Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά φιλενάδες!!! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και τις οικογένειές μας!!

Χριστινάκι και Μανωλάκια Χρόνια σας Πολλά κι ευτυχισμένα!!! Να είστε πάντα γερά και τυχερά στη ζωή σας!!!

Εμείς οικογενειακά περάσαμε σπίτι μου με ρεφενέ τραπέζι... Εγώ σουφλέ και σαλάτες, η πεθερά μου το ψητό και τυροπιτάκια κι η μάνα μου την πίτα! Κλασσικό ελληνικό τραπέζι! Ωραία ήταν και ήσυχα! Άντε και του χρόνου!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

Ετοιμάζουμε βαλίτσες για ταξιδάκι,το απόγευμα φεύγουε για Σκάλα Λακωνίας...μοιράσαμε τις γιορτές...Χριστούγεννα με τους γονείς του Δ και Πρωτοχρονιά με τους δικούς μου...Βελ κανονίσαμε να πάμε και Μονεβασιά (αν ο καιρός μας το επιτρέψει)με τα αδέρφια μου μιάς και ο αντρούλης μου δεν έχει πάει ποτέ...περάσαμε πολύ όμορφα Χριστούγεννα...ήρθε ο Αγιος Βασίλης και έφερε τα δώρα που του είχε γράψει ο μικρός μας στο γράμμα...πολύ χάρηκε το μωρό μου!!!!Πολύ φαγητό και έχουμε και συνέχεια!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας εύχομαι καλή χρονιά και ό,τι πραγατικά ποθεί καθεμιά ξεχωριστά να συμβεί μέσα στο 2013 με τον καλύτερο τρόπο και πάνω απο όλα υγεία για εμάς ,τις οικογενειές μας αλλά και σε όλο το κόσμο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!!

Χρόνια πολλά και καλά φιλενάδες, υγεία και ευτυχία και τίποτα άλλο.

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τα στεφάνια μας και τους εαυτούληδές μας:)

Εμείς καλά, οικογενειακά περάσαμε αυτές τις μέρες. Με τα παιδιά ολημερίς δεν προλαβαίνω να σηκώσω κεφάλι. Ωραία είναι αλλά λίγο ζόρικα.

Καλή Πρωτοχρονιά και το νέο έτος να μας φέρει όσα στέρησαν όλα τα προηγούμενα. Επίσης το 2013 ας μη μας στερήσει όσα όμορφα και σημαντικά αποκτήσαμε το 2012.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!

Τι κάνετε κοριτσάκια? Εμείς καλά, πριν λίγο γυρίσαμε από τη γιορτή του αδερφού μου με τη μπέμπα, οι άλλοι έμειναν λίγο παραπάνω. Λίγο τρέξιμο είχα αυτές τις μέρες γιατί είχα κόσμο, την Κυριακή τραπέζι, εχτές τραπέζι, τις καταλαβαίνουμε καλά τις γιορτές με τόσο κόσμο! Ψιλομπούχτησα τώρα και βαριέμαι να κάνω και του Αη Γιαννιού αλλά θα έχω εδώ ακόμα και τα πεθερικά και τι να κάνω? ωστόσο αυτοί την Παρασκευή κελίνουν τρεις εβδομάδες εδώ, ο Γιάννης λέει τώρα "αυτό είναι το σπίτι της μαμάς, του μπαμπά, της γιαγιάς και του παππού":o., ωραία ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημέρα !!!καλη χρονια !!!

εμεις περασαμε σουπερ οικογενειακες γιορτες ....εχω να πω οτι τα παιδια μου ειναι τα καλυτερα ολοοουυυ του κοσμου και εσεις που καθεστε σπιτι σας και τα απολαμβανετε ολη τη χρονια ειστε σουπερ τυχερες!!!

μας ταλαιπωρησαν λιγο κατι χαζοιωσεις ..αλλα τιποτα σημαντικο ....

οσον αφορα τραπεζωματα ....το επαιξα απολυτα κινεζα ....ανημερα τα χριστουγεννα για το κοριτσι μου το απογευμα καναμε ενα μινι παιδικο παρτυ ,,,με γλυκο και ποτο !!!

παρα μονη πρωτοχρονιας ...οικογενειακι γευμα οι τεσεερις μας στο σπιτι ...και ανημερα με φιλους παιαδακια στη πεντελη !!!

