Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,

Πραγματικα και γω εχω εκνευριστεί με την παιδιατρο.

Δεν επρεπε να το δει το παιδι ? αυτο αναρωτιέμαι και γω.

Εκλεισα ραντεβου για αυριο αλλά δεν ξερω, θα το αναβάλλω.

Μετα απο πολυυυυυυυυυ διαβασμα τα για κοκκινα στα κακα,λεω πως ισως τελικα δεν ειναι ραγαδα γιατι δεν πονάει καθολου οταν τα κάνει και δεν υπαρχουν σε όλες τις κενώσεις.

Σκεφτομαι πως ισως τελικα να ειναι αλλεργία...

Στο αυγο ή κοτοπουλο ή μοσχάρι.

Σας ειχα πει οτι ξεκινησα διαιτα, ετρωγα πολυ απο αυτες τις τροφες, ειδικα αυγα είχα να ακουμπησω πολυ καιρο και τωρα ετρωγα 3 την ημερα (1 ολοκληρο + 2 ασπράδια).

Τωρα σταματησα τη διαιτα και το παρακολουθω να δω...

Δεν θελω να παω στον παιδοχειρουργο και να μου πονέσει το παιδακι μου χωρίς λόγο.

Εκτος αυτου εχθες ειχε και λιγες μυξες ο μπεμπης, μηπως ειναι καμια ιωσουλα που την περνάει ελαφριά? Η Μαριλιζα ειναι εδω και 10 μερες με πράσινη μύξα, μηπως κολλησε απο κεινη?

Δε ξερω τι να κανω ειλικρινα, πηρα και την παλιά μου παιδιατρο η οποια το πρωτο πραγμα που εκανε ητανε να με κραξει που την αλλαξα και πηγα αλλου!

Καλα της λεω θα τα βρουμε αυτα, με το παιδι πες μου τι να κάνω?

Και λεει "να το πας στο Παιδων"!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!

Αλλα θα παω απο κει και θα της τα ψαλλω ενα χερακι, πρωτον που παιρνει 100 ευρο επισκεψη και δευτερον που καθε ΠΠΣΚ ειναι εκτος Αθηνων.

Νεογεννητο εχω, θελω γιατρό διαθεσιμο 24ωρες το 24ωρο οχι να λειπει τοσες μερες.

Σκατά εχουνε στο κεφαλι τους και μετα λένε γιατι φευγουνε οι πελάτες.

καλε.. μπηκα να δω πω τα πας με το τζουτζουκι σου και επεσα πανω εδω ντουγρου..

listen..

εμενα ο τζουνιορ γυρω στον 3ο μηνα αρχισε να μου εκδηλωνει αλλεργια και αλλα μωρα στον 4ο.. ξεκινας με την αποχη απο τα γαλακτομικα πρωτα καθως ειναι τα κυριως υποπτα..παιζει και το αυγο αλλα ξεκιναμε να αφαιρουμε τροφες..

προσεχε.. τα καθαρα γαλακτομικα θελουν δυο εβδομαδες να αποβληθει το ενζυμο απο τον οργανισμο σου και αλλες δυο απο τον οργανισμο του μπεμπακου.. δηλαδη ενα μηνα για να καθαρισετε.. και να χεις εικονα..

δεν θα βιαζομουν να τρεξω σε νοσοκομεια για γιατρους κλπ.. κανε αποχη απο οτιδηποτε ερεθιζει το εντερο του λαχανικα, οσπρια, βαρυες σαλτσες,αυγα. ισως και ψαρι και ξεκινα με τα γαλακτομικα παντως ειδους και κανε υπομονη και παρατηρηση..

προσεχε δις.. μην απελπιστεις και πεις δινω ξενο γαλα διοτι αν οντως το μωρο εχει αλλεργια (πολυ πιθανο απο αυτα που γραφεις και το οτι το εντερακι βγαινει προς τα εξω κατα το σφιξιμο ειναι κατι λογικο, ειδικα αν εχει ταση δυσκοιλιοτητας αλλα αν θηλαζει αποκλειστικα δεν εχουν δυσκοιλιοτητα) καθως αν πρεπει να πιει υποαλλεργικο θα το πληρωνεις μια περιουσια συν οτι το ξενο γαλα ισως ειδικα πανω στην αλλαγη φερει οντως δυσκοιλιοτητα..

