Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έκανα μπαλκόνια, πατζούρια γενικό, είχα καιρό το χρειαζόντουσαν! Ευτυχώς έχει καλοκαιρία σήμερα αλλά έμεινε το υπόλοιπο σπίτι πίσω και έτρεχα να συμμαζέψω πριν σχολάσει ο Μάνος. Ευτυχώς το κορίτσι μου την μισή ώρα κοιμόταν και την υπόλοιπη την πέρασε στο πάρκο αφού την τάισα φρουτόκρεμα.

Και τώρα που είπα φρουτόκρεμα...δεν την τρώει με όρεξη ρε κορίτσια, δεν είναι των φρούτων τούτη. Έχω καλομάθει με τον Μάνο που τρελλαίνεται στα φρούτα και μου κακοφαίνεται με την μικρή. Χθες το απόγευμα είχα κόψει στον Μάνο μήλο και αχλάδι στο πιάτο και ζήλεψε και εκείνη. Της έβαλα κομματάκια μπανάνα και αχλάδι και τα κατασπάραξε. Προφανώς δεν θέλει και τα αλεσμένα, φαγητό αλεσμένο δεν τρώει τώρα και 2 μήνες. Οπότε θα καθιερώσω κάθε απόγευμα μετά το γιαούρτι της να της δίνω λίγα φρούτα στο πιατάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγγελική αυτό θα σου έλεγα και εγώ. Εσένα πήρε αρκετό βάρος το ζουζούνι σου. Της κουνιάδας μου όμως δεν πήρε. Γεννήθηκε 3300 και 2,5 μηνών ήταν 5300. 2,5 κιλά τους 2 πρώτους μήνες δεν είναι και τόσα πολλά. Βέβαια έχουν και αυτοί μικρό σκαρί. Αυτή είναι κοντούλα και παχουλή εκείνος μέτριος στο ανάστημα και αδύνατος, οπότε έχει και αυτό να κάνει.

Υγεία να έχουν τα παιδάκια μας και δεν έχει σημασία πόσο βάρος ή ύψος έχουν. Το βάρος με αγχώνει εμένα λίγο γενικά γιατί στο σόι του άντρα μου έχουν όλοι τα κιλάκια τους και γενικά φοβάμαι παιδικό διαβήτη και τέτοια. Αλλά δεν έχουν τα παιδάκια μου τέτοιες προδιαγραφές, παχυσαρκίας εννοώ αλλιώς θα πέσει τρελή δίαιτα και διάδρομος:):)

Ο Στεφ έχει έναν ξάδερφο παιδιά 170 κιλά και η αδερφή του είναι 150!!!Υπέρβαροι και οι δύο, στον ξάδερφο του έδωσαν μικρή διάρκεια ζωής (είναι 33 τώρα). Και η μαμά τους είναι σαν την τσίτα, Αγγελική πιο αδύνατη από σένα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα καλώς όρισες!Είχατε πάει Βόλο ή πάνω? Καλή αρχή με τις στέρεες!!Εντομεταξύ να πω την αμαρτία μου είδα μια φώτο του Ιάσονα στο φέις και νόμιζα πως είναι κανένα κοριτσάκι που θα βαφτίσεις:)Μα είναι τόσο γλύκας και πολύ μπεμπόφατσας!!!Έχει σκούρα ματάκια αυτός ε?Σου μοιάζει περισσότερο από όλους!!

Με τον ύπνο του Μάνου τα πάμε καλά. Κόψαμε τον μεσημεριανό όπως είχα πει, 9μιση κοιμάται τώρα αλλά έχουμε μέρες ακόμη να το κάνουμε και πιο νωρίς...Από εκεί που κοιμόταν 11μιση και μες τις γιορτές πήγε και 1 να κοιμηθεί, το 9μιση μου φαίνεται κατόρθωμα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κι εμένα ο δικός μου τώρα που κοιτάω τα κιτάπια μου γεννήθηκε 3 κιλά ακριβώς και στους 2,5 μήνες ήταν 5450. άρα 2,5 κιλά πήρε περίπου.

και 8 εκατ.

πάντε έλεγα και πιστεύω δηλ ότι παίζει σημαντικό ρόλο και σε ποια βδομάδα γεννήθηκε το κάθε παιδάκι αναφορικά με την ανάπτυξή του το πρώτο διάστημα.

γιατί αγγελική έχεις θέμα με το βάρος του κωνσταντίνου; πρέπει να ενημερωθώ...

σα κορίτσι το ιασονάκι;;;;;;;;;;;; με τίποτα! αντράκι με τα όλα του! ( να μου λεγες για το μάνο ναι...χι χι)

Όχι καλέ,δεν έχω θέμα!!

Μια χαρά είναι το μανάρι μου,δε θέλω να μου γίνει τουλουμπος!!!

Όντως ο Ιασωνας σου μοιζει πολύ!!!!!ξεχασα να το σχολιάσω.ειναι διαφορετικός απτά μεγάλα!

Και σένα της αγκαλιάς είναι?

Σωθηκαμε!!!

Βρε με το ζουζουνιάρικο αυτό πανωφόρι που φοράει μου έκανε για θηλυκό!!!Σόρυ ρε φιλενάδα, είναι πολύ γλυκό το αγόρι σου! Αντιβίωση γιατί πήρε?Τι του έκανε η ίωση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα ξεκινήσατε στέρεες? Μεγάλωσε κι ο Ιάσονας!!

