Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν απο Δευτέρα τα κεφάλια μέσα...γυρνάω στην δουλέιά...απο την μία χάρηκα αλλά απο την άλλη ξενέρωσα...πως θα αποχωριστώ το μπουμπούκι μου...αύριο πάω για ψώνια...συγκρατήθηκα τα Χριστούγεννα και τώρα θα βγάλω το άχτι μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν απο Δευτέρα τα κεφάλια μέσα...γυρνάω στην δουλέιά...απο την μία χάρηκα αλλά απο την άλλη ξενέρωσα...πως θα αποχωριστώ το μπουμπούκι μου...αύριο πάω για ψώνια...συγκρατήθηκα τα Χριστούγεννα και τώρα θα βγάλω το άχτι μου...

Να βρε που στενοχωριόσουνα, χόρτασες και το παιδάκι σου, περάσατε ωραία, το απόλαυσες. Καλή αρχή λοιπόν!

Όσο για τα ψώνια, μην ανοίγεις πληγές! Αυτά είναι τα καλά της δουλειάς, παίρνεις και κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου, τους αγαπημένους σου, αλλιώς τα μετράς όλα και φροντίζεις κυρίως για τα απαραίτητα. Τέσπα που θα πάει, θα γυρίσει κι ο τροχός, καλά να είμαστε!

Εμένα λίγο μωρό μου είναι στα "γκομενικά¨...μας μιλάει για την Κοράλία που πήγαιναν μαζί στον παιδικό αλλά λέει η φίλη μου και μιλάει όπως και για τους φίλους του...ακόμα δεν είμαστε προχωρημένοι σε αυτό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Να βρε που στενοχωριόσουνα, χόρτασες και το παιδάκι σου, περάσατε ωραία, το απόλαυσες. Καλή αρχή λοιπόν!

Όσο για τα ψώνια, μην ανοίγεις πληγές! Αυτά είναι τα καλά της δουλειάς, παίρνεις και κάτι παραπάνω για τον εαυτό σου, τους αγαπημένους σου, αλλιώς τα μετράς όλα και φροντίζεις κυρίως για τα απαραίτητα. Τέσπα που θα πάει, θα γυρίσει κι ο τροχός, καλά να είμαστε!

Να μην το σκέφτεσαι κοριτσάκι γιατί εσύ είσαι δίπλα στο παιδάκι και αυτό είναι ό,τι καλύτερο...εγώ πρέπει να δουλέψω...καλύτερα στο σπίτι με το μικρό και ας μην ψώνιζα ποτέ μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

...όσο για το τι πεθερά θα είμαι δεν ξέρω...αν παίζει ρόλο το πως είναι η πεθερά μου σε μένα ...θα είμαι καλή...απο την άλλη με τέτοια αδυναμία που έχω στο αστέρι μου μάλλον θα είμαι η πιο κακιά πεθερά!!!!χαχαχαχχα

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μέσα σε 4 ώρες έχει φάει

2 πιάτα μαυρομάτικα

1 πιάτο κρέμα Γιώτης

1 αχλάδι

1/2 μήλο

1 γαλακτοφέτα kinder που τους έδωσαν από το σχολείο

1/2 γιαούρτι

4 καρύδια

Ρε παιδιά πολλά δεν είναι?Και δεν είναι χοντρούλης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πέρυσι μιλούσε για μια Σπυριδούλα και στο καινούργιο σχολείο ξεχώρισε αμέσως την Υακίνθη και μιλάει και για μια Δανάη, είναι φίλες μου έλεγε. Αυτό το 'είναι το κορίτσι μου' χθες μου το είπε 1η φορά και μάλλον κάποιος του το είπε στο σχολείο. Δεν νομίζω να ξέρει την έννοια της έκφρασης ούτε καν να πάει στο πονηρό το μυαλουδάκι του, εννοώ να νιώθει κάτι άλλο από αυτό που νιώθει για τον φίλο του τον Νίκο πχ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντινάκι καλή αρχή. Όντως διφορούμενο συναίσθημα δημιουργεί αυτό το νέο, από την μια μια δουλειά στις μέρες μας είναι προσόν και σίγουρα προσφέρει άνεση, χρηματική και ψυχολογική, από την άλλη δύσκολο να αποχωριστείς τον γιόκα σου. Ευτυχώς δεν μεσολάβησε μεγάλο διάστημα τουλάχιστον γιατί αλλιώς θα σου κακοφαινόταν διπλά. Καλή αρχή λοιπόν, άντε να παίρνεις τα πάνω σου:)

