Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελευταία μέρα σχολείο σήμερα, αύριο απόγευμα γιορτή κ μετά πάλι στις 7 Γενάρη, ήθελα να ήξερα οι γονείς που δουλεύουν τι τα κάνουν τα παιδιά! Δεν προλάβαμε την εκκλησία σήμερα, κάναμε ηλίθιο προγραμματισμό με τον γ., δεν ξύπναγε κι ο μικρός, πολύ στεναχωρήθηκα, τον άφησα στο σταθμό κ κλαψούριζα από τα νεύρα κ τη στεναχώρια μέσα στη Φιλοθέη, λέω να τον πάω να κοινωνήσει την Κυριακή, εδώ στον Άγ. Νικόλαο που ρώτησα βάζουν ξεχωριστά τα παιδάκια.

Πήγε και τα δωράκια μας στις δασκάλες, τη συνοδό που είναι πολύ γλυκειά, και τον οδηγό μας που γιορτάζει κιόλας τα Χριστούγεννα, κ μας έδωσαν τις γιορτινές χειροτεχνίες: ημερολόγιο μεγάλο με τη φωτό της τάξης, ένα χάρτινο ρόδι με μικρό ημερολόγιο κουζίνας, στεφανάκι τάρανδο, τα στολίδια που μοιάζουν με αυτά της αλατοζύμης κ κρεμάσαμε μπροστά μπροστά στο δέντρο μας, γιορτινά κουλουράκια σε συσκευασία δώρου με ρολό από χαρτί τουαλέτας, μία χριστουγεννιάτικη κάρτα κι ένα κερακι! Καλά μόλις πήρα τη φωτο καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι, μπορεί να απομονώσω τον αντρίκο να σας τη δείξω, η πρώτη επίσημη σχολική φωτογραφία!

Αύριο στη γιορτή είναι μάγος, τον ρώταγε η μαμά μου τι θα ντυθούν τα άλλα παιδάκια κι έλεγε μαθητές, έχει κ πρωταγωνιστικό ρόλο το καμάρι μου. Μόνο που αφήνουν 2 άτομα για κάθε παιδάκι κ γκρινιάζουν οι παππούδες!

Αυτά τα νέα μας, σ/κ θέλω να φτιάξω γλυκάκια, έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω όμορφα κουτάκια μεταλλικά ή χάρτινα να φτιάξω δωράκια για τους συγγενείς, έλεγα να βάλω γιορτινά μπισκοτάκια μέσα, καφεδάκι ή τσάι ή κανένα λικεράκι μινιατούρα. Μάλλον σε κάβα ψαγμενη πρέπει να πάω ή deli με βίο κ τέτοια, θέλω κι ένα περίεργο ιταλικό κρασι για το θείο μου που μας κάνει ανήμερα το τραπέζι, μαρσάλα, θα βρω άραγε; Και να πάμε κ για τα παιδικά δώρα, παιχνίδια, για τα ανιψάκια κ φυσικά τον Αντρέα.

Βρήκα και μοκετούλα έτοιμη στο sette μισή τιμή σε ένα υπέροχο πρασινάκι, σα χλόη είναι, περιμένω να μου τη φέρουν!

