Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλά το λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει Αγγελική ε? :lol::lol::lol::lol:

Ε ρε γλέντια όταν θα τονε παντρεύεις!!

τι θα τον κανω λεει?

χαχαχαχα

Ειναι δικος μου!!! δικος μου!!!! δικος μου!!!!!!!!!!!!!

(χειροτερη πεθερα απο μένα δεν θα εχει ξαναγεννηθει,το υπογράφωωω!)

και το κακό ειναι πως η κατασταση χειροτερευει απο μέρα σε μέρα και ακομη ο έρωτας μου ειναι μολις 43 ημερων....φανταστείτε αργότερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλώνω δημοσίως και επισήμως πως ΞΕΠΑΝΤΡΕΥΩ την κόρη μου από τον Πρίγκηπα Κωνσταντίνο!!!!!:)

χαχαχαχαχα

θα μεινουν τα παιδια στην Κρητη και θα κουβαλιεμαι καθε τρεις κ λιγο...

φερνοντας δωρα συντριβανακια!!!!!xaxaxaxa

kalhmera

Ντινάκι για τιμές στα κλαρκς δες εδώ, έχει πολλά

http://www.shoesforkids.co.uk/

Για camper δεν θυμάμαι να τα έχω δει σε κανένα σάιτ. Αν τα πάρει πουθενά το μάτι μου θα σου πω!

Τηλεκατευθυνόμενη μπουλντόζα έχει ο Μάνος από πέρυσι. Στην αρχή δεν ήξερε να το χειρίζεται αλλά μετά από πολύ εκπαίδευση με τον μπαμπά του, την χειρίζεται πλέον. Πάνω κάτω οι εσκαφείς μπρος και πίσω και το όχημα μπρος-πίσω. Οπότε δεν θα έχει θέμα γι'αυτό και το πήρα.

Ο Μάνος δεν είναι του αυτοκινήτου αλλά της μπάλας. Έχουμε κάθε είδους και μέγεθος μπάλας, από μικρά μπαλάκια μέχρι μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Πλέον δεν θα χωράμε εδώ με τόσες μπάλες. Δεν ξέρω πως του ήρθε για μακουίν, αλήθεια και γι'αυτό τον ρώτησα πολλές φορές αλλά μου έλεγε συνέχεια το ίδιο οπότε και δεν πολυσκέφτηκα το δώρο του.

Στα βαφτιστήρια, και τα δυο, παίρνω Πάσχα και Χριστούγεννα παιχνίδι και ρούχα αλλά οι περισσότεροι μιας και ρωτάς Αγγελική κάνουν το ένα από τα δύο. Συνήθως ρούχα το Πάσχα και παιχνίδι τα Χριστούγεννα. Εμείς τα μάθαμε έτσι και έτσι το συνεχίζω. Την μπάρμπι ποπ σταρ πήρα στην βαφτιστήρα μου, αυτή ζήτησε στην μαμά της και στο Κώστα το νησί των γκορμίτι. Στην Κατερίνα πήρα και μια φόρμα αντίντας και μποτάκια χέλο κίτι από το νετ οπότε είχα το περιθώριο να πάρω και ρούχα και παπούτσια. Στον Κώστα ψώνισα από εδώ και πήρα μια ζακέτα χοντρή με γούνα από μέσα και παντελόνι.

Αγγελική μπορείς να πάρεις ένα παιχνιδάκι΄, για την ηλικία αυτή θα βρεις και οικονομικά πχ. κουδουνίστρες φίσερ πράις με 7-8 Ευρώ και επίσης οικονομικό ρουχαλάκι. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά όμως πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα ρούχα είναι ακριβότερα για να μην πω για τα παπούτσια και συνήθως τα παιχνίδια που ζητάνε τσούζουν.

Την έχουμε και εμείς αυτή την μπολντόζα ,την έφεραν στο Λεωνιδάκο τον Αύγουστο στα γενεθλιά του...την έχουμε στολίσει σε ράφι...στο μακούιν έχει χαλάσει η κεραία απο το αυτοκίνητο για αυτό δεν δουλεύει...είναι πλαστική και θέλει προσοχή...