εγω εκανα στον δικο μου αποχη ενα χρονο..τωρα ειναι οκ.. σε αλλα παιδια κραταει και δυο χρονια.. συνηθως ομως στον χρονο ισιωνει το γαστρεντερικο..

και να σου πω την αληθεια με την αποχη απο τα γαλακτομικα βρηκα και την υγεια μου εν μερει παροτι δυσκολευτικα να προσαρμοσω τη διατροφη μου αλλιως ομως αυτο αφορα τον δικο μου οργανισμο..επισης αδυνατισα στο dt!

και ελπιζω αν εχω δικιο περι της αλλεργιας στα γαλακτομικα να ειναι μονο σε αυτο και οχι και σε αλλα..ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ η παρατηρηση θα δειξει.. στην ηλικια που ειναι καμια εξεταση δεν μπορει να πιστοποιηση αλλεργια και σε τι ακριβως..

επετρεψε μου να σχολιασω και αυτο που εγραψες για τη παιδιατρο... γιατι να σε κραξει που αλλαξες???? συμβολαιο ζωης εχετε υπογραψει? και δεν ξερω τι σχεση εχεις με τους γιατρους σας αλλα ειδικα με το θεμα θηλασμος και αλλεργιες ΜΑΥΡΑ μεσανυχτα εχει το 95 % και τρομοκρατουν - αποπροσανατολιζουν τις μητερες.. τα φαγαμε στη μαπα και τα ξερουμε απ εξω και ανακατωτα..

κουραγιο μανα και φιλικους χαιρετισμους (αν θες και οτι θες στειλε πμ..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό μεσημέρι,

καλέ που εξαφανιστήκατε όλα τα κοριτσούδια, εμείς μόλις γυρίσαμε από παιδικό-βόλτα-ψώνια στη γειτονιά κι ετοιμαζόστε για μαμ και πιθανά νάνι

αγγελική πώς πάει ο μικρός, πήγες στην παλιά σας παιδίατρο?

Καλησπέρα!

Ελεάνα γιορτάσατε το μπαμπά σας προχτές ε?

Να τον χαίρεστε κοριτσάκι!

Ναι αυτά που κανονίζεις τελευταία στιγμή είναι τα πιο πετυχημένα συνήθως!

Για την πεθερούλα συμπάσχω.. και η δικιά μου το κάνει, όλο παινεύεται μόνη της!!

Πολύ ωραίο έχει γίνει το δωμάτιο του μικρού, όταν το τελειώσεις θα είναι σούπερ! Είναι και άνετο μέσα, έχει χώρο για τα παιχνίδια, τα τραπεζάκια του, μια χαρά!

Αγγελικούλα 100 ευρώ ήθελε η παλιά σας παιδίατρος στην επίσκεψη? Παναγίτσα μου! Και να μην την βρίσκεις και στο τηλέφωνο σε μια ανάγκη πολύ μείον. Δεν ξέρω και πολλά από αλλεργίες να σου δώσω κάποια συμβουλή, τα κορίτσια θα σε βοηθήσουν σίγουρα, σου έγραψε και η prosperous αρκετά πραγματάκια πιο πάνω σχετικά. Μακάρι ότι και να είναι να μην τον ταλαιπωρήσει το μικρούλη και να περάσει γρήγορα!

Σήμερα είμαστε λίγο ήσυχα, μέχρι να επιστρέψουν δηλαδή γιατί βγήκαν στα αγροτικά, έφαγε ο Γιάννης μόνος του, χωρίς να τον κυνηγάνε και οι δυο από πίσω με το κουτάλι, κοιμήθηκε μόνος του, χωρίς να θέλει το παπλωματάκι της γιαγιάς:confused:..ωραίες συνήθειες έχουμε αποκτήσει απ' ότι καταλάβατε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τα βαλα και τα δυο για ύπνο και απολαμβάνω καφεδάκι και σερφάρισμα με ησυχία!!!!!!