Ωραία τα δωράκια σας και εμας μας έστειλαν απο το παιδικό τα δωράκια μας...μιά κατασκευή ανθρωπάκι -ημερολογιο 2013 με ξύλινη κουτάλα,διάφορες καρτες και Αγιος Βασίλης απο χαρτοκατασκεύες,χριστουγεννιάτικο δέντρο απο αλατοζύμη και καμπανάκια με ωραίες κορδέλες...όλα αυτά θα τα έφτιαχνε ο Λεωνιδάκος αν πήγαινε αλλά τα έκανε η δασκάλα του για αυτόν και μας τα έδωσε σε ένα πολύ ωραίο πουγκί!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου έστειλαν σήμερα τις δωροεπιταγές μου απο την δουλειά για Μουστάκα και Σκλαβενίτη...είναι κρίμα να της χάσει είπαν η κοπέλα για λίγες μέρες...μου είπαν να πάω και στην γιορτή αύριο μιάς και απο Ιανουάριο πάλι εκεί θα είμαι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι μέρα πέρασα σήμερα δεν λέγεται! Πήγαμε εκδρομή σε μια θεατρική παράσταση οι μεγάλες τάξεις του σχολείου γιατί είχαν τα μικρά τη γιορτή και έπρεπε να αφήσουμε χώρο στους γονείς. Όπως επιστρέφαμε στο σχολείο στα μισά της διαδρομής έβρεχε και τα φανάρια υπολειτουργούσαν. Πηγαίναμε κανονικά στην πορεία μας ώσπου κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο παραβίασε στοπ, έπεσε πάνω στο λεωφορείο μας με μεγάλη ταχύτητα κι έπειτα σε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα στο δικό μας που ήταν σταματημένο στα απέναντι φανάρια. Το λεωφορείο παρέκκλινε της πορείας του κι ευτυχώς ο οδηγός που ήταν αστέρι το σταμάτησε από το να πέσει πάνω στα επόμενα φανάρια και σε ένα γωνιακό σπίτι. Επικράτησε πανικός, παιδιά να κλαίνε, η κυκλοφορία να έχει σταματήσει και στις δύο κατευθύνσεις, βροχή ωστόσο καταρρακτώδης... τι να σας λέω. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, μόνο υλικές ήταν οι ζημιές και φυσικά το σοκ των παιδιών και των γονέων όπου ειδοποιήθηκαν από τα μεγαλύτερα παιδιά του άλλου λεωφορείου που ακολουθούσε τα οποία είχαν κινητά. Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Γονείς πανικόβλητοι να παίρνουν στο σχολείο, διευθύντρια να με παίρνει όλη την ώρα στο κινητό (μόνο εγώ κρατούσα τηλέφωνο!) γιατί περνούσε και η ώρα με την τροχαία και τρελαινόντουσαν ακόμα περισσότερο οι γονείς από το άγχος τους, ο προϊστάμενος του γραφείου μην έπαθαν τίποτα τα παιδιά, ένας χαμός! Καλές 3 γύρισα στο σπίτι με ένα κεφάλι καζάνι!

Φαντάζομαι την αγωνία και την δικιά σου αλλά και των γονιών...ευτυχώς όλα καλά...δεν θέλω να περνάει απο το μυαλό μου τι θα μπορούσε να είχε γίνει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μου έστειλαν σήμερα τις δωροεπιταγές μου απο την δουλειά για Μουστάκα και Σκλαβενίτη...είναι κρίμα να της χάσει είπαν η κοπέλα για λίγες μέρες...μου είπαν να πάω και στην γιορτή αύριο μιάς και απο Ιανουάριο πάλι εκεί θα είμαι...

Ότι πρέπει για δώρα κ το γιορτινό τραπέζι!

Αφού βρε θα πας τον άλλο μήνα τι στεναχωριέσαι; Έτσι όπως τα έγραφες στο face φοβήθηκα ότι δεν ήξερες πότε θα πας. Μία χαρά, θα ξεκουραστείς, θα περάσεις με το γιόκα σου τις γιορτές κ θα γυρίσεις ανανεωμένη!

Έλεγα κι εγώ να πάω για μανικιούρ σήμερα, είδα το χαλί, μετά δεν ήθελα να ξιδέψω άλλα. Μόνο για το μικρό παίρνω πια, ούτε καθαρίστριας τα χέρια μου. Χαλάλι του, είναι γλύκας!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τώρα που λείπουν!

Κοροιδεύετε το συντριβανάκι μου ρε σεις?

Καλά, καλά, γελάστε με τον πόνο μου!

