Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα.Αφού την γλίτωσα χθες δεν μιλάω καθόλου. Οξία γαστρεντερίτιδα,κόντεψα να πεθάνω. Διάρροια και εμετό ταυτόχρονα, βαριά κατάπτωση, υπνηλία για καμιά 10αριάώρες. Με το ζόρι θήλαζα την μικρή. Την έβγαλα τελικά, σήμερα είμαι απλά με αδιάθετο στομάχι. Πιο ελαφριά την περνούν ο Στεφ, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου. Ελπίζω τα κοπέλια να γλιτώσουν!

Και εμείς εδώ με το τζάκι σήμερα, ο Μάνος δεν έχει ξεκολλήσει από δίπλα του. Όλο ξύλα στην φωτιά θέλει να πετάει.

Νεκτ λέω να κάνω τα κούκις σε λίγο, για να δούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας..καλη κυριακη!να χαιρομαστε την αννουλα μας!!!πολυχρονη κουκλα ..

περαστικα ελευθερια ,,,μακαρι να τη σακπουλαρουν τα μικρα ...

κουκις φταιξαμε και εμεις ευκολα με τη χριστινα χθες ..σημερα εχει κουλουρακι προτοκαλιου στη μανα μου ....το μεσημερι και παιδικους κουραμπιεδες με μια φιλη το απογευμα ... πολλες θερμιδες!!

τζακια πο το πρωι ....και λεπει ο γιωργος και ολο μου σβηνει !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή!!!!

Καλά εμείς εδώ σπίτι...σήμερα έχουμε την μετακόμιση της πεθεράς μου και θα τρέχουμε...ο μικρός θα μείνει με την μάνα μου εδώ...εχθές πήγα και έκανε ανταύγιες μετά απο πολύ καιρό...πήρα και κάτι ωραία ρουχαλάκια και κάτι υπέροχες μπότες δώρό απο το αδερφάκι μου πάλι...καλά ήταν...είχα και το μικρό μαζί και τον κράταγαν η αδερφή μου με την μαμά μου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμάς! Ντίνα με γεια το νέο λουκ! Ελευθερία περαστικούλια! Πού την τσίμπησες τη γαστρεντερίτιδα? Τα έκανες τα κούκις τελικά? Αφαίρεσες από τη ζάχαρη που έγραφα την άλλη μέρα? Εγώ θα τα ξανακάνω την άλλη Κυριακή, ήταν να τα κάνω σήμερα που περίμενα την κουμπάρα μου αλλά τελικά αρρώστησε και δεν ήρθε οπότε αναβάλλονται. Σκέφτομαι να κάνω μια παραλλαγή. Να αφαιρέσω μπόλικη ζάχαρη και να βάλω του Μαρινόπουλου από μια συσκευασία που έχει σε καφέ χρώμα δημητριακά μούσλι με κομματάκια σοκολάτας. Δλδ αντί για σταγόνες σοκολάτας και κουάκερ να βάλω αυτά τα δημητριακά που είναι πολύ πιο τραγανά από σκέτο κουάκερ αλλά θα αφαιρέσω ζάχαρη γιατί είναι από μόνα τους γλυκά. Άμα πετύχει θα βάλω και την άλλη εκδοχή της συνταγής.

Εμείς εδώ καλά! Είχε χθες ο μπαμπάς μας βάρδια και ξεσήκωσα όλο το σπίτι γιατί πήρε μαζί του το λάπτοπ και μιας και δεν είχα τον πειρασμό έκανα περισσότερες δουλειές. :tongue:

Σήμερα ξεκουράζομαι, αδιαθέτησα κιόλας και δεν είμαι στα καλύτερά μου... Ωστόσο μετά και τη 2η γέννα πονάω μέρες πριν την περίοδο ενώ πριν πονούσα με το που ερχόταν η περίοδος. Με χαλάει λίγο αυτό. Τουλάχιστον ο πόνος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που ζούσα πριν τους τοκετούς σε ένταση εννοώ. Και έχω και μία παραπάνω ευαισθησία στο κρύο τέτοιες ώρες...οπότε το καλοριφέρ δουλεύει αδιάκοπα σήμερα.

Χθες άπλωσα το ένα πλυντήριο έξω και το απόγευμα που βγήκα να απλώσω και το άλλο μου ήρθε μια μυρωδιά από τζάκια και ξυλόσομπες... γέμισε ο τόπος πλέον οπότε και τα ξανάβαλα για πλύσιμο γιατί είχαν τραβήξει μυρωδιές και ήταν χάλια! Αυτό το στεγνωτήριο στο τέλος δε θα μου τη γλιτώσει, μα την Παναγία!

