Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδες!

τι κανετε?

Ευχαριστω για τις ευχες για το Λευτερη μου!!!

Σημερα 40ντισαμε!

Πηγαμε εκκλησια ,μετα στη νονά για καφεδακι και στην πεθερα μου για φαγητο!

Τωρα μαζευτηκαμε!

Ουφ,ανασανα! τι ωραια εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκανε και καλο καιρο!

Με το θηλασμο εχω ενα θέμα γιατι δεν εχω καθολου ανοιχτες μπλουζες δλδ με V και ζοριζομαι λιγο αλλά θα το λυσω συντομα...μια καλη νεράιδα θα μου στειλει το sling της!

Βεβαια πρεπει να αγορασω και καναδυο με v θα βολευομαι περισσοτερο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σύμπι να χαίρεσαι τον σύμπο!!!Το ξέχασα τελείως!!!Πολύχρονο να είναι το αγόρι σου και να τον χαίρεστε!

Και καλή ανατροφή στο αγόρι μας, στον Κωνσταντίνο μας!Πότε έγινε 40 ημερών κιόλας ρε συ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κοριτσαρες καλημερα !!!

ελε μου πολυχρονη για χθες , να σε χαιρομαστε !αγγελικη να χαιρεσαι τον αντρα σου , και καλη ανατροφη στο γιο σου .

εμεις σκ καλουτσικο ειχαμε..το σαββατο βολταραμε ..τα 3 κοριτσια γιατι ειχαμε μαστορους στο σπιτι ...αλλα απο σαββατο βραδυ η χριστινα ειναι με χαζοδεκατα κια πολυ μυξα ...σημερα μου ειπε οτι αφου ειναι αρρωστη θα κατσει με τη γιαγια της και δε θα παει σχολειο!!

στολισαμε κιολας ...καλες γιορτες να κανουμε ολες ..

νεκ ..και εμενα το μικρο χαζοζηατει αγακαλιες το βραδυ ..αλλα πολελς φορες θελει να πηγαινεουμε οι δυο μας στο καναπε στο σαλονι ...το καλυτερο ομως ηταν το σημερινο ...φευεγει ο γιωργος 5μιση ...6 το πρωι ...βλεπω την χριστινα διπλα μου ..να προσπαθει να ανεβει στο κρεβατι μου ...ανεβα της λεω ...παω πιο περα ..και απο τηη αλλη μερια ειχε ανεβει η μικρη ...ποια ξυπνησε ποια ? ποτε σηκωθηκαν στα μουλαχτα......πλακα ειχε.....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Kαλημέρα!

Τα δικά μου τα μάθατε...απο την Παρασκευή κάθομαι...το έχω πάρει πολύ καλύτερα απο ό,τι περίμενα...είτε γιατί το πολύ σε 40 μέρες θα με ξανακαλέσουν...είτε γιατί με στιρίζουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι...τσπ υγεία πάνω απο όλα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Αγγελικούλα να χαίρεσαι το σύζυγο για προχτές!

Καλή ανατροφή για το αγοράκι σου που σαράντισε!!

Καλές βόλτες κιόλας! Να βγείτε και λίγο να ξεσκάσετε!

Ελευθερίτσα δεν ήρθε το στεγνωτήριο τελικά!

Μου έφεραν όμως ένα συντριβανάκι με το νερό, πώς τα λένε μωρέ?για φενγκ σούι! το ίδιο κάνει!!

Μεγεια το λαπτοπ! Μπράβο στο σύζυγο που σου κάνει τέτοια ωραία δωράκια!

Καλύτερα είναι ο Μάνος?

Και τα δικά μου κρυωμένα ρε γμτ με μύξα πάλι, η μικρή βράχνιασε κιόλας λίγο σήμερα και τη φοβάμαι για καμιά λαρυγγιδα, τη βάζω στους υδρατμούς μου είπε η ντόκτορ, αύριο αν δε στρώσει θα την πάω να τη δει.

