Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στα δικά μας τώρα...ο Μάνος από την Παρασκευή με πυρετό μέχρι 38,8 έφτασε δεν ανησύχησα. Ωστόσο χθες βράδυ παραπονέθηκε 2 φορές για το αυτάκι του, παρατηρήσαμε και μια βαρυκοία τις τελευταίες μέρες...το πρωί ξυπνάει με κοκκινίλες γύρω από τα μάτια και την μύτη και σπινθουράκια στο στήθος, στα χεράκια και την περιοχή γύρω από το πουλάκι...παίρνω την παιδίατρο και μου είπε θα με πάρει γιατί κοιμόταν. Σιγά μην καθόμουν με σταυρωμένα χέρια. Αρπάζω το παιδί και πάω νοσοκομείο. Ελαφριά ωτίτιδα και μάλλον κάποιο μικρόβιο οπότε και μας έδωσαν αντιβίωση. Επειδή 11 μηνών που πήρε πενικιλίνη εμφάνισε φλούμπες μου έδωσαν αμοξίλ αλλά έπρεπε για 1 ώρα να περιμένω στο νοσοκομείο να τον δουν μην παρουσιάσει αλλεργία. Δεν εμφάνισε κάτι και φύγαμε, καλλιέργεια φάρυγγα του κάνανε και θα βγει σε 4 μέρες. Κολλητικό μου είπαν αλλά με καθησύχασαν πως η μικρή δεν είναι πια τόσο 'μικρή΄για να ανησυχούμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι. Μικρό το ποσοστό αλλεργίας μου είπαν, συνήθως σε μισή-1 ώρα φαίνεται αλλά άντε να ηρεμήσω εγώ. Η κοκκινίλα γύρω από τα μάτια και την μύτη έφυγε όσο ήμασταν στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι παρουσιάστηκε πάλι. Τρόμαξα και τους πήρα τηλ. Νορμάλ μου είπαν, δεν μας ανησυχεί ωστόσο να δώσω xozal αν έχει φαγούρα. Άντε δρομολόγιο στο φαρμακείο πάλι αλλά ίσαμε να ρθω σπίτι είχε ηρεμήσει πάλι οπότε και δεν έδωσα. Η ζέστη το πυροδοτεί μου είπαν...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτά από τον Μάνο.

Η μικρή μου Πριγκιπέσσα...δεν μπόρεσα να χαρώ την μέρα κορίτσια και να αναπολήσω με την ηρεμία μου. Κατά τις 2 παρά (ό,τι και είχαμε έρθει από το νοσοκομείο) την πήρα αγκαλιά και βούρκωσαν τα μάτια μου από συγκίνηση...Τέτοια ώρα, τέτοια μέρα πέρυσι είχα αγωνία και έδινα τον δικό μου αγώνα να την φέρω στην ζωή...14:36 γεννήθηκε το μικρό μου λουλουδάκι...Πολλά αυτά που έχω να πω, ωστόσο είμαι ζορισμένη και δεν μου βγαίνουν...

Τα γενέθλια τα αναβάλλαμε μερικές μέρες πριν για διάφορους λόγους, δεν το ήθελα πραγματικά να μην της κάνω γενέθλια αλλά δεν συνεργάστηκαν οι εμπλεκόμενοι και το άφησα. Άλλη κουβέντα αυτή...