βολταραμε , ζουζουνεψαμε και χαρηκαμε τα παιδια μας ...

καλη χρονια να εχουμε ολοι μας !!!!υγεια πανω απο ολα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Καλη χρονια σε όλες!!!!

Να εχουμε την υγεία μας και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας!!!

Εμεις ηρεμα τα περασαμε...πως αλλιως?!

Εχθες εκανα μονο εγω τραπεζι,καλα πηγε,ελεγα πως θα κλατάρω αλλά άντεξα!

Ωραιο καιρο εχει...θελω βόλτα κ καφέ!!!

ο ερωτας αρχισε να μου χαμογελάει...και οκ...νομιζω πως δεν εχω αλλα περιθώρια "λαλήματος" μαζι του...

η κουκλα μου μια χαρούλα, της πηραμε το δωρο της και φυσικα και αυτο που εκείνη ζητησε...ενα βάζο με λουλουδάκια για το δωμάτιο της!

Αν δειτε πως λάμπανε τα μάτια της!

Το πηρε και το στολισε στο δωμάτιο της και καμαρωνε!

Τι ρομαντικο κοριτσι που εχω!

Σοφακι 3 εβδ περασαν κιολας?

τι λενε? ποτε θα φυγουνε? καμια σποντα δεν πέταξες βρε?

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου! Καλή χρονιά με υγεία (πάνω και πιο πάνω από όλα που λέει και η κατερίνα!) και ευτυχία, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και τα παιδάκια μας!

Τρέξιμο πολύ κι εμείς αυτές τις μέρες και το χειρότερο και πιο κουραστικό... είμαι άρρωστη από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών μου! Τρελό μπούκωμα και μύξες λες και είμαι μωράκι και βήχας πολύς. Θλάση από το βήχα έπαθα να φανταστείτε και από το μπούκωμα δεν μπορώ να φάω, να κοιμηθώ, νιώθω απίστευτα εξαντλημένη όλη την ώρα. Έδωσα πιο πολλά λεφτά στα φάρμακα αυτές τις μέρες παρά στα έξοδα των διακοπών μόνο αυτό σας λέω. Φυτικά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, άντε και με ένα αποχρεμπτικό σιρόπι αλλά σήμερα δεν άντεξα άλλο και αγόρασα την αντιβίωση! Ανυπομονώ να την αρχίσω! Δεν θα το ξανακάνω ποτέ αυτό, έπρεπε από την αρχή να πλακωθώ στην αντιβίωση, αφού κάθε φορά έτσι με πάει! Είχα βέβαια 28 μήνες να αρρωστήσω και είχα ξεχάσει πώς την παθαίνω κάθε φορά!

Κατά τα άλλα ήρεμα περάσαμε,την πεθερά την είχαμε μόνο 1 βράδυ και 2 μέρες μαζί μας οπότε δεν φρίκαρα (σοφία ζήλια!!! χιχιχιχι!!), τα παιδάκια μου απόλαυσαν έξοδο και παιχνίδι με άλλα πιτσιρίκια, του κόσμου τα δώρα, από γιαγιάδες, θείες, φίλους, γονείς φίλων, νονούς, αδέρφια νονών, τόσα δώρα δεν είχαν ξαναδεί! Μέχρι που σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να έρθει και ο άγιος βασίλης με τόσα που ήδη πήραν! Ανοίγω πολυκατάστημα άνετα! Να σκεφτείτε ο γιώργος μία νταλίκα με αυτοκίνητα την έλαβε για δώρο 3 φορές! Κρατήσαμε τη μία και τις άλλες θα τις πάμε για αλλαγή.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς έκανα και ρεβεγιόν τρομάρα μου με τα χάλια μου! Όσο ετοίμαζα τα φαγητά ήμουν σαν χειρουργός! :lol: Με μάσκα και χειρουργικά γάντια! Πήγε εξαιρετικά καλά και χάρηκα γιατί είχαμε καλεσμένους και συναδέλφους του Άρη που δεν ήξερα και ήθελα να κάνω καλή εντύπωση. Ξεπατώθηκα όμως... 2 μέρες μαγείρευα! Τουλάχιστον ο καλός μου άγιος βασίλης (η μαμά μου) έβαλε το χεράκι της και την άλλη μέρα δεν είχα παρά ελάχιστη λάντζα! Βέβαια έλεγα ότι θα γλιτώσω και το μαγείρεμα με το φαγητό που περίσσεψε αλλά έλα μου που είχα "χθεσινοβράδινους" που λέμε εδώ στην Κρήτη... δλδ όσους τους πείραξε το ποτό και ο ένας γινόταν καλά με μακαρονάδα, ο άλλος με κοτόσουπα... οπότε έφτιαξα και μια μακαρονάδα, έβγαλα κι από την κατάψυξη μισό κοτόπουλο κι έκανα μια κοτόσουπα αυγολέμονο. Κι έτσι όση λάντζα γλίτωσα προχθές την έκανα εχθές!

