Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεάνα πολύ όμορφο το δέντρο σας!!!Και την φάτνη την ζηλεύω αλλά ειδικά με την μικρή φέτος δεν λέει καθόλου για φάτνη. Όλη μέρα και κάτι μασουλάει, ό,τι βρει κάτω το κάνει τσίχλα!

Νεκτ πολύ ασχολήθηκες με την νονά νομίζω. Αν δεν έχεις διάθεση να το ξεκαθαρίσεις με συζήτηση το θέμα τότε πάψε να ασχολείσαι και να χαλιέσαι. Οκ είναι αδικαιολόγητη η κοπελιά. Καλά δεν έχει λαχτάρα να δει την μικρή?Να δει τα παιδιά σου?Εμένα οι κολλητές μου, ειδικά όσες δεν έχουν ακόμη παιδιά, κάνουν σαν παλαβές όταν τα δουν. Η μία ειδικά, που παίζει να γίνει και νονά της μικρής, κάθε φορά φορτώνεται σαν τον Άγιο Βασίλη και μου ρχεται και έρχεται οπωσδήποτε 2-3 φορές τον μήνα να τα δει. Πόσο μάλλον μια νονά ρε γμτ. Έχει αρχίσει και εκνευρίζει εμένα πια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα!!!!

Καλή ιδέα η νταλίκα αλλά δεν είναι και φθηνή...το λέω γιατί πέρυσι πήραμε το τηλεκατευθυνόμενο μακουιν και το αυτοκίνητο που μπαίνεις μέσα και οδηγείς...είχαν 130 ευρώ και δεν έπαιξε και τόσο...ότι οδηγεί ακόμα το αυτοκίνητο που μπαίνει μέσα...αλλά για τηλεκατευθυνόμενο ήταν μικρός...προχθές ρωτάω τον μικρό...τι θέλεις απο τον Αγιο Βασίλη μωρό μου? Μαμά θέλω όλα τα αυτοκινητάκια απο το Σκλαβενίτη...κάθε Σάββατο που πάμε για τα ψώνια της εβδομάδας πέρνουμε ένα δυό μικρά αυτοκινητάκια χαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα.50 Ευρώ είχε το τηλεκατευθυνόμενο και 70 αυτό που μπαίνεις μέσα Ντίνα, αλλά ο Μάνος δεν θα ενθουσιαζόταν και ήταν και πανάκριβο, οπότε αρκέστηκα στο τηλεκατευθυνόμενο. Και η αλήθεια είναι πως εγώ δεν θα του έπαιρνα καν μακουίν, δεν είναι φανατικός αλλά κάθε που τον ρωτάω για μακουίν μου λέει οπότε δεν ήθελα να ξεφύγω. Τα παιχνίδια είναι πανάκριβα ρε γμτ, ιδιαίτερα τα καλά εκπαιδευτικά αλλά σε 2-3 που έχω δώσει αρκετά χρήματα δεν το μετάνιωσα. Τα έπαιξε και τα παίζει ο Μάνος και τα παίζει και η μικρή τώρα! Χαλάλι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Mπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω πως τα περασμένα Χριστούγεννα είχε 59...τσπ όπως και να έχει είναι ακριβά για τα σημερινά δεδομένα...εμένα ο μικρός είναι φαν του μακουιν παλιότερα περισσότερο...έχουμε αρκετά (για να μην πώ τα περισσότερα) απο την σειρά...τελευταία του πήρε η θεία του το προτζέκτορα ...αυτό ήταν φθηνό...την περασμένη εβδομάδα πήγα στα τζαμπο και του πήρα ένα καράβι τύπου playmobil για να δούμε αν του αρέσει και να του πάρουμε το κανονικό τα Χριστούγεννα...κανένας ενθουσιασμός...ευτυχώς γιατί και αυτό πανάκριβο ήταν αλλά έχει τρέλα ο μπαμπάς μας απο μικρός με αυτά και ήθελε να το περάσει και στο γίο...ο δικός μου είναι γκατζετάκιας...χαχαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kαλημέρα!!!!

