Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ρίχνει βροχη με τους κουβάδες.....

Καιρο είχα να δω τέτοιο πράγμα;!!

Ελεάνα και μας το δωμάτιο είναι στην πένα μόνο οταν λείπει!

Εσύ έφαγες από το δικό της γλυκο?

ουφ,Αχαρακτηριστες αυτές οι πεθερες!

Νεκ,θενξ για τη λίστα,δεν την έχω ανοιξει ακομη γιατί έχω μπει απτό κινητό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα, γιούπιιιιιιι αλλάξαμε σελίδα

πολλή βροχή κι εδώ, μόλις έβαλα τον μικρό στο αυτοκίνητο άρχισαν οι ψιχάλες, κι έτρεχα να μαζέψω ότι είχα απλωμένο, τώρα χουχούλιασμα

από το δικό της γλυκό δοκίμασα όταν τα μάζευα, αφού φύγαν, είναι το αγαπημένο του γιου! τι να πεις, ελπίζω να μη γίνω έτσι!

Ακουγεται σαν απειλή αυτό που λες!!!

Ωχ Παναγίτσα μου!!!

Θυμήθηκα προπερσυ στη γιορτή του Λ. είχα παραγγείλει τούρτα γιατί συμπέφτει με τα γενέθλια του κιόλας,είχε φτιάξει κ εκείνη ένα πυρέξ μεγάλο με ένα σοκολατενιο γλυκο,το οποίο ξεχασα μα το σερβίρω με την τούρτα μαζί (το χά έξω στο μπαλκόνι γιατί δε χώραγε στο ψυγείο) και έκανε σαν παλαβή,το χε πάρει αγκσλια και έτρεχε να βάλει στα πιάτα ολονων.."φάτε μια από αυτό το χω φτιαξει εγώ"

Προβλέπω να γίνομαι χειρότερη!,!!χαχα

Ευτυχώς έχω την κολλητή μου και μέλλουσα νονα του μπεμπη να με μαζεύει,δεν πρόκειται λέει να με αφήσει να γίνω κακία πεθερά θα με χαστουκίζει!

Σημερα είχαν αρκετά κόκκινα οι πάνες του...και κάτι άλλο που παρατήρησα τα βλέφαρα του από πάνω είναι κατακόκκινα εδω και μέρες,ελεγα πως θα ταν από καμία κουβέρτα που έτριβε τη μούρη του.

Καλημέρα!

Τι κάνετε?

Εμείς καλά, άρχισε η μικρή και θέλει στρατάρισμα και δεν κάθεται ο πωπός της κάτω, την έμαθε η γιαγιά στις βόλτες τόσο καιρό, βάλθηκε να την περπατήσει!

Και στο πάρκο γκρινιάζει πια, αρχίζει το τρέξιμο για μένα μάλλον σιγά σιγά μέχρι να μάθει να περπατάει!

Φωνάζει όλη μέρα "μαμα" η σκατούλα μέχρι να την πάρω! και νταντά και παπα και χιλιά δυο, γλωσσού από τις λίγες θα γίνει μου φαίνεται!!

Αύριο έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο, να τη δει κιόλας γιατί βήχει λιγάκι από προχτές που κρύωσε.

Αγγελικούλα τα κόκκινα βλέφαρα από τι να είναι πάλι?

Καλύτερα είναι σήμερα?

Ελευθερίτσα μεγειά τα ρουχαλάκια σας!

Τα άλλαξες τα φορέματα?

Καθημερινά πήρες ή πιο καλά?

Νεκταρίτσα λες να του κάνω αποχή του δικού μου μπας και τους πει να φύγουν?

Καλέ 1,5 μήνα?? Είναι βαριά η καλογερική!!

Άσε τα έχω δοκιμάσει όλα! Δε γλιτώνω με τίποτα σου λέω!

Εσείς πήγατε γιατρό?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Χθες είχε ο μπαμπάς μας βάρδια και δεν είχα λάπτοπ. Πήγαμε και εκδρομή χθες με τον καλό καιρό εδώ, ωραία ήταν!