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά υγεία υγεία και πάλι υγεία!!!Να χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας, να μας χαίρονται και αυτά και όμορφες αγαπημένες στιγμές με τους συντρόφους μας!

Νεκτ μια από τα ίδια είμαι και εγώ. Ρε συ πονάω αριστέρα κάτω από το στήθος, μυικός είναι ο πόνος, λες να είναι θλάση?1 μήνα είμαι άρρωστη, θα το θυμάστε και προ εορτών που το έλεγα. Βήχα απίστευτο αρχικά και μετά με γύρισε σε τρελό μπούκωμα, μύξα και πονόλαιμο. Μέχρι το νοσοκομείο έφτασα αλλά δεν μπορούσα να περιμένω και έφυγα. Ωστόσο μου το δήλωσαν πως ό,τι και να έχω δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα λόγω θηλασμού και μου είπαν χαρακτηριστικά 'θα είστε μάλλον άλλο 1 μήνα άρρωστη!!'. Φοβήθηκα για ακροαστικά, έκανα και λίγο αερολίν, ζεστά ροφήμαυα, φυτικές καραμέλες εχινάκειας, λίγο ρονάλ στα μεγάλα ζόρια αν και μου είπαν από το νοσοκομείο να το αποφύγω. Αύριο αν συνεχίσω έτσι θα πάω γιατρό, τουλάχιστον να αποκλείσω ό,τι έχω ακροαστικά!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς κάναμε σπίτι μου με τους γονείς και την αδερφή μου. Κάλεσα και τα πεθερικά αλλά δεν μας τίμησαν. Ωραία περάσαμε, δύσκολα την έβγαλα με τέτοιο χάλι και εγώ όπως λέει η Νεκτ αλλά καλά ήταν!

Ανήμερα στο χωριό, γιόρταζε και ο κουνιάδος μου. Και του χρόνου να είμαστε καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=552346&postcount=22839

ελευθερία εδώ είναι η τελευταία φορά που το είχα πάθει πάλι όταν ήμουν στον 8ο μήνα της 2ης εγκυμοσύνης. Ξεκίνησε από καταρροή και μπούκωμα και έγινε παραγωγικός βήχας (βρογχίτιδα). Μου είχε δώσει την procef των 500 mg. Επειδή την πήρα ούσα έγκυος ίσως να ενδείκνυται και στο θηλασμό και μιας και η μικρή σου δεν είναι πια τόσο μικρούλα. Ρώτα το γιατρό σου, δε γίνεται να μην υπάρχει κάποια συμβατή με το θηλασμό αντιβίωση για τέτοιες περιπτώσεις. Στο λέω γιατί αυτό μπορεί να γίνει χρόνιο, αν το αφήνεις να κρατάει πολύ καιρό. Εγώ το είχα πάθει όταν πρωτοδούλεψα κι από τότε για πολύ καιρό αρρώσταινα έτσι και έμενα για 1-2 μήνες άρρωστη. Τελευταία φορά τα είχα πάθει πριν να μείνω έγκυος στο Γιώργο και μετά τα ξανάπαθα στην εγκυμοσύνη της Αριάδνης. Από τότε δεν το ξανάπαθα ενώ κάθε χρόνο σχεδόν όλο το χειμώνα ήμουν σε αυτά τα χάλια. Λες και με θωράκιζε η εγκυμοσύνη κι ο θηλασμός κι εμένα... Τώρα τελειώσανε αυτά και φτου κι από την αρχή με βλέπω να αρρωσταίνω ξανά κάθε χρόνο!