Προσπ χίλια ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου και τον κοπο σου!!!

Θα σου στειλω πμ να μην ζαλιζω τις κοπελες εδω.

Παντως σημερα μιλησα και με τον παιδοχειρούργο στο Παιδων,τον πηρα να ακυρωσω το ραντεβου, μου ειπε οτι η πλειοψηφία των περιπτώσεων ειναι απο αλλεργία και καλα θα κανω να το τσεκάρω πρωτα και μετα να πάω σε αυτον.

Απο χθες δεν ειχε καθολου παντως και μονο πριν λιγο (στην 3η πανα της ημερας δλδ) εμφανισε παλι,ελαχιστα αυτη τη φορα, 2-3 κουκίδες σαν την άκρη της βελόνας.

Ουφ, πτωμα ειμαι, σιδερωνα καμια ωρα και παλι εχουν μέινει ενα σωρο συν μια απλωστρα γεμάτη που στεγνώνει κατω απο το αρκουδίσιον.

Σοφακι,ακομη εκει ειναι????????????????????

Ημαρτον.

Ελεάνα, η παλια μας παιδιατρος μου ειπε οτι και η καινουρια, να τον παω στο Παίδων!

Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθώ πλέον.

Την εμπιστευομαι την παλια αλλά τα 100 ευρο πλεον ειναι παρα πολλα,βασικα να σας εξηγησω τι κάνει?

ΚΟβει 4 χαρτάκια επισκεψεις στο βιβλιάριο του μπεμπη και ζηταει και 20 ευρο απο μας.

Καθε χαρτάκι αντιστοιχει σε 20 ευρο.

Αυτα τα πληρωνει το ταμειο βεβαια αλλά γιατι να το κλεβουμε ρε κοριτσια

γιατι δλδ να παιρνει 100 ευρο την επισκεψη? Ποια ειναι?

Σπιτι εννοειται οτι παιρνει 100 ευρο χωρις αποδειξη, εγω τωρα που θέλω κάθε μηνα εμβολιο θα μοιράζω 100ρια? δε μου περισσευουνε.

Στο ιατρειο δυσκολο να τον παω με τη Μαριλιζα παραμάσχαλα δε μπορώ,αφηστε που θελω να ανοιξει λιγο ο καιρος και μετά να πηγαινω.

Αν την ειχα ως τωρα θα μου χε πάρει ενα 300αρι.Ε,οχι.

Επιπλέον καθε Πεμπτη-Παρασκευη-ΣΚ ειναι εκτος Αθηνων στο εξοχικο της, σηκώνει τηλέφωνα αλλά ειναι μακρυα...κι αν τη χρειαστώ να δει το μωρο? τι θα κάνω?

Για αυτο και την Παρασκευη που την πηρα μου πε αμεσως για το Παιδων,γιατι ελειπε, αν ηταν εδω πιστευω οτι θα ζητουσε να τον δει.

Καλησπέρα σας! Αρρωστούλια για τα καλά είμαστε πλέον! Τα γλωσσόφαγα τα παιδάκια μου και ξενυχτάω τώρα 2 νύχτες με το βήχα του Γιώργου και η Αριάδνη έχει τρελό μπούκωμα και μύξα! Εγώ έχω κουραστεί πλέον με την κατάστασή μου στις 22 του μήνα κλείνω ένα μήνα με μύτη και πνεύμονες να υποφέρουν! Και μάλλον θα αρχίσω τις επισκέψεις σε γιατρούς για όλους μας. Τι γιατρό δεν ξέρω ακόμα...

Κατά τα άλλα Ελευθερία που με ρώτησες η θλάση δεν κατάλαβα πότε πέρασε, κράτησε περίπου μία εβδομάδα αλλά παλιότερα που το έχω ξαναπάθει έχει κρατήσει και 2 και 3! Να προσέχεις πώς βήχεις, τι σου λέω τώρα θα μου πεις... εγώ συγκρατιόμουν όσο μπορούσα και σε αυτό συνέβαλε και ο πόνος!