Κι εμένα σήμερα δεν κοιμήθηκαν τα παιδιά για μεσημέρι, το βράδυ θα τα βάλω πιο νωρίς αλλά πριν τις 10 δεν τα βλέπω να πέφτουν, ίσως η Αριάδνη να μην την παλέψει και να θέλει νωρίτερα, μακάρι να νυστάξουν νωρίς γιατί ειλικρινά είμαι να πέσω κάτω.

Ο Γιώργος είναι κάπως καλύτερα, χθες τη νύχτα δεν είχε βήχα, αλλά είχε η Αριάδνη από τις μύξες της η καημένη. Την πλακώνω στον ορό και το φυσιομέρ με τη σύριγγα για να δούμε... Μάλιστα χθες μετά τον καφέ του κάτω στα Χανιά πέρασε ο μπαμπάς μου από το σπίτι για λίγο πριν να γυρίσει στο πατρικό μου για να με βοηθήσει να την ξεμυξίσω γιατί θέλει 4 χέρια να την κρατάνε για να της το κάνω και με το να λείπει ο μπαμπάς μας δεν μπορούσα με τπτ.

Ωστόσο με έπιασε σήμερα η μέση μου και δεν είμαι καλά. Το βράδυ σαν να μη μου έφταναν όλα τα άλλα φάρμακα που έχω καταναλώσει αυτές τις μέρες με την ίωση και με την περίοδο θα αρχίσω και το βολταρέν, θα βάλω τον Άρη να με τρίψει. Μακάρι να ήξερε και μασάζ! Ειλικρινά με όλα αυτά που έχω περάσει σωματικά τελευταία, με τη δουλειά και τις εφημερίες και με τα ξενύχτια λόγω των παιδιών δεν έχω πλέον άλλες αντοχές, νιώθω πραγματικά ότι έχει πέσει η άμυνα του οργανισμού μου και απίστευτα κουρασμένη. Νιώθω ότι θέλω να σταματήσει ο χρόνος και να πέσω σε ένα κρεβάτι να κοιμηθώ 3 μέρες συνεχόμενες, να κάτσω σε έναν καναπέ και να μην ξανασηκωθώ και τέτοια!

Ελευθερία με γεια τα ρουχαλάκια σας! Εγώ κι αν θέλω ρούχα... έτσι όπως πήρα τα κιλάκια μου στις γιορτές δεν χωράω σε τίποτα πάλι! Και θέλω και αθλητικά για την Αριάδνη που δεν έχει. Για να δούμε πότε θα σώσουμε να κατέβουμε τώρα με τις εκπτώσεις να ψωνίσουμε.

Αγγελική η γαλοπούλα τα φταίει! Σιγά-σιγά θα προσέχεις όλο και περισσότερο μικρά πραματάκια που μπορεί να έχουν να κάνουν με το θέμα αλλεργίας. Δες και για άλλα συμπτώματα στο νετ. Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω στο πάρεντς αυτό που είχαν παραθέσει από ξένο σάιτ για τα συμπτώματα πέρα από τα προφανή... θα το βρω κάποια στιγμή πού θα μου πάει!

Σοφάκι όλα τα έχεις δοκιμάσει αλλά την αποχή την αφήνεις για το τέλος ε??? :lol:

Eλεάνα ήταν καλό τουλάχιστον το γλυκό?? Αχ τι να κάνεις? Έτσι είναι όλες και για να είναι όλες έτσι κάτι πάει να πει αυτό! Μάλλον αναπόφευκτη μετάλλαξη! Πώς λες ότι μεταμορφώθηκες σε χόμο νοικοκυρο...τέτοιο ενώ το θεωρούσες παλαβομάρα, θα μεταμορφωθούμε όλες σε χόμο-πεθέριους όταν μεγαλώσουμε θαρρώ! :lol:

κοριτσακια μου καλα , τι κανετε ???

