Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρες!!!Ο Μάνος καλά, αύριο θα τον δει η παιδίατρός μας ωστόσο επιμένει πως ήταν μια απλή ίωση και όχι μικρόβιο. Θα αξιολογήσει και αν χρειάζεται να συνεχίσει την αντιβίωση, εξάλλου η δόση είναι πολύ μικρή μου είπε για θεραπεία, καθαρά προληπτικά μας την έδωσαν. Από το μεσημέρι η μικρή με πυρετό, σιγά μην γλίτωνε! ΟΚ, χαλαρά το έχω πάρει. Όταν περνάει ο Μάνος μια ίωση και μετά η μικρή, ξέρω τι να περιμένω και είμαι πιο ψύχραιμη.

Σοφάκι για όνομα αυτοί οι άνθρωποι, μα δεν έχουν μυαλό να δουλεύει?Πώς είναι δυνατόν να είσαι σε ένα ξένο σπίτι τόσο καιρό!!! Έτσι το έκανε και η δικιά μου με τις στέρεες στην αρχή αλλά η παιδίατρος μου είχε πει αν παίρνει βάρος δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει και πόσο τρώει και πόσο θηλάζει. Αν δεν πήρε αυτόν τον μήνα θα πάρει τον άλλο, έτσι ακριβώς έκανε και η Εβελίνα.

Ρε συ Νεκτ ακόμη με βήχα?Αυτή την ίωση του 1,5 μήνα πέρασα εγώ σίγουρα και η μικρή το ίδιο. Βήχα έχω ελάχιστο, ωστόσο εκείνος ο πόνος που έλεγα υπάρχει ακόμη στο βάθος. Δεν δίνω σημασία, προέρχουν τα παιδιά τώρα.

Αγγελική συμβαίνει να εξαφανιστούν για 2-3 μέρες τα σημάδια και να παρουσιαστούν καλά. Πριν τον μήνα δεν θα δεις αποτέλεσμα, μην απογοητευτείς. Ωστόσο αυτό που σου λέει η Νεκτ να σημειώνεις τι τρως κάθε μέρα θα βοηθήσει. Εγώ βέβαια κάθε φορά έλεγα..μπας την πείραξε αυτό μπας το άλλο. Μπερδεύεσαι λιγάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρες....

Τρέχει η μύτη και πονάει ο λαιμός μου,την άρπαξα μαλλον.

Κανω βλακειες και γω όμως,απτή ζεστη βγαίνω στο κρύο.

Οι πάνες του σημερα απλά κατακοκκινες.

Μου ρθε να βάλω τα κλάματα πριν.

έφαγα εχθες κοτοσουπα αυγοκομμενη.

Και όσο ελεγα να αποφεύγω το αβγό,παρασύρθηκα....

Ο Λ.ζει κολλήσει ότι τον πειράζουν τα αβγά..

Δε ξέρω,πήρα και κάτι κριτσινια εχθες με ηλιοσπορους...ισως φταίνε αυτά.

Μου πε να μην τρώω ξηρούς καρπούς η γιατρός.

Τεσπα,Ελε περαστικά σας...θα περάσει κι αυτό,αμάν εφέτος πολύ αρρώστεια.

Του χες κάνει το αντιγριπικο?

Σημερα θα φτιάξω κανελλονια....με τι κουράγιο δεν ξέρω!

Καλημέρα σύμπι και περαστικούλια!!Δεν λένε να κοπάσουν οι ιώσεις φέτος ρε γμτ, τι χάλι είναι αυτό?Υπομονή ακόμη 2-3 μήνες. Το χω πάρει απόφαση πια πως έτσι θα μας πάει εμάς μέχρι Απρίλη, όπως και πέρυσι.

Κατακόκκινες ε?Να σου πω κάτι Αγγελικούλα, δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο να δεις τι πειράζει το παιδί. Έτσι την πάτησα και εγώ. Μου είπε η γιατρός τότε να κόψω 5 πράγματα και έκοψα 25, απλά από φόβο μην το ενοχλεί το ένα ή το άλλο. Πάντως μην περιμένεις να δεις άμεσα αποτελέσματα, κάνε υπομονή και θα περάσει και ο καιρός, να μεγαλώσει το παιδί.

Αντιγριπικό έκανε ο Μάνος πριν 1 μήνα όμως και η μικρή πριν 2 μήνες. Θα τον πάω σε λίγο να τον δει και αν είναι καλά θα πάει αύριο σχολείο. Περισσότερο με αγχώνει το θέμα της αντιβίωσης και μήπως τον πειράξει γιατί στο τηλ μου είπε πως μπορεί να τον πειράξει ακόμη και η τελευταία δόση. Καλά αυτή η γιατρός είναι πολύυυυ αισιόδοξη! Δεν παλεύεται σπίτι, ειδικά από προχθές βράδυ που είναι καλύτερα. Μάλιστα ζητάει την Υακίνθη όλη μέρα, μαμά που είναι η Υακίνθη τώρα, μαμά να φάω μια κουταλίτσα και για Υακίνθη, μαμά την αγαπάω, μαμά να πάω αύριο σχολείο να δω Υακίνθη. Αχ το αγόρι μου ερωτοχτυπήθηκε:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα και περαστικα σε ολες και ολους ...

