Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σας και χρονια πολλα !!!

περαστικα στους αρρωστους και σε εμας ......ανα ειναι δυνατον περναω τη δευτερη ιωση απο τα χριστουγεννα ...ευτυχως σχετικα ελαφρια , βεβαια εκανα το 39 αρι καποια στιγμη και χαζοδεκατα η χριστινα μου ....

οποτε εχει κλεισουρα το σκ !!!και χουχουλιασμα ....

ντινακι ...εχω και εγω τη στρατα σου ρε ???να κανονιαοσυμε να βρεθουμε να στη φερω ...

απο πεθεροιστοριες σοφακαι αλλο ατιποτα ...υπομονη να εχουμε να ακουμε !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά σας βρε Κατερινιώ! Τι είναι τούτο να μη σας αφήνει κι εσάς? Κι εγώ ακόμα άρρωστη, αυτή η μύτη δε λέει να γιάνει και κατά συνέπεια ο βήχας με ακολουθεί!

Χθες το μεσημέρι πήγαμε σε κάτι φίλους για φαγητό. Είναι ένα ζευγάρι που προσπαθεί για μωρό πάνω από 2 χρόνια και έχουν και οικονομικά ζητήματα οπότε αναβάλλεται η εξωσωματική... Είχαν καλεσμένους και 3 ακόμα φίλους συναδέλφους του Άρη και ένα ζευγάρι γείτονες με ένα μωρό 2 μηνών. Ο καημένος ο άντρας της κοπελιάς του δώσανε το μωρό "για να μαθαίνει" λέει, να το ταΐσει με το μπιμπερό και αν βλέπατε τη λαχτάρα του... πόσο στεναχωριέμαι κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει με άλλα παιδάκια και δεν έχει δικό του. Η κοπέλα δεν είναι και τόσο των παιδιών οπότε ώρες-ώρες νομίζω ότι βγάζει σαν να την έχει 'βολέψει" η κατάσταση. Ή ίσως κρύβει πολύ καλά μια πιθανή λαχτάρα να κάνουν παιδί, δεν ξέρω...

Το αγοράκι ωστόσο τόσο μικροσκοπικό, είχα ξεχάσει πάλι πόσο μικρά είναι! Του φορούσαν και ρουχαλάκια και παπουτσάκια αγκαλιάς μια σταλίτσα ήταν και πολύ γουστόζικα. Και Αγγελική ήταν γεννημένο 6 Νοεμβρίου! ;) Πλάκα είχε που νιαούριζε, γιατί κλάμα δεν ήταν αυτό σε καμία περίπτωση, οπότε οι γονείς πανικόβλητοι προσπαθούσαν να το σταματήσουν! Θυμηθήκαμε με τον Άρη τη φρίκη που είχαμε φάει κι εμείς με το Γιώργο ως πρώτο παιδί και άπειροι γονείς και τον πανικό που παθαίναμε κι εμείς όταν έκλαιγε...

Ο Άρης βέβαια μου είπε ότι δεν του έχει λείψει καθόλου το τόσο μικρό μωρό και ότι η καλύτερή του ηλικία είναι αυτή που έχει τώρα η Αριάδνη. Εμένα μου άρεσε και το λεχουδάκι, αλλά με το συγκεκριμένο δεν ζήλεψα ιδιαίτερα, ήταν πολύ "μωρό" μάλλον σε σχέση με τα δικά μου και δε μου ήρθαν μνήμες και επιθυμία όπως με άλλα μωράκια που βλέπω στο δρόμο. Χθες πάντως ο Άρης κουβέντιαζε με την κόρη, της έκανε παιχνίδια και της είπε μια στιγμή "δεν γίνεται εσύ να μη μεγαλώσεις άλλο?" Εμ τι να κάνουμε του λέω... αυτά δεν γίνονται, όλα μεγαλώνουν κάποια στιγμή και ξεγαϊδουρεύουν. Κι εμένα μου αρέσει που έχει ακόμα αυτό το μπεμπέ αλλά κάνει και τις χαριτωμενιές του δίχρονου! Νιώθω ώρες-ώρες ότι δεν την αφήνω να μεγαλώσει σε αντίθεση με το Γιώργο όπου βιαζόμουν να μεγαλώσει και να ανεξαρτητοποιηθεί...

Με έχουν πιάσει πάλι τα ψυχολογικά μου αυτές τις μέρες...

