Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα και καλή χρονιά με υγεία πάνω απο όλα!!!!

Εχθές γυρίσαμε απο την μαμά μου με το ζόρι μπορώ να πώ...μέσα στα επόμενα σχέδια μας αν όλα πάνε καλά και όπως τα υπολογίζουμε (λέμε τώρα) σκεφτόμαστε να φύγουμε απο την Αθήνα...να πάμε στην μαμά μου...και αν όλα πάνε σούπερ...ίσως και σε ένα πολυ ωραίο νησί του Αιγαίου...μεγάλη ιστόρία που κάποια στιγμή θα σας γράψω...τσπ περάσαμε τέλεια ...κάναμε τις εκδρομούλες μας στα γύρω μέρη και γυρίσαμε!!!!Ο μικρός πέρασε τέλεια με την γιαγιά και τον παππού και όταν φύγαμε έκλαιγε απο την Σκάλα μέχρι τη Τρίπολη γιατί δεν πήραμε μαζί τον παππού του...πήγαιναν βολτίτσες στην παραλία...για πορτοκαλαδίτσα σε καφέ...μαζευα πορτοκάλια απο το περιβόλι καί γύρισαν όλη την Σκάλα...στον γυρισμό έλεγε "θέλω να πάω με τον παππού μου στην γέφυρα του Ευρώτα" χαχαχα!!!Πολύ υπομονή ο μπαμπάς μου και όρεξη για τον εγγονό του...ακούραστος να είναι καλά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά!!!

περαστικά στις αρρωστούλες!!!

κι εγω σημερα ψιλοκρυωμένη αισθάνομαι...

Ελέ μου νομίζω οτι η εχινάκεια αντενδεικνυται στο θηλασμό...

τσέκαρε το καλύτερα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς εδώ ακόμα με τους μουσαφιρέους, έχω ξενερώσει τελείως μιλάμε, καθόλου όρεξη δεν έχω πολλές φορές, άρα Αγγελικούλα πρέπει να φαίνομαι ώρες ώρες κι ας μην τους λέω κάτι! Μα ρε παιδί μου κάνει δουλειές και μετά μου λέει όλα όλα έκανε, ότι κουράστηκε πολύ και ότι δεν έκατσε καθόλου, πώς πήγαν σούπερ μάρκετ και χάλασαν πολλά λεφτά, ε μα μετά που μου είπαν να κάνουμε γιορτή και να καλέσουμε κόσμο μεθαύριο του Αη Γιαννιού τους είπα κι εγώ δεν κάνω πολλά πολλά γιατί δεν θέλω να χαλάνε πολλά λεφτά στα ψώνια κι εμένα δε μου περισσεύουν. Και μου χάλασε και κάτι στο ψυγείο και δεν το είχα πετάξει! Πώς μου τη δίνουν αυτά τα σχόλια..φτιάξτα ρε παιδί μου και μην πεις τίποτα, δε γίνεται?

Δεν την παλεύω σας λέω!

Σας πρήζω κάθε φορά αλλά μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα..

Νεκ περαστικά με το κρύωμα!

Μια χαρούλα περάσατε ε?

Μπράβο!! Και του χρόνου!!

Τυχερούλα με την πεθερά, μια χαρά σου έκατσε!

Ελευθερίτσα πήγες γιατρό να σε δει?

Περαστικά!! Κι εγώ ένα βηχαλάκι το έχω όταν ξαπλώνω κυρίως, αργεί κι εμένα να μου φύγει το κρύωμα αν το βουτήξω!

Περπάτησε η ζουζούνα?

Ντινάκι μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα!

Ξεσκάσατε λίγο με τον αντρούλη ε?

Να ξαναπάτε όποτε βρείτε ευκαιρία!!

Αγγελικούλα χαμογελάει το αστέρι σου??

Κι εσύ δε θέλεις τίποτα άλλο να φανταστώ ε?!

Μπράβο η Μαριλίζα μωρέ, βάζο ήθελε το κορίτσι σου να της φέρει ο Άγιος Βασίλης? τι καλή!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Α ρε Σοφάκι!!! Βάστα γερά! Πώς σε καταλαβαίνω, ακόμα κι εγώ θυμώνω με όσα διαβάζω! Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό είναι και η δικιά σου ε?? Εμάς μας είπε πάλι ότι το ρεύμα μαζί με το νερό στο χωριό ήρθε κοντά 100 ευρώ (είχε πάει να μείνει ο άρης τότε που πέθανε ο πεθερός μου, είχε ανοίξει από βραδύς την παροχή του νερού κι αυτό είχε το λάστιχο μια τρύπα από ποντικό κι έτρεχε όλο το βράδυ) και δεν ήθελε να της δώσουμε λεφτά που της λέμε κάθε φορά. Κάνει σκέφτηκα κι εγώ το καλό και θέλει να το δείχνει λες και δεν το ξέρουμε... Στο τέλος τη μέρα που έφυγε μας είπε ότι δε μας δίνει "καλή χέρα" για τα παιδιά γιαυτό το λόγο, να μας έδινε και καλά τα λεφτά και να της τα δίναμε πίσω? Οπότε μια κι έξω δε μας δίνει λέει την καλή χέρα. :lol: :lol:

Ξέρεις τι χρειάζονται κάτι τέτοιοι? Τις ίδιες σπόντες με αυτές που πετάνε! Αλλά ούτε κι εσύ σαν κι εμένα το έχεις θαρρώ! Το πόσο ζηλεύω την Αγγελική κάτι τέτοιες μέρες!!! :lol:

Διαφημίσεις

Έκανα κι εγώ ένα γρήγορο ψάξιμο στο νετ και είδα ότι η εχινάτσεα δεν κάνει στον θηλασμό. Και έφαγα και το φλας ότι ξέχασα να σας γράψω το πιο σημαντικό που συνέβη σχετικά, όσο ήμαστε στο χωριό! Όταν κρυολόγησα κι επειδή είχα στενή επαφή με τα παιδιά και μάλιστα με την Αριάδνη μιας και κοιμόμασταν μαζί στο κρεβάτι (από χθες ρε παιδιά μου έχει λίγο μπούκωμα, αν είναι δυνατόν, τόσες μέρες τη γλίτωσε και τώρα την πατησε!) τους έδωσα ένα σιροπάκι που είχα εχινάκεας. Λίγη ποσότητα 2,5 μλ. Στο Γιώργο έχω ξαναδώσει και στο παρελθόν, στην Αριάδνη δεν είχα δώσει και θυμόμουν που είχα διαβάσει ότι κανονικά δεν κάνει σε παιδιά γιατί μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Αλλά αν έχουμε ξαναδώσει χωρίς πρόβλημα μπορούμε να συνεχίσουμε να δίνουμε. Της έδωσα για πρώτη φορά λίγο να δοκιμάσει μαζί με νερό να δω αν θα έχει κανένα θέμα. Και με τι μυαλό της το έδωσα στο χωριό και μάλιστα βράδυ? Πώς δεν έπαθε τπτ το παιδί να τρέχουμε Σητεία ή Άγιο Νικόλαο! Ξύπνησε το πρωί με ένα μούτρο κατακόκκινο με στάμπες κόκκινες σαν μπαλώματα και κάτι πρηξίματα σαν σπυράκια στο μέγεθος φακής αλλά οβάλ. Ο Άρης κόντεψε να με σκοτώσει, ευτυχώς κράτησαν μόνο 24 ώρες και δεν είχε ένδειξη κάποιας άλλης αντίδρασης, δυσφορίας κλπ. του είπα την κάναμε την δοκιμή, δεν πέτυχε, τέλος, δεν ξαναδίνουμε...!

Καλησπέρα!!!!Καλέ 2-3 καραμέλες εχινάκειας πήρα, δεν μου έκαναν και κάτι δηλαδή. Τελοσπάντων.

Πήγα νοσοκομείο, βρογχίτιδα αλλά όχι ακροαστικά οπότε την βγάζουμε με εισπνοές αερολίν μόνο. Είμαι λίγο καλύτερα, ίσως μου έφυγε και το άγχος εφόσον με είδε γιατρός χθες και χαλάρωσα λίγο.

Σοφάκι υπάρχουν πολλά τέτοια άτομα και πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις άσχημα αλλά άσχημα θα έπρεπε να νιώθουν και αυτοί γιατί ακούγεται κάπως να καυχιούνται. Έτσι είναι η πεθερά της κουνιάδας μου και ώρες ώρες εγώ που είμαι ξένη και δεν με αφορά μου έρχεται να την προσβάλω αλήθεια! Υπομονή κάνε, βοηθάνε σκιάς κάτι είναι και αυτό στις μέρες μας.

Η μικρή κάνει 3-4 βηματάκια, βασικά είναι στο ίδιο σημείο εδώ και 1 μήνα. Βαριέται να πω?Μπα, μάλλον φοβάται να φύγει μόνη της. Να σου πω καμιά φορά σκέφτομαι ό,τι άμα περπατήσει θα χω να κυνηγώ δύο αντί για ένα που κυνηγώ τώρα και δεν με χαλάει καθόλου!

Νεκτ το γράφει στις οδηγίες για το αλλεργικό σοκ για την εχινάκεια λέω. Είχα και εγώ το νου μου όταν πρωτοέδωσα στον Μάνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα και καλό ΣΚ!!!