κι εγώ βότανα, εχινάκεια σε βότανο, σε σιρόπι, καρτεράκι, φασκόμηλα, μαντζουράνες, μαλοτήρες, φυτικά σπρέι για τη μύτη, ακόμα και αυτό το αλατοσοδόνερο (καλά αυτό είναι σούπερ για την αποβολή των βλεννών!!!! να είσαι καλά!!!) αλλά το μπούκωμα, μπούκωμα!!! τρελό!!!

Διαφημίσεις

Θα πάω αύριο σε παθολόγο Νεκτ μου και βλέπουμε. Ελπίζω να μην έχω βρογχίτιδα. Αντιβίωση συμβατή με τον θηλασμό σίγουρα υπάρχει, μέχρι τώρα και μετά από 3 χρόνια θηλασμού δεν χρειάστηκα ποτέ αλλά πάντα υπάρχει η 1η φορά. Θα δούμε τι θα μου πει αύριο.

Σήμερα είμαι καλύτερα από μπούκωμα αλλά επειδή αναπνέω αναγκαστικά από το στόμα, έχει ξεραθεί και ερεθιστεί πολύ ο λαιμός μου και υποφέρω για να καταπιώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σου εύχομαι να μην έχεις βρογχίτιδα και να μη χρειαστεί να πάρεις κανένα φάρμακο! η procef είναι συμβατή με το θηλασμό πάντως, έχει risk level 0. Βέβαια κάθε γιατρός έχει τα "δικά του" φάρμακα... και το κακό είναι ότι πολλά γράφουν πάνω να μην τα χρησιμοποιείς σε εγκυμοσύνη η θηλασμό κι έτσι πολλοί γιατροί δεν ξέρουν ότι επιτρέπονται και προτιμάν να σου κόψουν το θηλασμό! μια φίλη της μαμάς μου πήρε αντιβίωση για αμυγδαλίτιδα και ο γιατρός την είχε αναγκάσει να κόψει το θηλασμό στο 7 μηνών μωράκι της γιατί δεν έκανε λέει. ευτυχώς που έχουμε τα μέσα και τα ψάχνουμε σήμερα...

για το λαιμό καμιά χολς ίσως? μέλι ή πετιμέζι?

Πετιμέζι και μέλι όλη μέρα αλλά τίποτα δεν κάνουν. Αν χρειαστώ αντιβίωση παίρνω ένα τηλ την παιδίατρο και μου λέει αμέσως ποια να πάρω, είναι πολύ ενημερωμένη. Επίσης και το νετ μια χαρά κάνει δουλειά.

Πολύ καλό στο συνάχι μου είπαν ό,τι είναι το panadol flu αλλά εγώ δεν μπορώ να το πάρω. Μήπως να το δοκιμάσεις Νεκτ μου πριν την αντιβίωση?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πετιμέζι και μέλι όλη μέρα αλλά τίποτα δεν κάνουν. Αν χρειαστώ αντιβίωση παίρνω ένα τηλ την παιδίατρο και μου λέει αμέσως ποια να πάρω, είναι πολύ ενημερωμένη. Επίσης και το νετ μια χαρά κάνει δουλειά.

Πολύ καλό στο συνάχι μου είπαν ό,τι είναι το panadol flu αλλά εγώ δεν μπορώ να το πάρω. Μήπως να το δοκιμάσεις Νεκτ μου πριν την αντιβίωση?

το ξέρω το panadol cold and flu αλλά εκτός του ότι δεν μου κάνει τπτ γιατί το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν σε μια ίωση που είχα με πυρετό και συνάχι, περιέχει και παρακεταμόλη εκτός από την ψευδοεφεδρίνη που είναι για το συνάχι. μάλιστα πρέπει να πίνεις 2 μαζί τα οποία περιέχουν 1000mg παρακεταμόλης είναι δλδ σα να πίνεις ένα ντεπόν μάξιμουμ. αν δεν έχεις πυρετό δε χρειάζεται να παίρνεις παρακεταμόλη άσκοπα γιατί κάνει επιβαρύνεται το συκώτι οπότε... δεν.

πάντως σε τέτοια περίπτωση δλδ πυρετό με συνάχι είναι καλύτερο και πολύ πιο οικονομικό το κομτρέξ κολντ το οποίο περιέχει κι άλλο ένα συστατικό για το συνάχι και είναι και πιο οικονομικό από το παναντόλ κολτν αντ φλου και έχει και περισσότερα δισκία οπότε συμφέρει καλύτερα. αχρείαστο να είναι! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...