Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τον Λ δεν το ζυγίζω γιατί τον βλέπω μιά χαρά...η μαμά μου που τον πήγε στην θεία μου και είχε ζυγαριά τον ζύγισε και μου είπε " ο γιό σου δεν σηκώνεται...τον ζύγισα και έφτασε τα 20 κιλά!" μπορεί και να είναι 19,500 δεν παίρνω και όρκο!χαχαχαχα!

Πάντως την τελευταία φορά που πήγαμε παιδίατρο μμε την ιώσεις ήτα 18 κιλάκια και το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση και έλεγα στον παιδίατρο πως μάλλον θα ήταν περισσότερο πριν γιατί με ιώσεις ένα σώρο και ήταν τόσα κιλάκια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κορίτσια,το αιμα στα κακά είναι απτό εντερακι του μαλλον, σημερα τα έκανε την ώρα που τον αλλάζα και το είδα,σφιγγοταν τοσο πολύ που βγήκε έξω ένα μικρό τμήμα τογ εντέρου,μετά βέβαια ξαναμπήκε μέσα.

Πήρα την παιδίατρο κσι μου πε να κλεισω ραντεβού στο παίδων να τον δει παιδοχειρουργος.

αγγελικουλα , μη τρελαινεσαι ...αυτη πρεπει αν ειναι η ραγαδα που σου λεγαν τα κοριτσια !!

ντινακι ...δεν πειραζει για την λαικη ...ωραιοτατα λαχανικα και στα σουπερμαρκετ ...

εμεις αποφασισαμε σκ ναυπλιο ...βεβαια η αγγελικη μου ειναι λιγο ζαβωμενη λογω εμβολιου ...αλλα μια και που ο γιωργοσ φευγε μεσοβδομαδα για 15 μερες ταξιδι ειπαμε να παμε τωρα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα. Η ραγάδα είναι σκισμή του δέρματος Κατ μου, δεν βγαίνει έξω. Λογικά έχει δυσκοιλιότητα ο μικρός Αγγελική και αυτό που βγαίνει έξω είναι τμήμα του εντέρου, το οποίο μπαίνει πάλι μέσα. Έτσι συμβαίνει και στους μεγάλους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σας! Αγγελικούλα καλά το έκανες και το είπες στη γιατρό, να κλείσεις και το ραντεβού κι ο γιατρός θα στα πει καλύτερα. Μάλλον ο μικρούλης σου ζορίζεται και γιαυτό έχει αιματάκι. Μπορείς να δοκιμάσεις το κίντερτε να το πίνεις εσύ ή χαμομήλι εγώ το έκανα αυτό στην Αριάδνη και δεν ξέρω πώς, είχε αποτελέσματα. Αν θυμάμαι καλά είχες και ζόρια και με την Μαριλίζα οπότε ίσως να είναι και κληρονομικό, αν έχετε και κανέναν άλλο στην οικογένεια με θέματα στο έντερο.

Τι παλιόκαιρος ρε παιδιά! Ξεκίνησε πολύ όμορφα με ήλιο και ζέστη και τώρα βρέχει, φυσάει και κάνει κρύο! Κι έλεγα να τα πάμε τα παιδιά μια βόλτα σήμερα το απόγευμα, μας έχει φάει το μέσα τελευταία...

Η μικρή γλωσσού με πέθανε χθες το απόγευμα! Είχα βγάλει το βιβλιάριο για να δω τις μετρήσεις που σας έγραφα και το άφησα πάνω στο γραφείο μου. Το βλέπει αυτή η κουτσομπόλα και μου λέει "μαμά θέλω βιβλίο μου!" της λέω "αυτό είναι βιβλιάριο υγείας που το χρειαζόμαστε για το γιατρό, δεν το πιάνουν τα μικρά παιδάκια!" αυτή να επιμένει στο τέλος μου τείνει το δάχτυλο με θυμό και μου λέει "μαμά κάτσεις τιμωλία!" αχαχαχαχαχα!!! πέθανα στο γέλιο!! με έβαλε τιμωρία η κυρία, κατάλαβες φίλε μου??? :lol: :lol: :lol:

Καλησπέρα κοριτσούδια μου! Τι κάνετε? Εμείς καλά εδώ, μας έκανε καλό καιρό χθες και σήμερα και βγήκαμε επιτέλους από το σπίτι.