Καλή ιδέα η νταλίκα αλλά δεν είναι και φθηνή...το λέω γιατί πέρυσι πήραμε το τηλεκατευθυνόμενο μακουιν και το αυτοκίνητο που μπαίνεις μέσα και οδηγείς...είχαν 130 ευρώ και δεν έπαιξε και τόσο...ότι οδηγεί ακόμα το αυτοκίνητο που μπαίνει μέσα...αλλά για τηλεκατευθυνόμενο ήταν μικρός...προχθές ρωτάω τον μικρό...τι θέλεις απο τον Αγιο Βασίλη μωρό μου? Μαμά θέλω όλα τα αυτοκινητάκια απο το Σκλαβενίτη...κάθε Σάββατο που πάμε για τα ψώνια της εβδομάδας πέρνουμε ένα δυό μικρά αυτοκινητάκια χαχαχα!!!!

ε καλά είσαι, κι εμείς το ίδιο, δεν ξέρω με τα παιχνίδια και ειδικά τα αυτοκίνητα έχω χάσει τη μπάλα, είναι πάρα πολλά!

εγω θέλω κάτι εκπαιδευτικό να του πάρω αλλά ξέρω ότι δε θα το χαρεί όσο το αυτοκίνητο, μία νταλίκα που γίνεται και πίστα του πήρε η μάνα μου για τη γιορτή του, οκ ούτε κρύο ούτε ζέστη,

το περσινό δώρο το καταευχαριστήθηκε, ήταν βέβαια τσιμπημένο, το πολυόροφο garage από το elc, μήπως να του πάρω τη συνέχεια φέτος?, lego city ήθελα αλλά ακόμη δεν έχει μπει στη λογική τους και μου φαίνεται ότι πιο πολύ θα παίζουμε ο μπαμπάς του κι εγώ,

ακόμη προβληματίζομαι, περιμένω και προτάσεις του, χθες στο σούπερ που είχαν παιχνίδια ότι έβλεπε το ήθελε, καμία πίστα μακ κουίν υπάρχει?, ξέρετε?, αλλά κανονική όχι αυτή που διαφημίζει με τα μικρά τα drafts, hot weels νομίζω ότι χαλάνε εύκολα, περιμένω εντυπώσεις από καρχαριάκια, ποια το πήρε δε θυμάμαι!

Διαφημίσεις

Ελ θέλω την βοηθειά σου...βρήκα σε ένα ελληνικό σαιτ παπούτσια για το Λ clarks σε καλή τιμή (νομίζω)...πές μου τι παίζει με τα συγκεκριμένα...είναι βολικά?μαλακά?αντέχουν???

Και ακόμα έχεις υπόψη σου κανένα σαιτ μάλλον ξένο με καλές τιμές σε παιδικά camper???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερες!!!

Σοφακι καλως τα δεχτηκες...γκουχ...γκουχ....

καλα συντριβανάκι? ασχολίαστο?!

πεταξες καμια σποντα? εννοω για το πότε θα φυγουνε... (ακομη δνε ηρθανε?!!χαχαχα)

Εμεις καλα....

ο μικρος μου παίρνει τα μυαλά όλο και περισσότερο μερα με τη μέρα!!!

Σε κοριτσίστικο τι θα παίξει απο δωρα βρε κουκλες?

Δωστε καμια ιδέα γιατι δεν εχω κουραγια να ψαχνω,ουτε και χρονο πολυ για να πάω στα μαγαζια.Εμεις κουζινα + κουζινικα ειμαστε φουλ,κουκλες,ζωγραφικες,μωρα,παραμωρα, τα χουμε ολα...πραγματικα δυσκολευομαι να σκεφτω κατι πρωτοτυπο. Ισως κανα επιτραπεζιο? εχω δει στο φυλλαδιο του elc καποια χαριτωμένα σχετικα.

Νεκ, για τη νονά , τι να πω πια, η κοπέλα "δε το χει" απλα,μην χαλιεσαι, ευτυχως το κοριτσι εχει κ άλλη νονά οποτε μην ασχολείσαι μαζι της.

Ερωτηση, στη μελλουσα βαφτιστηρα μου τι να πάρω?

Γενικα, τα Xmas παίρνουν μονο παιχνιδια?

Της εχω παρει ενα παιχνιδι και ειχα σκοπο να της παρω και ενα ρουχάκι.

ο νονος της Μαριλζιας ας πουμε φέρνει μονο παιχνιδι, τι συνηθιζεται γενικα?

ή οτι θέλει ο καθένας?

