Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμείς βάλαμε τον Μάνο να κοιμηθεί μόνος του απόψε και μοιρολογείται τώρα. Μας έχει κουράσει απίστευτα το θέμα ύπνος και με τα δυο παιδιά και πρέπει κάτι να κάνουμε! Από τις 9 και 10 ακόμη δεν έχει κοιμηθεί και δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι!

Καληνύχτα Νεκτ, καλή εβδομάδα να έχουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά με τον ύπνο δεν νομίζω να υπάρχουν γονείς που να μην έχουν θέμα. Και τα δικά μας τα ξέρετε. Δεν υπάρχει κι ένα στάνταρ, όλο αλλάζουν οι καταστάσεις, κι εμάς τη μια δεν κοιμούνται, την άλλη ξυπνάνε από μία μέχρι χίλιες φορές, την άλλη ξυπνάνε πρωί-πρωί, την άλλη έχουμε νυχτερινούς τρόμους, την άλλη κάνουν δέκα ώρες να κοιμηθούν και μέχρι εκείνη την άγια στιγμή σου βγάζουν την πίστη... χίλια δύο. Προχθές έγινε ένα θαύμα και δεν ξύπνησε κανένα τους τη νύχτα, μια στιγμή έρχεται η Αριάδνη στο δωμάτιό μου και μου λέει "μαμά τσύπνα, μέλα (μέρα)!" και ακολουθεί κι ο Γιώργος ο οποίος το πουλί μου είχε ξυπνήσει αλλά δεν ήρθε να με ενοχλήσει, σηκώνομαι χορτασμένη ύπνο για πρώτη φορά μετά από πολύ-πολύ καιρό, πάω στο σαλόνι να δω την ώρα και βλέπω 11:10 το πρωί! :shock: Γίνεται να το κάνουν αυτό κάθε σκ????????

Καλημέρα, καλή βδομάδα και φυσικά Καλή Χρονιά, μόνο χαρές να φέρει το 2013 για εμάς και τις οικογένειές μας!

Εμείς περάσαμε τις γιορτές ήρεμα, όμορφα, οικογενειακά, σπίτι και με βολτούλες κοντινές!

Και τώρα οι ευχές της ημέρας:

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες μας!

Χρόνια πολλά και στον δικό μας μπαμπά που γιορτάζει σήμερα και τον περιμένουμε να γυρίσει από τη δουλειά να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

Σοφία να χαίρεσαι τον Γιαννάκη σου!

Ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον!

Εγώ σήμερα τον κράτησα και το μετάνιωσα, άρχισαν όλοι τα γνωστά, μη το στείλεις το παιδί με το κρύο και τέτοια κ τώρα έχει ήλιο, με δόντια βέβαια, με πήρανε πριν οι παππουδογιαγιάδες, καλέ σήμερα δεν έχει τόσο κρύο, αύριο θα χιονίσει ομως, και την Τετάρτη, ήθελα να ξερά τι τον πληρώνουμε το σταθμό, εγώ φταίω που τους ακούω, αύριο θα πάει να δει και χιόνι! Από το αυτοκίνητο μέχρι την είσοδο 5 μέτρα είναι !

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!! Ελεάνα να χαίρεσαι τον άντρα σου! Έχω κι εγώ τη μανούλα μου που θα πάμε το βράδυ να μας κάνει το τραπέζι λέει!

Σήμερα άνοιξαν οι παιδικοί ε? Τα σχολεία ανοίγουν αύριο! Τα κεφάλια μέσα και γερά μάλιστα! Τους έχω διαγώνισμα στην ιστορία με το καλημέρα σας! :lol:

καλησπερα κοπελιες!!!να χαιρομαστε τους γιαννηδες και τις γιαννουλες μας !!!(χιχιχι)

καλα νεκ ,,δε σε πιστευω ..δεν τα λυπασαι ρε διαγωνισμα ιστοριας ????

καλα και η αριαδνη ξυπνια μεχρι τις 12 παρα.....

εμεις με τον πυπνο ειμαστε στη φασιη της αγκαλιας......και με ατ 2 στο διπλο απο 9 μεχρι 10παρα και μετα κοιμισμενα μετακομιση στο κρεβατι τους ...

