Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1735197p17vqczf7u.gif

972559cscdell87l.gif

Εβελίνα μου γλυκια πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!

Να εισαι παντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!!

Ελε μου να τη χαιρεστε!!!!

Αχ, πάει χρονισε κ αυτο το νινί.....πως περνάει ο καιρός,πραγματικα γυρνάω πισω ενα χρονο και σκεφτομαι που περιμεναμε εδω στο καφε να μαθουμε τα ευχαριστα και λεγαμε τα διαφορα...ποποπο.....Χρονια της πολλα και παλι!!!!

ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ!!!!

Κοριτσια, δεν ξερω αν το διαβασατε,3 μερες τωρα δεν εχει σχεδον καθολου κοκκινα.

Μου πε να κοψω ενα σωρο πραγματα ,εκτος των αγελαδινων,θα τα γραψω αυριο γιατι τωρα πηζω λιγο...

ΦΙλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκιά Εβελίνα να ζήσεις, πέρασε ένας χρόνος, πω πω πω..Ελέ, να είστε καλά οικογενειακώς και να τη χαίρεστε.

περαστικά σε όλες τις μικρές αναποδιές, καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Πως παει κοριτσια, συμπ. θα σε παρω τηλέφωνο,εδώ καλά, σήμερα έιχαμε πάει σε παιδότοπο για μια μαμαδοσυνάντηση της τοπικής ομαδας θηλασμού, ωράια ήταν , συναντήθηκα και με το σοφάκι, εκείνητη χοντρούλα καλέ, ξέρετε, που παραπονιέται για τη μεγάλη της κοιλιά, καταλαβάινετε τώρα..γενικά καλά, στο σπίτι την περνάμε, τζάκι, τρυφερότητες, ο λ. αγαπάει τη μικρή και της το δείχνει, η μικρή πάλι δεν τρώει τίποτα απο στερεές, δεν είναι τόσο δεκτική όσο ο λεόντης, δεν πειράζει , σιγά σιγά.

πάω γιατί με καλεί η γκρινιαρόγατα, σας φιλώ

Πώς τα περνάτε κοριτσάκια ?Εμείς πολύ καλά εδώ ξαναγυρίσαμε στην ρουτίνα μας...εχθές είχε πόλύ όμορφη μέρα και πήγαμε τον μικρό στο allou fun park...ξεσάλωσε κανονικά...το ευχαριστήθηκε το μωρό μου...μετά πήγαμε για φαγητό και γυρίσαμε αργά το μεσημέρι...το απόγευμα ήρθε ο νονός του με παιχνίδια και ρούχα γιατί τα Χριστούγεννα είχε τρακάρει και ήταν ξάπλα και έπαιξαν για πολύ ώρα...κατά τις 9.30 έπεσε ξερός και καθήσαμε λίγο με τον αντρούλη μου παρείτσα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ελευθερίτσσα περαστικά στο Μανο...πήγα προχθές στον παιδικό να υπογράψω και μου είπαν οτι ύπαρχει έξαρση σε μια ίωση που τα παιδιά βγάζουν σπυράκια και κάνουν πυρετό...και πάνω που έλεγα να πάει πήρε πάλι αναβολή...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kορίτσια ο μικρός είναι απίστευτος...αναγνωρίζει πιά αρκετά γραμματάκια...δεν διαβάζει τις λέξεις αλλά αναγνωρίζει τα γράμματα...προχθές περάσαμε απο το Ικέα με το αυτοκίνητο και λέει "μαμά κοίτα το Ι-Κ-Ε-Α" ή βρήκε στο σπίτι του αδερφού μου ένα φυλλάδιο του practiker που έγραφε "ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ" και μας είπε όλα τα γράμματα...δεν το πιέζουμε καθόλου...μόνος του ότι κάνει...μακάρι να είναι έτσι και στο σχολείο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα.....

Τι θέλω και μιλάω..σημερα πάλι κόκκινα στις πάνες του.

Και ελεγα ότι πάει πέρασε.

Δεν έφαγα τίποτα περίεργο,μόνο καφέ ήπια που μου χε πει η γιατρός να τον κοψω (ντεκαφ έπινα εννοείται).

Ουφ....

Ντινακι μπράβο στο Λίο!!!!

Πολλές ιώσεις κυκλοφορούν όντως.