Kαλημέρα!!!!

H νταλίκα έκανε 50 ευρώ. Συνολικά δώσαμε 100 ευρώ και για τα δύο παιδιά. Δεν τα θεωρώ πολλά για δώρο Χριστουγέννων, μιας και όλο το χρόνο τα δώρα που παίρνουν από εμένα και το μπαμπά τους είναι μόνο στη γιορτή, στα γενέθλια και τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα παίρνουν το μεγάλο δώρο και τις άλλες γιορτές από κάτι πιο οικονομικό. Θα δείξει βέβαια αν πιάσουν τόπο όταν τα ανοίξουμε. Πάντως αγόρια και αυτοκίνητα πάνε παρέα... Κι εμένα ζητάει κάθε φορά από το σμ αυτοκινητάκι αλλά του το έχω ξεκόψει, στο σμ πάμε μόνο για τα ψώνια για το σπίτι και το φαγητό του λέω. Οπότε αθροιστικά όσα λεφτά θα έδινα να του πάρω αυτοκινητάκι κάθε φορά που πάμε σμ τα κάνω δώρο τα Χριστούγεννα. Νομίζω θα το ευχαριστιόταν περισσότερο αν του γέμιζα ένα κουτί με αυτοκινητάκια, αλλά σκέφτηκα και το ότι η κουζίνα της Αριάδνης είναι ένα μεγάλο δώρο που κάνει μπούγιο και φοβήθηκα μην νιώσει ριγμένος. Στα παιδιά βλέπετε μετράει πολύ το μέγεθος. :tongue:

Καλημέρα.50 Ευρώ είχε το τηλεκατευθυνόμενο και 70 αυτό που μπαίνεις μέσα Ντίνα, αλλά ο Μάνος δεν θα ενθουσιαζόταν και ήταν και πανάκριβο, οπότε αρκέστηκα στο τηλεκατευθυνόμενο.

Τα είδαμε κι εμείς τα τηλεκατευθυνόμενα αλλά τα προσπεράσαμε γιατί δεν νομίζω ότι είναι ακόμα στην κατάλληλη ηλικία για να τα παίξουν. Τουλάχιστον το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιώργος δεν ήταν έτοιμος να το χειριστεί σωστά και ήταν κρίμα γιατί στο τέλος χάλασε. Ήταν δώρο γενεθλίων από φίλο, ένας εκσκαφέας ο οποίος είχε πολλές λειτουργίες και θα το ευχαριστιόταν σε μεγαλύτερη ηλικία. Μετάνιωσα πολύ που άνοιξε τα δώρα και δεν πρόλαβα να τον κρύψω να του τον εμφάνιζα του χρόνου ας πούμε.

Mπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω πως τα περασμένα Χριστούγεννα είχε 59...τσπ όπως και να έχει είναι ακριβά για τα σημερινά δεδομένα...εμένα ο μικρός είναι φαν του μακουιν παλιότερα περισσότερο...έχουμε αρκετά (για να μην πώ τα περισσότερα) απο την σειρά...τελευταία του πήρε η θεία του το προτζέκτορα ...αυτό ήταν φθηνό...την περασμένη εβδομάδα πήγα στα τζαμπο και του πήρα ένα καράβι τύπου playmobil για να δούμε αν του αρέσει και να του πάρουμε το κανονικό τα Χριστούγεννα...κανένας ενθουσιασμός...ευτυχώς γιατί και αυτό πανάκριβο ήταν αλλά έχει τρέλα ο μπαμπάς μας απο μικρός με αυτά και ήθελε να το περάσει και στο γίο...ο δικός μου είναι γκατζετάκιας...χαχαχαχα!!!
Το πειρατικό καράβι, το κάστρο, μέχρι και το παλάτι για τα κορίτσια, άμα δεις πως τα χάζευε ο Άρης! Σαν μικρό παιδάκι! Ανυπομονεί να μεγαλώσουν τα παιδιά για να τα πάρουμε λέει! Αυτός και οι φίλοι του μάζευαν λεφτά και έπαιρναν από κοινού πλέιμομπίλ. Όταν περάσαμε μπροστά από το πειρατικό καράβι μου λέει: "Το βλέπεις αυτό? Ήταν για εμάς κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο!" :lol::lol: Και φυσικά ποτέ δεν κατάφεραν να μαζέψουν λεφτά να το αγοράσουν τότε! Εγώ τα βρίσκω πανάκριβα!!!! Δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ να δώσω τόσα λεφτά για δώρο! Εκτός κι αν το κάνουμε από κοινού, γιαγιά, γονείς και νονοί μη σας πω!
ε καλά είσαι, κι εμείς το ίδιο, δεν ξέρω με τα παιχνίδια και ειδικά τα αυτοκίνητα έχω χάσει τη μπάλα, είναι πάρα πολλά!

