Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ξεράθηκαν πριν λίγο τα παιδάκια μου και αργήσανε απόψε αλλά έχουμε βγει λίγο εκτός προγράμματος.

Η παιδίατρος επιμένει πως ήταν ίωση και μετά την εξέταση, ωστόσο μας έδωσε κανονική δόση αντιβίωσης για να περάσει και η ωτίτιδα η οποία ήταν ελαφριάς μορφής και δεν χρειαζόταν καν να την πάρει. Δεν βγάζεις άκρη με τους γιατρούς. Σημασία έχει πως είναι καλά και η εξέταση του νοσοκομείου θα δείξει αν ήταν μικρόβιο ή όχι.

Η μικρή καλύτερα σήμερα. Έκανε μέχρι 38,1 αλλά δεν έδωσα ντεπόν παρά μόνο αργά για να ηρεμήσει λίγο, έχει και δυο δόντια που βγαίνουν ταυτόχρονα και ταλαιπωρείται το καημενούλι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έγραψα τα μισά από αυτά που είχα στο μυαλό μου γιατί πάγωσα με το θέμα του νεογέννητου από την Λέρο. Κάτι πήρε το μάτι μου στο φεισμπουκ αλλά ως συνήθως, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Μου είπε η αδερφή μου πριν λίγο το περιστατικό, θυμήθηκα ό,τι κάτι είχα δει και το ξεσκάλισα.

Ανατρίχιασα...τίποτα άλλο δεν σας λέω. Ψυχούλα μου...καλό σου ταξίδι...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελέ, κι εγώ από χθες είμαι χάλια, σκέφτομαι συνέχεια πώς χάθηκε ένα αθώο μωράκι και τρελλαίνομαι, άνοιξα στο parents μήπως βγάλω άκρη αλλά κι εκεί δεν κατάλαβα, άλλος λέει έτσι κι άλλος αλλιώς, δεν ξέρω

μεταφέρω αυτό που έγραψα, μπορεί να σσς μαυρίσω αλλά κάπου θέλω να τα πω:

αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, δε θέλω να αρχίσω να σκέφτομαι ποιος και που φταίει, με θυμώνει, με στεναχωρεί, με τρελλαίνει ότι στη σύγχρονη Ελλάδα είτε από φτώχια ή από άγνοια και παραπληροφόρηση ή από αδιαφορία και του ανθρώπου που λέγεται μάνα και του κοινωνικού περίγυρου και του επιστημονικού δυναμικού, ένα μωράκι έφυγε χωρίς προλάβει να ζήσει, από βλακεία χάθηκε ένας άνθρωπος, κι εδώ πρέπει όλοι να προβληματιστούμε, εμείς που είμαστε ήδη γονείς, τι αποφάσεις παίρνουμε και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουμε το ρόλο μας, και όσοι δεν είναι ακόμη γονείς να σκεφτούν διπλά και τριπλά πόσο υπεύθυνοι είναι και πόσο είναι διατεθιμένοι να αλλάξουν τα προσωπικά τους θέλω, να τα πάνε πίσω για χάρη των ανθρώπων που θα φέρουν στον κόσμο, είμαστε όλοι υπεύθυνοι για το αγγελάκι που έφυγε, και οι διαχειριστές των φόρουμ καλά να κάνουν να είναι πιο υπεύθυνοι, και να μην κοιτάνε να μπανάρουν κόσμο μόνο, καλώς ή κακώς πλέον το νετ μπήκε στη ζωή μας, αν το είχε δει το μην κάποιος λίγο πιο σοβαρά θα μπορούσε κάτι να προλάβει, δεν ξέρω, είμαι θυμωμένη το ξαναείπα, ας είναι η τελευταία ψυχούλα που χάνεται, καλό παράδεισο!

Ευχαριστούμε πολυ κοριτσάκι μου!!!

Όσο για το άλλο θέμα αν τύχει μόνο μάλλον θα το πάρουμε απόφαση :wink:!!!

εμείς πάντως αν δεν το αποφασίσουμε συνειδητά δεν βλέπω να τυχαίνει! έχουμε γερά αντανακλαστικά στον τομέα, ειδικά ο σύζυγος, κι όταν του λέω κουφά περισταστικά απρογραμμάτιστης εγκυμοσύνης κοκορεύεται, ε αφού είναι άσχετοι και τους τουμπάρουν....

χωρίς πλάκα, από τη μία θέλω τόσο πολύ, από την άλλη φοβάμαι και πάρα πολύ, έχω μεγάλη ανασφάλεια, νομίζω ότι θα πεινάσουμε όλοι μαζί στο τέλος, τρώμε από τα έτοιμα, κι από την άλλη πάλι δε θέλω να πω τέλος, θέλω να το ξαναζήσω, θέλω να έχω τα παιδάκια μου στο πληθυντικό, θέλω άλλον έναν αντρίκο να με αγκαλιάζει και να μου δίνει φιλάκια, φοβάμαι ότι αν μείνει μόνος του, όπως είναι και μοναδικό εγγόνι, θα πέσουμε όλοι πάνω του και θα τον καταπιέσει στη ζωή του, και θέλω να έχει κι έναν άνθρωπο δικό του σ' αυτόν τον κόσμο, οι φίλοι φεύγουν κι έρχονται, όλα αυτά σκέφτομαι, ελπίζω να καταφέρω να διώξω τις αναστολές,

πάντως το φεβρουάριο αποχή κατά τα λεγόμενα της νεκ, από μάρτη το ξαναβλέπουμε!