Ντινάκι ευκαιρία να ξεκουραστείς λιγάκι και να περάσεις οικογενεικά και όμορφα τις γιορτές ε? χαίρομαι που δε σε πήρε από κάτω, εξάλλου είναι για λίγο καιρό!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!!Μυξούλες έχει και η μικρή μου και όλη μέρα παλεύουμε με τον ορό!Σοφάκι στον Μάνο γλιτώσαμε την λαρυγγίτιδα με βόλτα έξω. Ήταν βέβαια 1 μήνα πριν και ο καιρός ήταν πιο ζεστός αλλά τουλάχιστον εδώ είναι πολύ ζεστή βραδιά απόψε, την βγάλαμε χωρίς θέρμανση.

Το πρωί κατέβηκα κέντρο με τον Μάνο. Είχε κατέβει και ο μπαμπάς μου για καφέ σε μια κεντρική πλατεία με περιστέρια και του τον άφησα 1 ωρίτσα να κάνω κάτι ψώνια. Ξετρελάθηκε με τα περιστέρια, με το ζόρι τον πήρα και φύγαμε. Τον είχαμε ξαναπάει με τον Στεφ όταν ήμουν έγκυος αλλά ήταν πιο μικρός τότε.

Και αύριο δεν έχει σχολείο, απεργούν ακόμη. Έχε χάρη που έχει αποκτήσει πολύ πλούσιο λεξιλόγιο και μου λέει ένα σωρό τραγούδια, ιστορίες, παραμύθια αλλιώς δεν θα τον ξανάστελνα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα!

Ξύπνησα και πονάει η μέση μου...χάλια εδώ ο καιρός ,εχθές το βράδυ έβρεξε πάρα πολύ...

Λοιπόν το Λ τον κοιμίζουμε εγώ ή μπαμπάς του..με διάφορα κάθε φορά...παραμύθια,αγκαλιές κτλ...μετά τον πάμε στο κρεβάτι του...τελευταία σχεδόν καθημερινα κατα τις 5 έρχεται στο κρεβάτι μας...μας σπρώχνει σιγά σιγά και χώνεται και αυτό κάτω απο τα σκεπάσματα...φταίει και ο Δ λίγο γιατί όταν δούλευα το βράδυ έλεγε ...καλά αφου θα έρθει αργότερα γιατί να τον πάω στο κρεβάτι του???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εμείς απο τότε που κόψαμε τον παιδικό...ούτε μυξούλα...την Τετάρτη θα πάμε στην Χριστουγεννιατικη γιορτή να δεί τους φίλους του...πιστεύω πάντως πως είναι καθαρά στο παιδί...ο Λ ακόμα και τώρα που είναι σπίτι μιά χαρά μαθαίνει τα πάντα...και απ στόμα άλλο τίποτα...κουβέντα δεν του ξεφεύγει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς! Ντίνα μου περαστικά με τη μέση σου! Βάλε τον άντρα σου να σε τρίψει ή πες του να σου κάνει δώρο άλλο ένα μασάζ! Εύχομαι τέλος όλα να σου πάνε καλά με τη δουλειά και όσο καιρό θα είσαι στο σπίτι να χαρείς την οικογένειά σου.

Αγγελική καλή ανατροφή στο αγόρι σου!

Ελευθερία περαστικούλια σας εύχομαι!

Σοφάκι καλώς τους δέχτηκες και με το καλό να τους ξεφορτωθείς κιόλας! :lol: Με το συντριβανάκι πέθανα!!! Πολύ προχώ τα πεθέρια σου!

Εμείς εδώ καλά, τρέχω με το σχολείο, βαθμούς δώσαμε χθες, έχουμε ετοιμασίες για γιορτές και τέτοια. Ωστόσο ήρθε σήμερα ένα κοριτσάκι τσιγγανάκι στην τάξη μου που ήταν γραμμένο αλλά δεν είχε φανεί τόσο καιρό κι έτσι έγιναν 12 τα μαθητούδια μου. Δεν ξέρω τι να την κάνω τόσο που έχουμε προχωρήσει... αγχώθηκα πολύ... θα δείξει.

Στα δικά μας, εμείς καλά, σχετικά ήρεμα, η μικρή βέβαια τις 2-3 τελευταίες μέρες μου κατασκοτώνεται συνέχεια! Η τάση των σκορπιών για ατυχήματα που σας έλεγα. Χέρι μαγκωμένο στο πλυντήριο πιάτων με κάκαδο, έγκαυμα από τρίψιμο σε αδρύ μαξιλάρι στο αυτάκι της και σήμερα σκίσιμο στο χειλάκι από πτώση... μέχρι να πάμε στο μόχλος θα έχει γίνει αγνώριστη πάλι!