εγω θέλω κάτι εκπαιδευτικό να του πάρω αλλά ξέρω ότι δε θα το χαρεί όσο το αυτοκίνητο, μία νταλίκα που γίνεται και πίστα του πήρε η μάνα μου για τη γιορτή του, οκ ούτε κρύο ούτε ζέστη,

το περσινό δώρο το καταευχαριστήθηκε, ήταν βέβαια τσιμπημένο, το πολυόροφο garage από το elc, μήπως να του πάρω τη συνέχεια φέτος?, lego city ήθελα αλλά ακόμη δεν έχει μπει στη λογική τους και μου φαίνεται ότι πιο πολύ θα παίζουμε ο μπαμπάς του κι εγώ,

ακόμη προβληματίζομαι, περιμένω και προτάσεις του, χθες στο σούπερ που είχαν παιχνίδια ότι έβλεπε το ήθελε, καμία πίστα μακ κουίν υπάρχει?, ξέρετε?, αλλά κανονική όχι αυτή που διαφημίζει με τα μικρά τα drafts, hot weels νομίζω ότι χαλάνε εύκολα, περιμένω εντυπώσεις από καρχαριάκια, ποια το πήρε δε θυμάμαι!

το δώρο της μαμάς μου είναι ο καρχαριάκιας κι αυτό επειδή το σχολίαζε ο γιώργος στην τιβί. αλλά κι εμένα δεν μου κάνει πολύ σόι, τα χοτ γουιλς κι εγώ δεν τα έχω σε εκτίμηση, έχω την ίδια εντύπωση ότι είναι εύθραυστα.

http://www.public.gr/product/kids-and-toys/paihnidia-gia-agoria/aytokinitakia/cars-ntalika-toy-makoyin-3-se-1/prod1130380pp/ ελεάνα αυτό πήραμε κι εσύ αυτό λες ότι του είχε φέρει η μαμά σου και δεν ενθουσιάστηκε? εμένα μου άρεσε που κλείνει κιόλας και δεν πιάνει και τόσο χώρο σε σχέση με άλλες πίστες. για να δούμε τι θα δούμε...

στο τζάμπο είδα πίστες μπόλικες πάντως και από τα cars και μεγάλες, λεφτά και χώρος να υπάρχει αν και είχε για όλα τα πορτοφόλια.

Tώρα γυρίσαμε απο το River west με το Λεωνιδάκι...έχει παζάρι βιβλίου για όποια Αθηναία θέλει να κάνει μιά βόλτα...πήραμε βιβλία μπομπ ο μάστορας για τα σχήματα και τους αριθμούς...Ελ νομίζω κάποια στιγμή είχες ρωτήσει για κάποιο βιβλίο...λοιπόν εκεί είχε ένα βιβλίο εργασιών για παιδάκια απο 2,5 μέχρι 5,5 χρόνων...στην αρχή με απλά πραγματάκια και μετά κανονικά τα γράμματα και τους αριθμους περιπου σαν αυτά που θυμάμαι απο τα βιβλία της 1η αν δεν κάνω λάθος είχε 4 ευρώ (εκεί έχει μειωμένες τιμές) και έχω υπόψη μου και ένα που μας είχαν πεί στον παιδικό και έχω και την ονομασία...μετά πήγαμε πήγαμε στον Μουστάκα...καλά το παιδί μου δεν υπάρχει...για παιχνίδι δεν γκρινιάζει ποτε...τελικά απο εκει θα πάρουμε παιχνίδια...με ένα κλαρκ ξετρελάθηκε και κάτι αυτοκινητάκια φθηνά λέω να του πάρω αυτά και 2-3 αυτοκινητάκια και να τα βάλουμε κάτω απο το δέντρο(να μην ξεχνιόμαστε άνεργη είμαι)...στα μακουιν ούτε που σταθηκε...τα έχουμε όλα...εκτος απο την νταλίκα που δεν την είχε και ένα φλιπεράκι που δεν του έκανε εντύπωση...πήραμε και καινούργια ποδοσφαιρικά...το μόνο πράγμα που ζήτησε το μωρό..."θέλω ποδοσφαιρικά γιατί είμαι ποδοσφαιριστής" τα πήραμε και ήταν πολύ χαρούμενο το μωρό μου!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερες!!!

