Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα,

SOS

Να παρω ring sling ή κατι αλλο για να τον εχω αγκαλια εντος σπιτιου?

Δεν εχω εμπειρία και δεν ξερω τι βολευει περισσοτερο.

Δεν καθεται πουθενα...πουθενα, στο ριλαξ μολις τον ακουμπησω ουρλιαζει,για να κοιμηθει μονο αγκαλια...

εχθες τον ειχα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ...

εχω ξεχεριαστεί.

αγγελική εγώ είχα μάρσιπο στο γιώργο και σλινγκ στην αριάδνη. μελέτησε όμως και τα μέι τάι. νομίζω είναι πολύ καλύτερα, αυτό θα επέλεγα αν γύριζα το χρόνο πισω. μπορείς να ρωτήσεις και τη στέλλα από το αστεράκισκλινγκ. θα σε βοηθήσει να διαλέξεις, στείλε της ένα μέιλ με τις ανάγκες σου. εγώ έκανα περισσότερες δουλειές με το σλινγκ από ότι με το μάρσιπο. ήταν μέσα τα ποδαράκια της και βόλευε ενώ με τον μάρσιπο δεν μπορείς να βάλεις μέσα τα πόδια άμα θες και σε ενοχλούν σε διάφορες δουλειές. αν είναι βαρύς ο μικρός βέβαια το ξεχέριασμα θα γίνει ξεμέσιασμα... ωστόσο μπορεί και κανένα να μη σε βολέψει γιαυτό αν έχει καμιά κοπελιά από πάνω δανείσου το γιατί θα είναι κρίμα να το αγοράσεις και να μην σου κάθεται μέσα ο μικρός. εγώ έχω το σλίνγκ αλλά έλα σου που είναι ροζ-φούξια και γράφει και "αριάδνη" πάνω...

θυμάμαι τα του γιώργου και σε συμπονώ. επίσης δεν καθόταν πουθενά, ενώ η μικρή καθόταν και σε ριλάξ και σε γυμναστήριο...

Κορίτσια βοήθεια!!!!Ξέρετε κανένα μακουίν να μιλάει??Ντίνα για πες που ξέρεις καλύτερα!!!Ο Άγιος Βασίλης αυτό ψάχνει για τον Μάνο φέτος:)

λύσσα κι εμένα με τον μακ κουίν! εμένα ζήτησε την πίστα με τα κάρς αλλά επειδή έχει ζητήσει τα πάντα όλα, δεν ξέρω τι θα του πάρω τελικά... θα δείξει...

θέλει επίσης να του βγάλουμε και τα αυτοκόλλητα με τα ζωάκια και να του βάλουμε τα καρς αλλά είναι κομματάκι ακριβή η αλλαγή οπότε το αφήνουμε για τα γενέθλια μάλλον...

μακ κουιν που να μιλάει δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου πάντως! δεν υπάρχει μάλλον,τα είδε από το παιδικό ίσως? γιατί κι εμένα ήθελε αυτοκίνητα που μιλάνε όταν πρωτοείδε το παιδικό αλλά δεν βρήκα ποτέ.

Διαφημίσεις

Ελευθερία μου χρόνια πολλά κ καλά! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να τα καμαρώνεις και χαίρονται την άξια μαμά τους!

Αγγελική να χαίρεσαι τον αντρούλη, να τον κανακεύεις λίγο τώρα που ήρθε ο έρωτας να μη ζηλεύει πολύ!

Στις 3 του μήνα που σας έγραφα ότι φυσούσε μανιασμένα και φοβόμουν ότι οι θόρυβοι θα τρομάξουν το γιώργο, τελικά τρόμαζαν την αριάδνη. είχε πάει 3:30 το βράδυ και κάθε τρεις και λίγο κλαούριζε "αέρας!" και επειδή όλο σηκωνόμουν να την καθησυχάσω και την άλλη μέρα δούλευα και είχα σαλτάρει από τη νύστα μιας και είχε ο μπαμπάς μας βάρδια έκανα το λάθος να την πάρω στο κρεβάτι μαζί μου. το πρωί την γύρισα στο κρεβάτι της χωρίς να το πάρει χαμπάρι και ευχήθηκα να το περάσει για όνειρο...