Καμία εδώ γύρω? Περιμένω αύριο να αδιαθετήσω και είμαι χάλια! Πριν τα παιδιά όταν ερχόταν η περίοδος πονούσα να πω την αλήθεια πολύ μέχρι που άρχισα τα αντισυλληπτικά τα οποία έκοψα για να μείνω έγκυος οπότε και για 7 χρόνια ήμουν σούπερ γουάου. Αλλά και πάλι πριν είχα μόνο τους πόνους στην κοιλιά, τπτ άλλο. Τώρα έχω ναυτίες πριν να αδιαθετήσω και πονάει τρελά η μέση-πλάτη μου! Αν δεν ήξερα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα κάθε φορά με τόση ναυτία θα έκανα τεστ. Τώρα που γράφω νιώθω ένα βήμα πριν να βγάλω το μεσημεριανό μου! Και σαν να μην έφτανε αυτό πλέον όταν αδιαθετώ πονάω κιόλας ενώ μέχρι πριν μερικούς μήνες τουλάχιστον δεν πονούσα! Ουφ! Και επειδή είμαι και σούπερ γκαντάμω θα αδιαθετήσω και θα είμαι και εφημερία στο σχολείο αυτή τη βδομάδα που θα κάνει και το ψοφόκρυο!

Πολλές καλησπέρες!!!Κρύο και παγωνιά, χειμώνιασε για τα καλά!Δεν ξεμυτίσαμε το ΣΚ, τζάκι και καλοριφέρ και πολύ χουχούλιασμα!

Αύριο ξεκινάει το σχολείο, τι καλά που ήμασταν 2 βδομάδες χωρίς ιώσεις, άντε και φτου και από την αρχή πάλι. Ειλικρινά δεν θα με πείραζε να τον κρατήσω σπίτι, τα καταφέρνω αν και ζόρικα, αλλά σκέφτομαι εκείνον. Άδικο να κρατάω το παιδί σπίτι. Τελοσπάντων, δικές μου ανησυχίες είναι αυτές αλλά επιβεβαιώθηκα πως το παιδί στο σπίτι πλήττει. Επίσης δεν αφήνει την μικρή σε ησυχία και βγαίνει τελείως από το πρόγραμμά της. Πχ. χθες και σήμερα ήταν όλη μέρα με μιάμιση ώρα ύπνο ενώ το νορμάλ της είναι 4 ώρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερινάκι περαστικούλια, οι ιώσεις δεν σας ξέχασαν ούτε στις διακοπές ε???Δυναμώνουν τα παιδάκια μας, του χρόνου ελπίζω και εύχομαι να είναι πιο χαλαρά από το θέμα ιώσεων για εμάς.

Εγώ έδωσα στον Μάνο για 1 μήνα το propolaid της ESI που είναι από 2 ετών και πάνω. Στις οδηγίες αναφέρει πως μπορεί να το πάρει για 1 μήνα, διακοπή για 2 εβδομάδες και μετά το ξανα ξεκινάς αν θες. Έχει 1 μήνα που το έχει κόψει, σκέφτομαι να τον αφήσω λίγο να δω πως θα πάει και το ξανά ξεκινάμε αν και δεν πείστηκα πως τον βοήθησε κάπου τελικά.

Ωστόσο σκέφτομαι να κάνω γενέθλια της μικρής αν και χειμωνιάτικο δεν προσφέρεται ρε γμτ. Στο σπίτι μου 30 άτομα ζόρικα θα κάτσουν να φάνε και χμ... τόσα παιδιά μες το σπίτι μου δεν με ενθουσιάζει η ιδέα.. Να μην κάνω φαγητό από την άλλη δεν μου πάει. Στο εξοχικό είναι μια καλή λύση απλά ο επάνω όροφος που έχει άπλετο χώρο και εκεί κάνουμε τις χειμερινές συνεστιάσεις, δεν έχει κουζίνα οπότε και πρέπει να γίνει όλη η λάτρα και το φαγητό από κάτω και να τα βγάζουμε πάνω. Μετά άντε πάλι κάτω τα πιάτα για πλύσιμο και με τόσο κρύο δεν λέει. Υπό σκέψεις είμαι, ο Στεφ δεν έχει πρόβλημα αν και το κρύο είναι ένας παράγοντας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκτ ξέχασα...παραμονές Χριστουγέννων έκανα τα σοκολατάκια για να κεράσω για την γιορτή του Μάνου. Δεν με ενθουσίασαν καθόλου. 1ον νομίζω πως το ενάμιση πακέτο μπισκότα έπεσε λίγο γιατί δεν έσφιξαν και δυσκολεύτηκα πολύ να τα κυλήσω στην κουβερτούρα (στην καρύδα κυλίστηκαν πιο εύκολα). 2ον κάθε που έτρωγα ένα θυμόμουν πως είχε τυρί και κάπως μου έκανε:) Χμ, δεν νομίζω να τα ξανατολμήσω, ανάλογες εντυπώσεις είχαν και όσοι δοκίμασαν...δεν ήταν η ιδέα μου. Τα τρουφάκια που κάνω είναι σταθερή αξία και παραμένουν τοπ. Σήμερα έφτιαξα και βραχάκια που μου αρέσουν πολύ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερία την πρώτη φορά που τα έκανα κι εγώ έβαλα 1,5 πακέτο μπισκότα αλλά έβαλα τα αλλατίνη που είναι μεγαλύτερα από τα ορέο οπότε ήταν οκ το μείγμα. τα ορέο έχουν μικρότερη διάμετρο από τα άλλα κι ίσως η κοπέλα που μας έδωσε τη συνταγή να έπρεπε να μας το πει αυτό. μπορείς αν θες να αυξήσεις και τα μπισκότα, εγώ το έκανα παραμονή πρωτοχρονιάς με 2 πακέτα μπισκότα και το βάζεις και στο ψυγείο να σφίξει. τα στόλισα πολύ όμορφα με μικρά κουφετάκια σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και χιονάνθρωπου που βρήκα σε ένα μαγαζί και με χρυσά και ασημένια μπαλάκια κουφετάκια κι ήταν όμορφα για το γιορτινό τραπέζι. σε όλους άρεσαν πολύ εδώ. μάλιστα τα είχα ξανακάνει παραμονή χριστουγέννων και τα πήγα δώρο στο τραπέζι που έκανε ο κουμπάρος μας που γιόρταζε μαζί με έναν κοινό φίλο στο σπίτι του 2ου κι εκεί έγινε πόλεμος σε σημείο στο τέλος η κουμπάρα να βουτήξει το μπολ και να το πάρει στο σπίτι της για να μην της τα φάνε οι καλεσμένοι! :lol:

Ίσως με περισσότερο μπισκότο, να μην 'ακουγόταν΄τόσο το Φιλαδέλφεια. Επίσης σκέφτηκα πως εκτός από ωραίο θα ήταν νόστιμα αν έβαζα μαζί και Παπαδοπούλου μπισκότα. Δεν ξέρω, μου έκατσαν στραβά να πω την αλήθεια και θα περάσει καιρός να τα ξανακάνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έφτασαν και τα γενέθλια της μπουμπούς ε?? με το καλό να τα γιορτάσετε λοιπόν!! μεγάλωσε κι αυτό! σαν χθες μου φαίνεται που ξεροσταλιάζαμε εδώ και τσακίζαμε σοκολάτες όλο το καφέ όσο σε περιμέναμε να γεννήσεις! :lol:

Ίσως με περισσότερο μπισκότο, να μην 'ακουγόταν΄τόσο το Φιλαδέλφεια. Επίσης σκέφτηκα πως εκτός από ωραίο θα ήταν νόστιμα αν έβαζα μαζί και Παπαδοπούλου μπισκότα. Δεν ξέρω, μου έκατσαν στραβά να πω την αλήθεια και θα περάσει καιρός να τα ξανακάνω.

με παπαδοπούλου θα χρειαστείς 3 πακέτα μη σου πω! τα έκανα μια φορά με παπαδοπούλου κι εκεί δεν έσφιγγαν με τίποτα! μπορείς να δοκιμάσεις αλλατίνη με γέμιση βανίλια (τύπου ορέο) και με γέμιση σοκολάτα ένα κι ένα πακέτο δλδ. κι άμα λάχει έχεις καβάτζα μπισκότα και προσθέτεις μέχρι να σε ικανοποιήσει η υφή.

Διαφημίσεις

Εμένα να δεις πόσο 'σαν χθες' μου φαίνεται. Ειδικά παραμονή Πρωτοχρονιάς αναπολούσα την περυσινή μέρα που καθόμουν ολημερίς σε έναν καναπέ για να μην γεννήσω και πάρει το μωρό τον χρόνο. Και η σθκατούλα μου βγήκε 21 μέρες μετά!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

με παπαδοπούλου θα χρειαστείς 3 πακέτα μη σου πω! τα έκανα μια φορά με παπαδοπούλου κι εκεί δεν έσφιγγαν με τίποτα! μπορείς να δοκιμάσεις αλλατίνη με γέμιση βανίλια (τύπου ορέο) και με γέμιση σοκολάτα ένα κι ένα πακέτο δλδ. κι άμα λάχει έχεις καβάτζα μπισκότα και προσθέτεις μέχρι να σε ικανοποιήσει η υφή.

Το τελευταίο εννούσα. Να βάλω ορέο και παπαδοπούλου μαζί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το τελευταίο εννούσα. Να βάλω ορέο και παπαδοπούλου μαζί!

μπα άστο το παπαδοπούλου, το αλλατίνη να προτιμήσεις. είναι πιο στεγνό ενώ το παπαδοπούλου το έτριψα στο μπλέντερ κι έδειχνε κάπως νωπό από μόνο του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...