Σοφακι καλως τα δεχτηκες...γκουχ...γκουχ....

καλα συντριβανάκι? ασχολίαστο?!

πεταξες καμια σποντα? εννοω για το πότε θα φυγουνε... (ακομη δνε ηρθανε?!!χαχαχα)

Εμεις καλα....

ο μικρος μου παίρνει τα μυαλά όλο και περισσότερο μερα με τη μέρα!!!

Σε κοριτσίστικο τι θα παίξει απο δωρα βρε κουκλες?

Δωστε καμια ιδέα γιατι δεν εχω κουραγια να ψαχνω,ουτε και χρονο πολυ για να πάω στα μαγαζια.Εμεις κουζινα + κουζινικα ειμαστε φουλ,κουκλες,ζωγραφικες,μωρα,παραμωρα, τα χουμε ολα...πραγματικα δυσκολευομαι να σκεφτω κατι πρωτοτυπο. Ισως κανα επιτραπεζιο? εχω δει στο φυλλαδιο του elc καποια χαριτωμένα σχετικα.

Νεκ, για τη νονά , τι να πω πια, η κοπέλα "δε το χει" απλα,μην χαλιεσαι, ευτυχως το κοριτσι εχει κ άλλη νονά οποτε μην ασχολείσαι μαζι της.

Ερωτηση, στη μελλουσα βαφτιστηρα μου τι να πάρω?

Γενικα, τα Xmas παίρνουν μονο παιχνιδια?

Της εχω παρει ενα παιχνιδι και ειχα σκοπο να της παρω και ενα ρουχάκι.

ο νονος της Μαριλζιας ας πουμε φέρνει μονο παιχνιδι, τι συνηθιζεται γενικα?

ή οτι θέλει ο καθένας?

Εμένα η νονά η εδώ της έφερε ένα κουκλίστικο φουστάνι γιορτινό καλό και ένα παραμυθάκι με αφήγηση μιας και της αρέσουν τα παραμύθια καλύτερα από τα παιχνίδια. Πέρυσι δε θυμάμαι τι έφερε έχω χάσει την μπάλα με τόσα πράματα που της έχει φέρει στη δίχρονη καριέρα της ως νονά! Και στο Γιώργο έφερε ένα ρολόι χειρός κουκλίστικο, ξετρελάθηκε το παιδί μου! Μάλιστα είχε πάρει ύφασμα χριστουγεννιάτικο με ένα αγιο-βασιλάκι και το γάζωσε κι έφτιαξε μια μπότα για να του το βάλει μέσα! ο θεός να την έχει καλά την κοπέλα που σκοτώνεται στη δουλειά αλλά πάντα βρίσκει το χρόνο για εμάς και έχει και τα δυο παιδιά μου σαν παιδιά της.

ο νονός του γιώργου του πήρε λέει αθλητικά παπούτσια! και όλο και κάποιο παιχνίδι θα του έχει πάρει επίσης, τον κόβω να έχει πάρει και κανένα ρούχο. ότι θες μπορείς να κάνεις στο παιδί αγγελική μου! εγώ θα έπαιρνα στάνταρ παιχνίδι ειδικά σε ηλικία που θα καταλάβαινε να κάνει τη χαρά κι από εκεί κι έπειτα ρούχο ταιριάζει για τα χριστούγεννα. όταν μεγαλώσει θα μπορούσες να της κάνεις κάτι χειροποίητο χριστουγεννιάτικο και φυσικά τα γλυκά θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους! αυτά μας κάνει και η νονά και τρελαίνονται, π.χ. πασχαλινά κουλουράκια μας είχε φέρει με σχήματα με ζωάκια από κουπ πατ που τα είχε διακοσμήσει με χρωματισμένο γλάσσο πώς το λένε από πάνω και είχε βάλει κουφετάκια. ή τώρα είχε κάνει πλαστικά κουταλάκια γλειφιτζούρια με σοκολάτα και στολισμένα με κουφέτα και τα είχε βάλει σε χριστουγεννιάτικες κούπες.εμένα αυτό με συγκινεί περισσότερο! μου δείχνει ότι ασχολείται περισσότερο από το να κάνει ένα δώρο, που πας το παίρνεις και ξεμπερδεύεις.