κει εγω την αγγελικη εχω μυξα , βηχα, χαζοδεκατα ...και ξενυχτι !!!!και δε μου πινει και το σιροπι το ξερναει !!!

και η χριστινα ερωτευτηκε .......τηλεμαχος!!!θελω μονο αυτος να μου πειραζει τα μαλλια ....!!!και αυτος λεει να μην τα πειραζει κανενας αλλος !!!!.......

αγγελικη , εχεις μπλεξει ε???καλα ξεμπερδεματα ....ο μικρος σου ομως ειναι καλα ?? δε δειχνει να δυσανασχετει???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα!

καλέ όταν λείπω εγώ έρχεστε όλες?

για αρρωστούλικα μωράκια πρόλαβα να διαβάσω στα πεταχτά, περαστικά σε όλα, και καλά κουράγια στις μανούλες

αγγελική εύχομαι με τη διατροφή να βελτιωθεί η κατάσταση, χρειάζεται λίγο υπομονή εκ μέρους σου, σε καταλαβαίνω είναι ζόρι, σε συνδυασμό με τα παιδιά και τις δουλειές, αλλά πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί για πολύ καιρό, να μην υποφέρει κι ο μικρούλης

ελέ μου να χαίρεσαι τη ζουζούνα σου τη μικρή, πολύχρονη κι ευτυχισμένη, να μεγαλώσει σαν τα ψηλά βουνά!

όντως πότε περιμέναμε με αγωνία εδώ στο καφέ να μαθουμε τα ευχάριστα, πότε πέρασε ένας χρόνος και σβήσατε το πρώτο σας κεράκι, ξεπετάχτηκε και τούτο, γερά να είναι τα παιδάκια μας, να τα φυλάει η Παναγία, και εμείς, να τα χαιρόμαστε

νεκ μου πόσο γέλασα με τον γιωργή σου δε λέγεται, τέτοια μας κάνουν τα άτιμα, κι εμείς σκοτωνόμαστε πραγματικά ποιος θα διεκδικησει περισσότερα φιλάκια και αγκαλιές και γινόμαστε κουβάρι στο κρεβάτι, και τον γαργαλάμε....

πήγαμε την Κυριακή στα Αηδονάκια, κι έμαθε το σκουλήκι, εμείς λέγαμε θα φοβηθεί, αλλά μπα, 2 φορές κάναμε, και ήθελε κι άλλες, και κάθε μέρα μας το ζητάει, τον ανέβασα και στη ρόδα, ψιλοχέστηκε αλλά δεν το έδειξε, γέλαγε και χάζευε τη θέα, εγώ πάλι....τα χρειάστηκα στον πρώτο γύρο αλλά ψύχραιμη, πάνε οι μέρες που ανέβαινα στο σφυρί και δεν έπαιρνα χαμπάρι, τώρα κότα,

αλλά το σκουλήκι, κατεβαίναμε, εγώ ζαλιζόμουνα κι ο μικρός να λέει έχει πολύ πλάκα, πάλι!

Διαφημίσεις

Ερωτηση: βαφω μαλλια τωρα που θηλαζω?

πηρα τηλ στο κομμωτηριο να κλεισω ραντεβου και με εκραξε η κομμώτρια.

Δυστυχως η αλλη που ερχοταν σπιτι σταματησε να δουλευει και εχω μεινει ξεκρεμαστη και με μια ρίζα χάλια.

Που εισαι βρε Καθριν???? γιατι χαθηκες?

Ο μικρος μια χαρα, δε δυσανασχετει καθολου, ευτυχως...!

Τηλεμαχος? Υακίνθη?

καλα τι ονοματα ειναι αυτα???!!!!!!

Ο μπαμπας τι λεει?

Kαλημέρα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Αγγελικουλα ακόμα κόκκινες πάνες ο μπέμπης ε?Υπομονή και αποχή που λένε και τα κορίτσια.

Σοφάκι φεύγουν τα πεθέρια καλέ?Αντε να χαλαρώσετε και εσείς λίγο!

Ελ κόλησε και η μικρούλα ε?Περαστικά της μπουμπούκας.

