Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκτ τι λέγαμε πριν?Μυαλό γιοκ!Ευχαριστώ που μπήκες ξανά στον κόπο!!Θα την δοκιμάσω, ωστόσο έχω τα μπισκοτάκια στον φούρνο. Για να δούμε! Κολλάει η ζύμη όμως ε?Άλειψα τα χέρια μου με λίγο λαδάκι για να τα πλάσω πιο εύκολα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν έπαιρναν λίγο αλεύρι ακόμα για να τα πλάσεις πιο εύκολα μπορούσες να προσθεσεις. Δεν το έλεγε στη συνταγή αλλά γενικά άμα δεν σου πλάθεται μπισκότο μπορείς να βάλεις λίγο ακόμα αλευράκι. αν ήταν η ζύμη κολλώδης ίσως ήθελε λίγο ακόμα αλευράκι. ελπίζω να μη σου απλώσουν πολύ τουλάχιστον...

καλημερα σας !!

μας εχει ππιασει η προκοπη φετος με τις χειροτεχνιες και τα γλυκα!!!

τα μπισκοτοσπιτακι θα τα ετοιμασω και εγω ..θα δοκιμασω τουλαχιστον !!!

εμεις τελικα πρεπει να περναμε μινι ιωση ...χθες μου εκανε και η χριστινα εναν εμετο και ειναι και ο γιωργος και η μητερα μου με ενοχλησεις ...το μικρο μου ειναι καλυτερα ,,,ευτυχως την περναμε στο ποδι !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά Κατερινάκι! Καλημέρα κοπελιές, λιακάδα έχουμε εδώ. Έλεγα να βγω με την μικρή μέχρι την γιαγιά μου αλλά δεν την βρίσκω στο τηλ και μάλλον εδώ και σήμερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Περαστικά Κατερινάκι! Καλημέρα κοπελιές, λιακάδα έχουμε εδώ. Έλεγα να βγω με την μικρή μέχρι την γιαγιά μου αλλά δεν την βρίσκω στο τηλ και μάλλον εδώ και σήμερα.

ελε μου εδω εχει κρυο...

εγω εχω βαλει αδεια την παρσκευη και ελγα να ξεκουρστω ...αλλα βγηκε να παω ΙΚΑ, οΑΕΔ και τραπεζα για τα τελη ..ουφ μια μερα να ξεκουραστω και εγω ...

εβλα αδεια απο τις 20 δεκ( εχω γενεθλια) μεχρι και 28 ειναι παρασκευη γαμωτο ..δεν ηθελα να γυρισω στη δουλεια ..αλλα πρεπει αν παρουν και οι αλλοι αδεια ..δεν πειραζει !!

χριτουγεννα λεμε να παμε στο χωριο και να κατσουμε αθηνα για πρωτοχρονια ...να ειμαστε καλα πρωτα απο ολα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλε σταματηστε με τα γλυκα ,απαπα, λιγωθηκα!

Εγω απο σημερα διαιτα,οχι αυστηρη,ενταξει ,νορμαλ,κοβουμε τα λιπαρα κ σαβουρες γενικως γιατι η ζυγαρια δεν προκειται να κατέβει έτσι οπως πάμε.

Ακομη να μπω στα τζιν μου! τραγικοοοοοοοοοοοοο.

Αν ειχα χωρο θα ανεβαζα και το ελλειπτικο να κανω λιγο αλλά δυστυχως θα το φάει η αποθηκη,ποσο στενοχωριέμαι.

Κατα τα αλλα , το αγορι μας βγηκε πολυ ζορικο...

δεν ξερω αν ειναι φάση..μακαρι να ειναι και να περασει.

Μονο αγκαλια κ κουνημα και παλι δεν ησυχαζει, εχθες απο τις 17,30-23,00 με ειχε ετσι και τωρα ολο το πρωι απτις 8 τωρα κοιμηθηκε.

Ουφ....

Αυτα, παω να παιξω με το κοριτσι μου τωρα που εχω ησυχία.