Γεια σας κοριτσάκια....

Και γω με μαυρισμενη ψυχή είμαι για το καημένο το μωράκι....

Αχ Θεέ μου,που τα στέλνεις τα παιδάκια?

Δεν έχω λόγια να πω. Τώρα λένε ότι είχε πρόβλημα εκ γενετής και δε το χαν βρει στο νοσοκομείο.

Σημασία έχει πως χάθηκε μια ψυχούλα.

Εμείς τελικά αύριο θα παμε για καλλιέργεια,γιατί τα πεθερικά πήγαν εκτάκτως στο Λουτράκι.Ωστοσο τα κόκκινα καλα κρατούν.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Χθες κοιμήθηκα λίγο πριν τις 2, διάβαζα τα μηνύματα της μητέρας και τις απαντήσεις που τις έδιναν. Θεός δεν είμαι να κρίνω ούτε και δικαιοσύνη. Σαν μητέρα και μάλιστα με ένα μωράκι που πριν λίγο καιρό ήταν στην ηλικία εκείνου του καημένου βρέφους, έχω να πω απλά απαράδεχτη συμπεριφορά των γονέων. Δεν πρέπει ούτε επιστήμων να είσαι ούτε και ειδικός να σκεφτείς πως ένα παιδί για να μεγαλώσει χρειάζεται τροφή. Και μάλιστα όταν μια κοπέλα ξέρει να χειριστεί τόσο καλά το ίντερνετ δεν δέχομαι πως από άγνοια έφερε το παιδί της σε αυτό το χάλι. Και έτσι να είναι όμως, δεν συγχωρείται πιστεύω η άγνοια στους γονείς που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί. Ελεάνα μαζί σου και εγώ, πολύ θυμωμένη και αναστατωμένη. Την ευθύνη της πολιτείας δεν την βλέπω κάπου, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Όταν το παιδί αποφάσισαν επιτέλους να το πάνε στο νοσοκομείο, ο εφημερεύων παιδίατρος ζήτησε αμέσως την αερομεταφορά του. Η ίδια έλεγε πως ξύπνησε και έφαγε μετά από 7 ώρες 90μλ αλλά τα μάτια του δεν τα άνοιγε. Έλεος κορίτσια, έχω αρρωστήσει με αυτό το θέμα.

Μπορεί να είμαι υπερπροστατευτική με τα παιδιά μου, μπορεί να αρρωσταίνω μαζί τους όταν είναι άρρωστα, να στεναχωριέμαι αφάνταστα αν δεν φάνε καλά σε ένα γεύμα αλλά έστω αυτή η υπερβολή δεν θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους. Το αντίθετο φαίνεται πως τελικά μπορεί να αποβεί μοιραίο...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στα δικά μας...βγήκε η δική μας καλλιέργεια και δεν ήταν μικρόβιο. Απλή ίωση ήταν ωστόσο συνεχίζουμε αντιβίωση λόγω ωτίτιδας. Σήμερα τον έστειλα σχολείο, βαρέθηκε και ο ίδιος μες το σπίτι.

Η μικρή τραβάει αφάνταστο ζόρι με τα δόντια. Πολύ πιθανόν τα δέκατα και ο πυρετός να ήταν από εκεί. Σήμερα μου έκανε διάρροια, πολλά σάλια, ανησυχία, ξυπνήματα με ουρλιαχτά και όταν την ρωτάς που πονάει δείχνει το στοματάκι της. Είχε 4 μήνες να βγάλει δοντάκι και τώρα θα κουζουλαθεί το καημενάκι μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Στα δικά μας...βγήκε η δική μας καλλιέργεια και δεν ήταν μικρόβιο. Απλή ίωση ήταν ωστόσο συνεχίζουμε αντιβίωση λόγω ωτίτιδας. Σήμερα τον έστειλα σχολείο, βαρέθηκε και ο ίδιος μες το σπίτι.

Η μικρή τραβάει αφάνταστο ζόρι με τα δόντια. Πολύ πιθανόν τα δέκατα και ο πυρετός να ήταν από εκεί. Σήμερα μου έκανε διάρροια, πολλά σάλια, ανησυχία, ξυπνήματα με ουρλιαχτά και όταν την ρωτάς που πονάει δείχνει το στοματάκι της. Είχε 4 μήνες να βγάλει δοντάκι και τώρα θα κουζουλαθεί το καημενάκι μου.

Πάλι καλά ρε Ελ...πέρασε τώρα με την αντιβιώση ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Η ωτίτιδα εννοείς Ντίνα αν πέρασε?Γιατί κάτι άλλο δεν είχε. Χθες που τον είδε η παιδίατρος δεν είχε περάσει εντελώς. Εντομεταξύ δεν ακούει καλά, από την ωτίτιδα είπε η παιδίατρος. Περιμένω να δω σύντομα βελτίωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η ωτίτιδα και τα σπυράκια που έβγαζε...θέλει το χρόνο του και θυμάμαι ο παιδίατρος μου είχε πεί πως την αντιβίωση πρέπει να την πάρει όσες ακριβως μέρες μου πεί...είχε πεί 10...εγώ την έδωσα 8 αλλά διάβασα 8-10 μέρες χρειάζεται...απο το 2ο 24ωρο είχε περάσει και ο πόνος και ο πυρετός...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...