Αγγελική κανόνιζε να γίνεις χειρότερη και να επισκέπτεσαι τα παιδιά κάθε μήνα κι εσύ!!

Σήμερα κάναμε εγώ μελομακάρονα και εκείνη πιτάκια, μόλις ξύπνησε ο Γιάννης, σχόλασε κι ο Άρης τους έδινε πίτες "φάτε φάτε πίτες, δείτε τι νόστιμες, η γιαγιά σας τις έφτιαξε, δες πόσα πράγματα σου φτιάχνει η γιαγιά σου!!" τα μελομακάρονα μου χεσμένα! πολύ μετριόφρων είναι ρε παιδί μου πάντως! οφου τι έχω να τραβήξω!

Νεκταρίτσα τι πάθατε βρε κοριτσάκι?

Τρόμαξα που το διάβασα!

Ευτυχώς δε χτυπήσατε εσείς και τα παιδιά, φαντάζομαι την τρομάρα σας!

Ελεάνα καλά να περάσετε αύριο στη γιορτούλα του Αντρίκου σας!!

Μάγος ε, σούπερ!

Αύριο θα έρθει η νονά του Γιάννη, θα πάμε το πρωί για καφέ οι φιλενάδες και μετά θα έρθει σπίτι να δει το βαφτιστήρα της.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Aγγελική πόσο μου θυμίζεις εμένα...χαχαχα!!!

Βρήκα αυτό ...10-04-10

Eυχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!Να χαίρεστε όλες τα υπέροχα ζουζούνια σας!!!

Το παρακάτω το είχα γράψει σε ένα θέμα που είχα ανοίξει...το αφιερώνω σε όλες μας γιατί ξέρω πόσο καλές μανούλες είστε όλες...

"Ήθελα απο καιρό να γράψω εδώ όχι για να ρωτήσω ή να απαντήσω σε κάτι αλλά για να γράψω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό και την καρδιά μου και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας...

Είμαι η Κωνσταντίνα και ζώ ένα πολύ όμορφο όνειρο τους τελευταίους μήνες και όλα αυτά αυτά τα χρωστάω σε έναν άγγελο που αποφάσισε να μας κάνει γονείς.

Πρίν την εγκυμοσύνη μου όλα ήταν διαφορετικά...καναμε έναν πολύ όμορφο γάμο και ήμασταν έτοιμοι να ζήσουμε την ζωή μας σαν παντρεμένοι πιά χωρίς στα άμεσα σχεδιά μας να υπάρχει ένα μωρό...βέβαια είχαμε ελεύθερες επαφές αλλά νομίζαμε πως δεν είμαστε τόσο τυχεροί και ξαφνικά αυτό...μιά καρδούλα...μιά κουκίδίτσα που χτυπά και μας λέει "είμαι εδώ"...υπέρηχοι ,αγωνιές και μιά γέννα που κράτησε 10 ολόκληρες ώρες αλλά ήταν η ομορφότερη στιγμή της ζωής...

Και τώρα εδώ τα πρώτα γελάκια, δύο χεράκια που απλωνουν για αγκαλίτσα,λογάκια και παιχνίδια...δυό υπέροχα ματάκια που κοιτάνε την μαμά...είμαι μαμά...η μαμά σου μωρό μου...είναι όλα τόσο όμορφα που φοβάμαι μήπως ξαφνικά ξυπνήσω και είναι απλά ένα ωραίο όνειρο...κάθε μέρα λέω "όχι δεν μπορώ να σε αγαπήσω περισσότερο και όμως καθέ πρωί που ξυπνάω σε αγαπάω δύο φορές περισσότερο απο εχθές...Μας χάρισες τόσα πόλλα ... και μας δίνεις τόσα κάθε μέρα...

Με τον μπαμπά σου μας έκανες να ξαναερωτευούμε απο την αρχή και μας αρέσει τόσο πολύ που είμαστε οικογένεια...μας αρέσει τόσο πολύ να σε βλέπουμε να χαμογελάς...να μεγαλώνεις...