Ακόμα αρρωστούλα εγώ, μια είναι εντάξει η μυτούλα μου, μια βουλώνει η άτιμη. Και ο βήχας-βήχας! Πρέπει να πίνω πολλά υγρά αλλά δεν τα καταφέρνω, ποτέ δεν το είχα με τα υγρά. Και η νύχτα είναι το χειρότερό μου, μέχρι να κοιμηθώ αγανακτώ να βήχω! Τα μικρά έχουν λίγες μυξούλες και ο Γιωργάκης εδώ και λίγες μέρες έχει και αυτός λίγο βήχα. Μάλλον την άρπαξαν από εμένα με μια μικρή καθυστέρηση εκεί που νόμιζα ότι γλίτωσαν. Το βράδυ του βάζω στο καλοριφέρ πετσέτα βρεγμένη και τον τρίβω με ένα λαδάκι με αιθέρια έλαια και κοιμάται ήρεμα πλέον. Εμένα δεν μου κάνει τίποτα ρε γμτ!

Αγγελική έκλεισες τελικά ραντεβού στο χειρούργο που έλεγες? Πως είναι ο μικρούλης σου?

Σοφάκι τα πεθερικά τι έγιναν τελικά?

Ντίνα γύρισες είπαμε στη δουλειά? Πώς είσαι?

Κανένα άλλο νέο έχουμε? Το κλείνουμε σιγά-σιγά το μαγαζί θαρρώ!

Εδώ και εγώ, καλησπέρα!Σε πάρτυ γενεθλίων ήμασταν χθες βράδυ. Όμορφα περάσαμε όλοι μικροί-μεγάλοι.

Νεκτ μου χες πει πως έπαθες θλάση από τον βήχα σωστά?Πόσο καιρό έκανε να σου φύγει?Ο βήχας εμένα έχει υποχωρήσει αρκετά, ελάχιστα βήχω αλλά έχω ακόμη εκείνον τον μυικό πόνο που χειροτερεύει το βράδυ μάλλον από την υγρασία. Ενώ πήγαινα καλύτερα, χθες έβηξα και ακούω στο σημείο που πονάω ένα κρατςςςς και πονούσα απίστευτα. Έτοιμη ήμουν να φύγω για νοσοκομείο! Χθες ειδικά ζορίστηκα, ειδικά όταν σήκωνα την μικρή. Σήμερα έχει μαλακώσει ο πόνος αλλά μπας να ανεγογυρευτώ? Πάνε 10 μέρες που πονώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντίνα καλή αρχή αύριο στην δουλειά σου!!!

Αγγελικούλα το χρώμα που προέρχεται από ραγάδα είναι πιο ανοιχτό κόκκινο. Το σκούρο κόκκινο αιματάκι είναι του εντέρου. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό που σου λέω, εμένα δεν με βοήθησε γιατί δεν μπορούσα να κρίνω αν είναι σκούρο ή ανοιχτό αλλά εσένα ίσως σου φανεί χρήσιμη η πληροφορία. Καλά και αυτή αμέσως σε παιδοχειρούργο? Δεν θα μπορούσε να κοιτάξει το παιδί πρώτα αυτή να αξιολογήσει την κατάσταση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κι εμείς με βήχα και μύτη βουλωμένη, κι εγώ και τα παιδιά!

Πάω σε λίγο γυναικολόγο για τεστ παπ, δεν έχω πάει απ όταν γέννησα!

Εδώ είναι πάλι Νεκταρίτσα, ήρθαν προχτές, έκατσαν μια βδομάδα στον αδερφό του Άρης τουλάχιστον! Νομίζω θα κάτσουν μέχρι τέλος του μήνα..ωραία!

Αγγελικούλα σου ξαναέκανε αιματάκι ο μικρός?

Ελευθερίτσα περαστικά!

Κι εμένα με πιάνουν κάτι σουβλιές στα πλευρά τελευταία που κρύωσα..τι μας έπιασε καλέ?απαπα γεράματα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα, καλή βδομάδα!!!!!!!!!!

χθες γιορτάσαμε τη γιορτή, από τη Δευτέρα, και τα γενέθλιά, που ήταν χθες, του μπαμπά μας, έγινε πάλι χαμός στο σπίτι, ένα περίεργο πράγμα, όταν σχεδιάζεις κάτι δεν έρχεται κανείς, όταν απλά το λες τελευταία στιγμή, χωρίς την ανάλογη προετοιμασία, έρχονται όλοι, τα απρόβλεπτα έχουν πιο πλάκα, αλλά και άγχος για τη νοικοκυρά, τέσπα ωραία, ήταν 39 κεράκια, για την ακρίβεια 3 κεράκια σε 3 γλυκάκια, τουρτίτσα από το ζαχαροπλαστείο, τυραμισού από μένα, και ρολό-κορμό (παντεσπάνι, κρέμα) από τη "μαμά" (πεθερά)

του χρόνου πιάνουμε τα 40, με την υπόσχεση να αδυνατίσει λιγουλάκι για να αρέσει λίγο περισσότερο στη μαμά που οργάνωσε το πάρτυ-έκπληξη!