Φιλαια

καλημέρα, καλά το κλείσαμε το μαγαζί

έτσι είναι αγγελική μου, οι μεγάλοι έρωτες έχουν ζόρια, κατά τα άλλα κουράγιο, φάση είναι θα περάσει, τώρα το ξέρουμε, στο πρώτο δεν το ξέραμε! φιλιά στην κορούλα να μην ξεχνιόμαστε,

καλά αυτό για το τζιν είναι ανέκδοτο φρεσκομανούλα?

εμείς χθες πήγαμε τζαμπο για συμπληρωματικά στολίδια, βασικά φωτάκια ήθελα, πήραμε και κάλτσες που έχουμε τζάκι φέτος, ο καθένας τη δική του, καφέ εγώ, πράσινη ο μικρός, κόκκινη ο γαύρος της οικογένειας, μας έφυγε ένα 40αρι, ετσι για βόλτα, πήρα και χριστουγεννιάτικα κουπ-πατ να γεμίσω τα σπιτάκια με μπισκότα!

σήμερα πρέπει να ξεκινήσω και το δέντρο μας! θα βάλω φωτό όταν τελειώσει η υπερπαραγωγή!

Διαφημίσεις

Καλημερα, τωρα κοιμηθηκε ο ερωτας απτις 8 παρακαλώ!

Τη Μαριλιζα την πηραν τα πεθερια βολτούλα μιας και σημερα θα ερχοταν η ψυχολόγα,να χαμε λιγο ησυχία.

Εχθες μιλουσα με τη νονα του μπεμπη και της ελεγα "δεν τον βλέπω να χωράει στο πορτμπεμπε τον επομενο μήνα,οποτε αναγκαστικά θα πάει στο δωμάτιό του"

και βλεπω τη Μαριλιζα να με κοιταει περιεργα..και μου λεει "οχι μαμα μονος του στο δωμάτιο του,ειναι μικρουλης ακομη"

Αχ το κοριτσι μου,το ποσο τον προσεχει,τον φροντιζει, με εχει κάνει χώμα η συμπεριφορά της.

Ελεάνα ,στη Μαριλιζα,μπηκα στα τζιν μου οταν ειχα 40ντισει,τωρα δε το βλεπω,δε κουμπώνει λέμε το κουμπί με τιποταααααα.βάι βάι βάι, εχω βαρεθεί τις φόρμες!

Αναρωτιέμαι πως θα πάω στη Χριστουγεννιάτικη γιορτη του σχολείου με το τζιν εγκυμοσύνης? απαπα.

Αντε περιμενουμε φωτο απτο δεντρο σου!!!!

Μπελαλιδικα μου φαινονται τα σπιτακια ρε κοριτσια, αν ειχα χρονο θα τα εκανα βεβαια αλλά ετσι οπως ειναι η κατασταση δύσκολο.

Κανα απλο μπισκότο θα κανω και παλι αν προλαβω...

Το γελιο ειναι που ολοι το χουν σιγουρο το πρωτοχρονιατικο τραπεζι στο σπιτι μου!

Παραδοσιακά κάναμε πάντα ανημερα της πρωτοχρονιας με γονεις+αδελφια αλλά εφετος μονο που το σκέφτομαι μου ερχεται λιποθυμιά!

Η πεθερα μου ειπε πως καλύτερα να ερθουνε εδω και τα Χριστουγεννα για να μη βγαλω το μπεμπη εξω λεει και κρυωσει!!!!!!!!!!!

Ωχ Παναγια μου λεω!

Σοφια, τι γινεται? διαλεξες στεγνωτηριο?

Και ενα τελευταιο....σοκολατάκια με τυρι? βρε καλη μου Νεκ.... πας καθολου καλα? το διάβασα και μου ρθε εμετος!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:D:D:tongue::tongue::?:-?:confused:

Και ενα τελευταιο....σοκολατάκια με τυρι? βρε καλη μου Νεκ.... πας καθολου καλα? το διάβασα και μου ρθε εμετος!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα:D:D:tongue::tongue::?:-?:confused:

Άμα τα φας θα σου πω εγώ! τότε είναι που δε θα κουμπώνει το τζιν μετά!