Αγγελικάκι αν αποφασίσεις αποχή στείλε μου π.μ. να σου στείλω οδηγίες και λίστα με τα τρόφιμα προς αποφυγή. Για να συνεχίζονται και να σε υποψιάζει ο παιδοχειρούργος κάτι θα ξέρει, απλά εγώ θεώρησα ότι μπορεί να είναι και ραγάδα μιας και έχει δυσκοιλιότητα και μου είπες ότι έχετε ιστορικό κληρονομικότητας. Κι εγώ αν θυμάσαι έκανα αποχή επίσης ένα χρόνο και στο χρόνο πάνω οι εξετάσεις μας ήταν καθαρές. Σε μικρότερη ηλικία δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Και η Σοφία η καλαματιανή έχει μάστερ στο σπορ της αποχής με τη Βαλέρια αν θυμάσαι και αν δεν κάνω λάθος ξαναμπαίνει στο τριπάκι με τον μπέμπη της τώρα!

Και πραγματικά όπως στα λέει η προσπερους αν και δύσκολη πραγματικά, νιώθεις κι εσύ άλλος άνθρωπος, θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας η αποφυγή του γάλακτος και των γαλακτοκομικών και τέλος είχα κοντέψει επιτέλους να ξαναδώ το 5 στη ζυγαριά που είχα να το δω από πριν να παντρευτώ και με το που σταμάτησα την αποχή η λυσσάρα... να μη σου πω τι είδα προχθές στη ζυγαριά...

Διαφημίσεις

Τα 100 ευρώ της παιδιάτρου σου ασχολίαστα! Εδώ η δικιά μου και για τα 2 παιδιά μαζί, τώρα που δεν είναι συμβεβλημένη πια με τον εοπυυ παίρνει δε θυμάμαι πόσο γιατί έχω καιρό να πάω αλλά 50 ευρώ μάξιμουμ θαρρώ είναι! Με απόδειξη φυσικά!

Ελεάνα ωραίο το δωμάτιό σας! Βλέπω κι εσείς από παιχνίδια βρίθει το δωμάτιο! Εφιάλτης μου έχουν γίνει, όπου και να πατήσω σκουντουφλάω σε παιχνίδια εκεί μέσα! Κι είναι και 2 τα δικά μου...

Η πεθερά πολύ κότα! Πώς μου τη δίνουν τέτοιες συμπεριφορές!

Σοφάκι ήμαρτον δλδ!!! Εδώ εγώ θυμώνω με την αναισθησία τους, δε μπορώ να φανταστώ εσύ πώς θα είσαι! Και θα στο κάνουν αυτό και στο μέλλον δλδ? Να έρχονται να μένουν κάτω τόσο καιρό??! Καλιά σου να κάνεις 2-3 κοπέλια ακόμα να μη τους χωράει το σπίτι! Βρε πες του Άρη, αλλά δε σε πρόλαβα νωρίτερα να σε δασκαλέψω, ότι όσο καιρό θα κάθονται κάτω εσύ θα είσαι σεμνό κορίτσι γιατί ντρέπεσαι με τα πεθερικά μες στο σπίτι και κάνε τη Λυσιστράτη! :lol: :lol: Να δεις για πότε θα τους διώξει αυτός στο τέλος!

Ξεκίνησα από χθες Νεκ,στειλε μου τη λίστα γιατί παω ψάχνοντας......το μεσημέρι έψαχνα μανιωδώς γλυκο,πήγα να ορμηξω στο υπέροχο προφιτετολακι που χω στο ψυγείο....στο τσάκ κρατήθηκα,τελικά κατέληξα αγκαλιά με τη μαρμελάδα....

Πανε παιδί μου σε κανα γιατρό,1 μήνα άρρωστη,είσαι σοβαρή?καλα τα γιατροσόφια αλλά και τα φάρμακα χρειάζονται καμία φορα.

