Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελεάνα και του χρόνου με υγεία να το γιορτάσετε το αγόρι σας και να περάσετε τόσο καλά!!!

Αγγελική έχεις πάθει πλάκα ε? έτσι είναι τα λεχουδάκια, ερωτεύσιμα!!! φοβερά συναισθήματα, χαίρομαι που τα ζεις τόσο έντονα.

Ελευθερία περαστικά σας, τα μικρά την γλίτωσαν??

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας!!

ελενα .το γιορτασατε τον αντρικο καλα ε???

εμεις ειχαμε καλο σκ..οικογενειακο , αγαπησιαρικο ..αλλα συναγχωθηκε παλι η μικρη ...και ειμαι χαζοξενυχτης ...ειχε μυξα βηχα,. χαζοεμετο ...στη μανα μου λιωνει για μεσημερινο υπνο τωρα μου ειπε..το μεγαλο μου κοριτσι ..κυρια!!!!

στο γραφειο ..εκανα βηματα προσεγγισης./.αλλαπροσεκρουσα σε αυστηρο επαγγελματικο υφος ...οποτε δε δινω αλλο χρονο απο τη ζωη μου !!

ελε συνηλθατε ??

τζινα ..και εγω θελω στεγνωτηριο !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αννούλα χρόνια πολλά κοριτσάκι!!

Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου και όσους σε αγαπάνε!!

Να σου ζήσουν τα αγόρια σου τα όμορφα!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμείς καλά, βγήκαμε εχτές βολτίτσα, πήγαμε σε παιδότοπο με κάτι φίλους με τα παιδάκια τους και έπαιξαν και μετά σε συγγενείς το απόγευμα επίσκεψη, το Σάββατο πάλι ημέρα για τα παιδιά, είχαν γιορτούλα εδώ στο χωριό χριστουγεννιάτικη και έδωσαν δωράκια στα μικρά, είδαν ντιβιντι με τον αγιο βασίλη, φάγανε πιτσούλα και μελομακάρονα, μια χαρά περάσανε, βγήκαμε κι εμείς λίγο έξω να ξεσκάσουμε.

Α φτιάξαμε και σπιτάκια χριστουγεννιάτικα με πτι μπερ με το Γιάννη για να δώσουμε δωράκια στους συγγενείς, τέλεια έγιναν!

Πώς είστε εσείς?

Ελευθερίτσα τι έπαθες κοριτσάκι?!

Καλύτερα είσαι τώρα?

Τα παιδιά τη γλίτωσαν τουλάχιστον?

Ελεάνα γιρτάσατε τον Αντρέα σας? μπράβο, ωραία θα ήταν, έπαιξε κι ο μικρός με τα παιδάκια και διασκέδασε!

Κατερινάκι περαστικά στη μικρή που κρύωσε!

Τζινάκι αρρωστούλης ο Θοδωρής σου? περαστικά του!

Χαμός ε, άμα έχεις και δουλειά πολύ στο γραφείο, μετά με τα παιδιά σπίτι θα τρέχεις και δε θα φτάνεις! Άμα λες ότι μπαίνεις μόνο στην ουρά για τον καφέ φαντάζομαι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τελικά το στεγνωστήριο είναι το must του 2013 ε?:)Ααχαχα

Γειά σας κοριτσάκια τι μου κάνετε?Εμείς να πω καλά, η μικρή κάτι πρέπει να πέρασε γιατί έκανε 2-3 φορές εμετό χθες αλλά την έβγαλε ελαφριά. Ο Μάνος σχολείο σήμερα, ανυπομονώ να κλείσουν να τα έχω και τα δυο σπίτι!

Ελεάνα και του χρόνου να γιορτάσετε το αγόρι σας, πολύχρονο και πάλι! Περαστικά σας, να μην είναι τίποτα αυτό το μπούκωμα.

Τζινάκι welcome back!Καλά σας πάει εσάς εφέτος ε?Σας θυμάμαι και εσάς πέρυσι που αρρωσταίνατε εναλλάξ. Τελικά μόνο εμείς την περνάμε τόσο βαριά φέτος ρε κορίτσια?Έχω απογοητευτεί. Σκέφτομαι χίλιες φορές να σταματήσω το παιδί από το σχολείο και μετά το παίρνω πίσω. Τον λυπάμαι κλεισμένο στο σπίτι ρε γμτ.

Τζάκι ανάβω σήμερα από τις 12. Όταν ήρθε ο Μάνος σπίτι ήθελε να βάλει όλα τα ξύλα μέσα αλλά οκ το κουμαντάραμε. Σιγά σιγά θα το συνηθίσει αλλά ενθουσιάζεται τόσο άμα το βλέπει αναμμένο! Εντομεταξύ πάει κάτω από την καμινάδα και φωνάζει 'Εεεε Άη Βασίληηηη πότε θα έρθεις να φέρεις τα δώρα μας???Πρόσεχε μόνο γιατί εδώ κάτω έχει ξύλα και καίειιιιι'. Αχαχα θα τον φάω!