άι μαρή, καλά στα λέει η ελεάνα, ανέκδοτο είσαι! Ενός μηνού μωρό και περιμένεις να κουμπώσει το τζιν! Εμένα δεν κουμπώνει ακόμα μετά από 2 χρόνια πάντως! :lol: Τι μου μένει σκέφτομαι εγώ με τα παιδιά,το σπίτι και τη δουλειά να απολαύσω πλέον? ύπνο δεν απολαμβάνω, σεξ δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω, τσιγάρο δεν απολαμβάνω, πιοτά-ξενύχτια δεν απολαμβάνω, ε άι στο διάολο, ας απολαύσω ένα φαΐ τουλάχιστον! :tongue:

ελευθερία μπορείς φυσικά να βάλεις άλλη κουβερτούρα, εγώ βάζω τις σταγόνες επειφή λιώνουν πιο εύκολα ακόμα και σε χαμηλή θερμοκρασία για να μη βάζω μπεν-μαρί.

κατερίνα περαστικά σε όλους σας! κι εμείς 21 με 27 θα πάμε στο μόχλος, ο άρης μπαίνει μέσα στις 28 του μήνα.

αγγελική θα σε ξαναδιορθώσω στο αγορομάνες και έρωτας. αυτό το ταράκουλο το παθαίνεις με το 2ο που έχεις εξοικειωθεί με την όλη φάση "μωρό" που δεν έχεις το άγχος και είσαι πιο κουλ και που έχεις μάθει τι σημαίνει μητρική αγάπη και πλέον το λεχουδάκι το ευχαριστιέσαι και δεν παθαίνεις ένα λαλά από τον πανικό κάθε που θα κλάψει, βήξει, κλπ...κλπ.... και συνεχίζω, η οποία μητρική αγάπη που λέω πιο πάνω κάθε φορά πολλαπλασιάζεται. Φαντάζομαι, διπλασιάζεται και τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται και...και.. και...

τέλος λόγω των ημερών πανικός στο σχολείο, όπως κάθε φορά πριν κλείσουμε, οπότε θα με χάσατε! εγώ το μαγαζί δεν το αφήνω να κλείσει! και καμιά σας να μη μπαίνει θα μπαίνω να γράφω! προς το παρόν να με δικαιολογήσετε στις απουσίες!

Καλησπέρα κορίτσια!

χάλια είμαι με κόλλησε ο μικρός...θα σηκωθώ να φύγω...

έχω πάρει 2 παναντολ εχτρα και τπτ!

περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να ξυπνήσουν και να φάνε απογευματινό τα ζουζούνια, να πάμε στο σπίτι μας.

σοκολατάκια με τυρί.....λοιπόν εμείς τα φτιάξαμε, τα φάγαμε και θα τα φτιάχνουμε συνέχεια....καταπληκτικαααααααααααά...έλε βάλε οτι κουβερτούρα να 'ναι!

Νεκ, συμφωνώ πολύ (και είμαι και δευτερο-αγορομάνα)

αγγελική θα σε ξαναδιορθώσω στο αγορομάνες και έρωτας. αυτό το ταράκουλο το παθαίνεις με το 2ο που έχεις εξοικειωθεί με την όλη φάση "μωρό" που δεν έχεις το άγχος και είσαι πιο κουλ και που έχεις μάθει τι σημαίνει μητρική αγάπη και πλέον το λεχουδάκι το ευχαριστιέσαι και δεν παθαίνεις ένα λαλά από τον πανικό κάθε που θα κλάψει, βήξει, κλπ...κλπ.... και συνεχίζω, η οποία μητρική αγάπη που λέω πιο πάνω κάθε φορά πολλαπλασιάζεται. Φαντάζομαι, διπλασιάζεται και τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται και...και.. και...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...