Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμάς μας ξύπνησε ο Δ απο στις 8 για να δούμε το χιόνι...ο Λ έλεγε " μαμά πάμε να ρίξουμε αλάτι??" που το άκουσε δεν ξέρω!!!!

Είναι οι γονείς μου εδώ και τον πήραν βόλτα...εγώ έκανα μοσχάρι σούπα με λαχανικά και τώρα πίνω καφεδάκι!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τον ύπνο εμείς έτσι και έτσι...δεν κοιμάται μεσημέρι εδω και πολύ καιρό τελευταιά όμως ξαπλώνει λίγο για να ξεκουραστει χωρίς να κοιμάται...το βράδυ πέφτει ξερός 9 το πολύ μέχρι τις 10...αλλά 3 ξυπνήματα τα έχουμε...και πάντα φωνάξει ¨μαμά έλα εδώ μαζί μου" ...και κοιμάμαι στο μονό για λίγο και άντε πάλι πίσω!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!Κρύο ε?Μπρρρρ!

Ντινάκι έτσι κάνει και ο Μάνος μόνο που εγώ τρέχω κάθε 3 και λίγο από το δωμάτιό του στο δικό μας γιατί ξυπνάει και η μικρή. Ε δεν είναι εύκολο ρε παιδιά και ας μην δουλεύω. Χθες ξύπνησε η μικρή 2 φορές και ο Μάνος 1, πολύ καλά αλλά η μικρή έμεινε ξύπνια μιάμιση ώρα!!!!Κουτουλούσά πάλι το πρωί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πήραμε απο το τζάμπο τετραδιάκια με αριθμούς και με γράμματα και γράφουμε κάθε μέρα απο λίγο...τα νούμερα εκτός οτι μετράει κανονικά τα αναγνωρίζει και ανακατεμένα...και τα βάζει στην σειρά...οπότε ξεκινήσαμε να τα γράφουμε...πήραμε και αυτοκόλλητα και κολλάμε κάθε φορά που τα καταφέρνει...δεν τον πιέζω καθόλου...όσο θέλει και όταν θέλει αλλά η πλάκα είναι οτι το χεράκι του πιάνει πολύ...και πως καμαρώνει όταν δείχνει στον μπαμπά και στους παππουδογιαγιάδες αυτά που γράφει...καλά η πεθερά μου όταν τα είδε συγκινήθηκε τόσο πολύ...πήραμε και μεγάλο μπλόκ με πολλές ζωγραφιές και το γεμίζουμε χρώματα...πολύ χαίρεται το μωρό μου...πολλές ώρες είμαστε εδώ και κάπως πρέπει να περναμε καλά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!Κρύο ε?Μπρρρρ!

Ντινάκι έτσι κάνει και ο Μάνος μόνο που εγώ τρέχω κάθε 3 και λίγο από το δωμάτιό του στο δικό μας γιατί ξυπνάει και η μικρή. Ε δεν είναι εύκολο ρε παιδιά και ας μην δουλεύω. Χθες ξύπνησε η μικρή 2 φορές και ο Μάνος 1, πολύ καλά αλλά η μικρή έμεινε ξύπνια μιάμιση ώρα!!!!Κουτουλούσά πάλι το πρωί!

Καλημέρα Eλ!!!!Εχθές μου έλεγε η μαμά μου οτι τα ίδια έκανα και εγώ...εμ που θα μοιάσει το παιδί????:D:D:D