μεσα στις γιορτες πηγε και 11 να κοιμηθουν αλλα μετα το μετανιωνα γιατι παλι 8 παρα ξυπνουσαν !!!εγω χουζουρευα να πω την αληθεια ...ο γιωργος ξυπναγε !!το εχουμε μοιρασει αυτος κοιμοταν τα μεσημερια

καλα εγω με τη μικρη πεθαινω στα γελια ...γιατι μιμειται τραγικα τη χριστινα !!και ενω με τη χριστινα νευριαζα στις σκανταλιες ,,με την αγγελικη κατουριεμαι στα γελια !!

εγω την εστειλα σχολειο τη δικια μου ..και τη παρασκευη ...ευτυχως καλα παμε !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Όσο για το διαγώνισμα προειδοποιημένο είναι και είχαν χρόνο να το διαβάσουν μες στα Χριστούγεννα. Το χρωστούσα πολύ πριν κλείσουμε και αύριο έχουμε Ιστορία οπότε δεν μπορώ να το αναβάλλω άλλο. Θα είναι και φρέσκα και ξεκούραστα, μια χαρά θα τα πάνε!

Πολύ είχαμε χαλαρώσει, τους είχα πει ότι μόλις ανοίξουμε θα βάλουν κάτω τα κεφάλια! Και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! ;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!Χρόνια πολλά στο Γιαννάκη μας, Σοφάκι-Άρη-Κάλλια να χαίρεστε το αντράκι σας!!!

Ελεάνα να χαίρεστε τον μπαμπά σας και εσύ Νεκτ μου την μανούλα σου.

Έχει δίκιο η Κατερίνα, διαγώνισμα με το καλημέρα σας??Απαπα πολύ βάρβαρο,, μετέφερέ το για την άλλη βδομάδα σκιας, μην φας όλες τις κατάρες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όταν λέω πρόβλημα με τον ύπνο εννοώ το εξής. Πχ. χθες βράδυ...η μικρή ξύπνησε στις 12, 1, 2, 4 και 7 και ο Μάνος στις 5. Πότε μένει να κοιμηθούμε και εμείς οι έρμοι οι γονείς?Και δεν είναι μια βραδιά κατ'εξαίρεση αυτή αλλά μια συνηθισμένη βραδιά!!!Συνήθως βέβαια ο Μάνος μετράει 2 ξυπνήματα και η μικρή 4, συνολικά πάλι στα 6 είμαστε. Είναι νορμάλ αυτό??????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χθες τελικά κοιμήθηκε ο Μάνος μόνος αλλά από τις 9 και 10 πήγε 11μιση να κοιμηθεί και στις 5 ήρθε στο κρεβάτι μας. Τώρα θα εφαρμόσω άλλη τακτική, δεν θα τον κοιμίζω μεσημέρια ώστε να είναι πιο κουρασμένος το βράδυ και να κοιμάται νωρίς, εύκολα και χωρίς παρατράγουδα και ελπίζω σερί όλη νύχτα! Βέβαια ποιος τον παλεύει το μεσημέρι και κυρίως ποιος τον κρατάει ήρεμο και ήσυχο να κοιμάται η μικρή και οι τριγύρω μας. Προς το παρόν καλά τα πάμε, φτιάχνει παζλ τώρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!

τι κανετε?

Τι κρυο ειναι αυτο Παναγιτσα μου???!!!!!

Σοφακι να χαιρεσαι το Γιαννιω σου, σου εστειλα μηνυμα εχθες ελπιζω να το πήρες!

Ετοιμασανε βαλιτσες?????

Κοριτσια,εχω χαθεί αλλα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα...ο μικρος ερωτας ειναι πολυ απαιτητικος, οταν δεν κοιμαται (που δεν ειναι και πολυ του ύπνου την ημερα) θελει να ειναι αγκαλια συνεχεια, με το που τον ακουμπάω στο ριλαξ τσιρίζει, ετσι περνάω ολη την ημερα εχοντας τον κρεμασμένο πανω μου.

Εχω και τη μπουμπου που βαριεται...ποση tv να δει ποια κ αυτο το παιδι?

δε μου αρεσει κιολας να την παρκάρω εκεί, αλλα τουλαχιστον το πρωι 9-10 που εχει ωραια παιδικα στο nickelodeon καθεται και τα βλέπει...ουφ...θα περασει δε μπορεί...!

Δεν ειναι κ απο τα παιδάκια που θα κατσει να παιξει μονη της, θελει συνεχεια παρεα η καρδουλα μου.

Σε 1 μηνα λεω να την στειλω σχολειο..

Ξεκινησα και διαιτα γιατι το χω παρακανει.Αντε να δουμε πως θα πάει.

Αυτα τα ολιγα απο μας...

Φιλιαα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...