Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ θα τα φτιάξω τα σοκολατάκια σίγουρα!

Βρε Άντζελα αυτό το τυρί είναι και για γλυκά και για αλμυρά εδέσματα, εγώ το βάζω και στο τζιζ κέικ.

Μου αρέσουν και τα oreo και το φιλαδελφια πολύ, α φτιάχνω και ένα ωραίο γλάσο για το κεικ καρότου που κανω με φιλαδελφια βουτυρο και άχνη και γίνεται τελειο, πείτε μου αν θέλετε να το γράψω!

Αγγελικούλα θα μας τρελάνεις, σιγά μην έμπαινα στα τζιν όταν σαράντισσα, πριν λίγες μέρες μόνο !! Δεν είναι και το ίδιο βέβαια πρώτη και δεύτερη γέννα. Αργείς να απανέλθεις τη δεύτερη φορά περισσότερο παρατήρησα κι εγώ!

Μπράβο στο Μαριλιζάκι που αγαπάει το μικρούλη της αδερφό!!

Δεν λιώνεις όταν σου λέει τέτοιες κουβεντούλες στοργικές για αυτόν??

Τι λέει η ψυχολόγα??

Ακόμα δε διάλεξα στεγνωτήριο, το άφησα στην κρίση της και αν θα πάει και τι θα πάρει!

Θα δείξει όταν θα κατέβουν.

Κι εμείς αν είμαστε και όλοι εδώ δεν γλιτώνουμε 1-2 τραπεζώματα, του Αη Γιαννιού σίγουρα, ίσως και παραμονή Πρωτοχρονιάς, Χριστούγεννα γιορτάζει η αδερφή μου και πάμε εκεί και ανήμερα Πρωτοχρονιάς γιορτάζει ο αδερφός μου και πάμε σε αυτόν συνήθως.

Κι εμείς γκρινιάζουμε 2-3 μέρες, τι να έχει η Κάλλια δεν ξέρω, δεν ησυχάζει πουθενά λίγο αγκαλιά, λίγο γάλα, όλη μέρα έτσι είμαστε, να ετοιμάζει κι άλλο δοντάκι?

Τζινάκι περαστικά σου κοριτσάκι που κόλλησες!

Νεκταρίτσα έχετε ετοιμασίες για γιορτή στο σχολείο?

Τι θα κάνετε?

Ωραία θα είναι στο χωριό τις γιορτές!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό αλό!Εμείς εδώ τα τρία μας και σήμερα και αύριο και μεθαύριο!Αχαχα απορώ γιατί πληρώνουμε τον παιδικό. Δεν με χαλάει καθόλου, το απόγευμα θα στολίσουμε μόλις ξυπνήσουν τα παιδιά. Έχω πάρει και αυτοκόλλητα για τα παράθυρα αλλά αυτά λέω το πρωί να τα κάνω με τον Μάνο,να βλέπουμε κιόλας και να σουλουπώσω λίγο και τα τζάμια.

Η αλήθεια είναι πως τυρί και γλυκό δεν μου κάθεται και εμένα, και το τζιζκέικ είναι το μόνο γλυκό που δεν μου αρέσει αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Νεκτ, για να το λέει κάτι θα ξέρει. Σκεφτόμουν να φτιάξω τέτοια σοκολατάκια και να γεμίσω τα σπιτάκια αλλά όπως το υπολογίζω πρέπει να φτιάξω καμιά 20αριά σπιτάκια!

Ο καλός μου θα μου πάρει καινούργιο λάπτοπ για την Πρωτοχρονιά! Τούτο δω είναι χάλια πια, έχει γεμίσει και γραμμές η οθόνη και αναβοσβήνει!

Μαρή σύμπι χθες μια και σήμερα δυο και θες να μπεις στο μινιόν τζιν???Κάνε υπομονή, μα εσένα είναι το σκαρί σου. Σε λίγο καιρό θα το απολαμβάνεις πάλι. Όσο για τα άλλο που ρωτούσες χθες, η δική μου εμπειρία λέει πως τα αγόρια είναι πιο ζόρικα σαν μωρά, πιο απαιτητικά, τρώνε άρα θηλάζουν και περισσότερο και δυσκολεύονται στον ύπνο ίσως επειδή έχουν περισσότερες ενοχλήσεις. Η δική μου πάλι εμπειρία φωνάζει τόοοοσσοοοο καιρόοοοο πως τα αγόρια ειναι ερωτεύσιμα πλάσματα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ενώ τα κορίτσια?????? Πες μου κυρία μου ότι δεν έχεις έρωτα τρελό με την κόρη σαν κι αυτόν που περιγράφει η συμπεθέρα σου να πάθω??!!!

Στα σοκολατάκια βάλτε το 1+1 της αλλατίνη που είναι και πιο οικονομικό και έχει και 2 λογιώ μπισκότα και ίσως είναι καλύτερο. Επίσης να ξαναθυμίσω ότι μου πήρε 2 πακέτα τη 2η φορά με το φιλαδέλφεια και ότι το ντιρόλο... σακς!

