Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ψώνισες Ελευθερίτσα? Μεγειά! βρήκες καλές τιμές?

Εσείς πρέπει να κάνετε και ησυχία τις μεσημεριανές ώρες ε? κομματάκι δύσκολο με το μικρό ξύπνιο, καταλαβαίνω, κι εγώ σήμερα δεν τον κοίμισα γιατί ο πατέρας του που θέλει να κοιμηθεί το βράδυ κατά τις 10 ή να ξεκουραστεί έστω δεν τον αφήνει μόνο είναι ντούρασελ!

Καλά τα δικά σου παιδιά καλή μου είναι λίγο πάνω από τους μέσους όρους νομίζω!! Δεν παίρνουν όλα τόσο βάρος! Ακόμα και η Εβελίνα για κορίτσι από μικρή ήταν γεροδεμένο παιδί! Φτου φτου!

Μια χαρούλα είναι κι ας μην είναι και τα πιο στρουμπουλά λέω εγώ, αρκεί που πίνουν το γάλα της μαμάς τους!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελε,και γω προσπαθω πριν το 3ωρο να μην γον ταΐζω....δεν πετυχαίνει πάντα βέβαια....

Η Μαριλίζα ήταν 5.600στην ηλικια του αλλά ας μην ξεχνάμε πως ο μπεμπακος βγήκε απτό νοσοκομείο μολις 2.5 κιλακια..

Δε με αγχώνει το βάρος του πάντως,μια χαρά είναι.

Είναι λιγες μερες τώρα που έχει κόκκινες βλεννες στα κακά του.

Από το άγχος μου για τα εμβόλια ξεχασα να ρωτήσω την παιδίατρο σημερα....

Λέτε να είναι αλλεργία?

Μα γίνεται να εμφανιστεί τώρα?

Την Κυριακή έφαγα πρασσα αλλά είχα ξαναφαει κ πιο παλιά (την Κυριακή έφαγα παραπάνω ποσοτητα) και λογω της δίαιτας έφαγα και πολύ γιαούρτι που χά να φάω πολυυυυυυυ καιρο...

Σοφάκι δεν πήρα τίποτα για μένα. Στα παιδιά ψώνισα. Φόρμες και μπλουζάκια στον Μάνο και στην Εβελίνα ένα σετάκι και μια φόρμα, για του χρόνου όλα. Τώρα στις εκπτώσεις συμφέρει να ψωνίσεις. Ελπίζω να πέσω μέσα στα νούμερα. 6άρι πήρα στον Μάνο και 3άρι στην μικρή.

Κοίτα όπως είπα στην αδερφή μου τα παιδιά τα έχω μες το σπίτι μου το μεσημέρι, δεν τα βγάζω ούτε στους κοινόχρηστους χώρους, ούτε τα πάω σπίτι της. Του λέω συνέχεια να κάνει ησυχία να ξεκουραστεί η θεία αλλά πόσο να το καταλάβει και αυτός και να το κατανοήσει, μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από ένα 3χρονο. Αυτός μόνος του είναι ήσυχος, λίγο θα δει τιβί, θα ασχοληθεί με τα παζλ του, θα διαβάσουμε παραμύθια, θα ζωγραφίσουμε. Όταν όμως είναι ξύπνια και η μικρή εξαγριώνεται και αυτός γιατί συνέχεια του πειράζει τα παιχνίδια του, τσακώνονται, παίζουν, τρέχει αυτός-ξοπίσω η μικρή, χαμός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλέ τι 3ωρο μου λες?ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ ΒΡΕΦΗ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΑΙ ΡΟΛΟΓΙΑ!!! Καλά μόνο εγώ ακολούθησα τις οδηγίες???Ίσως γι'αυτό να έπαιρναν πολύ τα δικά μου, ο Μάνος έτρωγε ανά μισή-μια ώρα και η μικρή ανά μιάμιση ώρα 2-3 μηνών. Αν σου βγαίνει έτσι οκ, είναι πιο ξεκούραστο.

Η αλλεργία σε εμάς εμφανίστηκε 4,5 μηνών θυμίζω και φυσικά μπορεί να εμφανιστεί τώρα. Όσο εκτίθεται το έντερο στην αλλεργιογόνο ουσία τόσο ερεθίζεται, θα στα πει η Νεκτ πιο επιστημονικά που το έχει ψάξει. Μην το παραμελήσεις πάντως, πάρε τηλ να της το πεις να σου δώσει οδηγίες. Αν ήταν ίωση θα έβλεπε κόκκινο λαιμό η παιδίατρος. Σαν μεμονωμένο περιστατικό δεν δίνουμε βάση αλλά όταν επαναλαμβάνεται έχει την αιτία του.