Σε κανα μήνα θα τη στείλω και γω τη δικιά μου,αν και τη λυπάμαι μές το σπίτι αλλά προέχει η υγεία αυτή τη στιγμη!

Γεια σας κορίτσια! Βελουδίτσα μου ξεκινήσατε στερεές; Σιγά-σιγά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι κι εμένα η δικιά μου άργησε αλλά από όταν ξεκίνησε δεν έχει σταματημό, έτσι είναι τα μωρά του θηλασμού προτιμάνε το βυζί αλλά μετά είναι δεκτικά σε όλες τις γεύσεις!

Ντίνα μου να χαίρεσαι το αστεράκι σου το ορεξάτο! Στείλε μου το εμένα όταν πάει σχολείο, να μη με κουράσει καθόλου! Πώς είναι τα πράγματα με τη δουλειά;

Ελευθερία πώς τα περάσατε χθες;

Σοφάκι ακόμα εκεί τα πεθέρια; Με τόσο αέρα λογικά θα έχει απαγορευτικό οπότε και να θέλουν να φύγουν ο καιρός δεν τους αφήνει ε?

Αγγελικάκι πώς είναι σήμερα ο μικρός; Για πες... τι θα φας σήμερα;

Εμείς καλούτσικα, οι μυξούλες της μικρής είναι λίγο καλύτερα, το σινομαρίν κάνει καλή δουλειά, ο βήχας του γιώργου μια έτσι μια αλλιώς, ο δικός μου καλύτερα από την αρχή αλλά ακόμα βαστάει, είναι οξύς, ξαφνικά νιώθω ένα πνίξιμο και γκουχ-γκουχ η καλή σου, άντε να δούμε. Σε όσους ρώτησα που πέρασαν την ίωση μου είπαν ότι έκανε και 1,5 μήνα να τους περάσει. Φταίω κι εγώ που δεν κάνω και την υγιεινή ζωή...

καλημέρα.....

Τι θέλω και μιλάω..σημερα πάλι κόκκινα στις πάνες του.

Και ελεγα ότι πάει πέρασε.

Δεν έφαγα τίποτα περίεργο,μόνο καφέ ήπια που μου χε πει η γιατρός να τον κοψω (ντεκαφ έπινα εννοείται).

Ουφ....

Ντινακι μπράβο στο Λίο!!!!

Πολλές ιώσεις κυκλοφορούν όντως.

Σε κανα μήνα θα τη στείλω και γω τη δικιά μου,αν και τη λυπάμαι μές το σπίτι αλλά προέχει η υγεία αυτή τη στιγμη!

καλώς το! κόψε κι εσύ τον καφέ που σου είπε... εξάλλου ντεκαφεϊνέ τι να σου κάνει κιόλας; Κράτα ένα ημερολόγιο διατροφής και γράφε ότι τρως και ότι πίνεις και κάθε που κάνει κακά ο γιος πώς είναι η πάνα. Θα σε βοηθήσει πολύ αλήθεια! Έτσι κάποια στιγμή θα εντοπίσεις τις ένοχες τροφές. Θα κάνετε την καλλιέργεια τελικά;

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Αγγελικούλα θα θέλει λίγο καιρό να καθαρίσει το εντεράκι του από τις αλλεργιογόνες τροφές μάλλον, θέλει καιρό να δείξει το αποτέλεσμα της αποχής απ 'ότι διαβάζω που λένε τα κορίτσια. Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε εσένα που πρέπει να αποφεύγεις ένα σωρό φαγητά!

Βελουδίτσα κι εγώ με τη μικρή κάπως έτσι, το φαγητό ακόμα δεν της αρέσει και της έχω δοκιμάσει πόσες γεύσεις διαφορετικές, ενώ τρώει την κρέμα και τα φρούτα. Είχα συνηθίσει κι εγώ με το Γιάννη που έτρωγε απ 'όλα και τώρα μου φαίνεται παράξενο, δεν πήρε και βάρος αυτό το μήνα αλλά τι να της κάνω άλλο? τουλάχιστον πήρε μπόι.

Ελευθερίτσα ταλαιπωρηθήκατε με το Μανιώ ε?

Ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα σήμερα το αγόρι σου και η μικρή να τη σκαπουλάρει εννοείται!

Άγχος κι αυτό με την αντιβίωση και τα σπιθουράκια..