Σημερα επλυνα κάτι καινούρια ρουχακια του μικρού....ελιωνα.....κατι πουκαμισακια άλλο πράμα,ερωτας!!!!!!

Σπέρεςςςς!!!Επιδόθηκα σε ψώνια σήμερα, 1η μέρα εκπτώσεων. Πήρα 2 φορέματα από ραξέβσκι αλλά δεν άρεσαν στο κοινό και θα τα γυρίσω αύριο!Αχαχα. Πήρα και στα μικρά από ΖΑΡΑ και GAP. Έφαγαν τα γιαουρτάκια τους και τώρα η μικρή στο πάρκο αγκαλιά με το αχλάδι της και ο Μάνος φτιάχνει παζλ παρέα με ένα γεμάτο μπωλ μήλο-αχλάδι. Σε λίγο θα τους φτιάξω σπανακόρυζο για βραδινό, 2 μέρες τρώγανε φασολάδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελική αν έχει αλλεργία ο μικρός μην περιμένεις να βλέπεις αιματάκι σε κάθε πάνα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί ο μηχανισμός αλλά στην μικρή μου πχ. είχα δει αιματάκια συνολικά καμιά 10αριά φορές. Αν είναι αλλεργία πάντως, εύχομαι να περάσει στο 8μηνο που πέρασε και εμάς-να μην ταλαιπωρηθείτε μαμά και υιός.

Ενώ περίμενα πως θα είχα βάλει κιλά και λόγω εορτών αλλά και επειδή ξεσκίζομαι, ζυγίστηκα χθες με μάτια κλειστά μην πέσα κάτω από το νούμερο και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έχω πάρει γραμμάριο. Διατηρώ τα κιλά μου, όσα είχα χάσει από την αποχή δηλαδή. Εσύ δεν έχεις τέτοια ανάγκη Αγγελική αλλά βάλτο στα συν της αποχής αφού είχες ξεκινήσει και διατροφή. Από γλυκά την έβγαζα με γλυκά κουταλιού κυρίως, κανένα παστέλι αλλά αφού έβαλα μέλι στην διατροφή. Εγώ τα είχα κόψει όλα αν θυμάσαι όσα μου είπε η γιατρός αλλά και όσα γενικώς θεωρούνται ύποπτα. Με είχαν βοηθήσει πολύ οι συμβουλές της Νεκτ, ωστόσο εδώ είμαστε πολλές που περάσαμε θεματάκι τέτοιο-θα σε στηρίξουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελεάνα πολύ όμορφο το δωμάτιο, πολύ μοντερνάκι. Να το χαρεί το παιδάκι σας. Ερώτηση...αυτή η βιβλιοθήκη με τα βιβλία έτσι παραμένει?Ανέγγιχτη?Σε εμάς δεν παίζει τέτοιο σκηνικό, και ο Μάνος θα ορμήσει και η μικρή θα τα κάνει κομματάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ειδικά στα παιδικά αλλά είναι απλησίαστα ρε γμτ. Στις εκπτώσεις μόνο ψωνίζω, ε δεν δίνω 69 Ευρώ για ένα φορεματάκι τοσοδά!

Τα γυναικεία του είναι πολύ μεγαλίστικα τελευταία και δεν μου αρέσουν. Για καμιά μπλούζα πήγα αλλά δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο, ίσως επειδή είχε 30% τις προηγούμενες μέρες και φύγαν τα περισσότερα.

Για να δεις αποτέλεσμα με την αποχή θέλει 1 μήνα. Ωστόσο οι κενώσεις του ήταν υδαρείς ή όχι?Καλό θα είναι την επόμενη επίσκεψη στην γιατρό να κρατάς και μια πάνα του να την δει. Όσο είχαμε το θέμα με την αλλεργία πήγαινα μια πάνα σε κάθε επίσκεψη, να ξέρουμε που βαδίζουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επιτέλους κόσμος!

Νεκ περαστικα σας!