Διαφημίσεις

H νταλίκα έκανε 50 ευρώ. Συνολικά δώσαμε 100 ευρώ και για τα δύο παιδιά. Δεν τα θεωρώ πολλά για δώρο Χριστουγέννων, μιας και όλο το χρόνο τα δώρα που παίρνουν από εμένα και το μπαμπά τους είναι μόνο στη γιορτή, στα γενέθλια και τα Χριστούγεννα. Τα Χριστούγεννα παίρνουν το μεγάλο δώρο και τις άλλες γιορτές από κάτι πιο οικονομικό. Θα δείξει βέβαια αν πιάσουν τόπο όταν τα ανοίξουμε. Πάντως αγόρια και αυτοκίνητα πάνε παρέα... Κι εμένα ζητάει κάθε φορά από το σμ αυτοκινητάκι αλλά του το έχω ξεκόψει, στο σμ πάμε μόνο για τα ψώνια για το σπίτι και το φαγητό του λέω. Οπότε αθροιστικά όσα λεφτά θα έδινα να του πάρω αυτοκινητάκι κάθε φορά που πάμε σμ τα κάνω δώρο τα Χριστούγεννα. Νομίζω θα το ευχαριστιόταν περισσότερο αν του γέμιζα ένα κουτί με αυτοκινητάκια, αλλά σκέφτηκα και το ότι η κουζίνα της Αριάδνης είναι ένα μεγάλο δώρο που κάνει μπούγιο και φοβήθηκα μην νιώσει ριγμένος. Στα παιδιά βλέπετε μετράει πολύ το μέγεθος. :tongue:

Εμάς το έκανε ο μπαμπάς του αυτό και το κάνει και ο μικρός...και μένα ο Λ θα είναι πιο χαρούμενος με ένα κουτί αυτοκινητάκια

Τα είδαμε κι εμείς τα τηλεκατευθυνόμενα αλλά τα προσπεράσαμε γιατί δεν νομίζω ότι είναι ακόμα στην κατάλληλη ηλικία για να τα παίξουν. Τουλάχιστον το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γιώργος δεν ήταν έτοιμος να το χειριστεί σωστά και ήταν κρίμα γιατί στο τέλος χάλασε. Ήταν δώρο γενεθλίων από φίλο, ένας εκσκαφέας ο οποίος είχε πολλές λειτουργίες και θα το ευχαριστιόταν σε μεγαλύτερη ηλικία. Μετάνιωσα πολύ που άνοιξε τα δώρα και δεν πρόλαβα να τον κρύψω να του τον εμφάνιζα του χρόνου ας πούμε.

Αύτο έκαμε ο Λ τα περασμένα Χριστούγεννα με το τηλεκατευθυνομενο μακουιν...

Το πειρατικό καράβι, το κάστρο, μέχρι και το παλάτι για τα κορίτσια, άμα δεις πως τα χάζευε ο Άρης! Σαν μικρό παιδάκι! Ανυπομονεί να μεγαλώσουν τα παιδιά για να τα πάρουμε λέει! Αυτός και οι φίλοι του μάζευαν λεφτά και έπαιρναν από κοινού πλέιμομπίλ. Όταν περάσαμε μπροστά από το πειρατικό καράβι μου λέει: "Το βλέπεις αυτό? Ήταν για εμάς κάτι σαν το ιερό δισκοπότηρο!" :lol::lol: Και φυσικά ποτέ δεν κατάφεραν να μαζέψουν λεφτά να το αγοράσουν τότε! Εγώ τα βρίσκω πανάκριβα!!!! Δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ να δώσω τόσα λεφτά για δώρο! Εκτός κι αν το κάνουμε από κοινού, γιαγιά, γονείς και νονοί μη σας πω! Ό Δ είχε το καράβι ,το διαστημόπλοιο και το τροχόσπιτο και υπάρχουν ακόμα...τα έδωσε η πεθερά μου στον Λ...να δείς πως κάνει ο Δ κάθε φορά που τα βλέπει...εγώ τα είχα τόσο καιρό καινούργια λέει!!!