Ο Γιώργος σχετικά κουλ, ανυπομονεί να φύγουμε, μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι την Παρασκευή. Εγώ από την άλλη λόγο της κατάστασης... ξέρετε... δεν έχω και πολλή όρεξη. Για να δούμε τι θα δούμε...

Ήρθε και η νονά η ξενιτεμένη από την Παρασκευή. Θυμάστε που μου έλεγε ότι για να επανορθώσει που ξέχασε τα γενέθλια και τη γιορτή της μικρής θα τα έπαιρνε και τα δυο να πάνε σε παιδότοπο? Όσο τη δείτε εσείς άλλο τόσο θα τη δούμε κι εμείς! Μου έστειλε μνμ να κανονίσω να βρεθούμε, την επόμενη ημέρα Σάββατο πήγα κομμωτήριο και πέρασα από το σπίτι της στην επιστροφή. Την ίδια μέρα Σάββατο δεν μπορούσε, την κάλεσα σε τραπέζι που έκανα την Κυριακή δεν μπορούσε, της είπα "σπίτι θα είμαστε όλη την εβδομάδα, όποτε μπορείς κανόνισε"... πού να ξέρω το πρόγραμμά της πια...?? Ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει, πρέπει δλδ εγώ να την ξαναπάρω?? Εν τω μεταξύ εμείς Παρασκευή φεύγουμε και γυρνάμε 28 ή 29 κι αυτή φεύγει 3 του Γενάρη το πρωί. Αν τη δούμε μια φορά θα είναι θαύμα! Βαρέθηκα πια!

Να αλλάξω κλίμα! Σήμερα τα άφησα τα μικρά στη μαμά μου και πήγαμε τζάμπο και πήραμε τα δώρα τους! Πήραμε μια κουζίνα στην μικρή και από τη μαμά μου κουζινικά αξεσουάρ και για το Γιώργο από τα cars μια νταλίκα που ανοίγει και γίνεται πίστα αυτοκινήτων και από τη μαμά μου τον καρχαριάκια των hot wheels. Αυτοκίνητα μπόλικα μιας και μας είχε ζαλίσει ότι θέλει από τον άγιο βασίλη πολλά αυτοκίνητα.

Χάζευα μια ώρα τα παιχνίδια! Τι όμορφα! Ζήλεψα που δεν είχα ως παιδάκι εγώ τέτοια! Κρατιέμαι με το ζόρι να μην τα πάρω όλα! Τόσο τα στερήθηκα που αν μπορούσα και δεν σκεφτόμουν να μην τα κακομάθω θα πεινούσα στην κυριολεξία εγώ για να τα γέμιζα παιχνίδια!

Καλησπέρα. Βήχω σαν τον γέρο 3η μέρα σήμερα, απαπα χρόνια έχω να δω τέτοιο βήχα. Με έχει ξεκάνει τόσο που νιώθω κατάκοπη όλη μέρα!!!Μολόχα με θυμάρι ήπια πριν και σαν να μαλάκωσε λίγο.

Εμείς βολτάραμε και σήμερα με τον Πρίγκηπά μου. Είχα δουλειά στο ταχυδρομείο και τον πήρα μαζί μου να δει το δέντρο στην πλατεία. Ξετρελάθηκε, δεν ήθελε να φύγουμε! Του υποσχέθηκα να ξαναπάμε με τον μπαμπά και την μπέμπα μας να περάσουμε περισσότερο χρόνο.

Νεκτ και εγώ Τζάμπο πήγα σήμερα για τα δώρα. Ένα τηλεκατευθυνόμενο μακουίν του πήρα, είδα μια νταλίκα που μιλάει, αυτή πήρες? Αν και μιλάει όπως ήθελε ωστόσο έχει ένα σωρό νταλίκες και δεν θα τον ενθουσίαζε κιόλας. Στην μικρή πήρα μια ροζ περπατούρα της φίσερ πράις και τα παιχνίδια για τα βαφτιστήρια μου. Μαζί με κάτι άλλα ψιλολόγια έφτασε την 200άρα ο λογαριασμός. Πολλά έξοδα αυτές τις μέρες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...