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Χθες παράγγειλα πολύχρωμα ντόνατς ανθρωπάκια το από τον φούρνο για να κεράσει τα παιδάκια σήμερα για την γιορτή του. Ενθουσιασμένος μου λέει το πρωί 'μαμά σήμερα όλοι θα μου λένε χρόνια πολλά ε?'. Το ψυχάκι μου. Είχα πάει στο κρεβάτι του να απλωθώ λίγο γιατί αυτός στις 5 ήρθε στο δικό μας και όταν ξύπνησε με έψαχνε. Μέχρι δίπλα στην γιαγιά χτύπησε και με γύρευε. Του είπε ο μπαμπάς του πως είμαι στο κρεβάτι του και ήρθε ο γλύκας μου, σκαρφαλώνει στο κρεβάτι και μου λέει 'μανούλα ξύπνα, σου έφερα και τις καλτσούλες σου να μην κρυώνεις'!!!!Εεεε πως να μην είναι έρωτας αυτός ε Αγγελική????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και τώρα που είπα έρωτας...χθες μου ανακοίνωσε πως 'η Υακίνθη είναι το κορίτσι μου μαμά'. Ταμπλάς μου ήρθε:) Συγκινήθηκα μωρέ, τον αγαπούλη μου. Χθες συζήτησα με την δασκάλα του και μου είπε πως ο Μάνος έχει πλέον δεθεί, το πρωί τον έψαχναν συγκεκριμένα παιδάκια και όταν πήγε έτρεξε σε αυτά, έχει κάνει πλέον φίλους. Επίσης πως δεν ζηλεύει την μικρή, σε νορμάλ πλαίσια, χωρίς να έχει θέμα όμως. Απλά μου λέει είναι πανέξυπνο παιδί και εκμεταλλεύεται καταστάσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα με χιόνι!!!!!!!

Ντίνα μπράβο στο μικρό Λεώ, τα είδα κι εγώ αυτά τα τετράδα αλλά ο δικός μου δεν πολυσυγκινείται, μόλις τον στριμώξω για κάτι πιο εκπαιδευτικό ενώ τα ξέρει και φαίνεται απλά βαριέται, μία μου τα λέει σωστά μία λάθος, αντίθετα από μένα δεν πρέπει να είναι του διαβάσματος, θα τα παίρνει από την παράδοση, στο δε σταθμό μας λένε ότι συμμετέχει αν και δεν πηγαίνει τακτικά, κ θυμάται και τα αγγλικά, και είναι κρίμα να κάνει διαλείμματα γιατί χάνει τη συνέχεια και μετά φτου κι από την αρχή, αλλά σημέρα με το χίονι που να πήγαινε το παιδι!

Χθες παράγγειλα πολύχρωμα ντόνατς ανθρωπάκια το από τον φούρνο για να κεράσει τα παιδάκια σήμερα για την γιορτή του. Ενθουσιασμένος μου λέει το πρωί 'μαμά σήμερα όλοι θα μου λένε χρόνια πολλά ε?'. Το ψυχάκι μου. Είχα πάει στο κρεβάτι του να απλωθώ λίγο γιατί αυτός στις 5 ήρθε στο δικό μας και όταν ξύπνησε με έψαχνε. Μέχρι δίπλα στην γιαγιά χτύπησε και με γύρευε. Του είπε ο μπαμπάς του πως είμαι στο κρεβάτι του και ήρθε ο γλύκας μου, σκαρφαλώνει στο κρεβάτι και μου λέει 'μανούλα ξύπνα, σου έφερα και τις καλτσούλες σου να μην κρυώνεις'!!!!Εεεε πως να μην είναι έρωτας αυτός ε Αγγελική????

Είναι αγαπησιάρικα κ χαδιάρικα τα αγοράκια μας, εμένα κάνει το γατούλη κι έρχεται και μου τρίβεται και δώστου φιλάκια!

Κι εμένα έχει τον κολλητό του, το είδα και στη γιορτή, πείραζε ο ένας τον άλλο κ σχολίαζαν σαν μεγάλοι! Και 2 αμόρε παρακαλώ, έχει δίλημμα, ξανθιά ή μελαχρινή;

Και τώρα που είπα έρωτας...χθες μου ανακοίνωσε πως 'η Υακίνθη είναι το κορίτσι μου μαμά'. Ταμπλάς μου ήρθε:) Συγκινήθηκα μωρέ, τον αγαπούλη μου. Χθες συζήτησα με την δασκάλα του και μου είπε πως ο Μάνος έχει πλέον δεθεί, το πρωί τον έψαχναν συγκεκριμένα παιδάκια και όταν πήγε έτρεξε σε αυτά, έχει κάνει πλέον φίλους. Επίσης πως δεν ζηλεύει την μικρή, σε νορμάλ πλαίσια, χωρίς να έχει θέμα όμως. Απλά μου λέει είναι πανέξυπνο παιδί και εκμεταλλεύεται καταστάσεις!