Επίσης ό,τι έφαγες πολύ γιαούρτι μπορεί να έχει σχέση αν είναι αλλεργικός. Το έντερο έχει όρια ανοχής. Πχ. αν φας ένα γιαούρτι μπορεί να μην δεις αίμα, αν φας δύο να δεις. Στο είπα απλά για να το καταλάβεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελε μου αν τον είχα να θηλάζει κάθε μιάμιση ώρα ακομα,θα χά λαλήσει,στην αρχή έτσι έκανε, ξέρω ότι δεν υπαρχει πρόγραμμα στο θηλασμό αλλά αφού αντέχει?δεν τον πιέζω ποτέ.

Τις περισσότερες φορές που ζηταει νωριτερα ειναι η γιατι δεν εχει φαει καλα η θελει 2 τζουρες ας πούμε,εννοείται δεν τον αφήνω να κλαίει.το βράδυ πάντως είναι σταθερός ανά 3.5-4 ώρες θα ξυπνήσει.αρα? Αντέχει...αν πειναγε θα ξυπνούσε.

Εσείς έχετε άλλο σκαρί που λένε,όλα τα παιδιά δε γίνεται να είναι το ιδιο,έτσι δεν είναι?

Στους 4.5 μήνες????σοβαρά μιλάς???

Η αλήθεια είναι πως είχα να φαω γιαούρτι από πριν γέννηση,ούτε γάλα πίνω καθόλου,μόνο τυρί τρώω.

Το θέμα όμως είναι πως τα κόκκινα εμφανίστηκαν τη Δευτέρα ενώ εγώ τη δίαιτα την ξεκίνησα Τρίτη.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!

Αγγελικούλα σούπερ ο μπεμπάκος με τα κιλάκια του καλέ!Εμένα ο Λ γεννήθηκε 3100 και 52 πόντους στους 2 μήνες ήταν 5300 (δεν θυμάμαι ίσως και λιγότερο) και 59 πόντους...έλα να τον δείς τώρα έφτασε τα 20 κιλάκια και απο ύψος άστα πριν τον Οκτώβριο που τρέχαμε στον παιδίατρο με τις ιώσεις ήταν

107!!!!Δεν είναι χοντρούλης ευτυχώς γιατί θα είχε πάθει εγκεφαλικό ο μπαμπάς του αλλά είναι ένα δεμένο παιδάκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγαμε βόλταμε με το Λ στο metromall και πήρα 2 παντελονοκόλαν πολύ ωραία...σήμερα θα πάω να πάρω και ένα ζευγάρι μπότες δερμάτινες...ταμπά θέλω γιατί πάνε με όλα τα χρώματα...ο μικρός βαρέθηκε αμέσως αλλιως θα ψώνιζα κι άλλα...κοιμήθηκε ο Λ απο τις 9 παρά και αράξαμε με τον Δ στο καναπέ τα δυό μας...και εγώ δεν θέλω μου λέει να πάς για δουλειά...μήπως θα κοιτάγαμε για κάτι άλλο ίσως...όχι του λέω μιά δουλειά με πολύ καλό μισθό και πολλά + στις μέρες μας δεν την αφήνεις...στο μέλλον βλέπουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα..

Βρε Ντινακι μπαίνουν εκπτώσεις σε λιγες μέρες,γιατί δεν περιμενεις λίγο,με τα ίδια λεφτά θα πάρεις περισσότερα πράγματα!!καλοφορετα!

Καλέ ναι,το ξέρω ότι είναι μια χαρά,δεν έχω αγχωθεί με το βάρος του.

Απτις 7 τον εχω και κοιμάται στην αγκαλιά μου,ήρθε και το λελουδω πριν λίγο και βλέπει παιδικά,δε μας βλέπω να σηκωνόμαστε πριν τις 11 απτό κρεβάτι!!!

20 κιλά?μπράβο λίο...!!!

Εμείς 14 είμαστε,καλα μου φαίνεται θεοβαρη οταν θελει να τη σηκώσω αγκαλιά.

Καλημέρα, τι κάνετε?Ήλιο έχουμε σήμερα!!!

Βρε Ντινάκι 2,5 κιλά πήρε ο Λίο σε 3 μήνες?????

Αγγελική εγώ είχα πάντα ανασφάλεια στο θέμα θηλασμός και προσφέρω συνέχεια. Ακόμη και τώρα δίνω στην μικρή πολλές φορές ακόμη και όταν δεν το ζητάει. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί ξυπνάει τα βράδια.

Και μια και λέμε για κιλά, είδα κοριτσάκι στην ηλικία των παιδιών μας να είναι 23 κιλά και 1,18!!!Σκιάχτηκα μιλάμε!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλενάδες! χρόνια πολλά και καλά!!!! καλή χρονιά με υγεία!

ντινάκι είδα γυρνάς δουλειά; με το καλό κορίτσι! καλή επάνοδο!!!

τα δικά μας νέα είναι ότι ο μπαμπάς μας δουλεύει πολύ και μένω πίσω με τα παιδιά όλη μέρα κι όλη νύχτα σχεδόν!

ο σκιουράκος πέρασε μια ιωσούλα που τη παλέψαμε με αντιβίωση.