το δώρο της μαμάς μου είναι ο καρχαριάκιας κι αυτό επειδή το σχολίαζε ο γιώργος στην τιβί. αλλά κι εμένα δεν μου κάνει πολύ σόι, τα χοτ γουιλς κι εγώ δεν τα έχω σε εκτίμηση, έχω την ίδια εντύπωση ότι είναι εύθραυστα.

http://www.public.gr/product/kids-and-toys/paihnidia-gia-agoria/aytokinitakia/cars-ntalika-toy-makoyin-3-se-1/prod1130380pp/ ελεάνα αυτό πήραμε κι εσύ αυτό λες ότι του είχε φέρει η μαμά σου και δεν ενθουσιάστηκε? εμένα μου άρεσε που κλείνει κιόλας και δεν πιάνει και τόσο χώρο σε σχέση με άλλες πίστες. για να δούμε τι θα δούμε...

στο τζάμπο είδα πίστες μπόλικες πάντως και από τα cars και μεγάλες, λεφτά και χώρος να υπάρχει αν και είχε για όλα τα πορτοφόλια.

Εμείς απο επιτραπέζιο πήραμε το angry birds αλλά είναι δύσκολο να παίζει με τις κάρτες ο μικρός...παίζει όμως με τις κατασκευες και τα ζωάκια όπως στο κανονικό παιχνίδι...αυτό http://www.madfortech.com/2011/01/Το-angry-birds-σε-επιτραπέζιο/

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

δεν το ξέρω αυτό το παιχνίδι και δεν βλέπω κανένα βίντεο σχετικό που λέει εκεί. τι είναι?

κι ένα ερώτημα πείτε μου ρε κορίτσια όποια μπει εδώ τη γνώμη σας! συνάντησα σήμερα τη νονά... τυχαία στο δρόμο στη λαϊκή της γειτονιάς μας όπως γύριζα από τη δουλειά και μου είπε ότι είναι άρρωστη γιαυτό και δεν ήρθε. είπε να έρθει σήμερα εμείς της είπα ότι έχουμε γιορτή στο σχολείο, κάνει βέβαια πάρα πολύ κρύο και δεν θα πάω τελικά... μου είπε να έρθει αύριο αλλά εγώ φοβάμαι κιόλας μη μου κολλήσει τα παιδιά τπτ και πάμε στο χωριό και τρέχουμε στο τέλος! τι να της πω! της είπα καλύτερα αύριο και να έχει δει πώς θα είναι πρώτα... Έχει λέει καταρροή και βήχα...ο διάολός μου είναι τα του αναπνευστικού. Δεν έχει πυρετό λέει. Αν της το αναβάλλω θα τη δούμε μετά τις 28 άντε για 1-2 φορές... εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? ο άρης δε θέλει να έρθει κι αν έρθει και αρρωστήσουν τα παιδιά θα με σκοτώσει.

Ντινάκι για τιμές στα κλαρκς δες εδώ, έχει πολλά

http://www.shoesforkids.co.uk/

Για camper δεν θυμάμαι να τα έχω δει σε κανένα σάιτ. Αν τα πάρει πουθενά το μάτι μου θα σου πω!

Τηλεκατευθυνόμενη μπουλντόζα έχει ο Μάνος από πέρυσι. Στην αρχή δεν ήξερε να το χειρίζεται αλλά μετά από πολύ εκπαίδευση με τον μπαμπά του, την χειρίζεται πλέον. Πάνω κάτω οι εσκαφείς μπρος και πίσω και το όχημα μπρος-πίσω. Οπότε δεν θα έχει θέμα γι'αυτό και το πήρα.

Ο Μάνος δεν είναι του αυτοκινήτου αλλά της μπάλας. Έχουμε κάθε είδους και μέγεθος μπάλας, από μικρά μπαλάκια μέχρι μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Πλέον δεν θα χωράμε εδώ με τόσες μπάλες. Δεν ξέρω πως του ήρθε για μακουίν, αλήθεια και γι'αυτό τον ρώτησα πολλές φορές αλλά μου έλεγε συνέχεια το ίδιο οπότε και δεν πολυσκέφτηκα το δώρο του.