Ελέ καλοφόρετα! Παλιά κι εγώ ψώνιζα πολύ ραξέφσκιο αλλά τελευταία μου φαινόντουσαν κι εμένα μεγαλίστικα, έχω βάλει στο μάτι μια φουστίτσα sisley εβαζέ ψαροκόκκαλο, προ εκπτώσεων είχε 69, τώρα δεν ξέρω, επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τα νούμερα!

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για το δωμάτιο, δεν είναι το ιδανικό μου λόγω οικ.στενέματος, θα το φτιάχνω σιγά σιγά. Τα βιβλία δεν είναι κι η λατρεία μας, όπουε τα θυμάται απλά τα τακτοποιούμε το βράδυ, η εικόνα πάντως ειναι πλασματική, είχα μόλις συγυρίσει κι ο μικρός έλειπε στο σταθμό! Συνήθως κάνεις σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα!

Ευχαριστώ κ για τη συμπαράσταση λόγω πεθεράς, νόμιζα ότι δεν το διαβάσατε, ξεμένει ανοιχτή η σελίδα στο κινητό συχνα κ με κατασκοπεύει ο γ.!

Αυτό δε με την αλλεργία και την αποχή μου φαίνεται μεγάλο παλούκι, να έχεις το άγχος σου και τα παιδιά, να σκέφτεσαι συνέχεια και τι θα φας, εδώ μια βδομάδα νηστεία και προβληματίζομαι. Γιατί όμως τόσα πολλά παιδιά με αλλεργία πια; Σκέφτομαι μήπως κι η παλινδρομηση η δικιά μας ήταν αλλεργία, αλλά αίμα δεν είχα δει ποτέ, εκδηλώνεται κι αλλιώς;

Ο δικός μου κάθε απόγευμα κουτουλάει, την πέφτει στον καναπέ, αλλά δε λέει να κοιμηθεί, τουλάχιστον το βράδυ μέχρι 10.30 έχει κοιμηθεί, επίτευγμα για εμάς, αλλιώς δε σηκώνεται με τιποτα το πρωί για τον παιδικό!

Αχ τι καλά ξαναγέμισε το καφέ μας!

καλά από παιχνίδια, ειναι γεμάτα και τα 2 φύλλα της ντουλάπας και κάποια στο πατάρι από μπεμπέ! Στη φωτό με τα κουκλιά, κάτω από τα ράφια είναι κρεμασμένη συνήθως κι η κιθάρα μας, ροκάς κι έτσι. Σε 2-3 χρόνια θέλω να το κάνω πιο σοβαρό πάντως!

Και φυσικα ένα καλάθι ακόμη αυτοκίνητα στο σαλόνι, πιάνο, ποδοσφαιράκι, αλογάκι κ διάφορα ψιλά. Σε λίγο θα βγούμε από τις μπαλκονόπορτες!

Παιχνίδια και εδώ να δείτε. Δεν νομίζω τα σημερινά παιδία να έχουν έλλειψη από παιχνίδια και ρούχα, όχι πως δεν υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν τίποτα από αυτά, αλλά για την πλειοψηφία μιλάω.

Ελεάνα μου δεν κοιμάται όλη μέρα ο Αντρίκος και αντέχει μέχρι τις 10μιση?Την νύχτα ξυπνάει?Ο Μάνος 9και κάτι κουτουλάει κυριολεκτικά. Χθες τον πήγα 9 και 15 να πλύνει δόντια, να κάνει κατρουλίτσα και κουτούλησε 2 φορές στο έπιπλο του μπάνιου από την νύστα του. Το πρωί κατά τις 7μιση ξυπνάει μόνος του, ορεξάτος και χορτασμένος από ύπνο!Επίσης δεν κάνει νούμερα το πρωί για τα ρούχα πλέον, οπότε όλα ήταν από την νύστα που του έβγαινε σε γκρίνια. Μπορεί να ζορίζομαι το μεσημέρι γιατί νυστάζω εγώ αλλά για το παιδί είναι καλύτερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...