία-λίγες ευαισθησία αλλά σούπερ ευαισθησίες δλδ στα ίχνη όπως λέει και η προσπ.

Το τι θα κάνεις δύσκολο, το μόνο που μπορείς είναι αναμονή κι αν δεν αντέχεις την αναμονή ακόμα πιο αυστηρή αποχή (πόση πια?) Εμείς ρε γμτ είχαμε πολλά συμπτώματα πραγματικά αλλά αίμα δεν έβλεπα συνέχεια και τόσο πολύ, καταλαβαίνω την απελπισία σου και το αδιέξοδο. Ξαναμίλα με παιδογαστρεντερολόγο και πες της τι τρως και γράφε τα, κάνε το ημερολόγιο για κάθε τι που τρως, πότε το τρως και πώς είναι οι πάνες του μωρού κάθε μέρα. Θα το βρεις πού θα πάει, απλά τώρα μπερδεύεσαι επειδή έχει πολύ και συχνά. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα για μερικές μέρες αυστηρότατη αποχή καμιά εβδομάδα όσα από τα παραπάνω που σου έγραψα σου επιτρέπει η γιατρός. Τι άλλο σου είπε ότι μπορείς να τρως? Αν μπορέσεις γράψε μας τι δεν κάνει ή τι κάνει να τρως σύμφωνα με όσα σου είπε. Η λίστα και η προτάσεις για σνακ που σου έγραψα είναι για μωρά αλλεργικά μόνο στο γάλα και τα παράγωγά του, οπότε κάποια από αυτά τα σνακ μπορεί να πειράζουν τον μικρό σου. π.χ. το κουλούρι που σου έγραψα. Από εκεί και πέρα αν εντοπίσεις και άλλες αλλεργίες θα πρέπει να κοιτάς κρυφά και σε αυτά. π.χ. αν έχει στο αυγό πρέπει να αποφεύγεις ότι γράφει "μαρέγκες", "λεκιθίνη" κλπ.

Στα λαχανικά και τα φρούτα αυτή τι σου είπε να αποφεύγεις? Και αν δεις με την αυστηρή αποχή φως στο τούνελ να βάζεις σιγά-σιγά και άλλα τρόφιμα. Αλλά ένα-ένα τη φορά για να δεις αν ξαναδείς αίμα, μην μπερδευτείς με το τι καινούργιο έφαγες και είχε αίμα. Πιστεύω ότι με την αυστηρή αποχή θα πρέπει να σταματήσει το αίμα αν δεν είναι ίωση, κανένα μικρόβιο ή ραγάδα. Δε γίνεται να μη σταματήσει!

Εμείς πάντως αιματάκι βλέπαμε 1-2 φορές την εβδομάδα για περίπου 40 μέρες μετά την αποχή και αν θυμάσαι Νεκτ ήταν και αυστηρή η δική μου (τι έγραψα αλήθεια?Ούτε και εγώ κατάλαβα και θα καταλάβετε εσείς?). Αχαχα. Σε απλά Ελληνικά χρειάστηκαν 40 μέρες για να σταματήσει το αιματάκι από την ώρα που ξεκίνησα την διατροφή.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να σταματήσει αμέσως, η δική όμως παιδογαστρεντερολόγος μου είχε πει πως θέλει 1 μήνα και βάλε και εμείς δεν είχαμε άλλα συμπτώματα. Το θεματάκι μας ήταν μόνο λίγο αιματάκι που αν δεν σκάλιζα την πάνα δεν θα το έβρισκα.

Υπομονή Αγγελικάκι, έχεις σύγχιση και άγχος σε νιώθω, το πέρασα. Δεν είναι κάτι τραγικό μωρέ, απλά θέλει θυσία από μέρους σου για να βελτιωθεί η κατάσταση και δώσε χρόνο στις προσπάθειές σου να καρποφορήσουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σημερα επιτέλους πήγα στο Παίδων.

Αποτελεσματα σε 1 εβδομάδα....

καλα,σ

Δε το πιστεύω!σημερα εφαγα ρύζι πρώτη φορα μετά από 10 μέρες...αν τον πειράξει κι αυτό...

Το πρωί η πάνα δεν είχε σχεδόν καθόλου κόκκινα,ήπιε αντλημενο (από το βράδυ της Τετάρτης) οσο όσο και η επόμενη πάνα είχε πολλά κόκκινα.

Την εβδομάδα που εμφανίστηκαν πήρε μόνο 100γρ,την περασμένη 250,άντε να δούμε αύριο.

Πηρα και ταχινι,κανει να τρωω?

Αφου θα κοψω το κουλουρι;

απο που θα παιρνω ασβεστιο τελικα???

Ελε,τι δλδ θα μας κοιτάει από ψηλά η Εβελίνα?

Αααααα

Για ασβέστιο υπάρχουν οι γαλακτοβάκιλλοι, θα σου πει η Νεκτ παραπάνω. Εγώ δεν χρειάστηκα και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Η παιδίατρος μου είχε πει συμπλήρωμα ασβεστίου και έπινα ό,τι απέμεινε από την εγκυμοσύνη που και που.

Αν τον πειράζει το σουσάμι θα τον πειράζει και το ταχίνι. Ξηρούς καρπούς έχεις κόψει?Επίσης και κατσικίσια, πρόβεια κτλ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι βρε Ελε μου, και αιγοπροβεια εχω κοψει.

Η γιατρινα μου πε να κοψω αγελαδινα,αιγοπροβεια,αυγα,ξηρους καρπους,καφε,κακαο,αναψυκτικα,μπαχαρικα,ψωμια και οτιδηποτε τυποποιημενο (πουμαρο,σαλτσες ετοιμες,μουσταρδα,κετσαπ,μαγιο,χυμους)τι να σας πω, ενα κατεβατο μου ελεγε,λες και τα διαβαζε,ε νταξει συγκρατησα οσα μπορεσα δε μου τα εδωσε και γραπτα.

Για ψαρια & φρουτα δε θυμαμαι να μου ειπε κατι.

Παντως ντοματα μου το διευκρινησε μονο φρεσκια...αλλα αφου και η ντοματα εχει σπορους δε θα μου την απαγορευε? τι να πω κι γω...

Κοβω και τα σύκα λοιπον...( ετρωγα 1 μετα το φαγητο σαν γλυκάκι ρε κοριτσια...που να παει το μυαλο μου).

Ουτε ταχινι ? Τελεια! Πηρα και 2 βαζακια το βλημα!

Για γαλακτοβακιλους μου εστειλε η Νεκ

Α,ρε Νεκταρακι εγκυκλοπαιδεια πρεπει να γραψεις!!!!

Απλα αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει σε όλες τις πανες.

Επισης ξερει καμια σας απο την ωρα που θα φάει την "ενοχη τροφη" σε ποια πάνα θα εμφανιστει το προβλημα? Θα ειναι η αμεσως επομενη ή μπορει να εμφανιστει πολυ αργοτερα?

Γιατι ο λευτερης μου λεει οτι παιρνει πολυ ωρα η αφομοιωση της τροφης,δλδ μπορει και 12 ωρες αλλά μου φαινεται υπερβολικο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...