Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή χρονιά κορίτσια, μόνο καλά μπορώ να σκεφτώ για το χρόνο που πέρασε, πραγματικά γεμάτος απο συγκινήσεις, γεγονότα που θα μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή..να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε τη ζωή, σας αγαπώ όλες πολύ πολύ , χαίρομαι την παρέα μας, καλή επιτυχία στα φαγητά σας, πρέπει να πάω για ένα δωράκι τελευταίας στιγμής, τα φιλιά μας σε όλες και όλους σας, να παράσετε καλά και όμορφα..(Ντίνα, "συναισθηματοποιούμαι" πιο πολύ και απο εσένα βλέπω, τι έχω πάθει καλέ?(ωραία είναι!!)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ακριβώς τέτοια ώρα πέρυσι και τέτοια μέρα έκανα το τεστ! και σήμερα έχω έναν παλίκαρο ακόμα! φοβερές οι επαίτιοι!

κι εμείς τα 4 μας θα αλλάξουμε το χρόνο, κοινώς τα 2 μας με τον άντρα μου αφού τα βλαστάρια θα κοιμούνται, ελπίζω. εγώ δε μαγειρεύω τίποτα ιδιαίτερο ούτε γλυκά και τέτοια, αύριο το μεσημέρι στη μάνα μου... μια πίτα με κιμά και τυριά θα φτιάξω για βραδυνο και τέλος.

Διαφημίσεις

Αυγουστομανούλες σας εύχομαι η νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες να φέρει ακόμα περισσότερη αγάπη, χιλιάδες αγκαλιές και κακαριστά γελάκια στα σπιτικά σας. Να έχετε υγεία και δύναμη να μεγαλώσετε καλόκαρδα και δυναμικά παιδιά που θα κατακτήσουν τον κόσμο! Καλή χρονιά!

Γλυκες μανουλες κ μπεμπακια, σας ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου Ευτιχυσμενος ο καινουριος χρονος κ υγεια αγαπη κ χαρα! Να χαιρεστε τα μωρακια σας κ τις οικογενειες σας!! Τις καλυτερες ευχες μου

Φιλια, Μαριανθη!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

xronia polla manoules tou avgoustou o neos xronos na ferei ygeia k eftixia k poli polli agapi sta morakia k tis oikogeneies tous!na perasete omorfa oti k an kanete!!eftixismeno to 2010!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέραααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Τι άλλο να πω βρε κορίτσια που να μην είναι, μελό, κλισέ, συνηθισμένο??

Υγεία θέλω μόνο, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

Περάσατε και περνάτε όλες καλά εύχομαι!

ΕΜείς πολύ οικογενειακά, πιο πολύ δε γίνεται! Πιο ωραία δε γίνεται.

Η μικρούλα ευτυχώς έχει σχεδόν συνέλθει, μέσα στο κέφι είναι και το κουτσομπολιό. Και μοιράζει χαμόγελα το μωρό μου. Λιώνω.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

2629870x2pggwm3l8.jpg

happy new year!!!!

Φιλενάδες μου να ειστε ολες καλα και εσεις και οι ομορφες οικογενειες σας! να χαιρεστε τα παιδακια σας και να ειστε υγιεις και ευτυχισμενες παντα!

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

Τι άλλο να πω βρε κορίτσια που να μην είναι, μελό, κλισέ, συνηθισμένο??

Υγεία θέλω μόνο, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

Περάσατε και περνάτε όλες καλά εύχομαι!

ΕΜείς πολύ οικογενειακά, πιο πολύ δε γίνεται! Πιο ωραία δε γίνεται.

Η μικρούλα ευτυχώς έχει σχεδόν συνέλθει, μέσα στο κέφι είναι και το κουτσομπολιό. Και μοιράζει χαμόγελα το μωρό μου. Λιώνω.....

KALI XRONIA na exoume me ygeia kai xara gia tis oikogeneies mas.

Kleopatritsa EKANES PODARIKO STO KAFE MASSSSSSSSSSSS

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Χρόνια πολλά κορίτσια, καλή χρονιά να έχουμε. Ό, τι επιθυμείτε, ακόμη και αν ειναι το πιο τρελό όνειρο, εύχομαι να γίνει πραγματικότητα. πάνω απ' όλα όμως εύχομαι υγεία για όλα τα μωράκια και όλες τις οικογένειες.

ούφ πάει και αυτό. τίποτα δεν κατάλαβα είχα το μπεμπάκο αγκαλικά και προσπαθούσα να τον κοιμήσω, αλλά ήταν πολύ όμορφα.

ελπίζω και εσείς να περάσατε καλά με τα μωράκια σας και αγαπημένα πρόσωπα τριγύρω. εμείς σήμερα πήγαμε Αράχωβα. πολύς κόσμος αλλά πολύ όμορφα ήταν. τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν. τους αρέσουν οι βόλτες τελικά...

fYFap3.pngIV83p3.png

Χρόνια πολλά και καλά!!!!!!

Καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με υγεία και αγαπη!!!!!!

Ηταν πιο ομορφες γιορτές!!!!!!!!

Τοσο "μοναχικες" αλλά ταυτοχρονα τοσο γεμάτες!!!!!!!

Είναι το δωρο του Θεου το πλασματάκι μας!!!!!! Κοιμοταν κ την ξυπνησαμε και την μουρλάναμε στα φιλιά,τραβαγαμε κ βιντεο ταυτοχρονα...αυτη ανοιξε τα ματάκια της και μας κοιταγε απορημένη & λιγο ξινισμένη..πολύ πλάκα!!!!!!!

Να τα χαιρομαστε τα παιδάκια μας!!!!!!

Παει και αυτη η χρονιά!!! Αντε να δουμε τι θα φέρει το 2010!!

Πρωτα απο ολα υγεία και την πολυποθητη μετάθεση...!!

Μαρεσει ομως σαν αριθμος..20-10...καλο θα ειναι..!!!!

KALI XRONIA na exoume me ygeia kai xara gia tis oikogeneies mas.

Kleopatritsa EKANES PODARIKO STO KAFE MASSSSSSSSSSSS

ΑΑΑΑΑΑΑ δε το χα πάρει είδηση!!

Εκανα ποδαρικόοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

ΧΙΧΙΧΙΧΙ μη φοβάστε δεν είμαι κατσικοπόδαρη!!

Ματς μουτσ!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημερουδια,

βρηκα αυτο,εχει ολες τις μάρκες σε κρέμες & γάλατα ανα εταιρεία και αναλυει τα συστατικά του καθενος.

Ισως το χρειαστούμε μελλοντικά ή ακομη κ τωρα!

http://www.pediatrics-uoa.edu.gr/pdf/Galata_Kremes.pdf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...