αγγελικη εβγαλες ακρη? πως ειναι ο μικρος ???

νεκ ..περαστικα ...κοιτα λιγο μηπως εχεις κανει καμια αναιμια σιδηροπενικη

σοφακι..ουτε ψιλος στον κορφο σου!!η μικρη θελει σουλατσο ....δε βοηθαει και ο καιρος

εμας λειπει ο μπαμπας μας ....μαλλον τελη του μηνα θα ειναι κρητη ...και ή θα κατσουν κατω για δοκιμες .η θα αερθει αθηνα ,

ευτυχως στη δουλεια πεσαν λιγο οι ρυθμοι ..οι μικρες μου καλα ..αν και η αγγελικη εχει αρχισει να μεταλεσσεται σε καπριτσαδορα 'χριστινα" ...με τη χριστινα τρελαινομουν ...τωρα κανω χαβαλε ..

η μεγαλη μου καλα....αν και εχει αρχισει τα "ψεματακια"",,,,εσεις λετε???

αυριο θα παμε στον " ελληνικο κοσμο""...σιταρι , αλευρι ψωμι ...μεσημεριατικα...γιατι η πρωινη δραση δεν ειχε θεσεις κενες??? να δουμε πως θα περασουμε

και κυριακη παρτυ γενεθλιων σε παιδοτοπο....10 το πρωι !!!!

φουλ σκ !!!

αα..και το βραδυ αποψε εχουμε εξοδο εταιρικη ....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!

Πώς είστε?

Νεκταρίτσα θες ξεκούραση κοριτσάκι μπας και ισιώσεις λιγάκι αλλά πώς θα το κάνεις αυτό θα μου πεις που τρέχεις όλη μέρα? Άσε τα παιδιά κανένα βράδυ στη μαμά έστω να κοιμηθείς να το ευχαριστηθείς λιγάκι!

Κι εμείς τα αφήσαμε εχτές το βράδυ και κάναμε βόλτα με φίλους, ήπιαμε καφέ με την ησυχία μας, μια χαρούλα περάσαμε, ευτυχώς η μικρή δεν ψάχνει γάλα συνέχεια και σιβάζεται και με την πίπίλα όταν λείπω για λίγο.

Τι άλλα? εδώ δε βλέπω φως για να φύγουνε κορίτσια και έχω αρχίσει να ανησυχώ..ευτυχώς ψιλολείπανε αυτή τη βδομάδα με τα αγροτικά και δεν πολυζαλίστηκα όπως όταν είμαστε όλη μέρα σπίτι!

Κατερίνα μόνη σου με τα κορίτσια ε?

Τρέξιμο κι εσύ αν τα έχεις και τα δυο, θα βγείτε Σαβ/ κο έστω να περάσετε καλά, σπίτι βαριούνται και αυτά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφία,πλάκα κάνεις.....

Αμάν...εμπλεξες για τα καλα και στεγνωτήριο δεν πήρες έτσι για παρηγοριά...

Η λέξη υπομονή είναι λιγη,δε ξέρω τι άλλο να σου πω...

Ο μικρός πάει πολύ καλα,εχθες και σημερα είχε ελαχιστα κόκκινα,μόνο σε 2-3 πάνες κι αυτά σαν κόκκος άμμου.

Τώρα τι σημαίνει αυτό?

Είναι τελικά αλλεργία ή όχι????

Την Πέμπτη μίλησα με μια παιδογαστρεντερολογο και μου εδωσε οδηγιες κι αυτή,πολύ πιο αυστηρές από την λεγόμενη αποχή...μεχρι και το πουμαρο μου είπε να σταματήσω!

Μου είπε να παω τα κακακια του στο Παίδων για καλλιέργεια ,για αρχή αυτό και οταν βγουν οι εξετάσεις θα ξαναμιλήσουμε.να αποκλεισουμε οτι δεν ειναι απο μικροβιο τουλαχιστον.