Ελεάνα και εγώ τον έβαλα στην ρόδα την Κυριακή ,την μεγάλη στο ALLOU...καλά αυτό γέλαγε και εγώ χ@@@@ πάνω μου...στον πρώτο γύρω τον έβγαλα και είχα γίνει άσπρη...ο Δ μου το έλεγε αλλά εγώ ήθελα να μπώ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μαμά, μπαμπάς και Γιώργος στον παρακάτω διάλογο, όπου παιρνόμαστε αγκαλίτσα με τον μπαμπά για να δούμε αντιδράσεις παιδιών, συνήθως ο γιος να χασκογελά και η μικρή να φωνάζει "δική μου, μαμά μου!" και κάνουμε κάτι γέλια:

ΜΠ: Για να πάρω εγώ μια αγκαλίτσα τη μαμάαααα!

Μ: Αχ τι καλά! Αγκαλίτσα τον μπαμπά!!!!!!

Γ: Να έρθω κι εγώ; Λατρεύω τις αγκαλίτσες!!!!!

Στην αρχή το παίζουμε ότι δεν ακούσαμε, έρχεται από πίσω μου... βλέπει την πλάτη μου...

Γ: Να έρθω από την άλλη μεριά;

Εξακολουθούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα. Έρχεται, ανοίγει διάπλατα τα χέρια... και εμείς για πότε ξεχνάμε τη δική μας αγκαλιά...

Γ: Αγκαλίτσαααααα!!!!

Μ: Εγώ, έλα, εγώωωω!!!!

ΜΠ: Όχι εγώ θα τον πάρωωωω!!!

Γ: Ένας-ένας! Μη σκοτωθείτε κιόλας!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είναι μιά γλύκα ο Γιώργης!!!!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αγγελικη ....ναι τηλεμαχος!!!ειναι ρομαντικη ψυχη το κοριτσι μου ....θελει μονο αυτος να της πειραζει τα μαλλια !!!

ο μπαμπας μας δε λεει τιποτα ....μιας και είναι εκτος περιπου μια βδομαδα τωρα , και ερχεται την αλλη....

εχω ψιλοζοριστει μονη μου ...ιδιως τα σκ !!!καλα μεσα στη βδομαδα ...τα αναλαμβανει η μανα μου ..εγω μαζευομαι 6 στο σπιτι

εγω ειχα βαψει μαλλια στους 2μηνες ..αλλα παντρευοταν ο αδερφος μου !!!αν μπορεις να κανεις λιγο υπομονη ....

Η μικρη μου ψιλοσυνήλθε λεει η μανα μου ...γιατι χθες δεν εκλεισα ματι απο το βηχα και εγω και αυτη ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ελευθερίτσα περαστικά στη μικρή, δεν τη γλίτωσε τελικά, δύσκολο πολύ, κι εμένα όλα τα κρυώματα τα βουτάει από το Γιάννη!

Πήγατε παιδίατρο σήμερα?

Ελεάνα ατρόμητος ο Αντρίκος ε?

Η μαμά δικαιολογείται που φοβάται τα extreme sports, θυμάστε παλιά που κοροιδεύαμε τις μαμάδες μας για κάτι τέτοια? έτσι θα μας δουλεύουν κι εμάς τα αλάνια σε λίγο καιρό!

Ντινάκι πήγατε κι εσείς λούνα παρκ?

Θα τρελάθηκε ο Λεωνίδας!

Ναι φεύγουν μάλλον σε λίγες μέρες, λίγη ησυχία την χρειαζόμαστε μετά από τόσο καιρό θα έλεγα. Δε μου είπαν ακριβώς πότε φεύγουν, αύριο πάντως πάνε για 2-3 μέρες Ιεράπετρα σε μια ξαδέρφη της πεθεράς μου να μείνουν. Μετά πιστεύω να γυρίσουν και να φύγουν.

Κατερινάκι ερωτοχτυπημένο το Χριστινιώ?

Χαχα, τι πλάκα έχουν ακόμα δε βγήκαν από το αυγό!

Ο τηλέμαχος ε?

Και του Μάνου η Υακίνθη! Στα Ανώγεια έχουν αυτόν τον Άγιο νομίζω ε? μήπως έχει καταγωγή από εκεί η νύφη?

Νεκταρίτσα τι ατάκες σας λέει το Γιωργάκη καλε?

Πανέξυπνα είναι βρε παιδί μου!!

Αγγελικούλα δεν τους έπιασε το απαγορευτικό καλέ, επίτηδες κάθονται κι άλλες μέρες, θέλουν να πάνε βόλτα στη θεία.

Τα ίδια ο Κωνσταντίνος με τα κακά ε?