Σου υπόσχομαι πως θα είμαστε πάντα δίπλα σου...σου υπόσχομαι πως θα είσαι το πρώτο βήμα σε κάθε αρχή που κάνουμε...σου υπόσχομαι πως πάντα θα προσπαθώ να γίνω καλύτερη μαμά...για σένα αστέρι μου..."

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

...και αυτό

Ο μπέμπης μας κοιμάται εδώ και 1 ώρα στο δωμάτιο του ... και εγώ μέσα στην ανασφάλεια κάθε 5 λεπτά είμαι εκεί και τον κοιτάζω...κι αν ξυπνήσει και δεν τον ακούσω? Κι αν φοβάται και δεν μπορεί να μου το πεί?Κι αν αισθάνεται πως η μαμά και ο μπαμπάς είναι μακριά?Τι κι αν προσπαθεί ο Δημητρής να με ησυχάσει "δίπλα του είμαστε και θα είμαστε πάντα αλλά πρέπει να μάθει να είναι ανεξάρτητος"...εγώ ανησυχώ και μου λείπει...ξέρω σας ακούγεται μελό αλλά εγώ φέρνω στο μυαλό μου το αύριο...που θα είναι εξώ απο το σπίτι και εγώ θα περιμένω ώρες ξύπνια...και το χθές...που η μανούλα μου με ήταν στη θέση μου και εγώ νευρίαζα και αισθανόμουν πιεσμένη..."θα γίνεις μάνα και θα δείς"...πόσο δίκιο είχες μαμά ...πόσο πολύ δίκιο...

Συγνώμη που σας τα γράφω αλλά μου αισθάνομαι πως κάναμε μεγάλο βήμα απόψε...μεγαλώνει το αστεράκι μου και εγώ θέλω τόσο πολύ να το κρατάω στην αγκαλιά μου συνέχειά...και ο Δημήτρης με κοροιδεύει αλλά το βλέπω κι αυτόν κάθε λίγο στο δωμάτιο και όλο μου λέει "μήπως κάνει κρύο?...μέχρι και τα καλοριφέρ ανάψαμε και ας κάνει ζέστη...και το παρκοκρέβατο το βγάλαμε απο την κρεβατοκάμαρα μήπως και τον φέρω πάλι εκεί...και η κρεβατοκάμαρά μας έγινε πάλι κανονική μετά απο 17,5 μήνες...χωρίς ένα σωρό πράγματα μωρουδιακά μεσα στην μέση...με την συρταριέρα στην θέση της κούνια αλλά...εγώ κλείνω τα μάτια και βλέπω εκεί την μπουκίτσα που φέραμε σπίτι πριν 7 μήνες και 19 μέρες...το πλασματάκι που καθόμαστε και κοιτάγαμε όλο συνέχεια το πρώτο βράδυ που βγήκαμε απο το νοσοκομείο...το μωρό μας...είναι μεγάλο βήμα για μας αυτό σήμερα...και πάλι συγνώμη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχ πόσα μου θύμισες βρε Αγγελική...και τώρα το ίδιο είναι και κάθε μέρα τον κοιτάζω (μάλλον τον χαζεύω) και τον καμαρώνω...αλλά τώρα είναι ένα αγοράκι...που μιλάμε...κάνουμε ένα σωρό πράγματα μαζί!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα δεν είπα ε?

Καλημέρα λοιπόν!!!!

Και τελικά η καταστροφή του κόσμου δεν ήρθε ε?Πήρε παράταση περίπου 100 χρόνια ακόμα!!!!Αντε λοιπόν στα καθημερινά μας προβληματάκια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ντινάκι τι ωραία συναισθήματα ε? Και πότε μεγαλώνουν και λες μα δεν τα χόρτασα ακόμα, η μικρή γαντζώνεται πάνω μου όταν την παίρνω αγκαλιά και δεν θέλω τίποτα άλλο εκείνη την ώρα, ή ο Γιάννης όταν μου λέει "σ' αγαπώ μαμά" το αστέρι μου!