την άλλη νύχτα λίγο πριν τον ύπνο ήρθε στο δωμάτιό μας και είπε "εγώ κάνω νανά με τη μαμά" της το ξέκοψα αμέσως αυστηρά-αυστηρά και τη γύρισα στο κρεβάτι της. από τότε κάθε μεσημέρι και κάθε βράδυ σηκώνεται και βγαίνει έξω και με γυρεύει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρά μας ίσα με 20 και βάλε φορές! την γυρίζω πίσω και πάει λέγοντας. τι νεύρα, τι απειλές, τι μάλωμα, πάλι τα ίδια! στο τέλος θα της δώσω δυο στον κώλο και θα το φχαριστηθώ κιόλας! 12 μέρες έχουν σπάσει τα νεύρα μου με αυτό το βιολί! τώρα ακόμα να κοιμηθεί, πριν από λίγο για πολλοστή φορά την πήγα μέσα και από την ενδοεπικοινωνία ακούω κινητικότητα! αν ξανασηκωθεί θα τρελαθώ μα την παναγία!

Διαφημίσεις

Κατέφθασαν οι μουσαφίρηδες από την Παρασκευή και έχουμε μάζωξη σπίτι!

Άντε να δω πότε θα λαλήσω γιατί δεν ξέρω καθόλου πότε έχουν σκοπό να φύγουν! Μετά τις γιορτές σίγουρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα!!!Σας ευχαριστώ φιλενάδες για τις ευχές. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο χθες. Κάθε χρόνο κάνω ένα τραπέζι στην γιορτή του Στεφ και γιορτάζω και εγώ και ο Μάνος, φέτος θα μεταφερθεί μάλλον για 20 Γενάρη που είναι τα γενέθλια της μικρής.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωστόσο εμείς έχουμε λαλήσει κλεισμένοι μέσα. Τελικά κόλλησε και ο Μάνος γαστρεντερίτιδα και μην σας λέω τίποτα. Το πρωί τον κατέβασα για ποδήλατο και μετά τον πήγα στην παιδική χαρά 'μαμά έχω βαρεθεί πια μες το σπίτι, πάμε κάπου'. Ωστόσο αύριο και μεθαύριο κλειστοί οι παιδικοί, όχι πως έσκασα δηλαδή αλλά κάτι τελευταία ψώνια έχω να κάνω και δεν ξέρω πότε. Δεν αποκλείεται να τον πάρω να κατέβουμε να δει και το δέντρο αν και αυτή είναι μια όμορφη οικογενειακή βόλτα που θέλω να κάνουμε όλοι μαζί. Αλλά πότε?Ο μπαμπάς μας κάθε ΣΚ είναι στις ελιές.

Σοφάκι καλώς τα δέχτηκες:) Το στεγνωτήριο ήρθε ή το έστειλαν?

Ντίνα μου κάθε εμπόδιο για καλό. Απόλαυσε αυτή την διακοπή τώρα και σε λίγο καιρό μπορεί και πάλι να έχεις δουλίτσα.

Νεκτ εγώ δεν χαλιέμαι με τέτοια. Κοιμόμαστε μαζί με τον Μάνο όταν γκρινιάζει. Καλό-κακό δεν με νοιάζει. Θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα αναπολούμε. Ωστόσο εγώ το έκανα μέχρι το Γυμνάσιο και είναι το πιο τρυφερό πράμα που θυμάμαι 'η μυρουδιά από την αγκαλιά του πατέρα μου'...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και ξέχασα, σας γράφω από το νέο μου μηχάνημα που μου αγόρασε ο δικός μου Άη Βασίλης- ο αντρούλης μου!

Σήμερα έχω μεγάλη χαρά, 'ξανάσμιξα' ηλεκτρονικά με έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο που φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί, πολύτιμος φίλος (φίλη μάλλον) και σημαντικός σύντροφος στην ζωή μου. Νιώθω σαν να μου πήραν κάποτε κάτι και να μου το έδωσαν πάλι πίσω μετά από 9 ολόκληρα χρόνια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...