Άννα χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τους κούκλους σου!

Εμείς σήμερα δουλίτσες κ χουχούλιασμα, είναι κι ο μικρός μπουκωμένος, αύριο δεν τον στέλνω, θα κάνει κ πολύ κρύο!

Χθες κάναμε τελικά τη γιορτούλα του, πολύς κόσμος, πολλά πιτσιρίκια να πηγαίνουν πάνω-κάτω, το ξενυχτήσαμε με τους τελευταίους καλεσμένους, καλές 12 φύγανε, παίζανε ωραία κ τα παιδια, ήταν κ 2 μεγαλύτερα λίγο κ πρώτη φορά νομίζω έπαιζε εννοιολογικό παιχνίδι, ρόλους, με τα άλλα, είχαν γίνει ομάδα ή καλύτερα συμμορία κ το χαιρόμουν!

Καλημεραούδια!!!!

Καλά ο ερωτας πολυ με ξενυχτησε εχθες, μια ο λοξυγγας, μια το σφιξιμο,ανα μία ωρα ξυπνιος και τωρα σερνομαι.

Αλλά τον κοιταω κ λιωνω...κάθε μερα ολο και περισσοτερο..ανίατη κατάσταση!!!

Αχ αγορομάνες τωρα σας νιώθω..!

Εννοειται πως λατρευω και το κοριτσι μου αλλά....εχω κεραυνοβοληθεί τα παμε!

Παρε βρε Νεκ το παλιοστεγνωτηριο να βρεις την υγεια σου!

Μια ζωη την εχουμε!

Ελε περαστικα,πως πατε?

Ντινακι ήρθε διπλα η πεθερα ε? και γιατι καλε καθοτανε τοσο καιρο στο παλιο σπιτι?

Θελω και γω να αναψω τζακι αλλά δε το βλεπω για εφετος, αν και ογιατρός μας εδωσε το οκ, φοβαμαι λιγο.

Καλημερούδια!!!

Αγγελική ναι ήρθε δίπλα μας...να ξεκυραστεί λίγο...δεν το είχε πάρει απόφαση μωρε τόσο καιρό...32 χρόνια έμενε εκεί δεν είναι και λίγα...τώρα πάνω απο όλα το Λεωνιδάκι και εμείς οπότε εδώ...τι να ρε κορίτσια για αυτή την γυναίκα χίλια ευχαριστώ δεν φτάνουν...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Η μετακόμιση πήγε καλά και τελειώσαμε πολύ γρήγορα...μετά ήρθαμε για φαγητό στο σπίτι μου όλοι και το απόγευμα ο μπαμπάς μας με το αδερφό μου πήγαμε να δουν την μπάλα και εγώ με την μαμά μου ,το μικράκι μου και την αδερφή ου βολτίτσα σε κάτι θείες μου και στην κολλητη μου που επέστρεψε για ενα δυο χρόνια απο Κρήτη...η εκπληξη ήταν οτι ήξερα οτι είχε 2 παιδάκια το τελευταίο 20 μηνών και εχθές είδα και το 3ο της παιδάκι μιά μπουμπού 8 μηνων...θήλαζε και έφτασε 5 μηνων η εγκυμοσύνη για να την καταλάβει!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κι από εμάς! Ντίνα με γεια το νέο λουκ! Ελευθερία περαστικούλια! Πού την τσίμπησες τη γαστρεντερίτιδα? Τα έκανες τα κούκις τελικά? Αφαίρεσες από τη ζάχαρη που έγραφα την άλλη μέρα? Εγώ θα τα ξανακάνω την άλλη Κυριακή, ήταν να τα κάνω σήμερα που περίμενα την κουμπάρα μου αλλά τελικά αρρώστησε και δεν ήρθε οπότε αναβάλλονται. Σκέφτομαι να κάνω μια παραλλαγή. Να αφαιρέσω μπόλικη ζάχαρη και να βάλω του Μαρινόπουλου από μια συσκευασία που έχει σε καφέ χρώμα δημητριακά μούσλι με κομματάκια σοκολάτας. Δλδ αντί για σταγόνες σοκολάτας και κουάκερ να βάλω αυτά τα δημητριακά που είναι πολύ πιο τραγανά από σκέτο κουάκερ αλλά θα αφαιρέσω ζάχαρη γιατί είναι από μόνα τους γλυκά. Άμα πετύχει θα βάλω και την άλλη εκδοχή της συνταγής.