Όσο για το θέμα πεθερά, πραγματικά δεν νομίζω να έχω κολλήματα. Αν είναι νορμάλ άτομο, σε φυσιολογικά πλαίσια και όχι υπερβολές, πιστεύω θα είμαι καλή πεθερά. Θα μου πεις πεθερά και καλή δύσκολα βρίσκεις αλλά δεν θα είμαι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου τύχει...Βλέπε..Αγγελική!αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα ερωτοχτυπημένες μαμάδες! Ντίνα καλή αρχή με τη δουλειά! Κι εγώ άρχισα σήμερα αλλά δεν μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα, περίμενα ότι θα είμαι χειρότερα. Πρωί-πρωί αδιαθέτησα και είχα και εφημερία όπως υπολόγιζα. Γράψαμε και το διαγώνισμα. Εγώ τους πρότεινα να το αναβάλλουμε μιας και με κάνατε και είχα τύψεις κι αυτά έπεσαν να με φάνε! "Έχουμε διαβάσει κυρία!" κι έτσι ήταν όλα τους!

Πεθεροκαταστάσεις για εμένα νομίζω είναι νωρίς να σκέφτομαι πώς θα είμαι. Θέλω να πιστεύω κουλ με όσα έχω περάσει εγώ που είναι και λάιτ σε σχέση με άλλες, αλλά αρκετά ώστε να μου βάλουν μυαλό.

Σοφάκι εύχομαι να φύγουν σύντομα τα πεθερικά σου, φαντάζομαι πόσο κουραστικό θα έχει καταντήσει όλο αυτό μες στα πόδια σου τόσες μέρες, ο Άρης τι λέει ήθελα να ήξερα? Μήπως να του μιλούσες απέξω-απέξω? Αν και όλο και κάτι θα έχουν καταλάβει όπως λες. Το θέμα είναι να μην κάνουν τις πάπιες και να το σκέφτονται λίγο καλύτερα στο μέλλον! Άντε να αποκτήσουν κι άλλα εγγόνια μπας και σας αφήσουν κι εσάς λίγο στην ησυχία σας!

Αγγελικάκι καλή δύναμη! Να σου πω ότι ακόμα κι αυτήν την κούραση θα την αναπολείς σε λίγο καιρό? Ακολουθεί βέβαια άλλου είδους κούραση αύριο-μεθαύριο αλλά τη γλύκα του να κουράζεσαι με ένα μικροσκοπικό μωράκι δεν την νιώθεις όπως όταν κουράζεσαι με ένα μεγαλύτερο παιδάκι. Του δίνεις όλα τα δίκια βρε αδερφέ!

Ελευθερία αφού ο γιος σου είναι ψηλό παιδί έχει ανάγκη το πολύ φαγητό κι αφού είναι ποιοτικό τι πειράζει? Από το να μη σου τρώει και να σκας από το άγχος καλιά να είναι από αυτά που είναι προτιμότερο να τα ντύνεις παρά να τα ταΐζεις που λέμε. Εμένα ο Γιώργος τρώει πολύ λιγότερο και πολύ λιγότερα είδη τροφών από την Αριάδνη κι έχω απηυδήσει! Μακάρι να ήταν σαν το γιο σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι ωραιος ήλιος...!

Τι κανετε?

Σοφακι,γιατι δεν καθονται εκει περισσοτερες μερες?

Μα να μην καταλαβαινουνε οτι καποια στιγμη γινονται βάρος ρε γμτ?

Ενταξει περασε τοσος καιρος, αν θελουν ας νοικιασουν ενα σπιτι να μενουνε εκει τουλαχιστον, μεσα στα ποδια σας συνεχεια δεν ειναι ωραιο να βρισκονται.