Νεκτ δεν έκανα τα κούκις, δεν με έφτανε το κουάκερ που έχω σπίτι. Τώρα είναι ο Στεφ σούπερ μάρκετ και αν τα καταφέρω θα τα κάνω απόψε. Κουάκερ λέγοντας εννοούμε την συσκευασία με τον καπετάνιο ε?

Σοφάκι δώσε συνταγή για τα σπιτάκια αν την έχεις εύκαιρη. Είχα βρει μια φορά κάποια αλλά την έχω χάσει. Αν τα καταφέρω θα φτιάξω και εγώ, είναι όμορφο και γευστικό δωράκι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα την ήθελα γιατί ήθελα να δώσω κάτι χειροποίητο στους συγγενείς ανήμερα τα Χριστούγεννα που θα βρεθούμε κ για οικονομία γιατί τώρα προηγούνται τα πιτσιρίκια για δώρα αλλά θέλω να κρατάω κ κάτι για τους μεγάλους. κουτάκια με σπιτικά μισκοτάκια κ καφέ ή τσάι σκεφτόμουνα. Αυτά τα σπιτάκια γεμίζουν;

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Αυτά φτάξαμε κορίτσια! Εχουν λίγο διαδικασία αλλά είναι πολύ όμορφα, το πρώτο στάδιο που κολλάς τα μπισκότα με τη ζεστή καραμέλα το έκανα μόνη μου και φορώντας γάντια μιας χρήσης γιατί μπορέι να καείς, μετά το στόλισμα γίνεται άνετα με τα μικρά, πάρτε καραμελάκια, τρούφες χρωματιστές, σοκολατάκια για το στόλισμα, μετά τύλιγμα σε διάφανο χαρτί και έχετε σούπερ χριστουγεννιάτικο δωράκι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Έχω ένα κέικ στον φούρνο και ακουλουθούν τα κούκις σου Νεκτ. Έχω την ζύμη να ξεκουραστεί, ωστόσο έβαλα ένα κέικ να γίνεται.

Κολλάνε αλήθεια?Θέλουν λαδόκολλά κάτω?

Σοφάκι ευχαριστώ για την συνταγή. Στα υπόψιν και αυτή:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σε λαδόκολλα τα έβαλα ναι!

Έκανα πάλι τα σοκολατάκια με τα ορέο και το Φιλαδέλφεια. Ο Άρης δεν πήγαινε σούπερ ότι κι αν του έταζα να μου πάρει τα υλικά για τα κούκις. Τα σοκολατάκια τώρα: Την άλλη φορά είχα βάλει ντιρόλο τυρί γιατί δε βρήκα φιλαδέλφεια και δεν ήταν και τόσο ωραία γιατί το ντιρόλο ξίνιζε ελαφρά. τώρα έβαλα φιλαδέλφεια αλλά μου πήρε 2 πακέτα μπισκότα. βγήκαν τέλεια!

Διαφημίσεις

κι εμένα μου αρέσουν τα σπιτάκια αυτά! θα είναι ωραίο δώρο για το ρεβεγιόν. θέλουμε φέτος να καλέσουμε τους φίλους μας από μόχλος και χανιά να κάνουμε στο σπίτι, για να δούμε... θα το κανονίσουμε ή θα σκαλώσει πουθενά? έχω ξανακάνει άλλες 2 φορές ρεβεγιόν κι έχω συνταγές όμορφες και δοκιμασμένες, μόνο βασιλόπιτα δεν έχω κάνει, είχαμε τούρτα γιατί η μια κουμπάρα μου γενέθλια στις 31. Και φέτος θα είναι εδώ, αν κάνουμε το ρεβεγιόν προβλέπω πάλι να αναβάλλεται η βασιλόπιτα.

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1856037&postcount=43706

άμα δεν έχεις ορέο γίνεται και με άλλα γεμιστά είτε με σοκολάτα είτε με βανίλια. στο φιλαδέλφεια μου πήρε 2 πακέτα γεμιστά μπισκότα. εγώ πήρα την προσφορά της αλλατίνη 1+1 και ήταν ένα με βανίλια τύπου ορέο δλδ και ένα με σοκολάτα τα κλασικά.

εν τω μεταξύ άμα το διαβάζεις σου φαίνεται μπελαλίδικο το βούτηγμα στη σοκολάτα, τελικά δεν είναι τίποτα. συνήθιζα τα τρουφάκια ας πούμε να τα κάνω με τρούφα αλλά θαρρώ από εδώ και στο εξής θα τα τυλίγω με σοκολάτα λιωμένη. άλλη χάρη έχει το κρακ της σοκολάτας που σπάει στο στόμα! αχαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...