Νεκταρίτσα κι εμείς ρε γμτ ακόμα με το βήχα και εγώ και τα παιδιά, στη μικρή κάνει να φτιάξω χαμομηλάκι μήπως τη βοηθήσει λίγο? πιστεύω ναι.

Ναι το απαγορευτικό τους έπιασε τώρα γι΄αυτό δε φεύγουν!!

Πιστεύω μέχρι το Σαβ/κο να φύγουν, πριν έλεγε του Γιάννη η γιαγιά του ότι πρέπει κι αυτή να πάει σπίτι της και να μη στενοχωριέται..εγώ από μέσα μου "YES!!!" Άντε να δούμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γιούπι Σοφία!!! Εδώ το είπα προ ολίγου στον Άρη, "μάλλον φεύγουνε τα πεθερικά της Σοφίας" και μου λέει "ντα ακόμα εκεί είναι??!!!" :lol: :lol: Άντε μα για να το συζητάνε κοντός ψαλμός αλληλούια! Και εύχομαι να περάσει πολύς καιρός για να τους ξαναδείτε και φυσικά ποτέ ξανά τόσο πολύ καιρό μαζί σας! Και τώρα που έμαθες από τα λάθη σου, την άλλη φορά στεγνωτήριο! :lol:

Μαμά, μπαμπάς και Γιώργος στον παρακάτω διάλογο, όπου παιρνόμαστε αγκαλίτσα με τον μπαμπά για να δούμε αντιδράσεις παιδιών, συνήθως ο γιος να χασκογελά και η μικρή να φωνάζει "δική μου, μαμά μου!" και κάνουμε κάτι γέλια:

ΜΠ: Για να πάρω εγώ μια αγκαλίτσα τη μαμάαααα!

Μ: Αχ τι καλά! Αγκαλίτσα τον μπαμπά!!!!!!

Γ: Να έρθω κι εγώ; Λατρεύω τις αγκαλίτσες!!!!!

Στην αρχή το παίζουμε ότι δεν ακούσαμε, έρχεται από πίσω μου... βλέπει την πλάτη μου...

Γ: Να έρθω από την άλλη μεριά;

Εξακολουθούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα. Έρχεται, ανοίγει διάπλατα τα χέρια... και εμείς για πότε ξεχνάμε τη δική μας αγκαλιά...

Γ: Αγκαλίτσαααααα!!!!

Μ: Εγώ, έλα, εγώωωω!!!!

ΜΠ: Όχι εγώ θα τον πάρωωωω!!!

Γ: Ένας-ένας! Μη σκοτωθείτε κιόλας!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Υπάρχουν και αεροπλάνα λεμε!!!!!!

Εντελως τυχαια κάντους ένα δωρο μωρε Σοφάκι να γλιτώσεις!!!!!!!

Την Τεταρτη θα παμε για την καλλιεργεια αν και ενα αγχος το χω..ας πουμε σημερα χεστηκε στις 6 το πρωι και στη 13,00 το μεσημερι, τι ωρα θα τα παω? εχω και τον κουμπάρο stand by να περιμενει αλλά μεχρι ποτε?

Ουφ,μακαρι να τα κάνει σε λογικη ωρα και να ειναι αρκετα σε ποσοτητα γιατι μερικες φορες βγαζει μια κουτσουλιά μόνο.

Μου ειπε να τα συλλέξω στο ειδικο αποστειρωμένο πλαστικο μπουκαλακι.

"Μη σκοτωθείτε κιολας" ? χαχαχαχα

Λενε ωρες ωρες κάτι ατάκες, σε στέλνουν αδιάβαστο πραγματικά!!

Παντως με την αποχη δε βλεπω να χανω κιλά...

το Σαββατο πηρα απο το φουρνο 1κιλο κουλουρια νηστισιμα, ε σημερα δεν υπαρχει ουτε μισό...!!!τα πεθανα...!

Ντινάκι με γεια το τικεράκι! Τώρα το πρόσεξα! 16 χρόνια βρε θηρίο? Πωπω μια ολόκληρη ζωή, πρώτη λυκείου μπήκατε κιόλας!!!:lol:

Ωστόσο γέμισες υπογραφές, κάνε χώρο βρε, τι θα γίνει άμα χρειαστεί να βάλεις κανένα ακόμα? ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...