Εδώ με το Λεωνιδάκι...πήγαμε εχθές λαική και προχθές σμ...έμαθα άνετα μα πηγαίνω παρέα με το μικρό...μέχρι τώρα είχα πολύ βοήθεια απο την γιαγιά Αλέκα που ερχόταν μαζί ας περισσότερο για βόλτα να πώ...τώρα βέβαια άρχισε τα παράπονα "δεν με πήρατε τηλ να πάμε μαζί" "μου λύπει ο κούκλος μας" κτλ...

Καλά είμαστε αν και εγώ είμαι απο αυτούς που τους έχει τσακίσει η κάπνα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Η εχινάκεια βρε κορίτσια έχει απαγορευτεί σε παιδιά κάτω απο 12 χρόνων και η φαρμακοποιός μου που είναι μαμούνι σε αυτά μου είε πεί οτι δεν κάνει να την πέρνει κάποιος πάνω απο 15 με 20 ημέρες...εσεις που την δίνετε προληπτικά πως την δίνετε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=471407 δεν έχω καταλάβει αν το έχει πάρει το παιδί και δεν έχει πρόβλημα το δίνουμε άφοβα ή υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Λέω να ξεστολίσω σήμερα αλλά αυτό σημαίνει οτι πρέπει να πάω βαλίτσες με μωρουδιακά (και όχι μόνο) και βρεφικά παιχνίδια και προίκα (καθησματάκια κτλ)στην πεθερά μου...πήξαμε...και δεν χωράει ούτε το δέντρο...3 τσάντες παιχνίδια ανέβασα πριν τα Χριστούγεννα για να γίνει το παιδικό δωμάτιο της προκοπής...είπα πως η πρώτη εγκυούλα στο περιβάλον μου θα΄τα πάρει όλα...εγώ ήθελα να τα δώσω απο τώρα αλλά η πεθερά μου δεν θέλει...να τα πουλήσω δεν το συζητώ αν και κάποτε μου πέρασε απο το μυαλό...όλα είναι καινούργια...αλλά τα έχουμε πάρει με τόσο αγάπη και χαρά που με αγάπη και χαρά θέλω να δωθούν σε κάποιο παιδάκι...έτσι είναι το σωστό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Η εχινάκεια βρε κορίτσια έχει απαγορευτεί σε παιδιά κάτω απο 12 χρόνων και η φαρμακοποιός μου που είναι μαμούνι σε αυτά μου είε πεί οτι δεν κάνει να την πέρνει κάποιος πάνω απο 15 με 20 ημέρες...εσεις που την δίνετε προληπτικά πως την δίνετε?
http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=471407 δεν έχω καταλάβει αν το έχει πάρει το παιδί και δεν έχει πρόβλημα το δίνουμε άφοβα ή υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα???

Εγώ παίρνω το βότανο που το βράζω σαν το τσάι και πίνεις 2 φλυτζάνια την ημέρα. Είχα κι ένα σιρόπι εχινάκειας και τις 2 φορές που το έδωσα προληπτικά το έδωσα μόνο για 2-3 μέρες επειδή είχαμε άμεση επαφή με άρρωστα παιδάκια. Στην Αριάδνη έδωσα μόνο εκείνη τη φορά και εμφάνισε σπυράκια και κοκκινίλες στο πρόσωπο και φυσικά δεν πρόκειται να ξαναδώσω ποτέ των ποτών. Ο Γιώργος έχει πάρει δύο φορές σε διαφορετικά διαστήματα και δεν εμφάνισε κάτι. Ίσως με την Αριάδνη και τα θέματα αλλεργίας έπρεπε να μην το δοκιμάσω καν. Ειλικρινά αν θυμόμουν το αλλεργικό σοκ δεν θα το δοκίμαζα καν. Πάντως στο βότανο μου είπαν μόνο 4 μέρες να το παίρνω.

Λέω να ξεστολίσω σήμερα αλλά αυτό σημαίνει οτι πρέπει να πάω βαλίτσες με μωρουδιακά (και όχι μόνο) και βρεφικά παιχνίδια και προίκα (καθησματάκια κτλ)στην πεθερά μου...πήξαμε...και δεν χωράει ούτε το δέντρο...3 τσάντες παιχνίδια ανέβασα πριν τα Χριστούγεννα για να γίνει το παιδικό δωμάτιο της προκοπής...είπα πως η πρώτη εγκυούλα στο περιβάλον μου θα΄τα πάρει όλα...εγώ ήθελα να τα δώσω απο τώρα αλλά η πεθερά μου δεν θέλει...να τα πουλήσω δεν το συζητώ αν και κάποτε μου πέρασε απο το μυαλό...όλα είναι καινούργια...αλλά τα έχουμε πάρει με τόσο αγάπη και χαρά που με αγάπη και χαρά θέλω να δωθούν σε κάποιο παιδάκι...έτσι είναι το σωστό...

Ρε Ντινάκι... δεν έχει άλλο μωράκι...? :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...