Της μπάλας και ο Λ απο εχθές που πήραμε τα ποδοσφαιρικά δεν τα βγάζει απο το πόδι του...είναι το 2ο ζευγάρι...νομίζω οτι έχουμε βρεί με τι άθλημα θέλει να ασχοληθεί...εχθές που ήμασταν στο εμπορικό δοκίμασε ένα ζευγάρι nike ποδοσφαιρικά αλλά του ήταν μεγάλα και δεν είχε νούμερό...κλάμα σπαρακτικό με δάκρυα παρακαλώ...μετά πήγαμε σε άλλο μαγαζί και βρήκαμε αυτά που πήραμε...ε το χαμόγελο του ήταν όλα τα λεφτά !!!!!!Τέτοια χαρά δεν την έχω δεί στα μάτια του για κανένα παιχνίδι!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εεε όχι κυρά μου κάθε 3 και λίγο να σε τρώει στην μάπα το κορίτσι μου!!Δεν ακούς το Σοφάκι???Απαπα μακριά και αγαπημένοι:)

Πωπω κάνει μια βροχή εδώ!!!Καλημέρα σας κιόλας!!!Συμμαζεύω λίγο το σπίτι. Χθες βράδυ πήγαμε στο βαφτιστήρι και ανιψιό του Στεφ τα πράγματά του, χάρηκα το παιδάκι μας. Αύριο θα έρθει η νονά του Μάνου και έχω τραπέζι και το Σαββάτο θα πάμε στην δικιά μου βαφτιστήρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελ στο ελληνικό σαιτ τα βρήκα πολύ φθηνά τα κλαρκς και τα καμπερ...τα πρώτα τα έχει με τις εκπτώσεις που έχει βάλει...μποτάκι δερμάτινο 47 ευρώ και τα μεταφορικά δωρεάν και τα δεύτερα απο 57 ευρώ...στο αγγλικό σαιτ τα μεταφορικά είναι 10 λίρες ε?έχει ψωνίσει απο εκεί?Η γνώμη σου για τα κλαρκς πιά είναι?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Στο αγγλικό σάιτ τα μεταφορικά είναι 6 λίρες για ένα ζευγάρι παπούτσια και έχω ψωνίσει 3-4φορές μπορεί και παραπάνω.

47 Ευρώ για μποτάκι κλαρκς μου φαίνεται οκ τιμή, όχι φθηνά όμως!

Δες και στο e-bay ή στο www.javari.co.uk αν βρεις κάτι που έχουν δωρεάν μεταφορικά.

Έχουμε βάλει 2-3 ζευγάρια κλαρκς. Σε τύπου αθλητικό βγήκε πολύ καλό και αθάνατο, ένα άλλο δερμάτινο όμως δεν μας βγήκε καλό. Έχω και φώτο στις αγγελίες αν θες να τα δεις. Δεν μπορώ να πω πως ξετρελάθηκα. Τα buckle ας πούμε μας βγήκαν πολύ πιο ανθεκτικά και στοιβαρά όπως και τα primigi.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τελευταία μέρα σχολείο σήμερα, αύριο απόγευμα γιορτή κ μετά πάλι στις 7 Γενάρη, ήθελα να ήξερα οι γονείς που δουλεύουν τι τα κάνουν τα παιδιά! Δεν προλάβαμε την εκκλησία σήμερα, κάναμε ηλίθιο προγραμματισμό με τον γ., δεν ξύπναγε κι ο μικρός, πολύ στεναχωρήθηκα, τον άφησα στο σταθμό κ κλαψούριζα από τα νεύρα κ τη στεναχώρια μέσα στη Φιλοθέη, λέω να τον πάω να κοινωνήσει την Κυριακή, εδώ στον Άγ. Νικόλαο που ρώτησα βάζουν ξεχωριστά τα παιδάκια.

Πήγε και τα δωράκια μας στις δασκάλες, τη συνοδό που είναι πολύ γλυκειά, και τον οδηγό μας που γιορτάζει κιόλας τα Χριστούγεννα, κ μας έδωσαν τις γιορτινές χειροτεχνίες: ημερολόγιο μεγάλο με τη φωτό της τάξης, ένα χάρτινο ρόδι με μικρό ημερολόγιο κουζίνας, στεφανάκι τάρανδο, τα στολίδια που μοιάζουν με αυτά της αλατοζύμης κ κρεμάσαμε μπροστά μπροστά στο δέντρο μας, γιορτινά κουλουράκια σε συσκευασία δώρου με ρολό από χαρτί τουαλέτας, μία χριστουγεννιάτικη κάρτα κι ένα κερακι! Καλά μόλις πήρα τη φωτο καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι, μπορεί να απομονώσω τον αντρίκο να σας τη δείξω, η πρώτη επίσημη σχολική φωτογραφία!