Καναμε σημερα τα πρωτα μας εμβολια...3 στο σύνολο, το ξετινάξε το παιδακι μου, κοιμαται τωρα του καλου καιρου.Εχω την αλλη την ταρζανίτσα βεβαια.

Σταθμο περιμενα να τη στειλω τον αλλο μηνα αλλά μου εκοψε τα φτερα η γιατρίνα ,κλαυτερα να την κρατησω λεει αλλους 2 μηνες σπιτι και να πάει τέλος Μάρτη!!!

Ουφ, βουνο μου φαινεται, δε νομιζω να την ακουσω, τελος Φλεβαρη θα τη στειλω, ετσι την ειχα στείλει και πέρυσι και μεχρι να κλεισει ο παιδικος δεν ειχε αρρωστησει.

Χτυπαω ξύλο να συμβει το ιδιο και εφέτος.

Ντινα εσυ τον πας τελικα?

Καλη αρχη στην δουλεια...!

Παλι δλδ με συμβαση σε πηραν? 8μηνη?

Δεν ειναι κανενας μονιμος ρε παιδι μου εκει μέσα να ρωτησεις τι παιζει?

Ελε, δεν ειναι χοντρουλης αλλα ειναι πολυ ψηλος ο Μανος!

Εμεις ειμαστε 5,400 και 58 ποντους, μαλλον ασχετη με το θηλασμο θα την ελεγα, μου ειπε οτι πρεπει να παιρνει 300-400γρ την εβδ!

Πολλα δεν ειναι ρε κοριτσια? 30γρ την ημερα θυμαμαι εγω και ετσι μου ειχε πει και ο προηγουμενος παιδιατρος.

Τις πρωτες εβδομαδες τοσα επαιρνε βεβαια αλλά τωρα το εχει ριξει στα 150-200.Δεν τον λες κ αδυνατουλη,΄εχει κάνει κάτι μαγούλες!!!

Αγγελικάκι μεγάλωσε ο μπόμπιρας!

Έκανε και τα πρώτα του εμβόλια!

Ναι πολλά μου φαίνονται κι εμένα τόσα γραμ. την εβδομάδα, τώρα δεν είναι ανάγκη να παίρνει 1.200 το μήνα, θα πέσει λίγο ο ρυθμός ανάπτυξης λογικά, γενικά είναι φαγανούλης? τρώει συχνά?

Το καλύτερο θα ήταν αυτό που λες, να νοικιάσουν ένα σπίτι αν θέλουν να κάθονται τόσο καιρό, προς το παρόν δε γύρισαν από τον αδερφό του Άρη και είμαστε λίγο ήσυχα!

Νεκταρίτσα καλή αρχή με το σχολείο!

Άντε καλέ που είχες τύψεις με το διαγώνισμα, αφού τα είχες προειδοποιήσει!

Χρειάζεται και λίγο διάβασμα και επανάληψη που και που.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με το όλο θέμα, ο συζυγος είναι λίγο πεισματάρης και δε θέλει να μπει στη θέση μου μάλλον, αλλά πρέπει να το κάνει κάποια στιγμή αν είναι να είμαστε καλά.

Ελευθερίτσα ο Μάνος πάντα ήταν φαγανό παιδί καλέ, αφού τα καίει μην τον φοβάσαι, όλη μέρα δεν έχει ησυχία κι αυτός σαν τον δικό μου!

Ντινάκι καλή αρχή στη δουλειά!

Δεν πέρασε πολύς καιρός τελικά, μια χαρά!

Τώρα πως θα αποχωριστείς το μικρό, μανίκι λιγάκι αλλά θα μπείτε πάλι στους ρυθμούς της δουλειάς και θα ξεχαστείτε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Για shopping therapy πήγα σήμερα. Είχα κάτι δουλίτσες αλλά ψώνισα και για τα παιδιά για του χρόνου κυρίως. Ωραία πραγματάκια, καλές τιμούλες.