Καλά να είμαστε και του χρόνου θα οργανώσω κάτι είτε στο σπίτι μας είτε σε κάποιο παιδότοπο, δύσκολη η εποχή για γενέθλια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά βρε Λευτεράκι μου κι αγύριστα! Τα σπιθουράκια από τι ήταν δλδ? Από τον πυρετό? Ήταν μπουκωμένος ο Μάνος και έκανε ωτίτιδα ή στα καλά καθούμενα? Εύχομαι να μην κολλήσει την μικρή σου, όσο μπορείς κράτα τους σε απόσταση άμα γίνεται. Εμένα κολλάνε γιατί ανταλλάζουν νερά και τέτοια, αυτό είναι το κακό με τη μικρή διαφορά ηλικίας... Κι εγώ τη μικρή φοβάμαι για τα αυτιά της με το μπούκωμα που έχει, την έχω πλακώσει στους ορούς και το φυσιομέρ, ωστόσο δεν βρήκε ο άρης το φυσιομέρ σε φαρμακείο εφημερεύον προχθές και του έδωσαν το σινομαρίν το παιδικό και θαρρώ είναι καλύτερο γιατί είναι υπέρτονο θαλασσινό νερό ενώ το φυσιομέρ είναι ισότονο. Αυτό θα παίρνω από εδώ και στο εξής, κάνει για 6 μηνών και πάνω και θαρρώ έχει βελτιωθεί πολύ η μικρή από όταν της το ξεκίνησα. Να το έχετε υπόψη σας κι εσείς για μύξες και μπούκωμα.

Διαφημίσεις

Όσο για τα γενέθλια μη στεναχωριέσαι και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα που θα τα θυμάται και η μικρούλα! Μπορείτε σήμερα να πάρετε μια τουρτίτσα από το ζαχαροπλαστείο και να γιορτάσετε οικογενειακώς ήρεμα και όμορφα, δεν χρειάζεται να είναι κόσμος για να τα ζήσουμε αυτά.

Όχι δεν είχε ούτε και έχει μύξες ή μπούκωμα. Τον πυρετό έκανε μόνο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες και προ πυρετού δηλαδή είχα παρατηρήσει την βαρυκοία, μάλιστα μου φάνηκε αστείο από την μια από την άλλη με ανησύχησε και έλεγα μόλις περάσει ο πυρετός να τον πάω να τον δουν. Η ωτίτιδα προφανώς από το μικρόβιο ήταν?Ξέρω και εγώ?Εσείς πώς καθαρίζεται τα αυτάκια τους?Η παιδίατρος μου έχει δώσει ωτικές σταγόνες να τους βάζω ανά δίμηνο αλλά στον Μάνο το είχα παραμελήσει να πω την αλήθεια, όμως τον είδε πριν 1 μήνα ακριβώς και τα αυτάκια του ήταν οκ. Στην μικρή μου είχε πει να ξαναβάλω για να καθαρίσουν. Προχθές του έβαλα μπατονέτες και του τα καθάρισα, λες να έχει σχέση με την ωτίτιδα?

Τουρτίτσα παράγγειλα χθες, με την κίτυ μάλιστα οπότε το φροντίσαμε αυτό. Έχω πει στους δικούς μου, στην αδερφή μου και στην ανιψιά μου με τον αρραβωνιαστικό της να έρθουν κατά τις 7μιση να σβήσουμε το κεράκι, οικογενειακά δηλαδή. Λέω να κάνω και μια πίτσα σε λίγο έτσι για το καλό. Δεν έχω και πολύ κέφι, αγχώνομαι τόσο πολύ με τα παιδιά και όσο αγχώνομαι τόσο μας κυνηγάνε! Τώρα μέχρι να ξυπνήσει ο Μάνος και ίσαμε αύριο-μεθαύριο θα έχω την ανησυχία πιο πολύ μην του κάνει αλλεργία η αντιβίωση. Μα ανάγκη ήταν και αυτοί να του δώσουν πενικιλίνη ρε γμτ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα η γιατρός μου έχει πει να μην πειράζουμε το αυτάκι και μπατονέτες καθόλου. Μετά το μπάνιο απλά σκουπίζουμε καλά με την πετσέτα να στεγνώσει. Θυμάμαι ότι ούτε τις βρεφικές μπατονέτες με άφηνε να βάλω. Μου είχε πει ότι το αυτί είναι αυτοκαθαριζόμενο και να μην το αγγίζω, εγώ έχω μάθει από μικρή να καθαρίζω τα δικά μου με μπατονέτα και μου κακοφάνηκε στην αρχή αλλά έπειτα λέω για να το λέει αυτή κάτι θα ξέρει.