Συγκινηθηκες???????

εγω θα την ειχα ξεμαλλιάσει!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ειπε Υακίνθη ο Μάνος? γιατι εγω το διάβασα 5 φορες για να το πω!Ευγε!!!

Διαφημίσεις

Ναι ρε συ αφού την έχει ψωμοτύρι, η Υακίνθη αυτό η Υακίνθη το άλλο! Μόλις του πω Υακίνθη λάμπουν τα ματάκια του:)Το πρωί μου λέει 'μαμά θέλω σκούφο και κασκόλ να αρέσω στην Υακίνθη'. Βρε μπελά που βρήκαμε!

Άι μαρή σύμπι, εγώ είμαι τρέντι πεθερά και σίγουρα θα αγαπάω την νύφη μου, δεν συναγωνίζομαι καμία γιατί ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ:)

Είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ!Αχαχα

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι ρε συ αφού την έχει ψωμοτύρι, η Υακίνθη αυτό η Υακίνθη το άλλο! Μόλις του πω Υακίνθη λάμπουν τα ματάκια του:)Το πρωί μου λέει 'μαμά θέλω σκούφο και κασκόλ να αρέσω στην Υακίνθη'. Βρε μπελά που βρήκαμε!

Άι μαρή σύμπι, εγώ είμαι τρέντι πεθερά και σίγουρα θα αγαπάω την νύφη μου, δεν συναγωνίζομαι καμία γιατί ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ:)

Είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ!Αχαχα

Αχαχαχαχαχα τρομάρα σου!!!!!!!!

Να σε δω στο γάμο μαρή!!!!!

αντε και στα κοριτσια μας !!!Υακινθη ...ωραιο ονομα η νυφουλα μας

εγω μια χαρα την εστειλα σχολειο..θα επαιζε χιονοπολεμο !!!

χα..εμενα σημερα κοιμηθηκαν ολληηη τη νυχτα , δε ξυπνησε καμια για κανενα λογο !!

συνηθως ξυπναει η αγγελικη ..μια για σκεπασμα ....και μια για να ερθει στο κρεβατι αλλα οχι παντα ,,,

η χριστινα ξυπναει μονο αν ιδρωσει ( κατουρηθει) ...1,2 φορες στις 10 μερες....αλλα αλλαζουμε και ξανακοιμαται αμεσως ...αλλα απο νωρις θελει αγακαλιες στο διπλο ...

νουμερα και γραμματα μαθαινουμε και εμεις ..πηραμε τον υπολογιστη με τις πριγκιπισσες ...στα νουμερα καλα παμε ...απο γραμματα λιγα πραγματα ...ξερει τα αρχικα απο τα ονοματα μας

καλα εχω συχτηρησει με τις κουκλες τυπου μπαρμπι...περα του οτι εχω μαζεψει καμια εικοσαρια με τα απαραιτητα αξεσουαρ .,....ειναι πολυ σεξιστικες ...!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!

Ελεάνα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου που γιόρταζε και εκείνος!

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι τη μητέρα!

Βρε ωραίες πεθερές θα είστε εσείς, θα σας βάζω εγώ σε τάξη να μην παρακτρέπεστε, αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους να κάνουν ότι θέλουν!!

Δε βλέπετε εγώ τι ωραία περνάω τόσο καιρό?? Λίγες μέρες είμαστε λίγο ψυχραμένοι χωρίς να πούμε κάτι απλά μάλλον φαινόμουν ότι έχω κουραστεί, έφυγαν κιόλας και πήγαν στον αδερφό του Άρη τρεις μέρες και δε γύρισαν ακόμα, δεν πειράζει λέω, αν ήμασταν μέλι γάλα δεν θα πήγαιναν ποτέ και σε αυτόν λίγο!

Κάτι άκουσα βέβαια πως θα φύγουν τέλος του μήνα αλλά ελπίζω να έκανα λάθος...αλλιώς θα περασουμε μαζί κοντά 2 μήνες!!:evil:

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...