κατα τ άλλα αρχίσαμε πριν λίγες μέρες κρέμα βανίλια 4-5 κουταλιές και από χτες πολτό μήλου που το βράζω λίγο πρώτα για να γλυκίζει. πάλι με λίγες κουταλιές είμαστε και βλέπουμε.

έχει φτάσει τα 68 εκατ και σχεδόν 7.5 κιλά. κατα τ άλλα θηλάζει μόνο αλλά με ξυπνάει κι εμένα αρκετά τελευταία...και θέλει αγκαλιές. με ζορίζει λίγο γιατί είχα καλομάθει με το τέλειο μωρό που λέγεται μάνος, αλλά τι να κάνουμε κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

δεν έχω διαβάσει τα νέα σας δε πολυπρολαβαίνω...αλλά θα το κάνω κάποιο μεσημέρι που θα κοιμούνται!

καλησπέρα και απο εμενα !!!

τα νεα μας καλα ....ειμαστε σε καλη φαση ....

στα δικα σας,

ντινακι καλη επανοδο στη δουλεια !!!20 κιλα ο λεωνιδας ???εμενα με το ζορι 15 και 105...αλλα τρωει ( αυτα που θελει) , βεβαια τα αγορια ειναι αλλιως

αγγελικη μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου ..απο βαρος !!και νομιζω οτι καλα κανεις και προσπαθεις να πιανεις 3ωρο πριν τον ταισεις , και εγω αυτο παλευα με την αγγελικη ως πιο εμπειρη και πηγε καλα ...

βεβαια δεν πετυχαινει παντα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλώς την Αννούλα μας! Για πότε μεγάλωσε καλέ το σκιουράκι και τρώει και φαγάκι!!! Καλή δύναμη με τα ξενύχτια! Εμένα ευτυχώς μου έκατσαν ανάποδα, ήρθε πρώτα το δύσκολο με τον ύπνο και μετά η πιο εύκολη!

Αγγελική μια χαρά και παραπάνω από μια χαρά είναι το μικρουλάκι σου! Εμένα 2 μηνών ο Γιώργος ήταν 6.100 και 61 πόντους αλλά μην ξεχνάμε ότι γεννήθηκε 4.250 και 55 πόντους και ότι έπινε και ξένο γάλα. Εσένα πήρε δλδ περισσότερο βάρος, έχει ήδη πάρει 2,3 κιλά μόνο με θηλασμό είναι δυνατόν να μην είναι ικανοποιημένη η παιδίατρος? Εμένα η Αριάδνη από 2 μηνών κι επάνω έπαιρνε 500 μάξιμουμ γραμμάρια το μήνα και ποτέ δεν μου είπε κάτι η γιατρός. Κοντά 4 μηνών ήταν στα κιλά του δικού σου τώρα. Για το θέμα με το αιματάκι που λες έλεγξε με το γιατρό πρώτα αν το παιδί ζορίζεται να κάνει κακά μην έχει καμιά ραγάδα στον πρωκτό όπως είχε και της Ελευθερίας. Αν δεν έχει άλλα συμπτώματα μη βάλεις με τη μία στο μυαλό σου την αλλεργία και μπεις σε τέτοιες διαδικασίες. Παρατήρησε τις πάνες του και αν τυχόν έχει και άλλα συμπτώματα και ξαναμιλάμε. Πάντως η ανάπτυξή του δε δείχνει κάτι συνήθως τα αλλεργικά μωρά έχουν και σχετικά μικρή πρόσληψη βάρους. Ακόμα κι εμείς που είχαμε πάρα πολλά συμπτώματα ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η αλλεργία μέσω των εξετάσεων οπότε και η αποχή καμιά φορά που γίνεται προληπτικά ίσως να είναι περιττή. Μπορείς ωστόσο να αποφύγεις τα πολλά πολλά αγελαδινά που γενικά δεν κάνουν καλό ούτε σε εσένα, το έχω ξαναπεί. Να θυμάσαι να μην συγκρίνεις το μωρό σου με κανένα μωρό γιατί παίζουν ρόλο και οι γονιδιακές προδιαγραφές. Κι εσείς Λευτέρης και Αγγελική έχετε μικρό σκαρί και είναι αναμενόμενο να μη γίνει το παιδί θεριό, όπως συμβαίνει και με εμένα και τον Άρη και με τα παιδάκια μας. Τα παιδιά έχω να τα πάω πάρα πάρα πολύ καιρό στην παιδίατρο αλλά κόβω το Γιώργο γύρω στα 15-16 κιλά και ένα μέτρο άντε κανά δυο πόντους πάνω από το μέτρο. Η Αριάδνη θα είναι κανένα 12άρι ίσως και λίγο παραπάνω και καμιά 90ρια πόντους. Άμα τα πάω θα σου πω ακριβώς. Πάντως δεν είναι τα μεγάλα παιδιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...