Κόψε και τα αυγά να δεις αν είναι και από εκεί..ουφ πρόβλημα τώρα τι να τρωε κι εσύ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσούδια μου! Περαστικά στα μικρούλια σας Ελευθερία και Κατερίνα! Άντε να περάσει ο παλιοχειμώνας με τις ιώσεις να ησυχάσουμε! Κατερίνα εγώ ξέρεις τι κάνω και μου πίνουν τα σιροπάκια? Βάζω σε μια μεγαλωπή σύριγγα όσα μλ χρειάζεται και τραβάω να γεμίσω όσο πάει μετά με νερό. Έτσι αραιώνει το σιρόπι και δεν έχει τόσο έντονη γεύση. Το ντεπόν είναι λες και έχει αλκοόλ και το αλγκοφρέν σου αφήνει ένα τσούξιμο οπότε λογικό να μην το θέλουν, όταν αραιωθούν με νερό είναι καλύτερα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με χυμό. Τέλος ύστατη λύση το ντολάλ το υπόθετο όπου και πάλι θα γίνει μάχη αλλά αυτό θα μείνει στον οργανισμό. Το έχω χρησιμοποιήσει σε ένα εμβόλιο που μου είχε κάνει πυρετό η μικρή και ξερνούσε το ντεπόν.

Αγγελική κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου αμέ! Το έχω δει να το ρωτάνε πολλές σε σάιτ θηλασμού ή στο φέις. Οι ανταύγειες βέβαια είναι καλύτερες. Σχετικά με την πάνα του μικρού κόψε όλα όσα σου είπε η γιατρός και μην απελπίζεσαι, θέλει το χρόνο του. Ωστόσο και το αυγό και οι ηλιόσποροι είναι ύποπτοι, σε πρώτη φάση διάλεγε όσο πιο ουδέτερα τρόφιμα μπορείς, το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Συνήθως το γάλα τα πειράζει αλλά μπορεί να σου έτυχε και μπεμπόνι με πολλές ευαισθησίες και να πρέπει να αποκλείσεις κι άλλα τρόφιμα. Τι σου είπε αυτή να κόψεις δλδ? Αύριο έχετε και την καλλιέργεια οπότε κάτι μπορεί να φανεί από εκεί. Μπορείς να γράψεις στο πάρεντς στο αλλεργία σε μωρό που θηλάζει να σε καταποπίσουν κι εκεί. Γράψε ένα μνμ απελπισίας για να σε προσέξουν γιατί είναι πολλές εκεί μέσα (άτιμες αλλεργίες) και μπορεί να σε προσπεράσουν αν δε διακρίνεται κάτι σοβαρό έτσι όπως τα γράφεις!

Σοφάκι άντε να δούμε, μόνο μην πάνε Ιεράπετρα, ανανεωθούν και μετά... "ξανά προς τη δόξα (δλδ εσάς!) τραβήξουν!".

Ελεάνα τι είναι το σκουλήκι?? Πανάσχετη εδώ! Κι εγώ τα φοβάμαι πάντως όλα αυτά... και ο Γιώργος είναι φοβητσιάρης, αν και δεν έχει τύχει να πάμε σε λούνα παρκ δε νομίζω να τα προτιμήσει!

Νεκ ας έρθει καλέ...και υπόσχομαι να βρώ χώρο...αν και δεν το βλέπω πιά...

Ναι καλέ 16 χρόνια κλείνουμε στις 25-1...ο έρωτας της ζωής μου...χαχαχαχαχα!!!!!

Να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!!! Όσο για τον χώρο να βρεις, να βρεις! Έτσι όπως έγραψες το "πια" λες και παραμεγάλωσες ένα πράμα και μπήκες στην εμμηνόπαυση ακούστηκε! :lol:

Είναι μιά γλύκα ο Γιώργης!!!!!!!!

Ναι μωρέ το ζουζουνάκι μου, είναι μια γλύκα!!! Το καλύτερο παιδί του κόσμου! Κοριτσάκι έπρεπε να γεννηθεί αυτό με την καρδούλα που έχει! Κι ο Λεωνιδάκος σου πολύ τρυφερός από όσα μας περιγράφεις, δεν είναι να τα φας?

Να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι!!! Όσο για τον χώρο να βρεις, να βρεις! Έτσι όπως έγραψες το "πια" λες και παραμεγάλωσες ένα πράμα και μπήκες στην εμμηνόπαυση ακούστηκε! :lol:

Ναι μωρέ το ζουζουνάκι μου, είναι μια γλύκα!!! Το καλύτερο παιδί του κόσμου! Κοριτσάκι έπρεπε να γεννηθεί αυτό με την καρδούλα που έχει! Κι ο Λεωνιδάκος σου πολύ τρυφερός από όσα μας περιγράφεις, δεν είναι να τα φας?

Ευχαριστούμε πολυ κοριτσάκι μου!!!

Όσο για το άλλο θέμα αν τύχει μόνο μάλλον θα το πάρουμε απόφαση :wink:!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...