Σοφία χάλια θα είναι στο χωριό. Από τώρα φτιάχνω ψυχολογία! Ο Άρης είπε στην "μητέρα" να έρθει, φυσικά και δεν θα της πει να φύγει... σιγά μη θέλει αυτή από μόνη της να μας αφήσει στην ησυχία μας... οπότε 6 μέρες θα περάσω μαζί με την πεθερά. Τσιγάρο πώς??, ύπνος στο κρεβάτι εγώ μαζί με τα παιδιά οπότε πιασμένη και άυπνη θα είμαι ολημερίς όπως την τελευταία φορά που ήταν η μάνα μου στο χωριό 2 μέρες λόγω του μνημοσύνου του πεθερού, ανέ πετάξει και καμιά μαλακία η πεθερά μου τι καλά, τι καλά που θα περάσουμε! Ευτυχώς που θα κάτσουμε μόνο τόσο λίγο δλδ! Είπα του Άρη ανέ θέλει να τη βγάλω καθαρή να μου βρει ένα τρόπο να καπνιζω με την ησυχία μου και να κοιμόμαστε εναλλάξ στο κρεβατι με τα παιδιά. Και αν πει καμιά μαλακία η μάνα του να μην παρεξηγηθεί αν στραβώσω!

Το μπεμπέ μου το λατρεύω αλλά η σθκατούλα λατρεύει τον μπαμπάς της. Εμένα για βυζί κλασικά και μετά στο φτύσιμο. Ο γιος μου όμως...ο γιος μου όμως...το Α και το Ω είναι η μαμά!!!Άσε που επειδή αυτός μιλάει πετάει ατάκες και σε λιώνει, σαν την κουβερτούρα στα σοκολατάκια που λέμε γίνομαι ολημερίς!!!!

Ανάβω τζάκι και έρχομαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε λίγο καιρό θα στις πετάει και η κόρη κι εκεί να δεις! Εμένα πάλι η κόρη έχει το "μαμά μου, μαμά μου, δική μου, δική μου!"και φιλάκια και αγκαλίτσες. Τον μπαμπά χεσμένο! Μόνο τώρα που έχει απανωτά άδειες και ρεπά τον έχει συνηθίσει και πάει και σε αυτόν, δίνει και κανένα φιλί και τέτοια. Αύριο πάλι που έχει βάρδια παίζει να έρθει την Παρασκευή αυτός και να τον κοιτάει σαν εξωγήινο!

Διαφημίσεις

Κοίτα η καλύτερή της είναι η μαμά, αυτό ισχύει. Η μαμά αγκαλιά, η μαμά φαγητό, η μαμά νάνι! Είναι μια γλύκα αυτό το μικρό μου, πολύ καλό παιδάκι. Αλλά εγώ ανέκαθεν ανάποδο ον, προτιμώ τους ζόρικους έρωτες:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι εσύ είχες πει ό,τι βάζεις στο κέικ σταγόνες σοκολάτες σωστά? Το έκανα προχθές αλλά μου πήγαν όλες οι σταγόνες στο πάτο!Ξέρεις κάνενα κόλπο να παραμένουν διάσπαρτες μέσα στο κέικ?Αν τις αλευρώσω ίσως?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάντως κάθε παιδί έχει τη χάρη του αλλά τα κορίτσια έχουν και μια τσαχπινιά ρε παιδί μου, ακόμα κι αν είναι αγοροκόριτσα όπως η δικιά μου! Ο Άρης της έχει αδυναμία παρόλο που τον έχει στο φτύσιμο πάντως!

Διαφημίσεις

Σοφάκι εσύ είχες πει ό,τι βάζεις στο κέικ σταγόνες σοκολάτες σωστά? Το έκανα προχθές αλλά μου πήγαν όλες οι σταγόνες στο πάτο!Ξέρεις κάνενα κόλπο να παραμένουν διάσπαρτες μέσα στο κέικ?Αν τις αλευρώσω ίσως?

θα τις αλευρώσεις και θα τις ρίξεις τελευταίες στο κέικ. δλδ θα βάλεις πρώτα το μείγμα του κέικ στη φόρμα, θα ρίξεις τις σταγόνες και θα ανακατέψεις απαλά πάνω-πάνω.

Ααα εγώ τις έριξα τελευταίες αλλά στο μείγμα και μετά το έκανα λίγο με το μίξερ και χωρίς να τις αλευρώσω.

Ναι όντως έχουν άλλη τσαχπινιά. Ειδικά όταν φοράνε πιαστράκια, καλτσονάκια, μπολερό και μίνι μμμμμ να τα φας είναι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφακι, το χω δοκιμασει αυτο το κεικ με το γλάσο και εινια οντως καταπληκτικο και το τζιζκέικ εννοειται αλλά με τη σοκολάτα το τυρί δε μου κολλάει ρε παιδια!!!!!!!

Στείλτε μου να δοκιμάσω για να πειστώ!χαχαχαχα

Ουφ,ανοιγω το ντουλαπι και το κλεινω τιγκα στις σοκολάτες ειναι και μεσα σε όλα αυτα πριν λιγο με πηραν απο το σταθμο!!!!!!

Την Τριτη ειναι η γιορτη, προλαβαινω να χασω τα 5 κιλα ? μπα ε???

παω κ ερχομαι κλαουριζει το μικρο μου

Γιατί βρε Αγγελικάκι να χάσεις 5 κιλά για να πας στη γιορτή? λες να σε δουν τα νήπια και να πουν "πωπω κοιτάξτε ακόμα δεν αδυνάτισε η μαμά της Μαριλίζας!!":D

Ελευθερίτσα κι εγώ έτσι της βάζω συνήθως και δεν τις αλευρώνω, πάνε λίγες παραπάνω στον πάτο μόνο, για αλεύρωσε τις την επόμενη φορά να δούμε τι θα γίνει.

Κι εγώ στην ίδια λογική με τη Νεκταρίτσα είμαι, το δεύτερο νινί μου το απολαμβάνω πιο πολύ σαν μωράκι, το ζουλάω το κανακεύω, στο πρώτο λίγο το άγχος, λίγο που δεν ήξερα τι έχει, γιατί κλαίει ήμουν πιο συγκρατημένη, τούτο είναι το γλυκουλάκι μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...