Στα βαφτιστήρια, και τα δυο, παίρνω Πάσχα και Χριστούγεννα παιχνίδι και ρούχα αλλά οι περισσότεροι μιας και ρωτάς Αγγελική κάνουν το ένα από τα δύο. Συνήθως ρούχα το Πάσχα και παιχνίδι τα Χριστούγεννα. Εμείς τα μάθαμε έτσι και έτσι το συνεχίζω. Την μπάρμπι ποπ σταρ πήρα στην βαφτιστήρα μου, αυτή ζήτησε στην μαμά της και στο Κώστα το νησί των γκορμίτι. Στην Κατερίνα πήρα και μια φόρμα αντίντας και μποτάκια χέλο κίτι από το νετ οπότε είχα το περιθώριο να πάρω και ρούχα και παπούτσια. Στον Κώστα ψώνισα από εδώ και πήρα μια ζακέτα χοντρή με γούνα από μέσα και παντελόνι.

Αγγελική μπορείς να πάρεις ένα παιχνιδάκι΄, για την ηλικία αυτή θα βρεις και οικονομικά πχ. κουδουνίστρες φίσερ πράις με 7-8 Ευρώ και επίσης οικονομικό ρουχαλάκι. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά όμως πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τα ρούχα είναι ακριβότερα για να μην πω για τα παπούτσια και συνήθως τα παιχνίδια που ζητάνε τσούζουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα η νονά η εδώ της έφερε ένα κουκλίστικο φουστάνι γιορτινό καλό και ένα παραμυθάκι με αφήγηση μιας και της αρέσουν τα παραμύθια καλύτερα από τα παιχνίδια. Πέρυσι δε θυμάμαι τι έφερε έχω χάσει την μπάλα με τόσα πράματα που της έχει φέρει στη δίχρονη καριέρα της ως νονά! Και στο Γιώργο έφερε ένα ρολόι χειρός κουκλίστικο, ξετρελάθηκε το παιδί μου! Μάλιστα είχε πάρει ύφασμα χριστουγεννιάτικο με ένα αγιο-βασιλάκι και το γάζωσε κι έφτιαξε μια μπότα για να του το βάλει μέσα! ο θεός να την έχει καλά την κοπέλα που σκοτώνεται στη δουλειά αλλά πάντα βρίσκει το χρόνο για εμάς και έχει και τα δυο παιδιά μου σαν παιδιά της.

ο νονός του γιώργου του πήρε λέει αθλητικά παπούτσια! και όλο και κάποιο παιχνίδι θα του έχει πάρει επίσης, τον κόβω να έχει πάρει και κανένα ρούχο. ότι θες μπορείς να κάνεις στο παιδί αγγελική μου! εγώ θα έπαιρνα στάνταρ παιχνίδι ειδικά σε ηλικία που θα καταλάβαινε να κάνει τη χαρά κι από εκεί κι έπειτα ρούχο ταιριάζει για τα χριστούγεννα. όταν μεγαλώσει θα μπορούσες να της κάνεις κάτι χειροποίητο χριστουγεννιάτικο και φυσικά τα γλυκά θα πρέπει να έχουν την τιμητική τους! αυτά μας κάνει και η νονά και τρελαίνονται, π.χ. πασχαλινά κουλουράκια μας είχε φέρει με σχήματα με ζωάκια από κουπ πατ που τα είχε διακοσμήσει με χρωματισμένο γλάσσο πώς το λένε από πάνω και είχε βάλει κουφετάκια. ή τώρα είχε κάνει πλαστικά κουταλάκια γλειφιτζούρια με σοκολάτα και στολισμένα με κουφέτα και τα είχε βάλει σε χριστουγεννιάτικες κούπες.εμένα αυτό με συγκινεί περισσότερο! μου δείχνει ότι ασχολείται περισσότερο από το να κάνει ένα δώρο, που πας το παίρνεις και ξεμπερδεύεις.

Kαλά το λένε ότι ο έρωτας τυφλώνει Αγγελική ε? :lol::lol::lol::lol:

Ε ρε γλέντια όταν θα τονε παντρεύεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...