Συνεχίζω το πείραμα να μην κοιμίζω τον Μάνο το μεσημέρι. Χθες κοιμήθηκε στις 10, καλά τα πάει. Βέβαια δεν έχω ησυχία από την ώρα που θα μπει σπίτι αλλά το πρωί ξυπνάει πιο ξεκούραστος και κεφάτος εφόσον κοιμάται περισσότερες ώρες το βράδυ και αυτό είναι το βασικό. Παραπονιέται η αδερφή μου από κάτω ό,τι κάνει φασαρία και δεν την αφήνει να ηρεμήσει το μεσημέρι. Σχολάει και αυτή κουρασμένη η καημένη και προσπαθώ να τον κρατάω όσο πιο ήσυχο μπορώ. Του λεώ να μην τρέχει, να μην πηγαίνει συχνά μέσα που είναι τα υπνοδωμάτια, να μην σπρώχνει έπιπλα. Αλλά παιδί είναι, δεν μπορεί να κάτσει και Παναγία. Σήμερα που κοιμήθηκε η μικρή για μεσημέρι την άραξα λίγο στον καναπέ, όσο με άφησε ο Μάνος. Καλά ήταν, με 10 λεπτάκια σηκώνομαι φύλο και φτερό εγώ, δεν θέλω πολύ ώρα ύπνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι σε έχουν στριμώξει άσχημα νομίζω ε? Στα πεθερικά δεν μπορείς να πεις και τίποτα...δύσκολη η θέση σου, τι να πεις ρε γμτ?Και εγώ άχνα δεν θα έβγαζα αλλά θα τα σουρνα του συζύγου. Τι πάει να πει πεισματάρης και εγωιστής?Εδώ δεν μπορείς ούτε με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι όχι με τα πεθερικά, για σένα είναι πεθερικά μην το ξεχνάει. Και πέρα από αυτό θέλετε την ησυχία σας, το πρόγραμμά σας, τα καθημερινά σας χωρίς παρεμβολές από τρίτους. Δύσκολη και η δική του θέση, μάλλον έπρεπε μόνοι τους να δουν πως δεν τραβάει έτσι, όχι για τόσο καιρό. Διακριτικότητα μηδέν ρε παιδάκι μου?Πώς μπορούν μερικοί άνθρωποι?

Ναι πάντα έτσι τρώει ο Μάνος αλλά μερικές φορές το παρακάνει. Ειδικά τώρα που δεν κοιμάται μεσημέρι από την ώρα που θα μπει σπίτι μέχρι να κοιμηθεί τρώει συνέχεια. Την υγειά του να έχει το παιδάκι μου. Τον ζύγισα και χθες και πήρε 200γρ. σε 10 μέρες, αυτά και αν είναι πολλά σε τέτοια ηλικία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελικούλα ο ανιψιός 2,5 μηνών ήταν 5300 και 58 πόντους. Εμένα μου φάνηκαν πολύ λίγα να πω την αλήθεια. Τα δικά μου παιδιά πήραν 2-2,5 κιλά τον 1ο μήνα και τους επόμενους 1,5-2 και έτσι τράβηξε μέχρι τον 6ο μήνα. Ο Μάνος 2 μηνών ήταν 7,5 κιλά και 69 πόντους και η Εβελίνα 7,3 κιλά και 68 πόντους. Δεν ξέρω αν ήταν τα δικά μου παιδιά έτσι βαρβάτα σε ανάπτυξη πάντως όσα θηλάζουν αποκλειστικά ξέρω πως κάπως έτσι το πάνε. Η μικρή ακόμη παίρνει 300-400γρ. τον μήνα, καμιά φορά και 500γρ αλλά θα έλεγα είναι θέμα παιδιού. Πόσα γεύματα κάνει την ημέρα ο Έρωτας?Εγώ πάντως θροφανούλη τον είδα τον παίδαρο:)

Να πω για την κουνιάδα μου πως δικαιολογώ το βάρος του παιδιού γιατί για θηλάζον βρέφος κάνει πολύ λίγα γεύματα. 5-6 το 24ωρο, δεν το ταίζει πριν τις δυόμιση-τρεις ώρες και αν κλαίει του χώνει την πιπίλα. Η Εβελίνα που κοντεύει ενός έτους θηλάζει πιο πολλές φορές, στάνταρτ 7-8 το 24ωρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...