Εμείς εδώ καλά! Είχε χθες ο μπαμπάς μας βάρδια και ξεσήκωσα όλο το σπίτι γιατί πήρε μαζί του το λάπτοπ και μιας και δεν είχα τον πειρασμό έκανα περισσότερες δουλειές. :tongue:

Σήμερα ξεκουράζομαι, αδιαθέτησα κιόλας και δεν είμαι στα καλύτερά μου... Ωστόσο μετά και τη 2η γέννα πονάω μέρες πριν την περίοδο ενώ πριν πονούσα με το που ερχόταν η περίοδος. Με χαλάει λίγο αυτό. Τουλάχιστον ο πόνος δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που ζούσα πριν τους τοκετούς σε ένταση εννοώ. Και έχω και μία παραπάνω ευαισθησία στο κρύο τέτοιες ώρες...οπότε το καλοριφέρ δουλεύει αδιάκοπα σήμερα.

Χθες άπλωσα το ένα πλυντήριο έξω και το απόγευμα που βγήκα να απλώσω και το άλλο μου ήρθε μια μυρωδιά από τζάκια και ξυλόσομπες... γέμισε ο τόπος πλέον οπότε και τα ξανάβαλα για πλύσιμο γιατί είχαν τραβήξει μυρωδιές και ήταν χάλια! Αυτό το στεγνωτήριο στο τέλος δε θα μου τη γλιτώσει, μα την Παναγία!

Ευχαριστώ Νεκ μου...ωραία έγιναν!!!Την συνταγή των κουκις που την έχεις βάλει????Θα σου γράψω και εγώ την συνταγή απο την φανουρόπιτα μόλις καταφέρω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Άννα χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τους κούκλους σου!

Εμείς σήμερα δουλίτσες κ χουχούλιασμα, είναι κι ο μικρός μπουκωμένος, αύριο δεν τον στέλνω, θα κάνει κ πολύ κρύο!

Χθες κάναμε τελικά τη γιορτούλα του, πολύς κόσμος, πολλά πιτσιρίκια να πηγαίνουν πάνω-κάτω, το ξενυχτήσαμε με τους τελευταίους καλεσμένους, καλές 12 φύγανε, παίζανε ωραία κ τα παιδια, ήταν κ 2 μεγαλύτερα λίγο κ πρώτη φορά νομίζω έπαιζε εννοιολογικό παιχνίδι, ρόλους, με τα άλλα, είχαν γίνει ομάδα ή καλύτερα συμμορία κ το χαιρόμουν!

Μπράβο έτσι όμορφα να περνάτε πάντα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα σπίτι με τον Θ, έκανε πυρετό από Παρασκεή βράδι και σ/κ έως 38,5 και είπαμε να μην πάμε παιδικό. από χτες το μεσημέρι είναι απύρετος και με καλή διάθεση, ευελπιστώ ότι το ξεπεράσαμε...παράπονο δεν έχω, απο 3 σεπτέμβρη δεν έχουμε αρρωστήσει, σχολείο και τα δυο αδιαλείπτως, δεν μιλάω καθόλου. θυμάμαι τα περσινά με την μεγάλη και κάνω τον σταυρό μου, και οι ιώσεις για το επόμενο τρίμηνο καλά θα κρατούν...κρατάω μικρό καλάθι και σταυροκοπιέμαι.

pvGHp2.png9TDjp2.png

τα διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω, στο φεις μπαίνω στα γρήγορα καμιά φορά εκεί που περπατάω να πάω στην δουλειά ή όταν περιμένω καφέ στο κυλικείο, έχουμε ψιλοπαλαβώσει στο γραφείο, φεύγω και αργά, οριακά για να τα πάρω από το σχολείο.

Νεκ έχω αγανακτήσει κι εγώ με τα πλυντήρια, κάνω σοβαρή έρευνα και μάλλον θα το τολμήσω το στεγωτήριο, αν και ούτε χώρο έχω ούτε και οικονομική δυνατότητα αλλά το βλέπω να είναι το πρώτο πράγμα στην ζωή μου που θα πάρω με δόσεις...απλώνω και τα περιμένω 4-5 μέρες και βρωμάνε τζακίλα ή είναι νωπά ή και τα δύο....

μέχρι πέρυσι τα φόρτωνα στα καλοριφέρ,το έβαζα τέρμα και στέγνωναν αλλά πλέον δεν μπορώ να το καίω για τα ρούχα..

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...