Πώς του φαίνονται οι νέες γεύσεις?

Η δικιά μου τα τρώει πια τα περισσότερα, στα φαγητό λίγο κολλάμε και δεν μας κατεβαίνει! Άμα της δώσεις δε ψωμί στο χέρι το τσακίζει, ούτε να πνιγεί ούτε τίποτα, χαχα!!

Αγγελικούλα ελπίζω να είναι τυχαίο το αιματάκι του μικρού, πάρε τηλέφ τη γιατρό για να σιγουρευτείς καλύτερα!

Ελευθερίτσα αν τα τρώει σε κομματάκια τα φρούτα η μικρή εννοείται να της δίνεις έτσι μερικά, και η δικιά μου μόλις δει πιάτο με φαγητό δικό μας γλύφεται το σκατό!

Κι εγώ έχω από το Σεπτέμβρη να μετρήσω το Γιάννη, πρέπει να εχει πάρει λίγο βέβαια, να είναι στα 18 κιλά κάπου και 1.03 λέω. Από φαγητό τρώει ο.κ κάπως, όχι όλα όσα θα έπρεπε αλλά σχετικά καλά, με λίγο παιχνίδι κάτι γίνεται και τρώμε το μισό μεσημεριανό.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τελικά τα φαγανά παιδιά φαίνονται, ο δικός μου με ταλαιπώρησε πολύ με το θηλασμό, έκανε πολλα και μικρά γεύματα, ένα δίμηνο θήλαζα συνέχεια, μου έσπασαν τα νεύρα+ΓΟΠ:συπλήρωμα και μετά το τρίμηνο έφτασε τις 2 1/2 με 3 ώρες, και τώρα κάνει 1 ώρα να φάει ένα πιάτο φαί, βέβαια καλύτερα από παλιότερα! Όσο για κιλά, με το ζορι πιάσαμε τα 14, μπορεί και λίγο περισσότερο γιατι έχουμε μέρες να τον ζυγίσουμε. Βλέπει ο κόσμος κι εμασ που έχουμε χοντρύνει κι απορεί. Βεβαια στην ηλικία του ήμαστε κι οι δύο αδύνατα παιδιά και μαλλον ολιγόφαγα!

Διαφημίσεις

ναι,σιγά μην τρεξω και για χταπόδι..δεν το ξέραμε!!σέρνομαι κορίτσια, κόκκαλα πονάνε , κοιλια αδιαθεσία, ο αντίχειρας μου ποναέι και δεν μπορώ να τον κουνήσω, έχει γίνει και η μπέμπα βαριδάκι, στην 97 καμπύλη σε βάρος και υψος,και σέρνομαι, πολλή υγρασία ή εγώ γερνάω..σορυ, σας πήρα μονότερμα με την πολυλογία μου , καλή χρονιά εύχομαι, να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας.

γενικά καλά εδώ, αυστηρά οικογενειακά περάσαμε στις γιορτές,φάγαμε πολύ, κιλά έχω πάρει(μωρ΄συ άννα τι κανεις εσύ και χάνεις? να μου πεις καλά τρέχεις κι εσύ..),η μπέμπα εντάξει, ο λ. λίγο μας σπάει τα νεύρα αλλά καλά γενικά , κορίτσια καλά να 'μαστε , σας φιλώ, πάω να την αράξω λίγο τώρ α που κοιματια η μικρή

καλημέρα σας, επιτελους παρασκευη ...βροχερη !!!

και εμεις παιδιατρο χθες ,,,ειχα να παω 3, 4 μηνες ...

ειχε εμβολιο η αγγελικη μου ...αισιως 93 ποντους και 12μιση κιλα ...

τα 16 εφτασε η χριστινα και 104....

ζωη να εχουνε ...

η χριστινα μου ειχε βγαλει κατι σαν κρεατοελιες στη μασχαλη ..μαλλον δερματικη ιωση μου ειπε η γιατρος να τη δει δερματολογος ...εχετε καποιον στα υποψη ??

το μικρο μου μαζευτηκε στο κρεβατι απο τις 2 αποψε !!ουφ τωρα την αφησα κοιμαται αγκαλιτσα με τον μπαμπα της ,,,

ευτυχως με τη χριστινα στρωσαμε στο θεμα του παιδικου!!!παει χωρις γκρινια το πρωι ...γενικα οι διακοπες μας βοηθησαν πολυ ...και μας δεσανε πολυ

η βελ γιατι να παει για χταποδι??

αννιω μηπως πηγατε στην ονειροχωρα του μουσειου Γουλανδρι???το σκεφτομαι για αυτο το σκ

ή εχεις κατι αλλο στα υποψιν ??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αγγελικούλα το μόνο σίγουρο είναι οτι κάθε παιδάκι είναι εντελώς διαφορετικό...εγώ στο έγραψα γιατί ο Λ γεννήθηκε ένα κανονικό μωράκι πρός μικρό και η αναπτυξή του είναι σούπερ...δεν πρέπει να σε αγχώνει τίποτα...τσέκαρε μόνο το αιματάκι...βέβαια για τα γονίδια που λέτε έχετε κάποιο δίκιο...ο παππούς του Δημήτρη 2.05, ο μπαμπάς του 1,95 και ο Δ 1.87 ε ο Λ δεν θα πάρει και λίγο απο εκεί????Σας έχω πεί πόσο γεννήθηκε ο άντρας μου...4.200 και 60 πόντους!!!!Απίστευτο????

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...