Αύριο στη γιορτή είναι μάγος, τον ρώταγε η μαμά μου τι θα ντυθούν τα άλλα παιδάκια κι έλεγε μαθητές, έχει κ πρωταγωνιστικό ρόλο το καμάρι μου. Μόνο που αφήνουν 2 άτομα για κάθε παιδάκι κ γκρινιάζουν οι παππούδες!

Αυτά τα νέα μας, σ/κ θέλω να φτιάξω γλυκάκια, έχετε καμιά ιδέα που μπορώ να βρω όμορφα κουτάκια μεταλλικά ή χάρτινα να φτιάξω δωράκια για τους συγγενείς, έλεγα να βάλω γιορτινά μπισκοτάκια μέσα, καφεδάκι ή τσάι ή κανένα λικεράκι μινιατούρα. Μάλλον σε κάβα ψαγμενη πρέπει να πάω ή deli με βίο κ τέτοια, θέλω κι ένα περίεργο ιταλικό κρασι για το θείο μου που μας κάνει ανήμερα το τραπέζι, μαρσάλα, θα βρω άραγε; Και να πάμε κ για τα παιδικά δώρα, παιχνίδια, για τα ανιψάκια κ φυσικά τον Αντρέα.

Βρήκα και μοκετούλα έτοιμη στο sette μισή τιμή σε ένα υπέροχο πρασινάκι, σα χλόη είναι, περιμένω να μου τη φέρουν!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι μέρα πέρασα σήμερα δεν λέγεται! Πήγαμε εκδρομή σε μια θεατρική παράσταση οι μεγάλες τάξεις του σχολείου γιατί είχαν τα μικρά τη γιορτή και έπρεπε να αφήσουμε χώρο στους γονείς. Όπως επιστρέφαμε στο σχολείο στα μισά της διαδρομής έβρεχε και τα φανάρια υπολειτουργούσαν. Πηγαίναμε κανονικά στην πορεία μας ώσπου κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο παραβίασε στοπ, έπεσε πάνω στο λεωφορείο μας με μεγάλη ταχύτητα κι έπειτα σε ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα στο δικό μας που ήταν σταματημένο στα απέναντι φανάρια. Το λεωφορείο παρέκκλινε της πορείας του κι ευτυχώς ο οδηγός που ήταν αστέρι το σταμάτησε από το να πέσει πάνω στα επόμενα φανάρια και σε ένα γωνιακό σπίτι. Επικράτησε πανικός, παιδιά να κλαίνε, η κυκλοφορία να έχει σταματήσει και στις δύο κατευθύνσεις, βροχή ωστόσο καταρρακτώδης... τι να σας λέω. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, μόνο υλικές ήταν οι ζημιές και φυσικά το σοκ των παιδιών και των γονέων όπου ειδοποιήθηκαν από τα μεγαλύτερα παιδιά του άλλου λεωφορείου που ακολουθούσε τα οποία είχαν κινητά. Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Γονείς πανικόβλητοι να παίρνουν στο σχολείο, διευθύντρια να με παίρνει όλη την ώρα στο κινητό (μόνο εγώ κρατούσα τηλέφωνο!) γιατί περνούσε και η ώρα με την τροχαία και τρελαινόντουσαν ακόμα περισσότερο οι γονείς από το άγχος τους, ο προϊστάμενος του γραφείου μην έπαθαν τίποτα τα παιδιά, ένας χαμός! Καλές 3 γύρισα στο σπίτι με ένα κεφάλι καζάνι!

Τουλάχιστον βρε νεκ είστε όλοι καλά, φαντάζομαι κ τη δική σου αγωνία μέχρι να βεβαιωθείσ πως ότι όλα τα παιδιά είναι καλά, αλλά και των γονιών, όσα φέρνει η ώρα...και παραμονές γιορτών κιόλας. Ευτυχώς όλα καλά. Πότε σταματάμε εσείς, αύριο. Τουλάχιστον θα ξεκουραστείς, τα καλα του επαγγέλματος!

Καλησπέρα!!!

Πήγαμε με τον μικρό για ψωμί το μεσημέρι και περάσαμε απο την πεθερά μου...έμεινε εκεί το μικρό..."θέλω να κάτσω στο καινούργιο σπίτι της γιαγιάς"...περιμένω σε λιγο να το φέρουν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...