....,

πάω για γενικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, πριν έρθει ο μικρος, έχει να πέσει χλωρίνη!!!!!!!!!!

κάνω διάλειμμα για καφεδάκι, όπως και κάθε σωστή φιλιππινέζα εξάλλου, και μπήκα να δω νέα σας αλλά κανείς!!!! λυπημένη φατσούλα

τι έγινε, έχει δίκιο η νεκ, θα το κλείσουμε το μαγαζί? άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά, τα λέω να τα ακούω κι εγώ γιατί δεν είμαι και πολύ συνεπής τελευταία!

http://i1325.photobucket.com/albums/u639/eleanax2001/IMG_0954_zps26097658.jpg

http://i1325.photobucket.com/albums/u639/eleanax2001/IMG_0960_zps709f8f78.jpg

και με την ευκαιρία του συμμαζέματος σας βάζω και 2 φωτό από το δωμάτιό μας, μένει να βάλω την κουρτίνα, που είναι ριγέ, λευκή με λεπτή ρίγα λουλακί σαν τα ράφια, να βάλουμε 2 ραφάκια που έχουμε πάνω από τα τραπεζάκια και να βάψω τον τοίχο που είναι τα τραπέζια και τον άλλο που είναι το καλοριφέρ (το καλοκαίρι, το ένα μονόχρωμο και τον άλλο ριγέ ή και τους δύο με ρίγες), και βέβαια να πάρουμε το κατάλευκο πειρατικό κρεβάτι μας!

θα κάνω update με τις αλλαγές όποτε γίνουν

α! και κάποια στιγμή που θα έχουμε λεφτά όταν πάει δημοτικό λέω να φέρω ταπετσέρη να του βάλει πιο "σοβαρή" ταπετσαρία σε όλο τον τοίχο πια!

Γεια σας κοριτσια,

Πραγματικα και γω εχω εκνευριστεί με την παιδιατρο.

Δεν επρεπε να το δει το παιδι ? αυτο αναρωτιέμαι και γω.

Εκλεισα ραντεβου για αυριο αλλά δεν ξερω, θα το αναβάλλω.

Μετα απο πολυυυυυυυυυ διαβασμα τα για κοκκινα στα κακα,λεω πως ισως τελικα δεν ειναι ραγαδα γιατι δεν πονάει καθολου οταν τα κάνει και δεν υπαρχουν σε όλες τις κενώσεις.

Σκεφτομαι πως ισως τελικα να ειναι αλλεργία...

Στο αυγο ή κοτοπουλο ή μοσχάρι.

Σας ειχα πει οτι ξεκινησα διαιτα, ετρωγα πολυ απο αυτες τις τροφες, ειδικα αυγα είχα να ακουμπησω πολυ καιρο και τωρα ετρωγα 3 την ημερα (1 ολοκληρο + 2 ασπράδια).

Τωρα σταματησα τη διαιτα και το παρακολουθω να δω...

Δεν θελω να παω στον παιδοχειρουργο και να μου πονέσει το παιδακι μου χωρίς λόγο.

Εκτος αυτου εχθες ειχε και λιγες μυξες ο μπεμπης, μηπως ειναι καμια ιωσουλα που την περνάει ελαφριά? Η Μαριλιζα ειναι εδω και 10 μερες με πράσινη μύξα, μηπως κολλησε απο κεινη?

Δε ξερω τι να κανω ειλικρινα, πηρα και την παλιά μου παιδιατρο η οποια το πρωτο πραγμα που εκανε ητανε να με κραξει που την αλλαξα και πηγα αλλου!

Καλα της λεω θα τα βρουμε αυτα, με το παιδι πες μου τι να κάνω?

Και λεει "να το πας στο Παιδων"!!!!!!

ΕΛΕΟΣ!

Αλλα θα παω απο κει και θα της τα ψαλλω ενα χερακι, πρωτον που παιρνει 100 ευρο επισκεψη και δευτερον που καθε ΠΠΣΚ ειναι εκτος Αθηνων.

Νεογεννητο εχω, θελω γιατρό διαθεσιμο 24ωρες το 24ωρο οχι να λειπει τοσες μερες.

Σκατά εχουνε στο κεφαλι τους και μετα λένε γιατι φευγουνε οι πελάτες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...