εξαιρετική κυρία,βερρα χίλια ευχαριστώ και παλι!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς! Αγγελική καλά το έκανες και μίλησες με παιδογαστρεντερολόγο και σε κατατοπίζει, να βρεις μια άκρη τουλάχιστον και πράττεις ανάλογα μετά. Αυτή δλδ σου είπε να κόψεις και άλλα πράγματα που πιθανό να έχουν να κάνουν με αλλεργία? Συνήθως κόβουν πρώτα το γάλα και τα παράγωγα που είναι τα συνηθέστερα και μετά με την παρατήρηση συνεχίζεις να αφαιρείς, π.χ. αυγό κλπ. Σου έκοψε και την ντομάτα ως αλλεργιογόνο ή μόνο το πουμαρό τουλάχιστον? Τι θα τρως δλδ? Θυμάμαι στο πάρεντς στο αλλεργία σε μωρό που θηλάζει κοπέλες με αυστηρή αποχή που έτρωγαν 5-6 πράματα έγραφαν ας πούμε (κοτόπουλο, ρύζι, πατάτα, καρότο, μήλο, αχλάδι) και είχα μείνει κάγκελο! Αυτό κι αν ήταν Παναγία μου! Και να σκεφτείς πάνω στην απελπισία μου κι εγώ τον πρώτο καιρό έλεγα να κάνω το ίδιο, δλδ να ξεκινήσω με πλήρη αποχή και σιγά-σιγά να εισάγω! Παλαβή τελείως ήμουν, ευτυχώς το ξανασκέφτηκα! Σχετικά με το αιματάκι που ρωτάς, το αν είναι αλλεργία θα φανεί όταν κόψεις ότι φαντάζεσαι ότι μπορεί να τον πειράζει και δεις να καθαρίζει εντελώς. Πάντως χωρίς να θέλω να σε αγχώσω μου φαίνεται μεγάλη η συχνότητα που παρατηρείς αιματάκι, σίγουρα ρε συ δεν είναι από καμιά ραγάδα? Η παιδογαστρεντερολόγος δεν σου είπε να τον δει από κοντά τον μικρό?? Καλό θα ήταν να τον δει κάποια στιγμή νομίζω. Εγώ πολύ γρήγορα είδα βελτίωση στο αιματάκι και δεν έβλεπα και τόσο συχνά μέχρι που έκοψα και τα κρυφά, θα μου πεις με το που γέννησα εγώ έκανα αποχή από φανερά αγελαδινά στο ξεκούδουνο όπως σου είχα πει, οπότε μπορεί να έπαιξε κι αυτό ρόλο. Ακολούθησε τη διατροφή της δικιάς σου και άμα συνεχίσεις να βλέπεις κοίταξε και μην έχει πληγωθεί το εντεράκι από το σφίξιμο και κάνεις τζάμπα τη νηστεία. Και δεν έχεις και άλλα συμπτώματα...

Σοφάκι για τέλος του μήνα δεν έλεγαν? Άλλαξαν γνώμη ή απλά δεν το λένε ότι θα φύγουν τέλος του μήνα για να μη στεναχωρηθείτε? :tongue: Ο Άρης κάνει την πάπια? Δε ρωτάει αυτός τέτοια πράματα για να τον έβαζες να ρωτήσει απέξω-απέξω? Να ξέρεις κι εσύ τουλάχιστον πόσο να αντέξεις! Κανένα γνωστό ψυχίατρο να σου γράψει λεξοτανίλ έχεις? Πότε είχαν έρθει καλέ? Τόσο καιρό κλειστό το σπίτι τους δεν το σκέφτονται? Απαπαπα!

Κατερινιώ θα κάτσει μέρες ο Γιώργος άμα μείνει κάτω? Με το Παπανικολή θα έρθει? Το'πα του Άρη κι έκανε διπλή χαρά να δει λέει και το καινούργιο υποβρύχιο. Να βρεθούμε άμα είναι, θα σου ζητήσω το τηλέφωνο του Γιώργου γιατί δεν το έχει ο Άρης.