Πρώτη φορά που έβαλα να λέω την αλήθεια, στην μικρή δεν έχω βάλει ποτέ αλλά λέω οκ μεγάλο παιδάκι είναι.Και εγώ Νεκτ έχω μανία με τις μπατονέτες. Κάθε μέρα υποχρεωτικά θα τα καθαρίσω είτε το πρωί μόλις ξυπνήσω είτε το βράδυ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερία κάτω των 2 ετών είναι πιθανό να κάνει αλλεργία στο αμοξίλ γιαυτό και σου έκανε τότε 11 μηνών. τώρα αφού δεν έκανε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι! μαμά νοσηλεύτρια. ;)

Διαφημίσεις

Πρώτη φορά που έβαλα να λέω την αλήθεια, στην μικρή δεν έχω βάλει ποτέ αλλά λέω οκ μεγάλο παιδάκι είναι.Και εγώ Νεκτ έχω μανία με τις μπατονέτες. Κάθε μέρα υποχρεωτικά θα τα καθαρίσω είτε το πρωί μόλις ξυπνήσω είτε το βράδυ.

τα ίδια κι εγώ, κάθε πρωί! και κάθε που θα λουστώ! και από τα πρώτα είδη που είχα πάρει τα μωρουδιακά τα καλλυντικά ήταν οι μπατονέτες οι ασφαλείας. ακόμα τις έχω στο ντουλάπι να κάθονται. τι να σου πω δεν το έψαξα περαιτέρω με το που άκουσα το "όχι" της γιατρού! είναι και κοφτή ρε παιδί μου, όταν πει όχι χτυπάμε προσοχή εμείς! :tongue:

κοίτα τι βρήκα το νετ ίδια δα:

3. Τα αυτιά μου παράγουν πολύ «κερί». Είναι κάτι παθολογικό;

Η παραγωγή «κεριού» στο αυτί μας εξυπηρετεί την άμυνά του απέναντι στις μολύνσεις και άλλους βλαπτικούς παράγοντες (π.χ. είσοδος εντόμων). Φυσιολογικά, με τις μασητικές κινήσεις, το «κερί» σπρώχνεται και βγαίνει στον έξω ακουστικό πόρο. Όταν, είτε υπερπαράγεται κερί (ιδιοσυγκρασιακοί λόγοι, δερματοπάθειες, χρήση ακουστικών) είτε παρεμποδίζεται η αποβολή του (π.χ. καθημερινή χρήση «μπατονέτας»), αυτό συσσωρεύεται και προκαλεί βαρηκοία, βουητό ή και πόνο. Τα ενοχλήματα αυτά είναι συνήθως παροδικά και υποχωρούν μετά την αφαίρεση του κεριού.

4. Πως πρέπει να καθαρίζω τα αυτιά μου;

Τα αυτιά μας διαθέτουν τη λειτουργία του «αυτοκαθαρισμού» από την κυψελίδα («κερί») που παράγεται στο δέρμα του έξω ακουστικού πόρου. Οποιοσδήποτε χειρισμός από την πλευρά των ασθενών προς αυτή την κατεύθυνση είναι επιβλαβής. Οι μπατονέτες ή οτιδήποτε ανάλογο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αυτιού, ιατρικά δεν επιτρέπεται. Η εισαγωγή τους στον έξω ακουστικό πόρο μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση «κεριού» αλλά και σε διάφορα ατυχήματα (τραυματισμό του δέρματος και πρόκληση ωτίτιδας, παραμονή βαμβακιού στον πόρο, διάτρηση τυμπάνου, κλπ). Η παρέμβαση του ειδικού Ωτορινολαρυγγολόγου είναι επιβεβλημένη στις περιπτώσεις που υπάρχει αρκετή συσσώρευση κυψελίδας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...