Τι κάνετε κορίτσια?

Εδώ έχει κρύο και βροχή πολύ, έχουμε το απόγευμα γιορτούλα για τα παιδιά που κάνει ο σύλλογος του χωριού, θα πάμε να ακούσουμε τραγουδάκια χριστουγεννιάτικα. Εχτές πήγαμε σε πάρτυ το απόγευμα που γιόρταζε ο μικρός κάτι φίλων μας, καλά περάσανε τα παιδιά, και η μικρή ξετσούμισε κι αυτή, κάθεται τώρα κάτω και παίζει με τα παιδιά, κρατάει ψωμάκι στο χέρι και τρώει, και φωνάζει όλη την ώρα μπαμπαμπα και μαμαμα!! Αρχίζει τα κόλπα τώρα και θα μας τρελάνει μου φαίνεται, κουνάει και το κορμί μόλις ακούσει μουσική το σκατό! Ο Γιάννης έχει τους παππούδες εδώ που ασχολούνται συνέχεια μαζί του, τον πάνε στον παιδότοπο και παίζει, κάνει τη ζωή του δηλαδή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια, χρόνια πολλά, με το καλό οι γιορτές για όλες μας, να χαρούμε όμορφες στιγμές με τα παιδάκια μας.

ντινάκι για μια ακόμη φορά ανατρίχιασα με τα κειμενάκια σου

κυρά-δασκάλα, τι ταραχή ήταν αυτή, και πάλι καλά να λες, ευτυχώς που δεν έπαθε τιποτα κανένα παιδάκι

σοφάκι, RESPECT..

κυρά -συμπεθέρα, πόσο σε πάω έτσι που σε έχει ξετρελάνει ο μικρός, είσαι μια ερωτευμένη γυναίκα, enjoy

ελεανα, καλές γιορτές με τον αντρίκο σου, πολύ ωραία διακοσμητική δουλειά.

όλες να είστε καλά.

εμείς εδω εντάξει, ο λ. σκάνταλος αρκετά, η μικρή μεγαλώνει, ο καιρός καλός, οικογενειακά θα περάσουμε τις γιορτές, πάω να βρω καμμιά ιδεά για μενού, σας φιλώ

καλησερα, χρονισα σας πολλα!!

να χαιρομαστε τη χριστινα μου και οσους αλλους εχουμε ,,,

κατερινα να χαιρεσαι το χρηστο σου!!

εμεις καλα περναμε ,,,βολταορουμε τρωμε και παιζουμε !!μολις φυγαν και οι τελευταιοι φιλοι απο τη γιορτη της χριστινας μου.,..γεματες αλλα ησυνχες μερες!!

ευχομαι σε ολες υγεια και ευτυχια !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Χαίρετε!!!

Χρονια μας Πολλά!!!!

Κατερινες να χαιρεστε τα παιδακια σας, Χριστίνα & Χρηστάκη να ειστε πάντα γερά και χαρούμενα!!!!

Ελέ & Αννούλα να χαιρεστε τα Εμμανουηλάκια σας!!!!!

Υγεία,ευτυχία για όλες μας!!!!!

Πως περασατε?

Γεια σας κούκλες!

Χρόνια πολλά!!

Όλος ο κόσμος να έχει υγεία και αγάπη!!

Μανωλάκια χρόνια πολλά!!

Χριστίνα και Χρήστο πολύχρονα να είστε!!

Πώς περάσατε κοριτσάκια?

Εμείς καλά, οικογενειακά, γιόρταζε η αδερφή μου τα Χριστούγεννα και πήγαμε εκεί, παραμονή μάλλον θα κάνουμε σπίτι μου.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...