Για τα ψεματάκια που ρωτάς κι εμένα έχει αρχίσει ο Γιώργος να λέει και έχει τρελή πλάκα γιατί είναι τόσο προφανή και αστεία! Το κορυφαίο ψέμα που έχει πει δεν το λέω γιατί θα τον εκθέσω αλλά με έκανε και πέθανα στο γέλιο, το έκανα ανέκδοτο στον οικογενειακό κύκλο μας. Η μικρή κι εμένα τσαούσα κι επίσης το διασκεδάζω αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει... αλλά πώς να αντισταθώ?

Χθες εμείς αφήσαμε τα παιδιά στη μάνα μου και πήγαμε στην κοπή της πίτας του συνεργείου του Άρη. Καλά ήταν, ήσυχα σχετικά, νωρίς γυρίσαμε σπίτι και δεν είχαμε πιει, κοιμηθήκαμε κατά τις 2 παρά και ένα σας λέω... ξύπνησα σήμερα στις 12 παρά τέταρτο το μεσημέρι και αυτό επειδή σκέφτηκα ότι θα είναι αργά και πρέπει να σηκωθώ, όταν είδα το ρολόι στο σαλόνι έπαθα ένα σοκ στην αρχή αλλά πραγματικά το χρειαζόμουν! Αφού ξύπνησα και έλαμπε το πρόσωπό μου, ούτε μαύρος κύκλος, ούτε θαμπάδα που έχει κάθε πρωί τις άλλες φορές! Τα παιδιά παρά το κρύωμα καλούτσικα χθες, μόνο η μικρή με τον ύπνο που κάνει σαν την παλαβή μέχρι να κοιμηθεί (μέχρι και παλαμάκια παίζει), επειδή ήταν μαζί με το Γιώργο δεν τον άφηνε τον καημένο και πήγε λέει η μάνα μου 01:00+ για να κοιμηθούν! Και ξύπνησαν και 8 το πρωί! Άλλη φορά δεν θα την κοιμίζω καθόλου το μεσημέρι άμα είναι να της την αφήνω που να ξεραίνεται το βράδυ. Της είπα της μάνας μου "ωραίο ήταν το χρειαζόμουν!" και μου είπε να το κάνουμε πού και πού, να της τα αφήνω και δεν πειράζει μια βραδιά είναι κι ας μην καλοκοιμάται από το άγχος της ένα βράδυ δε χάλασε κι ο κόσμος... :shock: μετάλλαξη μου έπαθε, κόντεψα να της πιάσω το κεφάλι να δω αν έχει πυρετό! :lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια. Μεγάλη μέρα για μας, ωστόσο δεν μας πήγε καθόλου καλά ως τώρα...Ελπίζω από δω και πέρα να μπορέσουμε να το γιορτάσουμε.

Αγγελική εμένα η παιδογαστρεντερολόγος μου είχε πει πως η ραγάδα από μόνη της είναι σημάδι αλλεργίας, τα κακά είναι πολύ όξινα και ερεθίζουν τον πρωκτό οπότε δημιουργείται ραγάδα. Αυτό σαν απάντηση στο ερώτημά σου Νεκτ, προφανώς η ραγάδα έχει σχέση με την αλλεργία, έτσι μου είχε πει εμένα δηλαδή. Όσο για την αποχή και εγώ πλήρης αποχή έκανα αν θυμάσαι, δεν είναι φοβερό όσο ακούγεται...συνηθίζεις με τον καιρό ωστόσο σου εύχομαι να μην χρειαστεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παναγία μου!!! Ελευθερία να χαίρεσαι την κούκλα σου!!! Εδά είδα το ημερολόγιο!!! Να σου ζήσει χρόνους εκατό και να είστε όλοι καλά να την καμαρώνετε! Μόνο το μεγάλη μέρα πρόλαβα να διαβάσω, πάω να δω και τα υπόλοιπα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...